Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

beni beklemeye al, ben yaziyorum burda paylasirim yer olana kadar

valla nezman rejime baslasam ya biber dolmasi ya sarma yapiyo zaten
olsunn AZ YEMEGI ögrenmeliyim... bugün baslamasaydim inan 20 tane yerdim, hatta daha fazla...... 6 tane ile yetinmek de güzel
ay negüzel bende 21

slm hanımlarr nasılsınızz
ben bugün senenin en uzun günü olduğunu unutup oruca niyetlendim iyimi çok halsizim açda değilim aslında neyse mevlam ecrini zayi etmesin
öğlen bi ara girdim net gitti daha ilk mesajım inş. 5 tammlarımda puanlarım gitmez
ben bayağı artıdayım yaa pis boğazın biriyim ben
neyse zararın neresinden dönersen kardır

bugün kimseler yok herkes gezmeye gitti anlaşılan kızlarrrrrrrrrrr fazla yemeyin benim gibi sonra çok pişman olursunuz bakk tecrübe konuşuyor
ne güzel hedefe 3 kilo kalmışken yine başa döndümm ahhhhhh eşşek kafam tatlısız bi hayat düşünemiyorumm :26::26:

yok cnm bursada değil ,bilecik' te oturuyorum ben

yakınız genede kardeşim bilecikde okuyordu bu sene bitirdi geldi biliyorum oraları yanii

OHH NE GÜZELBİZİM GİBİ BOŞ BOŞ OTURMADINIZ YANİ.canımcım sen dersanede misin yoksa meb demi?ben mi karıştırdım yoksa.

canım ben belediye kursunda öğretmenim sizin ismekiniz gibi bizimde busmekimiz varr

canım bugün sene sonu toplantımız vardı ancak geldim eve msni acarım birazdan konusuruz

bugün iyi yürüyüş yaptım kızlarrr sabah 1 saat yürüyorum zaten mutlaka sonra toplantıdan cıkınca arkadaslarla yemek yemeye gittik ayvalık tostunu mideye indirdim ama üzeerine 2 saat yürüdüm arkadaslarrrrrr

menümü yazayım bu gün biraz değişik oldu inşallah tartıya yansımaz...
sabah
1 bardak ılık su 3 kayısı
5 mercimek köfte...

öğle közlenmiş patlıcan+yoğurt+1 dilim ekmek
akşam da ekmek yapmıştım az önce dayanamadım sıcak sıcak ondan 1 dilim yedim üzerine de margarin sürdüm..:26:
2 kk kadar da kaşar katmıştım içine...

hemen menümü yazayımda mai puanımı kesmesinn

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği ve beyaz peynirle hazırladığım tost
ara: 1/2 paket mavi yeşil light bisküvi
öğle: 1 adet ayvalık tostu
1 ayran
ara: 1 fincan türk kahvesi
akşam: 5 yk kıymalı patates
2 dilim tam buğday ekmeği
3 adet közlenmiş yeşil biber

kardesimle 20 dakikalik leslie yaptikk, 47 ye gecti simdi 10 dk da ondan yaptim yine
toplam 47+30 dk oldu yani 1 saat 20 dk

kardesimle 20 dakikalik leslie yaptikk, 47 ye gecti simdi 10 dk da ondan yaptim yine
toplam 47+30 dk oldu yani 1 saat 20 dk

oooooo süper olmuş bende yapıyodum 3 mil tatile gidince ara verdim dahada başlayamadım bende çok seviyorum lesli bacımla yürümeyielimede yarımlık petlerden alıyorum kollarım için yine başlamalı en kısa zamanda
bu arada hoş geldin canımm inş. tez zamanda kurtuluruz fazlalıklardan

menün süper canımm çizelgeni kaldırmışsın kaç kilo oldun göremedim beni sormayın başa geçtim yine offff offfff

aight baslayabildin diyete sevindim senin adina canim :) bu grup senide motive eder insallah.
ben kaptan korkusuna diyeti birakamiyorum mesela
bugun kendime izin vereyim canimin istedigini yiyeyim dedim
hatta markete gittim biseyler aldim
eve geldim mai bana kizar diye yiyemedim

2 saat yürüyüs süpeeeeeer. nasil dayaniyorsunuz ya o kdr yürümeye

bugun ki menüm:

sabah kahvaltiya davetliydim, biraz kacirdim... 2 dilim kepek ekmek, üzerine az acuka, beyaz peynir, zeytin, bol domates ve salata
buraya kadar hersey süper arkasindan bi pogcayi götürmeseydim

öglen: 2 kase corba yedim, sebzeli, mercimekli... yanina 1.5 dilim ekmek

aksam: bol salata yaptim kendime, üzerine 50 gramm kadar ton baligi attim

su an form cayimi hüpletiyorum

kaptaaannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…