- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
mecbur baslicam yoksa 100 kg olcam allah korusun......
sen kac kilo oldun?
tamam, bu yarisma nasil oluyor?
Kızlar slmm herkeslereee
ancak girebildim bugün kusuruma bakmayın.. Annem geldi bir hafta bende kalıcak ondan sabahtan muhabbet edicez diye geç açtım sonra malum spora gittim geldim falan ancak yazabiliyorum. Cımartesi günüde kocamla kullandığım avatar yüzünden kavga ettik bir daha girmedim cumartesi o sinirle herşeyime karışıyor kaynana gibi sinir ediyo beni...
Neyse kızlar şimdi oğlan uyurken geçmişi yarım yamalak okuyup cevaplamaya çalıştım çok işim var akşama doğru uğrarım yine hepinizi öpüyom..
tatlim ne varmis ki senin avatarinda? kendi resmin mi vardi?
yarisma söyle cnm, gruba katiliyorsun
cumadan cumaya tartiliyorsun saat sabah 12ye kdr kilonu bildiriyorsun
sonra tüm cuma gruplarinin verdigi kilolar falan hesaplaniyor
en cok kiloyu hangi grup verdiyse o kazaniyor
yani sen bireysel olarak 1 hafta icinde kilo aldiysan
bu grubunun kaybetmesine sebeb olabiliyor.
özeti bu yani :))
bu basliginda kurallari var
hergün ugraman lazim, 5 msj atman lazimm
menünü paylasman lazim, diger arkadaslarin menüsüne yorum yazman lazim
öyle seyler yani...
Yok canım kendi resmim değildi hoş bir hatun resmi vardı saymadığı laf birakmadı çok şuh müşüte o... gibi mişte niye öyle resimler koyuyormuşum falan.. nolcaksa o resimden..
Boşver canımı sıktı geçti gitti işte.. :)))
tamam anladim... herkes az yiyor yani demi? ve spor... normal rejim iste..?
tamam anladim... herkes az yiyor yani demi? ve spor... normal rejim iste..?
hayır canııım rejim yapmıyoruz bizdaha çok sağlıklı besleniyoruz :125: en azından biz öyle olduğunu düşünmek istiyoruz
seninkide baya kiskancmis canim ya, burda sadece bayanlar var sonucta demi...üzmeseymis keske seni bu yüzden
herkesin diyet listesi kendine tatlim... istedigin diyeti yapabilirsin
hayır canııım rejim yapmıyoruz bizdaha çok sağlıklı besleniyoruz :125: en azından biz öyle olduğunu düşünmek istiyoruz
aa ne rejimi dimi kaçak'cım, sağlıklı beslen, formda kal bizimkisi :)
tamam anladim hadi hayirlisi bakalim...
aa ne rejimi dimi kaçak'cım, sağlıklı beslen, formda kal bizimkisi :)
ben 93.3üm bu arada... 400 gram aldim nedense 2-3 gündür, kacamak yapmadigim halde... cokra yemiyorum anlamadim gitti valla
aksamlari protein yiyodum
simdi saat 6dan sonra bisey yemicem :S
ben 93.3üm bu arada... 400 gram aldim nedense 2-3 gündür, kacamak yapmadigim halde... cokra yemiyorum anlamadim gitti valla
ben kendimi tanitayim... (INSALLAH bu topige girerim, KAPTAN bak ben yeni basladigimda baya bi kilo veriyorum, birinci oluruz valla bak)
ben 21 yasindayim... zonguldak/sinopluyum, almanyada yasiyorum
1 sene issiz kaldim ve her 3 ay 8 kilo aldim verdim aldim verdim... mahfettim kendimi...
Eylülde tekrar okula baslicam, ve okula baslamadan 10 kg vermek istiyorum...
Kilom su an 96... hedef 85 simdilik...
Kuzenimin ni$anida olucak Eylülde... mavi Elbiseme sigmak istiyorum....
Boyum 168... genelde basenler ön planda benim, ve Kollar...
Cocuklugumdan beri pis bir bogazla savasmaktayim
Hep balik etliydim/sismandim....
Yani kilo versemde muhakkak aliyorum yine, insallah busefer olmaz demekten de biktim
ben kendimi tanitayim... (INSALLAH bu topige girerim, KAPTAN bak ben yeni basladigimda baya bi kilo veriyorum, birinci oluruz valla bak)
ben 21 yasindayim... zonguldak/sinopluyum, almanyada yasiyorum
1 sene issiz kaldim ve her 3 ay 8 kilo aldim verdim aldim verdim... mahfettim kendimi...
Eylülde tekrar okula baslicam, ve okula baslamadan 10 kg vermek istiyorum...
Kilom su an 96... hedef 85 simdilik...
Kuzenimin ni$anida olucak Eylülde... mavi Elbiseme sigmak istiyorum....
Boyum 168... genelde basenler ön planda benim, ve Kollar...
Cocuklugumdan beri pis bir bogazla savasmaktayim
Hep balik etliydim/sismandim....
Yani kilo versemde muhakkak aliyorum yine, insallah busefer olmaz demekten de biktim
bence yaptığın diyetlerle alakalı alıyorsunudur hızlı verilen kilolar hemen geri geliyor önemli olan yavaş vermek ve verdikten sonrada bunu muhafaza etmek b u da ancak gene yediklerine dikkat etmek den geçiyor
demek oluyorki ömür boyu her şeyden uzak kalıcaksın :97: ama 4 5 seneden sonra o kiloda kalıyormuşsun diye duymuştum
öncelikle hoşgeldin canım... ama malesef takımda yerim yok...
ama başka takıma geçmek istemiyorsan sen yazmaya devam et....
yer olsada 2 haftalık deneme süren olacak...ben bu deneme süresinde bişeyler ayarlamaya çalışayım inşallah canım...
akşam yemeğinin saati çok fark ettiriyor ben dün sabah gene 80 çıktım dün akşam saat 9 gibi yedik bu sabah 81 çıktım çok sinirim bozuluyor bu işe ama yılmak yok yola devam
abla bide ben bi deneyim yaptim ve gercekten dogru... haftada 1 kere tartil... kacamak tartilmak yok... morali alt üst ediyor...
karbonhidrat rejimi aslinda süper.... sadece abartmican...
ben hiiiiiiic karbonh. yemiyordum süper verdim ama hemen geri aldim birakinca.... o yüzden haftada 3 kere karbonhidrat yenilebilir bence, öglenleri...
ben böyle denicem bakalim... yesem bile 1 tane... artik o neyse..
sekeri patatesi makarnayi ekmegi pilavi hamur islerini azaltirsan veriyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?