mai kaptanımmm,
benim adam da beni motive edicem die yediklerimden yiyip, benle birlikte lesli yaptı. Acaip kilo verdi, benim yerime onumu alsak takıma napsak şekerimiyice otomatiğe bağladı, beni arayıp ara öğünde ne yiyoruz die soruyo
iyiymiş bu iş... benim kociş de diyo sen bana ayrı yemek yapma ben seninkilerden de yerim diye ama adam zaten 170 boyuna 57 kilo iyice zayıflar diye korkuyom...
acil şifalar inş.slm kizlar ancak girebiliyorum
cok cok yogun bi hafta sonu gecirdik oglusum dun yine fenalasti geri hastaneye goturduk bugun iyi allaha sukur
hem faranjit hemde azilar geliyor ikisi birden olunca mahvoldu yavrucugum
dun gece bi ara girdim ama yazamadan cikmak zorunda kaldim
bugunde 12 de baska bi sehirden arkadaslar aradi
gelmek icin daha once bi kez iptal ettigim icin meburen kabul ettim
az once gittiler
valla bugun ne yiyip ne ictigimi yazamiycam
oturup yemek yedigimi bile hatirlamiyorum
umarim vermisimdir bi kac yuz gram
Kızlar slmm herkeslereee
ancak girebildim bugün kusuruma bakmayın.. Annem geldi bir hafta bende kalıcak ondan sabahtan muhabbet edicez diye geç açtım sonra malum spora gittim geldim falan ancak yazabiliyorum. Cımartesi günüde kocamla kullandığım avatar yüzünden kavga ettik bir daha girmedim cumartesi o sinirle herşeyime karışıyor kaynana gibi sinir ediyo beni...
Neyse kızlar şimdi oğlan uyurken geçmişi yarım yamalak okuyup cevaplamaya çalıştım çok işim var akşama doğru uğrarım yine hepinizi öpüyom..
allahım kocamaı öpüp tepeme mi koysam benım kocamdan da kıskançları varmış ya allahım yarabbım....ben benımkı kıskanç dıye uyuz oluyodum....Yok canım kendi resmim değildi hoş bir hatun resmi vardı saymadığı laf birakmadı çok şuh müşüte o... gibi mişte niye öyle resimler koyuyormuşum falan.. nolcaksa o resimden..
Boşver canımı sıktı geçti gitti işte.. :)))
hoşgeldın canımevt tam üstüne bastin, yaptigim rejimler mahfetti, ve spor yapmamak! annem bikti her rejime basladigimda alisveris yapiyorum, sunu bunu aliyorum yok kalorisi az yok su bu,,, senin yüzünden iflaz edecem diyoAZ YE AZZ ve YAVAS ye sindire sindire diyo, kiii benim en büüyk problemim HIZLI YEMEK, (sabirsizligimdan geliyor malesef) artik herseyden azar azar yemeye calisicam.... 5 senede öyleyse yaparim insallah ... spor sevmesem bile hergün 2 saat yürüsem bile yetiyor yani...
tamam ablam sorun degil... ben burdayim... zamanim oldukca yazarim...
ayakta çalışıyosun çoğunlukla dıye bılıyom step yap 1-2 ....bı de kalçanı sıkı bırak, sık bırak kaslar hareket etsinherkes sporu çoğaltır bende azalttım nedense vakit yok anacım vakit
ya ben yıne dun puanlama var sandım çorludan yorgun gelıp gözum kapanasıya 5 mesajı doldurup yattıydım yaaaaaaaaaaa1. takım puan listesi
bucakmagduru (47/54
shryvz (29/29
sudem34 (42/54
asl35 (28/28
innuk (47/40
angelic2 (54/54
kaçakçay (43/50
maibeyaz (40/47
thirtyfour(40/67
bal10(34/64
elif_sena(46/53
Papatyam(36/43
15-16-17-18 haziran yoklaması
evettt puanlarımızın son hali...
bal10 ve thirty four dereceye girdikleri için onlara 20 puan bonu verdim.. diğerlerine en az 300 gr verene 7 puan verdim..
innuk kilo aldığı için 7 puan kırdım...
erkekte de çok zayıflık olmuyo ya...iyiymiş bu iş... benim kociş de diyo sen bana ayrı yemek yapma ben seninkilerden de yerim diye ama adam zaten 170 boyuna 57 kilo iyice zayıflar diye korkuyom...
