formula 7 mı içiyon balım halarglim gecti tatlim, kabizim sanirim biraz.
bugün 2 kupa form cay ictim insallah fayda eder
kuuzm sen ne kadar hamaret ne kadar titizsin ya başak burcu muydun neydın sen yabenden sona kimse uğramamıs 2 saat takıma ben kahvltıımı ettim bulasıkları yıkadım merdvenleri sildim şimdi toz alıp aşkımla konusucam msnde sonrada odamı silip süpürcemmmm baya yorulurummm sanırsam ii kalori harcarım
şinciden hoşgeldın kuzumslm kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli ben süper bi tatil yaptım dönüş yolundayım cumaya kadar tartılmamam lazım kilo aldım gibiiii:26:
yarın evimden yazarım sizleree görüşmek üzereee allaha emanet olunn
ya bende kız kıza şöyle kudurmak istiyom yasehercim bizim bi arkadaşımızın askeriye kartı var.ayda bir gibi kahvaltı,akşam yemeğine gidiyouz sarıyer orduevine..denizin dibindeydi masa güzeldi ama bayaa bi serindi.neyse orduevinde şal servisi de varmış sarındık..
bu sabah ta 72.3 dum bakalım nolıcem cumayı çok merak salayrım....naaptın sen böle kuşum yaa..
alkış alkışgünaydın herese gene dükkanı ben açtım sabah 6 bucukda kalkıp 1 saat yürüdüm şimdide kemerimi takdım yarım saat titricemm
kız ne antil kuntıl yıyecekler bılıyosunuz yaaaaa...ya böyle hazir konservede veya dondurulmus satiliyor, degisik cin yemeklerinde kullanilan sebzeler
böyle bisey
koca potıslerınızı sıkıstırın bakem ben geldım elı sopalı eskı kaptann sımdılerın mını eteklı seksı hatunuu hahahah ne kadan kendımı begenmısım yawww
artiss yenı halını görmek istiyomkız banane ozgurlugume mudahale ettırmem sımdıden baslarsak sonunu getıremem gıyecem ısteee seksı pabuclarımla hemıdeee
formula 7 mı içiyon balım hala
bi de ben şu kabızlıgıma çözum bulsam ne guzel olacak yarın 3 gun oluyo....
slm kizlar ancak girebiliyorum
cok cok yogun bi hafta sonu gecirdik oglusum dun yine fenalasti geri hastaneye goturduk bugun iyi allaha sukur
hem faranjit hemde azilar geliyor ikisi birden olunca mahvoldu yavrucugum
dun gece bi ara girdim ama yazamadan cikmak zorunda kaldim
bugunde 12 de baska bi sehirden arkadaslar aradi
gelmek icin daha once bi kez iptal ettigim icin meburen kabul ettim
az once gittiler
valla bugun ne yiyip ne ictigimi yazamiycam
oturup yemek yedigimi bile hatirlamiyorum
umarim vermisimdir bi kac yuz gram
cok cok yogun bi hafta sonu gecirdik oglusum dun yine fenalasti geri hastaneye goturduk bugun iyi allaha sukur
az once gittiler
Günaydin kizlar,
naber?
ben daha kahvalti yapmadim, birazdan yapicam...
kilo aldim diye dün ac uyudum valla :S
acaip kahvalti yapasim var
merhaba arkadaslar ablalar...
ben ThirtyFour'un kardesi gibi sevdigi arkadasiyimbenide alin buraya nolur... insallah yer vardir..
onunla birlikte zayiflamak istiyorum ayni topic'de...
96 kiloya ciktimdaha 23 nisan 88 kiloydum, karbonhidrat diyeti yaptim ve hepsini geri aldim... 95 den... artik AZ YEMEYI ögrenmeliyim...
herseyden AZAR AZAR... off off....
kuzu, anca mi geldin giz
yarisma icin yer yok galiba canim, ama yinede kal sen burda... sohbet muabbet motivasyon
beynime anca girdi....
hazir hissediyorum kendimi bugün... basliyim dedim...
nolur alsinlar ya
basla canim basla, bi kaptanimiz gelsin onla konusrsun
ama benim bildigim yer yok tatlim, ama dedigim gibi sen yinede kal benimle
burdaKi bayanlar cok tatli bagimlilik yapiyor
kızlar yaa ben sezeryanla doğum yaptın aranızda öle olan varmı var ise benim şimdilerde göbüşüm sarkıyo sanki zaten göbüşüm vardı kilo verdikçe sanki sarkma oluyo gibi sırtımdan sorunum var mekik çekemiyorum ama bacak hareketleri yapıyorum az da olsa faydası oluyo ama sanki dahada sarkar diye korkuyorum netsem ki yaa offf
koca potıslerınızı sıkıstırın bakem ben geldım elı sopalı eskı kaptann sımdılerın mını eteklı seksı hatunuu hahahah ne kadan kendımı begenmısım yawww
slm kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli ben süper bi tatil yaptım dönüş yolundayım cumaya kadar tartılmamam lazım kilo aldım gibiiii:26:
yarın evimden yazarım sizleree görüşmek üzereee allaha emanet olunn
Selam kızlarrrr,
Yoğun bi gündü anca yazabildim. Sabah kahvaltıdan sonra annemide alıp kabristana gittik babamı ziyarete. Buz gibi taşa bakıp aklımız sıra babalar gününü kutlaşdık geldik. Daha sonra eşim kızımla beni İznik'e balık yemeğe götürdü. İnanılmaz lezzetli bi yayın balığı yedik, yolu o tarafa düşen olursa mutlaka tavsiye ederim. İznik'ten döndükten sonra da burda yeni bi teras kafe açıldı oraya kumda kahve içmeye gittik. orası burası derken saati 9 etmişiz bile. yorucu ama güzel bi gündü.
az once gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?