Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyiymiş bu iş... benim kociş de diyo sen bana ayrı yemek yapma ben seninkilerden de yerim diye ama adam zaten 170 boyuna 57 kilo iyice zayıflar diye korkuyom...

iyiymiş bu iş... benim kociş de diyo sen bana ayrı yemek yapma ben seninkilerden de yerim diye ama adam zaten 170 boyuna 57 kilo iyice zayıflar diye korkuyom...

57 miiii anamm benden zayıfff.
Benimki evlendikten sonra 15 kilo aldı nerdeyse. Benim diyet ona yaradı sürekli zayıflamak istiyodu ama ben yedikçe mecbur oda yiyodu. bi ara 99 u gördü tartıda allahtan boyu 180. şimdi 93-94 gelio.

acil şifalar inş.

allahım kocamaı öpüp tepeme mi koysam benım kocamdan da kıskançları varmış ya allahım yarabbım....ben benımkı kıskanç dıye uyuz oluyodum....

kız dışarda delan gıydıgıne ettıgıne de karışır mı?
hoşgeldın canım

ben 10 gun sonra tatıle çıkıcam tatılde eğer nete giremezsem benım yerımı 2 haftalıgına sana devredebılıırm belkı.....

herkes sporu çoğaltır bende azalttım nedense vakit yok anacım vakit
ayakta çalışıyosun çoğunlukla dıye bılıyom step yap 1-2 ....bı de kalçanı sıkı bırak, sık bırak kaslar hareket etsin

ya ben yıne dun puanlama var sandım çorludan yorgun gelıp gözum kapanasıya 5 mesajı doldurup yattıydım yaaaaaaaaaaa

biri bana pazarları hatırlatsın 5 mesaj tatılı var dıye.....2 puan ıcın gece gece neler yaptım ya................

erkekte de çok zayıflık olmuyo ya...

kız kemıklerı batmıyo mu haha
insan dokunmaya korkar kırılır bı yerı dıye

slm kızlarrr.nasılsınız.seminer vardı bu gün.öğleden sonrada milli eğitimde işim vardı geç döndüm.yine çok yorgunum.akşam yemeğimi yiyem bari açlıktan öldüm.sonra görüşürüz....

canım iznik falan yazmıssın bursada falan mı oturuyorsun yada ilçelerinde bende bursanın ilçelerinden birindeyim de
kizlar ben 400 gram almisim ya, neden böyle oldu anlamadim :S
kacamak falanda yapmadim.
cok garip...
moralim bozuldu sabah :S

canım çok sık tartıya cıkma bak biz bi salı tartılıyoruz bide cuma sende öyle yap

canımailemle kalıyorum ama annem çalısıyo mecburen yardım ediyorum bide ev 3 katlı temizle temizle bitmiyo 3 kat aynı and tepetaklak oluyo mecburen kosturuyorum okaadarrr

Son düzenleme:
ay geçmişi oku oku bitmedi ancak cvpladım gelelim bugün yaptıklarıma

seminerimiz vardı toplasdık bütün hocalar drama eğitimi alacakdık ama ne eğitim amaaaa görseniz hocamız muhtesem bi insan topladı bizi bahceye cıkardı çimlerin üzerinde çocuklar gibi ip atladık 1 saat sonra oturduk cimlere herkes 1er mısra uydurdu şiir yazdık ardından hikaye uydurduk sonra kurt kuzu oyunu oynadık kostuk kalori yakdık muhtesemdi sabahda yürümüşdüm 1 saat çok eğlendm keske hergün drama dersim olsaaa

hemen menümüde yazayım demii kızlar

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği vebeyaz peynirle hazırlanan tost
ara: yok ip atlıyoduk malum
öğle: 2 dilim tam buğday ekmeği ve beyaz peynirle hazırlanan tost ve 1 bardak çay
ara:1/2 paket mavi yeşil light büskivi
3 dilim karpuz
akşam:hamsi buğulama 2 dilim tam buğday ekmeği(daha yemedim birazdan yiyeceğim)
ara:2 fincan biberiye çayı içerim

2 lt suyumu içtim arkadaslar yarım lt kladı kızlarr

off sen o kadar işle baya kalorı harcıyon yani....ay allahtan evım küçük temızlemesı kolay oluyo.2 oda 1salon ohh 1 saatte bıtıyo haftada 1 kez 1 saat oan bıle üşeniyom....

insanın içindekı çocugu çıkarmya ıhtıyacı oluyo bazen bizde bi ara semınerde tabu oynuyoduk....şimdi lak lak edıyoz sadece

yaz geldimi o temizlik haftada 2 kez oluyo kısın 1 kezde yazın daha fazla kalori harcıyorum yanii

ayy tabu oynamakda süper eğlenceli valla biz bi ara cok dadanmısdıkk çok seviyorum ben

hadi hadi yemezler bu hafta o numarayı...
hem mesaj yazmak sizin göreviniz ben motive olsun diye puan veriyom...

OHH NE GÜZELBİZİM GİBİ BOŞ BOŞ OTURMADINIZ YANİ.canımcım sen dersanede misin yoksa meb demi?ben mi karıştırdım yoksa.

biz de balkon keyfi yaptık.mağdurecim ben de benimoğlan yüzünden bayağı kalori harcıyom heralde.ıhhh kalk şunu ver bunu yap olmadı ağla tepinevdeyken daha çok yorulmaya başladım.okuldan geldim durmadı illle de dışarı çıkıcam diye .bunlar bana yarıyo ama inş faydasını görürüm.

slm canlarımmm ben geldimmmm
allaha şükür sağ sağlim gezdim geldim yolda bazı aksilikler olsada şükür evimizdeyiz
sizler nasılsınız benim düzen diyet alt üst oldu yaaaa çok fenaa bozdum yinee nolacak benim halimm bimem
ama hemen toparladım bu günden hemde
artık sizlerle kaldığım yerden devamm öpüyorum hepiciğinizi
biraz dinleneyim evde dandiniitoplayım

bu akşam koşu bandınad tempolu yürüyüşümü 30 dk da bırakmak zorunda kaldım ayağım gündüzden accık su toplamış sandaletler acıttı sıcaktan terledim herhalde bu akşam böle oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…