Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar maaaşşşllah amma muhabbet etmişsiniz yaww eskiden iki sayfa geçmiş 5 dk da okurdum şimdi bitmiyo oku oku..
bizde annemle öğleden sonra çarşı pazar gezdik akşam eve geldik yemek telaşı falan ancak fırsat buldum oğlanda uyudu..
bugün kü menümü yazayım size

sabah
1 sigara böreği
bol domates salatalık
1/2 haşlanmış yumurta (oğlandan arttığı için yarım yemedi sıpa)
2 yeşil zeytin
yeşil çay

ara
6 çilek
3 erik

öğle
1/2 kase mercimek çorba
4 köfte
4 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt

ara
yok

akşam
patatesli yumurta bir pizza dilimi kadar
2 dilim kadar ekmek
domates
biber

1,5 litre su

spor olarakta
30 dk pilates
30 dk yürüyüş

papatya çayını deneyen varmı aranızda yağ yakıcı özelliği varmış ben içiyom bir haftadır da acımsı biraz istemeye istemeye içiyom resmen .yoksa benim aldığım markamı öle yahuu

papatya çayını deneyen varmı aranızda yağ yakıcı özelliği varmış ben içiyom bir haftadır da acımsı biraz istemeye istemeye içiyom resmen .yoksa benim aldığım markamı öle yahuu
papatya çayının markası mı olur hicran.... git çayır çimen her yer papatya... topla kurut iç...

slm kizlar
ben geldim herkes gitmis gecmisi sonra firsat bulursam okuycam
suyu hala 2 litreye tamamlayamadim suan onunla ugrasiyorum :))
aksam yemegim
- bir kase corba
- bi rdilim kepekli ekmek
- bir seftali

geceyi yesil cayla kapaticam insallah

huhuu fistiklar

durgunsunuz bu aksam hayirdir, nerelere daldiniz?
bende survivora bakmaya calisiyorum, ama nihat gicigina sinir olup kapatip duruyorum

bugün yediklerim
sabah: 2 dilim kepekli ekmek, üzerine peynir
bol domates, salata

öglen: bol sebzeli makarna yaptim kendime, 100 gramm kadar makarnayi baya bi sebzeyle karistirdim
2 tabak yedim

aksam: bisey yok, atladim

yaz geldimi o temizlik haftada 2 kez oluyo kısın 1 kezde yazın daha fazla kalori harcıyorum yanii

ayy tabu oynamakda süper eğlenceli valla biz bi ara cok dadanmısdıkk çok seviyorum ben
çok saçma sapan şeyler çıkıoy gülmekten yarılıyo insan.

bi de o anlatamayan tipler var ya.......uffffffff

hadi hadi yemezler bu hafta o numarayı...
hem mesaj yazmak sizin göreviniz ben motive olsun diye puan veriyom...
kıs essaktan unutup yazdıydım valla puan vermezsen verme ama ben hakket pek safım unutmuşum tatili nasıl degerlendırdim.....

böcüğüm bende diyetı mahfetmiş durumdayım

sabah:
1 bardak çay
domates
salatalık
biber
kk beyaz peynir
sucuk
yumurta haşlama
zeytin 5 adet
3 dilim uno denge ekmek

ara:
yok

öğlen:
döner ekmek
ayran

ara:
yok

akşam:
1 tane köfte
çoban salata

ara:
yeşil çay
algida fryttare ananaslı

spor akşam yemekten sonra 1 saat yürüyüş
1.5lt su 2 lt yapmaya çalışıyorum

ben geliyom kimse yok ben gidiyom herkes muhabbete gelmiş. Neyse artık bugün sohbet nasip olmadı yarın inşallah.. Ben yatmaya gidiyorum kızlar. Benim haylaz yarın erkenden kalkar.. sabahtan görüşürüz..,İyi geceler herkese...

Çok güzel menü olmuş brde ara öğün yapsan daha bi süper olcakmış..
bide bu furittara nası güzel mi tadı falan yani dondurma gibimi yoksa şu buzlaştırılmış seylerden mi? bende sudem gibi merak ediyom kalorisi düşük ya bu yazı onlarla mı geçirsek napsak ?

sudemcimm bu nasıl mahvetmek 70 olmuşsun tebrik ederim canımm aslında senin uğraşmanada gerek yokyaa neysee
değerlerin güzel valla ben 25 olsam yeter normal değer yani kız adını getiremedin sen anla işte
canımm bu arada istanbulun kıymetini bil çok güzeldi tatilim serin serin hiç ayrılmak istemedik çocuklarla boğazın kenarında saatlerce oturduk ama insan elinde olunca kıymet bilmiyomuş bunu bi kez daha anladım yanii

kızlar bu hafta her gün bi program var okuldaki arkadaşlarla eve gelemiyoum.az önce geldik eve.yemekleride hep dışarda yemek zorunda kalıyoum ama diyetimi bozmamaya dikkat ediyoum.bu akşam köfte ve açık büfe salata vardı tepeleme accayip bol salata yedim..light kola içtim.bakalım cumaya ne gösterecek tartı.

sudemmm öbür takımda durumlar ne alemde senaa gittimi tatile kim bakıyo şimdi onun yerine bakamadımda sana sorayım dedim canımm yeni yeni kızlar geldi ya tanımıyorum kimseyi

ayy ben ülker içimin dolcia sını denedım çok güzeldi ama kalorısının az oldugunu sanmıyorum.

ayy bende çok sevıyom istanbulu zaten gitmek istemıyom

ayy nen guzel balım ya bak keyfıne ben senınle msn den de görüşmek istiyorum.
tecrübelerınden faydalanmak isterım muhabbet birisin

sudemmm öbür takımda durumlar ne alemde senaa gittimi tatile kim bakıyo şimdi onun yerine bakamadımda sana sorayım dedim canımm yeni yeni kızlar geldi ya tanımıyorum kimseyi
sena tatılde barkınım la ayşebahar lıste yapıyo cumaları barınıma özelden atarsın.çoban gitti kuzular dağıldı diyolar ama kdr felan çok yazıyo gun içinde.

kızlar dün çorludan gelirken bi jeep e aşık oldum sizlen paylaşmazsam çatlarım

uff ya uff resmen benım olsun istiyom ama çok para sıfırları 138.000 euro yaaaa

porsche cayenne

bu arad ilk kez resim yüklüyorum öğrendim oleyyy

durun diğer renklerını de yükleyim

ben siyaha aşık olduydum zaten

Son düzenleme:
offf ya böyle arabam olsun eve girmem yaaaaaa

arabada yatarım........

ben algida fruttarenin ananslısını çok beyendim dondurma gibi değil ama buz da değil meyveli anansın dondurulmuş meyvesini yer gibi oluyorsun çok haika tavsiye ederim hepinize kalorisi de 65 kl:131:

hazır resım koymayı öğrenmişken size bişey sorayım ıkı tane çanta begendım sizce hangisi daha güzel bakın bakıyım

bunun metallerını çok begendım böle metallı seylerı sevıyom benım buna benzer bı çantam var zaten.
bunun da modeli güzel mavisi yada beyazı felan çok şık olur du bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…