bugun ki menüm:
sabah kahvaltiya davetliydim, biraz kacirdim... 2 dilim kepek ekmek, üzerine az acuka, beyaz peynir, zeytin, bol domates ve salata
buraya kadar hersey süper arkasindan bi pogcayi götürmeseydim
öglen: 2 kase corba yedim, sebzeli, mercimekli... yanina 1.5 dilim ekmek
aksam: bol salata yaptim kendime, üzerine 50 gramm kadar ton baligi attim
su an form cayimi hüpletiyorum
sabah yemişsin akşama kadar eritmişsinir sen onu üzülme
ay valla bilmiyorum canim, yarin tarti arti gösterirse sasirmam
bu aralar metabolizmam cok yavas nedense.
yarin doktorda randevum var bu arada kizlar
kan aldirmistim rejime baslamadan, yarin doktorumla bu diyet konusunu görüscem
beni bi diyet kursuna yönlendirecek
ama diyete baslamadan bi kanina bakalim falan demisti.
diyet kursu mu?? o da neyin nesi çok merak ettim
ya böyle kurs varmis iste, diyetle ilgi herseyi ögrendigin, haftada bir bulusuluyor sanirim
tartilma, seker ve tansiyona bakma....
motive acisindan bi grubun icine dahil oluyorsun iste.
yapar miyim bilmem ama doktor takibinde rejimime devam etmek istiyorum....
kurs için para veriliyormuymuş
hayır yani veriliyorsa burda bedavadan bu işi yapılıyor da ondan sordum
yok canim sigorta karsiliyor.
bi gideyim bakalim yarin, neler diyecek doktorum...
burdan bi farki yok aslinda.
burdada ayni seyleri yapiyoruz nasilsa
git bakalım çok mmerak ettim burdan da paylaşırsan sevinirim bakalım neyin nesiymiş çok ilginç geldi nbana da
hehe :) paylasirim canim gittikten sonra.
zayiflamak icin akupunkturda yapiyor benim doktorum
onu yapsam mi diye düsünüyorum :44:
cünkü ben zamaninda 25 kiloyu akupunkturla vermistim
aaa ben akupunkturun faydasına inanıyorum benimde halam yaptırmıştı zamanında o çok faydasını görmüştü ve zayıflamıştı birde burda bir komşumuz var oda akupunkturla zayıfladı kadın şimdi dal gibi
ama onuda yapsam genede o kiloyu korumak gerekiyor sanırımım
hehesudem cadısı tam sana yakışır bi avatar olmuş bu...
kadın olmak beter bişi.....aman temizle temizle ayni valla kaynanamdan bile nankor bu ev isi .. utuden de boggg geldi iyicene, sanki evde 10 kisi yasiyor gibi utu cikiyor her hafta ..
fransizlarin yasam tarzi aslinda bu surekli haslama ve bugulama yiyorlar, en cok tukettikleri besinler brokoli, karnibahar, patates, corba apartmanimdaki komsularimdan biliyorum...
biz ise surekli homidi girtlak ye al kilolari yap diyeti ver haydi bastan geri al kilolari
sanada gunaydin canimm hosgeldin .. benim yerimede cikar havuzun keyfini hirkami giydim kaloriferin onunde oturuyorum yani oleee soguk
ben yokum ya ondandırhayırdır kızlar bu gün bi kasvet var sasnki takımda
fikrin için saol canımyaptinmi abla? nasildi?
kac yasindasinki bacu
bende az önce yaptim 2 aydir leslie programi var bende ve yapmadim birseye benzetemedim, bugün bi yaptim 47 dakika tam tamina... SU GIBI TERLEDIM... muhtesem birsey.... cok kolay hareketler... HERKES YAPSIN, kendimi süper hissettim bugün
47 dakika ablam
tsk ederim canim, kaptana soralim,,,
eskiden ben spor ile zayifladim ve rejim de yaptim, cok kolay veriyordum, sporsuz gercekten olmuyor
hic böyle rejim yapmamistim, rejim kelimesini agzimdan cikarmaya calismam lazim artik, demekki ömür boyu hep yanlis yapmisim....
ikincisi canim daha hos
süper ablam devam
süper bir yazi.... cogunu bilmiyordum...!!!!
anneme okudum cok güldüü SENI ANLATMISLAR diyo :))))) pis bogaz dedi bide bana
canım 1 -14 temmuz 14 gun eger fazlası olursa ben senı haberdar ederım.arada nete girerim.aylin90 malesef sudemin dediği mümkün değil... 2 haftalığına alamam...
sudem ne zaman gideceksin tatile geri dönecek misin...
döneceksen beklemeye alırım yerine başkasını alamam...alsasm sonra seni alamam...
mağdure müsait zamanda görüşelim canım...danışmam gerekenler var...
aylin senin durumun için cevap bekliyorum
bende cherry domatesı cok yıyom elma gıbıkız nasıl yiyosun öyle elma yer gibi domatesss
gunaydın kızlar
ayy dunden yoruldum eccuk önce ortaköyde bi cafede oturduk bişiler içtik oradad ilhan şeşen le MFÖ nun Fuat ı vardı onlardan bırıer şarkı dınledık.
ayy ilhan şeşen acaip yaşlanmış ya göçmüş adam resmen şok oldum....gözlukte yoktu gözumde hıç tanıyamadım.....
sonada yemek faslına gectık benım bencıl kocam ne yaptı.
benım siparişi yanlış hazırlamışlar aslında ıkımızde aynı şeyı yıycez .onunkı geldı.garson koydu onune.oda tabı aldı kendı tabagını bı guzel karnını doyurdu bende arada onun tabagından otlandım ama bencıl yanı.....onun yemegi bittikten çok sonra benımkı geldı....off ya hep en önce kendını düşünüyo ...en son benı düşünür kendılerı.....
bu adam benı yaşlandırcak yahu...
Günaydın herkese...
benim kız bütün gece ağladı hasta sanırım şimdi uyurken ben de kestircem azcık..çok uykum var...
Günaydın herkese...
benim kız bütün gece ağladı hasta sanırım şimdi uyurken ben de kestircem azcık..çok uykum var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?