Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hahahaha deli

2 saat yürüyüs mü
sen hergün 2 saat yürüyüs yapip bu dediklerinden yemezsen 1 seneye tig gibi olursun valla

olur arada bozma moralini...
devam et diyetine...salma sakın...
bi anda gider iki gün sonra...

insallah kaptanim ya. aslinda benimde yürüyüs yapmam lazim, annem yapiyor ona katilayim bari.

ben ciktim sekerler.... annem isten gelicek... kahvalti yapicaz... daha yeni yarindan itibaren degisicek ... bugün gec kalktim.. öptümm byby

2 saat yürüyüs mü
sen hergün 2 saat yürüyüs yapip bu dediklerinden yemezsen 1 seneye tig gibi olursun valla

insallah kaptanim ya. aslinda benimde yürüyüs yapmam lazim, annem yapiyor ona katilayim bari.

annen yapiyorsa katil tabi ona... yürüyüs fayda ediyor bacaklara...!!! en son rejimimden biliyorum... bebek gezdiriyordum haftada 3 kere 3 saat...
haftada 2kg gidiyordu nerdeyse... neyse ciktim byby

anammm sen baştan kaybettin bana abla dedin...

annen yapiyorsa katil tabi ona... yürüyüs fayda ediyor bacaklara...!!! en son rejimimden biliyorum... bebek gezdiriyordum haftada 3 kere 3 saat...
haftada 2kg gidiyordu nerdeyse... neyse ciktim byby

dogru cok faydali oluyor. bide su havalar bi düzelse, yagmurda hic cekilmez... ama bu hafta hep yagmurlu olcakmis
ay fitnesse para ödüyorum bi sürü, niye gitmiyosam

Canım çok geçmiş olsun kuzuna iyileşemedi mi halaa...
Bence kullan antibiyotiği canım yaa eziyet etme zavallı bebişine sürekli kullanmıyorsun sonuçta..

dun gece yarisi hastaneye geri gittik antibiyotikle alakasi yokmus canim baska bi ilac verdiler
ama bu gunde hala dusmesse atesi, bu aksam hastaneye yatiracaklar tahliller icin ..
sabahtan beri uyuyor ilaclarin etkisi ile kafayi kaldiramiyor
ama ates 38.5 hala fazla cikmiyorda normalede dusmuyorda ..

ben yediklerime dikkat ediyorum kizlar ama ne spor ne pilates hic bisey yapamiyorum
yuruyusde yok haliyle zaten hava 12 derece kis gunu gibi kaloriferleri actik geriye ..
bu hafta insallah tek istedigim gecen haftaki kilomu koruyabilmek

1. takım puan listesi
bucakmagduru (
47/54
shryvz (29/29
sudem34 (42/54
asl35 (28/28
innuk (47/40
angelic2 (54/54
kaçakçay (43/50
maibeyaz (40/47
thirtyfour(40/67
bal10(34/64
elif_sena(46/53
Papatyam(36/43

15-16-17-18 haziran yoklaması

evettt puanlarımızın son hali...

bal10 ve thirty four dereceye girdikleri için onlara 20 puan bonu verdim.. diğerlerine en az 300 gr verene 7 puan verdim..
innuk kilo aldığı için 7 puan kırdım...

Son düzenleyen: Moderatör:
mai kaptanımmm,
benim adam da beni motive edicem die yediklerimden yiyip, benle birlikte lesli yaptı. Acaip kilo verdi, benim yerime onumu alsak takıma napsak şekerim iyice otomatiğe bağladı, beni arayıp ara öğünde ne yiyoruz die soruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…