Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evimin acil temziliğie ütüye ihtiyacı var.....

çk tembelim yaaaaaaa....

aman temizle temizle ayni valla kaynanamdan bile nankor bu ev isi .. utuden de boggg geldi iyicene, sanki evde 10 kisi yasiyor gibi utu cikiyor her hafta ..

9. madde tam benim tarzım evet zayıflamak için diyet yapmıyoruz zayıflıyoruz ve zayıf kalıyoruz

fransizlarin yasam tarzi aslinda bu surekli haslama ve bugulama yiyorlar, en cok tukettikleri besinler brokoli, karnibahar, patates, corba apartmanimdaki komsularimdan biliyorum...
biz ise surekli homidi girtlak ye al kilolari yap diyeti ver haydi bastan geri al kilolari

sanada gunaydin canimm hosgeldin .. benim yerimede cikar havuzun keyfini hirkami giydim kaloriferin onunde oturuyorum yani oleee soguk

günaydın bayanlar
ara tartı günüymüş bugün
tartıldım
81 kg
ben bi 80 bi 81 gidiyorum bakalım hayırlısı cuma inşallah 80 olurum

Bugün yediklerim,

Sabah,1 tost ( kepek ekmek ile )

ARa -Bir avuç kiraz

Öğlen - yarım kase domates çorbası
bir parça tavuk göğsü
8-9 adet patates kızartması
2 kaşık pilav

Yeşil çay ve adaçayı.

Aslında geçen haftaya göre daha dikkat ediyorum yediklerime ama tartıya hiç yansımıyo eksilme yok hatta fazla bile çıkıyorum bazen, çok sinir bozucu

Kızlar yaa çok acıktım yaa ??

daha öğlen yemeğimi yemedim dolma yapıcam daha o pişicekte yiyicem ohoo ooo
geç kahvaltı yapmak bana hiç yaramıyor...

Şekerler, bebeklerinizin küçülen eşyalarını napıyosunuz ?nerdeyse 6 aylık bi kızım var, malum bebeğin yediği helal giydiği haram diye boşuna dememişler. Çoğu kıyafet 2-3 kez giyilip küçülüo. Bende bunları ihtiyacı olan birine vermek istiyorum, sitede böle durumda olan bildiğiniz birisi var mı ?

kaldır canım bi kenara yarın ikinciyi yapınca lazım olur... benimkiler arka arkaya olunca kızımı oğlanınkilerle büyüttüm... giyilecek hali de kalmadı kimisini saklıyorum hatıra diye kimisini de yaktım..
şimdi de en fazla 3 kıyafetleri vardır dışarda giyecek gerisi hep evde eşaofman pijama.. onlarında zaten küçülünce giyilecek hali kalmıyo...

bizim menüdede dolma var akşama... tabi ben yemicem malum bana pirinç yasak..
bugün dolma günü galiba herkes mi dolma yapmış? seninki ne dolması bari ? benimki karışık kabak biber yaprak falan...

ay bayilirim dolmaya aksama yapsammi

Yapcanım sende dolma senin neyin eksik aşk olsun
hep beraber dolma yiyelim akşama

Canım ben küçülülenlerin bir kısmını saklıyorum bir kısmınıda verdim ihtiyacı olan birine yardım melekleri bölümüne bak orda bazen steyen oluyo

bende leslie yapim bari, ilk defa

yaptinmi abla? nasildi?

anammm sen baştan kaybettin bana abla dedin...

kac yasindasinki bacu

ben de yapcam birazdan 3 mil...
özledim ne zamandır görmüyom leslie bacımı...
sen de 3 mil yap az yapma...

bende az önce yaptim 2 aydir leslie programi var bende ve yapmadim birseye benzetemedim, bugün bi yaptim 47 dakika tam tamina... SU GIBI TERLEDIM... muhtesem birsey.... cok kolay hareketler... HERKES YAPSIN, kendimi süper hissettim bugün

3 mil kac dakkalik olani cnm? bende 20 dk olani var

47 dakika ablam

tsk ederim canim, kaptana soralim,,,

canım sunu anlıyorumki zayıfladıkca sporsuz sadece diyet yapmak yeterli değil sporla kiloları vericez ondan sonrada sağlıklı beslenmeyle kilomuzu korucazz

eskiden ben spor ile zayifladim ve rejim de yaptim, cok kolay veriyordum, sporsuz gercekten olmuyor

hic böyle rejim yapmamistim, rejim kelimesini agzimdan cikarmaya calismam lazim artik, demekki ömür boyu hep yanlis yapmisim....

hazır resım koymayı öğrenmişken size bişey sorayım ıkı tane çanta begendım sizce hangisi daha güzel bakın bakıyımEki Görüntüle 213059 Eki Görüntüle 213060

ikincisi canim daha hos

süper ablam devam

süper bir yazi.... cogunu bilmiyordum...!!!!

anneme okudum cok güldüü SENI ANLATMISLAR diyo :))))) pis bogaz dedi bide bana

kizlar LESLIE spor yaptim 3 mil olanindan tam 47 dakika... ve HAYRAN KALDIM...
birincisi ZEVKLI...
ikincisi SU GIBI TERLETIYOR
ücüncüsü sanki bacaklarim inceliomus gibi....

bayildim... herkes yapsin...

bir gün 20 dakika olanindan
ikinci gün 47 dakika olanindan yapicam.... sira sira...
bakalim hayirlisi

ben cuma tartilip cuma ki kiloyla baslicam...

ama yinede yaziyim menümü

sabah kahvaltim yok basim agriodu yattim baya bi gec kalktim..

öglen 3 de

4-5 catal patates kizartmasi (buna sinir oldugum icin spor yaptim)
6 yesil zeytin
2-3 kasar peynir

aksam:

lahana sarmasi var... kac tane yemeliyim???? ekmek??? 1 saat sonra yicem

zeytinyağlı mı...
4-5 tane yiyebilirsin ekmeksiz... ama dayanamam dersen 1 dilim kepek ekmeği yiyebilirsin...
yanında bol salata ve yoğurtla süper olur...

zeytinyağlı mı...
4-5 tane yiyebilirsin ekmeksiz... ama dayanamam dersen 1 dilim kepek ekmeği yiyebilirsin...
yanında bol salata ve yoğurtla süper olur...

kiymali bulgurlu...
4-5 tanecikmi tek? ayy...
salata yapicak malzeme yok, yogurt yiyebilirim ama doyurur ekmekle...
tmm :;D

aylin90 malesef sudemin dediği mümkün değil... 2 haftalığına alamam...
sudem ne zaman gideceksin tatile geri dönecek misin...
döneceksen beklemeye alırım yerine başkasını alamam...alsasm sonra seni alamam...
mağdure müsait zamanda görüşelim canım...danışmam gerekenler var...
aylin senin durumun için cevap bekliyorum

kiymali bulgurlu...
4-5 tanecikmi tek? ayy...
salata yapicak malzeme yok, yogurt yiyebilirim ama doyurur ekmekle...
tmm :;D
napalım canım diyette böyle...
ekmeği çok abartma ama.. anneciğinede söyle hem pisboğaz diyip hem lahana sarmaları yapmasın lütfen...dayanılmıyo işte anne yemeklerine...
bu arada 23 yaşındayım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…