canım iznik falan yazmıssın bursada falan mı oturuyorsun yada ilçelerinde bende bursanın ilçelerinden birindeyim deSelam kızlarrrr,
Yoğun bi gündü anca yazabildim. Sabah kahvaltıdan sonra annemide alıp kabristana gittik babamı ziyarete. Buz gibi taşa bakıp aklımız sıra babalar gününü kutlaşdık geldik. Daha sonra eşim kızımla beni İznik'e balık yemeğe götürdü. İnanılmaz lezzetli bi yayın balığı yedik, yolu o tarafa düşen olursa mutlaka tavsiye ederim. İznik'ten döndükten sonra da burda yeni bi teras kafe açıldı oraya kumda kahve içmeye gittik. orası burası derken saati 9 etmişiz bile. yorucu ama güzel bi gündü.
kizlar ben 400 gram almisim ya, neden böyle oldu anlamadim :S
kacamak falanda yapmadim.
cok garip...
moralim bozuldu sabah :S
kuuzm sen ne kadar hamaret ne kadar titizsin ya başak burcu muydun neydın sen ya
bi de aılenle mı kalıyodun ayrı mı....
ailenleyse annen napıyo bu kadar işe sen yetişiyosan ....?yok benım anam da yapmaz ben varken de senınkıde mı oyle merak ettım
ben bu kadar çok ev temızlemıyom yaaaaaaa
off sen o kadar işle baya kalorı harcıyon yani....ay allahtan evım küçük temızlemesı kolay oluyo.2 oda 1salon ohh 1 saatte bıtıyo haftada 1 kez 1 saat oan bıle üşeniyom....canım iznik falan yazmıssın bursada falan mı oturuyorsun yada ilçelerinde bende bursanın ilçelerinden birindeyim de
canım çok sık tartıya cıkma bak biz bi salı tartılıyoruz bide cuma sende öyle yap
canımailemle kalıyorum ama annem çalısıyo mecburen yardım ediyorum bide ev 3 katlı temizle temizle bitmiyo 3 kat aynı and tepetaklak oluyo mecburen kosturuyorum okaadarrr
insanın içindekı çocugu çıkarmya ıhtıyacı oluyo bazen bizde bi ara semınerde tabu oynuyoduk....şimdi lak lak edıyoz sadeceay geçmişi oku oku bitmedi ancak cvpladım gelelim bugün yaptıklarıma
seminerimiz vardı toplasdık bütün hocalar drama eğitimi alacakdık ama ne eğitim amaaaa görseniz hocamız muhtesem bi insan topladı bizi bahceye cıkardı çimlerin üzerinde çocuklar gibi ip atladık 1 saat sonra oturduk cimlere herkes 1er mısra uydurdu şiir yazdık ardından hikaye uydurduk sonra kurt kuzu oyunu oynadık kostuk kalori yakdık muhtesemdi sabahda yürümüşdüm 1 saat çok eğlendm keske hergün drama dersim olsaaa
herkselere selamlar dışardaydım bugün baya yürüdüm sayılır ama akşam sporumu yapıcam yinede :)
off sen o kadar işle baya kalorı harcıyon yani....ay allahtan evım küçük temızlemesı kolay oluyo.2 oda 1salon ohh 1 saatte bıtıyo haftada 1 kez 1 saat oan bıle üşeniyom....
insanın içindekı çocugu çıkarmya ıhtıyacı oluyo bazen bizde bi ara semınerde tabu oynuyoduk....şimdi lak lak edıyoz sadece
ya ben yıne dun puanlama var sandım çorludan yorgun gelıp gözum kapanasıya 5 mesajı doldurup yattıydım yaaaaaaaaaaa
biri bana pazarları hatırlatsın 5 mesaj tatılı var dıye.....2 puan ıcın gece gece neler yaptım ya................
canım iznik falan yazmıssın bursada falan mı oturuyorsun yada ilçelerinde bende bursanın ilçelerinden birindeyim de
ay geçmişi oku oku bitmedi ancak cvpladım gelelim bugün yaptıklarıma
seminerimiz vardı toplasdık bütün hocalar drama eğitimi alacakdık ama ne eğitim amaaaa görseniz hocamız muhtesem bi insan topladı bizi bahceye cıkardı çimlerin üzerinde çocuklar gibi ip atladık 1 saat sonra oturduk cimlere herkes 1er mısra uydurdu şiir yazdık ardından hikaye uydurduk sonra kurt kuzu oyunu oynadık kostuk kalori yakdık muhtesemdi sabahda yürümüşdüm 1 saat çok eğlendm keske hergün drama dersim olsaaa
canım sunu anlıyorumki zayıfladıkca sporsuz sadece diyet yapmak yeterli değil sporla kiloları vericez ondan sonrada sağlıklı beslenmeyle kilomuzu korucazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?