gittim geldim doktora, guatr cikti, az calisiyormus. bu yüzden cok kilo almisim ve kilo vermekte zorlaniyormusum, cünkü metabolizmam cok yavasmis.
slm kızlarrr.dünden beri giremedim.maicim canım benim bebiş hastaydı mazeret belirtin demiştinya.hep kucağımdaydı fırsat bulamadım canım yaaaa.ben 2 hafta izin istiyorum bildirim yaparım ama girip yazmam heralde.bebiş sünnet ettiricez.kaptanım izin verirsin demi?kızlar mai görmezse msj iletirmisiniz.hepinizi özledim.vakit buldukça girmeye çalışıcam.
selam millet ben geldim ama çok yorgunumm.malum yaz sıcak havuz sezonu açıldı misafirlerim vardı vss ancak eve geldim yemek yedim diete aynen devam ediyorum merak etmeyin caymak yokk :)
görüşürüz artık fırsat bulursam.
bu günkü menümü yazayım da
aç karnına sirkeli ballı ılık su
2 kayısı
sabah lıght ekmek ile yapılmış tost
1 domates
2 çay
öğlen
karpuz peynir ekmek üçlüsü
akşam
1 kase yoğurt
2 ad tavuk baget
1 dilim lıght ekmek
yemek sonrasında
1 bardak diet kolamı içiyorum şuan içim yandı napiim
artık gün kapattık :)
bu arada sabah tartıda 69.4 gösterdim
canım geçmiş olsun tek guatr olan sne değilsin verecen inş. salma kendını sakın gec olsun güç olmasın kalıcı gıtsın yaglar gerı gelmesıngittim geldim doktora, guatr cikti, az calisiyormus. bu yüzden cok kilo almisim ve kilo vermekte zorlaniyormusum, cünkü metabolizmam cok yavasmis.
cnm sen baya baya diyeti bozmusun, o kadar kilo vermisim pes etme sakin:26:
insallah tatlim. 2-3 ay icinde kocisle 1 hafta istanbulda tatil yapmak istiyoruz...
2 kere kahvalti yapmisin cnm sen, öglen biraz fazla kacmis ve karisik olmus bence...
proteinle karbonhidrati bi arada yemisin
geçmiş olsun kuuzm oğluşuna da hadı ınşallah hayırlıısyla atlatır sünneti.slm kızlarrr.dünden beri giremedim.maicim canım benim bebiş hastaydı mazeret belirtin demiştinya.hep kucağımdaydı fırsat bulamadım canım yaaaa.ben 2 hafta izin istiyorum bildirim yaparım ama girip yazmam heralde.bebiş sünnet ettiricez.kaptanım izin verirsin demi?kızlar mai görmezse msj iletirmisiniz.hepinizi özledim.vakit buldukça girmeye çalışıcam.
kolay gelsın tatlımmmmkimseler yok bugün nerdesiniz huuuuuuu
bir yorgunum elimi oynetacak halim yok ama puan kırılma korkusu yazdırıyo bişeyler
ama yediklerimi yazmıycam yoksa maiii kaptan saçımı yolar çok kısa saçım tutamaz gerçii:
yarında salonumu temizliycem dip köşe vitrin indiricem bıktım yaa şu vitrinden atasım var ama içide doluu:26:
hele şu salonun ortasında duran konsolun üstündeki koca ayna yokmuu deli ediyo beni bi ev değişiyim ilk atacağım şeyler
gittim geldim doktora, guatr cikti, az calisiyormus. bu yüzden cok kilo almisim ve kilo vermekte zorlaniyormusum, cünkü metabolizmam cok yavasmis.
insallah tatlim. 2-3 ay icinde kocisle 1 hafta istanbulda tatil yapmak istiyoruz...
2 kere kahvalti yapmisin cnm sen, öglen biraz fazla kacmis ve karisik olmus bence...
canım havuza gidip yüzüyorsan süper spor oluyodur sna yüzmek acayip kilo verdiriyoo
slm kızlar...
kızı fiziğe götürmüştüm az önce geldim gittiğime gideceğime pişman oldum hiç durmadan ağladı ders falan yapamadık....
geldik 1 saatte evde ağladı şimdilik yatağında oynuyo bakalım inşallah yine başlamaz ağlamaya...
slm kızlar...
kızı fiziğe götürmüştüm az önce geldim gittiğime gideceğime pişman oldum hiç durmadan ağladı ders falan yapamadık....
geldik 1 saatte evde ağladı şimdilik yatağında oynuyo bakalım inşallah yine başlamaz ağlamaya...
yok hicran alışmıştı hiç ağlamıyodu ama dün geceden beri böyle bi huysuzluğu var nedense...canım allah kolaylık versin.mecbur yapacak benim kızkardeşimin kızıda ağlaya ağlaya gidiyordu ama çok faydasını gördü el ve ayaklarda sıkıntı vardı 6 aylık doğumdan dolayı anlatmıştım hatırlarmısın bilmem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?