Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

rglim gecti tatlim, kabizim sanirim biraz.
bugün 2 kupa form cay ictim insallah fayda eder
formula 7 mı içiyon balım hala

bi de ben şu kabızlıgıma çözum bulsam ne guzel olacak yarın 3 gun oluyo....

kuuzm sen ne kadar hamaret ne kadar titizsin ya başak burcu muydun neydın sen ya

bi de aılenle mı kalıyodun ayrı mı....

ailenleyse annen napıyo bu kadar işe sen yetişiyosan ....?yok benım anam da yapmaz ben varken de senınkıde mı oyle merak ettım

ben bu kadar çok ev temızlemıyom yaaaaaaa

şinciden hoşgeldın kuzum

ya bende kız kıza şöyle kudurmak istiyom ya

ya göbek atmalıyım

ya da türkülerle nargile keyfi şöyle elmalı off çok pis canım çekti yaaaaaaa....ağlaya ağlaya ohhh
naaptın sen böle kuşum yaa..
bu sabah ta 72.3 dum bakalım nolıcem cumayı çok merak salayrım....

günaydın herese gene dükkanı ben açtım sabah 6 bucukda kalkıp 1 saat yürüdüm şimdide kemerimi takdım yarım saat titricemm
alkış alkış
ya böyle hazir konservede veya dondurulmus satiliyor, degisik cin yemeklerinde kullanilan sebzeler
böyle bisey
kız ne antil kuntıl yıyecekler bılıyosunuz yaaaaa...

valla bu topık çok renklı ya....rengarenk.....farklılıklara bayılıyom....

koca potıslerınızı sıkıstırın bakem ben geldım elı sopalı eskı kaptann sımdılerın mını eteklı seksı hatunuu hahahah ne kadan kendımı begenmısım yawww

kız banane ozgurlugume mudahale ettırmem sımdıden baslarsak sonunu getıremem gıyecem ısteee seksı pabuclarımla hemıdeee
artiss yenı halını görmek istiyom

slm kizlar ancak girebiliyorum
cok cok yogun bi hafta sonu gecirdik oglusum dun yine fenalasti geri hastaneye goturduk bugun iyi allaha sukur
hem faranjit hemde azilar geliyor ikisi birden olunca mahvoldu yavrucugum
dun gece bi ara girdim ama yazamadan cikmak zorunda kaldim
bugunde 12 de baska bi sehirden arkadaslar aradi
gelmek icin daha once bi kez iptal ettigim icin meburen kabul ettim
az once gittiler
valla bugun ne yiyip ne ictigimi yazamiycam
oturup yemek yedigimi bile hatirlamiyorum
umarim vermisimdir bi kac yuz gram

çok geçmiş olsun canım, mevzu çocuklar olunca insan kendini bile unutuyor. Size acil şifalar...

günaydın kızlar...
sabah 6:30 ad kalktım yaw gece 3 te yatmıştım acayip uykum var...
bu sıpalar neden uykuyu sevmiyo anlamıyorum..
neyse sabah kahvaltım

1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 avuç maydanoz
1 avuç dereotu
1 domates

az önce de 600 adım stepperda attım
şimdi yeşil çay içip evimi toparlıcam...

canım yaa çok geçmiş olsun çabucak toparlar inşallah kuzucuk..

off ya off buyu sabah harbiden süper bi kahvaltı yaptım nasıl doydum anlatamam kendimi frenliyemedim nedense benimde reglim yaklaşıyor ondan galiba sabah sabah sucuklar yedim 3 dilim ekmekyedim yedimde yedim yanii anlicanız

Günaydin kizlar,
naber?
ben daha kahvalti yapmadim, birazdan yapicam...
kilo aldim diye dün ac uyudum valla :S
acaip kahvalti yapasim var

Kızlar bende bu sabah kahvaltıda, 1 dilim kepek ekmeğe biraz fındık ezmesi sürüp yedim o kadar.
Şimdiye kadar da 1 fincan ada çayı ve yeşil çay içtim.

merhaba arkadaslar ablalar...
ben ThirtyFour'un kardesi gibi sevdigi arkadasiyim benide alin buraya nolur... insallah yer vardir..
onunla birlikte zayiflamak istiyorum ayni topic'de...

96 kiloya ciktim daha 23 nisan 88 kiloydum, karbonhidrat diyeti yaptim ve hepsini geri aldim... 95 den... artik AZ YEMEYI ögrenmeliyim...
herseyden AZAR AZAR... off off....

kuzu, anca mi geldin giz
yarisma icin yer yok galiba canim, ama yinede kal sen burda... sohbet muabbet motivasyon

Son düzenleme:
beynime anca girdi....
hazir hissediyorum kendimi bugün... basliyim dedim...
nolur alsinlar ya

basla canim basla, bi kaptanimiz gelsin onla konusrsun
ama benim bildigim yer yok tatlim, ama dedigim gibi sen yinede kal benimle
burdaKi bayanlar cok tatli bagimlilik yapiyor

basla canim basla, bi kaptanimiz gelsin onla konusrsun
ama benim bildigim yer yok tatlim, ama dedigim gibi sen yinede kal benimle
burdaKi bayanlar cok tatli bagimlilik yapiyor

mecbur baslicam yoksa 100 kg olcam allah korusun......
sen kac kilo oldun?
tamam, bu yarisma nasil oluyor?

canım bende sezeryanla doğum yaptım 20 ay olcak nerdeyse ama benim göbeğim kocamanın ötesinde bir göbekti yani halada kocaman ve sarkık maalesef naptımsa olmadı göbek deliğim uzunlamasına bir çizgi gibi duruyor aynı. Ben pilatese başladım başlayalı sanki sıkılaştı gibi bilmiyorum belki psikolojik olarak öyle geliyor bana ama tavs,ye ederim pilates yap..

koca potıslerınızı sıkıstırın bakem ben geldım elı sopalı eskı kaptann sımdılerın mını eteklı seksı hatunuu hahahah ne kadan kendımı begenmısım yawww

Kızzz hep kaçamak kaçamak geliyon ama bir rastlaşamadık cadııııı.. Sen heralde iyicene zayıflamışsındır. kaç kilo oldun bakiiimm. Yaa bebişşim yaa gel sık sık ta muhabbet edelim yaaa çok özledim senii bennnn

Oooooo aslı hanımlar tatili bitirmişler maaşallahh yeşil sahalara dönün artık aslı hanım özledik sizi...

Canım bende babamı kaybettim maalesef ama sen yine kabristana gidebilmişsin ben bide uzaklardayım senede ya bir gidiyorum ya onuda gidemiyorum..
Allah rahmet eylesin babalarımıza mekanları cennet olsun..

Canım çok geçmiş olsun kuzuna iyileşemedi mi halaa...
Bence kullan antibiyotiği canım yaa eziyet etme zavallı bebişine sürekli kullanmıyorsun sonuçta..

Kızlar slmm herkeslereee

ancak girebildim bugün kusuruma bakmayın.. Annem geldi bir hafta bende kalıcak ondan sabahtan muhabbet edicez diye geç açtım sonra malum spora gittim geldim falan ancak yazabiliyorum. Cımartesi günüde kocamla kullandığım avatar yüzünden kavga ettik bir daha girmedim cumartesi o sinirle herşeyime karışıyor kaynana gibi sinir ediyo beni...
Neyse kızlar şimdi oğlan uyurken geçmişi yarım yamalak okuyup cevaplamaya çalıştım çok işim var akşama doğru uğrarım yine hepinizi öpüyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…