canım çok geçmiş olsun.
tabi ki kendimizi soyutlamayalım hayattan güzelim.kendini tutması biraz zor oluyo ama olsun.öğrenmemiz lazım demiiii??bu arada bu olaya bayıldım öğretmenlerle yemek.biz az kişiyiz zaten aramız iyidir ama bööle şeyler çok yapmayız öok özendim size
canım ben de sezeryanım pek bi göbek kalmadı çıplakken var ama kıyefetle belli olmuyo.ben mekik çektim.madem mekik çekemiyosun şu titreşimli kemerler işe yarıyomuş bidene istersen.çok pahalı değil sanırım.
yatmadan streç sar...
acı biber jelin bitti mi... onu sür sür sar yatmadan...
bende sezeryan oldum hemide arka arkaya iki kere biliyon...
benim minicik bi göbüşüm kaldı...
sarkma yok ama...tabi ben plates callanetics falan da yaptım...
ben 3 senedir falan kullanıyorum canım düzeni kullandığında cidden faydasını görüyorsun şimd tekrar basladım düzenli kullanımacanım okemerden var bende 4 yıl önce almıştım ama göbeğime koymaya korkuyorum basenlere ve kalçaya kullanıyorum ama göbekte birkaç defa yaptım ama korktum ne biliim yani organlara zarar verir diye tedirgin oldum hani bilgin varmı bu konuda sorun olmazmı acep .
slm kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli ben süper bi tatil yaptım dönüş yolundayım cumaya kadar tartılmamam lazım kilo aldım gibiiii:26:
yarın evimden yazarım sizleree görüşmek üzereee allaha emanet olunn
göbeğinesdürünce neden ölcen kız en fazla isilik olursun...ya şu acı biber jeli hala duruyo biliyomusun 4 defa yaptım sadece kaldırdım dolapta bekliyo hani bi sıkıntılar oldu ya ölümler vss korktum yaww .jelde de sorun olurmu diye aslında düşünüyom gene devam edeyim diye ama yapsammı kii.sen yapmıştımn işe yaramıştı değilmi .kollarım benim biraz irice ya kollara sürdüm streci sardım 4-5 degfa kollara yaptım 4-5 defa göbüşe vibroshape masaj kemerini kollarıma taktım masaj yerine onu kullandım hatta sanki farketti gibi ama devam etmedim işte yapayım ben şunu yaa bide 3 tüp almıştımdolapta güzel dursun diye aldım sankim tırstım işte naparsın
ondan ben de korkuyom...iç organlarımın yeri değişcek gibi geliyo titrerkencanım okemerden var bende 4 yıl önce almıştım ama göbeğime koymaya korkuyorum basenlere ve kalçaya kullanıyorum ama göbekte birkaç defa yaptım ama korktum ne biliim yani organlara zarar verir diye tedirgin oldum hani bilgin varmı bu konuda sorun olmazmı acep .
herkes nerde yahuu??
bence herkes tıkınıyo kaçakçayım
göbeğinesdürünce neden ölcen kız en fazla isilik olursun...
ondan ben de korkuyom...iç organlarımın yeri değişcek gibi geliyo titrerken
benim kocişim evde bu gün izin almış...
biz de aşk yesadüfleri severi izldik çok güzeldi gerçekten
sudemcime teşekkür ederim
hoşgeldin balımmm.vayy zayıflayınca tabi miniler falan çıktı tabiiseni seniii.kaçkilo oldun kuuuu merak ettim.koca potıslerınızı sıkıstırın bakem ben geldım elı sopalı eskı kaptann sımdılerın mını eteklı seksı hatunuu hahahah ne kadan kendımı begenmısım yawww
beni de ekleeeeee.ne kadar yüzsüzüm yaaaa.thirtyfour'cum herkes resimlerinden ve ne kadar güzel olduğundan bahsediyo ben nie göremiyorum cnm. acemiliğimden mi yoksa eklemedin mi acaba ?
