evet yilmak yok ama otiraf etmeliyim ki o an motivasyonum sifir oldu...
hadi kacamak yapsam anlicamda, durduk yere tartinin arti göstermesi
neyse gecicek bu günlerde...
seker kullanmiyorum, patates binde bir, makarna bazen, ekmek sadece sabahlari (kepek), pilax hic yemem hamur isinede elimi sürmem.
iyiyim ben ya
evt tam üstüne bastin, yaptigim rejimler mahfetti, ve spor yapmamak! annem bikti her rejime basladigimda alisveris yapiyorum, sunu bunu aliyorum yok kalorisi az yok su bu,,, senin yüzünden iflaz edecem diyoAZ YE AZZ ve YAVAS ye sindire sindire diyo, kiii benim en büüyk problemim HIZLI YEMEK, (sabirsizligimdan geliyor malesef) artik herseyden azar azar yemeye calisicam.... 5 senede öyleyse yaparim insallah ... spor sevmesem bile hergün 2 saat yürüsem bile yetiyor yani...
tamam ablam sorun degil... ben burdayim... zamanim oldukca yazarim...
olur arada bozma moralini...
devam et diyetine...salma sakın...
bi anda gider iki gün sonra...
2 saat yürüyüs mü
sen hergün 2 saat yürüyüs yapip bu dediklerinden yemezsen 1 seneye tig gibi olursun valla
insallah kaptanim ya. aslinda benimde yürüyüs yapmam lazim, annem yapiyor ona katilayim bari.
evt tam üstüne bastin, yaptigim rejimler mahfetti, ve spor yapmamak! annem bikti her rejime basladigimda alisveris yapiyorum, sunu bunu aliyorum yok kalorisi az yok su bu,,, senin yüzünden iflaz edecem diyoAZ YE AZZ ve YAVAS ye sindire sindire diyo, kiii benim en büüyk problemim HIZLI YEMEK, (sabirsizligimdan geliyor malesef) artik herseyden azar azar yemeye calisicam.... 5 senede öyleyse yaparim insallah ... spor sevmesem bile hergün 2 saat yürüsem bile yetiyor yani...
tamam ablam sorun degil... ben burdayim... zamanim oldukca yazarim...
bende leslie yapim bari, ilk defa
ben de yapcam birazdan 3 mil...
özledim ne zamandır görmüyom leslie bacımı...
sen de 3 mil yap az yapma...
annen yapiyorsa katil tabi ona... yürüyüs fayda ediyor bacaklara...!!! en son rejimimden biliyorum... bebek gezdiriyordum haftada 3 kere 3 saat...
haftada 2kg gidiyordu nerdeyse... neyse ciktim byby
3 mil kac dakkalik olani cnm? bende 20 dk olani var
Canım çok geçmiş olsun kuzuna iyileşemedi mi halaa...
Bence kullan antibiyotiği canım yaa eziyet etme zavallı bebişine sürekli kullanmıyorsun sonuçta..
ne sporu yapıyorsunuzu kıslar
bende leslie yapim bari, ilk defa
kaptanım bugün evdeyim diye bol bol yazıyorum . yazamadığım zamanları burdan düşşsek diyorum nasıl olur ??
sen kaptana rüşvet mi teklif ediyon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?