menümü yazayım bu gün biraz değişik oldu inşallah tartıya yansımaz...
sabah
1 bardak ılık su 3 kayısı
5 mercimek köfte...
öğle közlenmiş patlıcan+yoğurt+1 dilim ekmek
akşam da ekmek yapmıştım az önce dayanamadım sıcak sıcak ondan 1 dilim yedim üzerine de margarin sürdüm..:26:
2 kk kadar da kaşar katmıştım içine...
bugun ki menüm:
sabah kahvaltiya davetliydim, biraz kacirdim... 2 dilim kepek ekmek, üzerine az acuka, beyaz peynir, zeytin, bol domates ve salata
buraya kadar hersey süper arkasindan bi pogcayi götürmeseydim
öglen: 2 kase corba yedim, sebzeli, mercimekli... yanina 1.5 dilim ekmek
aksam: bol salata yaptim kendime, üzerine 50 gramm kadar ton baligi attim
su an form cayimi hüpletiyorum
kızlar yaa ammada hamaratsınız ben dolmayı anca bayramlarda anneme gidince yiyebiliyorum yoksa nerdeeeeeeeeee kim sarıcak kim yiycek ben çok üşeniyorum sarmaya
ya böyle kurs varmis iste, diyetle ilgi herseyi ögrendigin, haftada bir bulusuluyor sanirim
tartilma, seker ve tansiyona bakma....
motive acisindan bi grubun icine dahil oluyorsun iste.
yapar miyim bilmem ama doktor takibinde rejimime devam etmek istiyorum....
Günaydın herkese...
benim kız bütün gece ağladı hasta sanırım şimdi uyurken ben de kestircem azcık..çok uykum var...
kız nasıl yiyosun öyle elma yer gibi domatesss
oooooo süper olmuş bende yapıyodum 3 mil tatile gidince ara verdim dahada başlayamadım bende çok seviyorum lesli bacımla yürümey:elimede yarımlık petlerden alıyorum kollarım için yine başlamalı en kısa zamanda
bu arada hoş geldin canımm inş. tez zamanda kurtuluruz fazlalıklardan
aight baslayabildin diyete sevindim senin adina canim :) bu grup senide motive eder insallah.
ben kaptan korkusuna diyeti birakamiyorum mesela
bugun kendime izin vereyim canimin istedigini yiyeyim dedim
hatta markete gittim biseyler aldim
eve geldim mai bana kizar diye yiyemedim
2 saat yürüyüs süpeeeeeer. nasil dayaniyorsunuz ya o kdr yürümeye
kızlar yaa ammada hamaratsınız ben dolmayı anca bayramlarda anneme gidince yiyebiliyorum yoksa nerdeeeeeeeeee kim sarıcak kim yiycek ben çok üşeniyorum sarmaya
ya böyle kurs varmis iste, diyetle ilgi herseyi ögrendigin, haftada bir bulusuluyor sanirim
tartilma, seker ve tansiyona bakma....
motive acisindan bi grubun icine dahil oluyorsun iste.
yapar miyim bilmem ama doktor takibinde rejimime devam etmek istiyorum....
günaydınn............................:76:
Kızlar yaa ben iki gündür çok fenayım ve bu hafta yine kilo almış olmaktan korkuyorum malesef hiç iyi gitmiyo bende durumlar..
ki gündür spor yok ve homini gırtlak yiyorum. Dün nerdeyse dolma tenceresinin yarısını götürdüm offf yaa çok fena bri beni durdursunnnn......
Kızlar yaa ben iki gündür çok fenayım ve bu hafta yine kilo almış olmaktan korkuyorum malesef hiç iyi gitmiyo bende durumlar..
ki gündür spor yok ve homini gırtlak yiyorum. Dün nerdeyse dolma tenceresinin yarısını götürdüm offf yaa çok fena bri beni durdursunnnn......
kurallar gereği haftada 3 gün kaçamak yapana ceza vardı ama neydi hatırlamıyorum...
bunu geçmişe bakıcam üşenmeden...
senin başka türlü duracağın yok anlaşıldı...