ne güzel canım değişiklik olur işte.sehercim bizim bi arkadaşımızın askeriye kartı var.ayda bir gibi kahvaltı,akşam yemeğine gidiyouz sarıyer orduevine..denizin dibindeydi masa güzeldi ama bayaa bi serindi.neyse orduevinde şal servisi de varmış sarındık..
olmaz bişey yaaaa merak etme o kadar kullanan var.canım okemerden var bende 4 yıl önce almıştım ama göbeğime koymaya korkuyorum basenlere ve kalçaya kullanıyorum ama göbekte birkaç defa yaptım ama korktum ne biliim yani organlara zarar verir diye tedirgin oldum hani bilgin varmı bu konuda sorun olmazmı acep .
gel gülüm gellözledik seniiiii.slm kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli ben süper bi tatil yaptım dönüş yolundayım cumaya kadar tartılmamam lazım kilo aldım gibiiii:26:
yarın evimden yazarım sizleree görüşmek üzereee allaha emanet olunn
benim kocişim evde bu gün izin almış...
bişin deel balımbenim kocişim evde bu gün izin almış...
kızlar ben kemerler karın bölgesınde zarlı gıbı söylentıler aldım netten ıuıce araştırın ben 9 ay ıoldu dogum yapalı daha bı kere o kemerı karnımda kullanmadımdimi dimi dimiiiiiiiiiiiiii
hemen not etmelıyım bende ızlemek ıstıyomslmm kızlarrr nasılsınız.sabah işlerden vakit bulup giremedim.sonra kardeşlerimle dışardaydık gezdikkkk ohhhh.yarın da okul var hazırlık yapıcam.sayfalar da fazla ilerlememiş.herkesler gezmede heralde.
ben de izlemek istiyorum.biz de ejderha dövmeli kızı izledik.çok güzeldi.kitabı da var onu da okucammm.
senınde basın saolun canım cım make ve bende aynı duurmdayız yalnız degılsın ama ben babmın akbrıstanına gıtmedım akısne gezmedeydım ne kadar hayırlı bı evladım....Selam kızlarrrr,
Yoğun bi gündü anca yazabildim. Sabah kahvaltıdan sonra annemide alıp kabristana gittik babamı ziyarete. Buz gibi taşa bakıp aklımız sıra babalar gününü kutlaşdık geldik. Daha sonra eşim kızımla beni İznik'e balık yemeğe götürdü. İnanılmaz lezzetli bi yayın balığı yedik, yolu o tarafa düşen olursa mutlaka tavsiye ederim. İznik'ten döndükten sonra da burda yeni bi teras kafe açıldı oraya kumda kahve içmeye gittik. orası burası derken saati 9 etmişiz bile. yorucu ama güzel bi gündü.
yazı rengın çok fosforlu gözumu alıyosabah:
domataes
salatalık
biber
kk peynir
5 zeytin
2 dilim uno çavdar ekmek
2 bardak çay şekersiz
haşlama yumurta
ara:
ada çayı
öğlen:
kibrit kutusu büyüklüğünde püsküüt pastası
semizotu yoğurtlu
ara:
muz
akşam:
1 muz2. muz fazla oldu biliyorum
6 köfte
6 kaşık pilav buda fazla oldu bililyorum
salata
bu arada akşam yemeği saat dokuzu buldu
spor 1.5 saat yürüyüş akşam üstü
1 lt su anca içmişimdir dahada içmeye çalışıcam
yeşil çay form çay onlarıda birazdan içicem
canım ya tuzlu yemışsındır ödem tutmuşsundur yada regl ın yakındır ya da kabızsındırkizlar ben 400 gram almisim ya, neden böyle oldu anlamadim :S
kacamak falanda yapmadim.
cok garip...
moralim bozuldu sabah :S
canım ya tuzlu yemışsındır ödem tutmuşsundur yada regl ın yakındır ya da kabızsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?