papatya çayının markası mı olur hicran....papatya çayını deneyen varmı aranızda yağ yakıcı özelliği varmış ben içiyom bir haftadır da acımsı biraz istemeye istemeye içiyom resmen .yoksa benim aldığım markamı öle yahuu
çok saçma sapan şeyler çıkıoy gülmekten yarılıyo insan.yaz geldimi o temizlik haftada 2 kez oluyo kısın 1 kezde yazın daha fazla kalori harcıyorum yanii
ayy tabu oynamakda süper eğlenceli valla biz bi ara cok dadanmısdıkk çok seviyorum ben
kıs essaktan unutup yazdıydım valla puan vermezsen verme ama ben hakket pek safım unutmuşum tatili nasıl degerlendırdim.....
hadi hadi yemezler bu hafta o numarayı...
hem mesaj yazmak sizin göreviniz ben motive olsun diye puan veriyom...
böcüğüm bende diyetı mahfetmiş durumdayımslm canlarımmm ben geldimmmm
allaha şükür sağ sağlim gezdim geldim yolda bazı aksilikler olsada şükür evimizdeyiz
sizler nasılsınız benim düzen diyet alt üst oldu yaaaa çok fenaa bozdum yinee nolacak benim halimm bimem
ama hemen toparladım bu günden hemde
artık sizlerle kaldığım yerden devamm öpüyorum hepiciğinizi
biraz dinleneyim evde dandiniitoplayım
Çok güzel menü olmuş brde ara öğün yapsan daha bi süper olcakmış..sabah:
1 bardak çay
domates
salatalık
biber
kk beyaz peynir
sucuk
yumurta haşlama
zeytin 5 adet
3 dilim uno denge ekmek
ara:
yok
öğlen:
döner ekmek
ayran
ara:
yok
akşam:
1 tane köfte
çoban salata
ara:
yeşil çay
algida fryttare ananaslı
spor akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş
1.5lt su 2 lt yapmaya çalışıyorum
çok saçma sapan şeyler çıkıoy gülmekten yarılıyo insan.
bi de o anlatamayan tipler var ya.......uffffffff
kıs essaktan unutup yazdıydım valla puan vermezsen verme ama ben hakket pek safım unutmuşum tatili nasıl degerlendırdim.....
böcüğüm bende diyetı mahfetmiş durumdayım
ayy ben ülker içimin dolcia sını denedım çok güzeldi ama kalorısının az oldugunu sanmıyorum.Çok güzel menü olmuş brde ara öğün yapsan daha bi süper olcakmış..
bide bu furittara nası güzel mi tadı falan yani dondurma gibimi yoksa şu buzlaştırılmış seylerden mi? bende sudem gibi merak ediyom kalorisi düşük ya bu yazı onlarla mı geçirsek napsak ?
ayy bende çok sevıyom istanbulu zaten gitmek istemıyomsudemcimm bu nasıl mahvetmek 70 olmuşsun tebrik ederim canımm aslında senin uğraşmanada gerek yokyaa neysee
değerlerin güzel valla ben 25 olsam yeter normal değer yani kız adını getiremedin sen anla işte
canımm bu arada istanbulun kıymetini bil çok güzeldi tatilim serin serin hiç ayrılmak istemedik çocuklarla boğazın kenarında saatlerce oturduk ama insan elinde olunca kıymet bilmiyomuş bunu bi kez daha anladım yanii
ayy nen guzel balım ya bak keyfıne ben senınle msn den de görüşmek istiyorum.kızlar bu hafta her gün bi program var okuldaki arkadaşlarla eve gelemiyoum.az önce geldik eve.yemekleride hep dışarda yemek zorunda kalıyoum ama diyetimi bozmamaya dikkat ediyoum.bu akşam köfte ve açık büfe salata vardı tepeleme accayip bol salata yedim..light kola içtim.bakalım cumaya ne gösterecek tartı.
sena tatılde barkınım la ayşebahar lıste yapıyo cumaları barınıma özelden atarsın.çoban gitti kuzular dağıldı diyolar ama kdr felan çok yazıyo gun içinde.sudemmm öbür takımda durumlar ne alemde senaa gittimi tatile kim bakıyo şimdi onun yerine bakamadımda sana sorayım dedim canımm yeni yeni kızlar geldi ya tanımıyorum kimseyi
Çok güzel menü olmuş brde ara öğün yapsan daha bi süper olcakmış..
bide bu furittara nası güzel mi tadı falan yani dondurma gibimi yoksa şu buzlaştırılmış seylerden mi? bende sudem gibi merak ediyom kalorisi düşük ya bu yazı onlarla mı geçirsek napsak ?
hazır resım koymayı öğrenmişken size bişey sorayım ıkı tane çanta begendım sizce hangisi daha güzel bakın bakıyımEki Görüntüle 213059 Eki Görüntüle 213060
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?