1. takım puanlama listesi
bu herkesin halihazırda 20 puanı var
en az 300 gr yada fazla verene 7 puan
haftanın birincisine 10 puan
kilo alan 10 puan kaybeder
2 hafta üstüste kilo alanın puanı sıfırlanır
günlük 5 mesajı olmayan 2 puan kaybeder mesasj yazmak sizin göreviniz ama yine de 5 mesajdan fazla yazan 2 puan kazanır...
cuma bildirimde bulunmayan 10 puan kaybeder
ertesi güne kadar geçerli sebep göstermezse diskalifiye olur...
haftada 3 gün kaçamak yapan ceza alır artık o anki psikolojime göre ne ceza verirsem...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
kurallara uymak mecburidir uymayan 100 kilo olsun
bir de kızlar daha önce 2. takımda gördüğüm ve bizimde uygulamak istediğim bi önerim var
takım olarak kendi içimizde 2 guruba ayrılalım...
mesela 8 kişiyiz ya 4 erli guruplara ayrılalım
ve kendi içimizde yarışalım ne dersiniz...
takım elemanlarını kura yoluyla belirleyeceğim...
kız kaptan iyki bu kuralları koymuşsun sen gerçekten bu işi biliyorsun kurallar olmassa ben çoktan sallamıştım diyeti falan yada kaçamakları işte ne bileyim
kaptan sana güveniyoruz canımcım bizi bu işten kurtarsa kurtasa anca sen kkurtarırsın yürü be kaptan kkim tutar seni kendini kısıtlama bizim hakkımızdan sen gelirsin
üzülmee, bikere sükret ki benim gibi 96 kilo degilsin(((
azicik kacirmissin nolcakki 61 kg gösteriyorsun, sevin...
bogazina hakim olamiyorsan benim gibi leslie yap... gercekten zevkli...
kurallar gereği haftada 3 gün kaçamak yapana ceza vardı ama neydi hatırlamıyorum...
bunu geçmişe bakıcam üşenmeden...
senin başka türlü duracağın yok anlaşıldı...
amannnn iki saattir arıyorum belli bi ceza koymamışım..
o anki psikolojime bağlı demişim...
ve ben şu an çok psikopat hissediyom kendimi..
cezalardan ceza beğen innukkkkkkkkkk
istersen bu gün akşam yarın sabah ve yarın akşam leslie bacımla 3 mil yürü
istersen diğer takımlara giderek ben pisboğazın tekiyim 1. takımda cezaya kaldım de...
istersen puanından 20 puan kırayım...
sen beğen hangisini istersen onu yapıcam... ama ben olsam leslie yi seçerdim...
canım yaww azcik kaçırmak denemez benim kine böyle yemeye devam edersem seni bile geçebilirim..
tamam kaptan ama leslie yapamam şimdi onu indirmek falan uzun iş. Onun yerine gidip salonda 3,5 km yürüyüp birde 20 dk bisiklet çeviririm yani 400-500 kalori yakarım olar mı?
zaten hiç centilmen olmadı kiiiiiiiiiiihic centilmence degil
ortaköy dedin kiskandim yawcok özledim istanbulu
Bende 2 gündür ihmal ettim Leslie'ciğimi. Halbuki ne kadar da güzel wak wak wak diyodu, siz LEslie diyince özlediğimi anladım, eve gidince yapiim bari bu akşam.
canım sadece kahvaltıda poaça götürmüşsün nolcak.. diğer öğünlerin gayet güzel.
Güzel bi sistemmiş canım yaa yani eğer beslenme uzmanı falan varsa grup başı olarak bence katıl çok faydasını görürsün bizede anlatırsın öğrendiklerini..
zaten hiç centilmen olmadı kiiiiiiiiiii
gel bacım sevgi kelebekini de al gel istanbula...
sabah:
5 zeytin
2 domates
2 dilim kizarmis kepekli ekmek peynirli
yesil cay
ara:
su
1 saat leslie spor
öglen:
10 yesil zeytin (cok severimde)
1 dilim kepekli kizarmis ekmek peynirli
1 haslanmis yumurta
5 etli lahana sarmasi
2 kücük salam
biraz abarti oldu?
aksam: bilemiyorum ama yedikten sonra 20 dk daha leslie yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?