Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mecbur baslicam yoksa 100 kg olcam allah korusun......
sen kac kilo oldun?
tamam, bu yarisma nasil oluyor?

yarisma söyle cnm, gruba katiliyorsun
cumadan cumaya tartiliyorsun saat sabah 12ye kdr kilonu bildiriyorsun
sonra tüm cuma gruplarinin verdigi kilolar falan hesaplaniyor
en cok kiloyu hangi grup verdiyse o kazaniyor
yani sen bireysel olarak 1 hafta icinde kilo aldiysan
bu grubunun kaybetmesine sebeb olabiliyor.

özeti bu yani :))
bu basliginda kurallari var
hergün ugraman lazim, 5 msj atman lazimm
menünü paylasman lazim, diger arkadaslarin menüsüne yorum yazman lazim
öyle seyler yani...

tatlim ne varmis ki senin avatarinda? kendi resmin mi vardi?

tatlim ne varmis ki senin avatarinda? kendi resmin mi vardi?

Yok canım kendi resmim değildi hoş bir hatun resmi vardı saymadığı laf birakmadı çok şuh müşüte o... gibi mişte niye öyle resimler koyuyormuşum falan.. nolcaksa o resimden..
Boşver canımı sıktı geçti gitti işte.. :)))

tamam anladim... herkes az yiyor yani demi? ve spor... normal rejim iste..?

seninkide baya kiskancmis canim ya, burda sadece bayanlar var sonucta demi...üzmeseymis keske seni bu yüzden

tamam anladim... herkes az yiyor yani demi? ve spor... normal rejim iste..?

herkesin diyet listesi kendine tatlim... istedigin diyeti yapabilirsin

seninkide baya kiskancmis canim ya, burda sadece bayanlar var sonucta demi...üzmeseymis keske seni bu yüzden

herkesin diyet listesi kendine tatlim... istedigin diyeti yapabilirsin

tamam anladim hadi hayirlisi bakalim...

ben kendimi tanitayim... (INSALLAH bu topige girerim, KAPTAN bak ben yeni basladigimda baya bi kilo veriyorum, birinci oluruz valla bak )

ben 21 yasindayim... zonguldak/sinopluyum, almanyada yasiyorum
1 sene issiz kaldim ve her 3 ay 8 kilo aldim verdim aldim verdim... mahfettim kendimi...
Eylülde tekrar okula baslicam, ve okula baslamadan 10 kg vermek istiyorum...
Kilom su an 96... hedef 85 simdilik...
Kuzenimin ni$anida olucak Eylülde... mavi Elbiseme sigmak istiyorum....
Boyum 168... genelde basenler ön planda benim, ve Kollar...
Cocuklugumdan beri pis bir bogazla savasmaktayim
Hep balik etliydim/sismandim....
Yani kilo versemde muhakkak aliyorum yine, insallah busefer olmaz demekten de biktim

ben 93.3üm bu arada... 400 gram aldim nedense 2-3 gündür, kacamak yapmadigim halde... cokra yemiyorum anlamadim gitti valla
aksamlari protein yiyodum
simdi saat 6dan sonra bisey yemicem :S

akşam yemeğinin saati çok fark ettiriyor ben dün sabah gene 80 çıktım dün akşam saat 9 gibi yedik bu sabah 81 çıktım çok sinirim bozuluyor bu işe ama yılmak yok yola devam

ben 93.3üm bu arada... 400 gram aldim nedense 2-3 gündür, kacamak yapmadigim halde... cokra yemiyorum anlamadim gitti valla

abla bide ben bi deneyim yaptim ve gercekten dogru... haftada 1 kere tartil... kacamak tartilmak yok... morali alt üst ediyor...
karbonhidrat rejimi aslinda süper.... sadece abartmican...
ben hiiiiiiic karbonh. yemiyordum süper verdim ama hemen geri aldim birakinca.... o yüzden haftada 3 kere karbonhidrat yenilebilir bence, öglenleri...

ben böyle denicem bakalim... yesem bile 1 tane... artik o neyse..

sekeri patatesi makarnayi ekmegi pilavi hamur islerini azaltirsan veriyorsun...

bence yaptığın diyetlerle alakalı alıyorsunudur hızlı verilen kilolar hemen geri geliyor önemli olan yavaş vermek ve verdikten sonrada bunu muhafaza etmek b u da ancak gene yediklerine dikkat etmek den geçiyor
demek oluyorki ömür boyu her şeyden uzak kalıcaksın :97: ama 4 5 seneden sonra o kiloda kalıyormuşsun diye duymuştum

öncelikle hoşgeldin canım... ama malesef takımda yerim yok...
ama başka takıma geçmek istemiyorsan sen yazmaya devam et....
yer olsada 2 haftalık deneme süren olacak...ben bu deneme süresinde bişeyler ayarlamaya çalışayım inşallah canım...

evt tam üstüne bastin, yaptigim rejimler mahfetti, ve spor yapmamak! annem bikti her rejime basladigimda alisveris yapiyorum, sunu bunu aliyorum yok kalorisi az yok su bu,,, senin yüzünden iflaz edecem diyo AZ YE AZZ ve YAVAS ye sindire sindire diyo, kiii benim en büüyk problemim HIZLI YEMEK, (sabirsizligimdan geliyor malesef) artik herseyden azar azar yemeye calisicam.... 5 senede öyleyse yaparim insallah ... spor sevmesem bile hergün 2 saat yürüsem bile yetiyor yani...

tamam ablam sorun degil... ben burdayim... zamanim oldukca yazarim...

olur arada bozma moralini...
devam et diyetine...salma sakın...
bi anda gider iki gün sonra...

akşam yemeğinin saati çok fark ettiriyor ben dün sabah gene 80 çıktım dün akşam saat 9 gibi yedik bu sabah 81 çıktım çok sinirim bozuluyor bu işe ama yılmak yok yola devam

evet yilmak yok ama otiraf etmeliyim ki o an motivasyonum sifir oldu...
hadi kacamak yapsam anlicamda, durduk yere tartinin arti göstermesi
neyse gecicek bu günlerde...

seker kullanmiyorum, patates binde bir, makarna bazen, ekmek sadece sabahlari (kepek), pilax hic yemem hamur isinede elimi sürmem.
iyiyim ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…