Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm çıtırlarrrr
ben daha diyet moduna giremedim kaptann ver bana cezaları hak ettim ben
bugün sabah beri mutfak temizledim dolaplar filan bayağı yoruldum ahhhh arkasından boğazımı tutabilseydim
ama yok 2 defa şok diyet yapıcam başka motive olamıycam ben
isveç filan
isveç yapan bi arkadaş vardı göremiyorum onu liste dışınamı çıktı ben yokken

slm kızlarrr.dünden beri giremedim.maicim canım benim bebiş hastaydı mazeret belirtin demiştinya.hep kucağımdaydı fırsat bulamadım canım yaaaa.ben 2 hafta izin istiyorum bildirim yaparım ama girip yazmam heralde.bebiş sünnet ettiricez.kaptanım izin verirsin demi?kızlar mai görmezse msj iletirmisiniz.hepinizi özledim.vakit buldukça girmeye çalışıcam.

Kılzar öğlen yediklerimi yazayım,

1 kase ezo gelin çorba
Yarım porsiyon bulgur pilavu
1 avuç kiraz

ara -8-9 fındık.

akşamada semiz otu pişidim onu yerim artık , sonrada bi porsiyon meyve yedimmi tamamdır.
planladığım dışında bişi yersem akşam kınayın beni :)

kimseler yok bugün nerdesiniz huuuuuuu
bir yorgunum elimi oynetacak halim yok ama puan kırılma korkusu yazdırıyo bişeyler
ama yediklerimi yazmıycam yoksa maiii kaptan saçımı yolar çok kısa saçım tutamaz gerçii:
yarında salonumu temizliycem dip köşe vitrin indiricem bıktım yaa şu vitrinden atasım var ama içide doluu:26:
hele şu salonun ortasında duran konsolun üstündeki koca ayna yokmuu deli ediyo beni bi ev değişiyim ilk atacağım şeyler

gittim geldim doktora, guatr cikti, az calisiyormus. bu yüzden cok kilo almisim ve kilo vermekte zorlaniyormusum, cünkü metabolizmam cok yavasmis.

canım geçmiş olsun bende aynı sekilde senin gibi guatr hastasıyım az çalısıyo zor kilo veriyorum

geçmiş olsun canım iletirim ben maiye

selam millet ben geldim ama çok yorgunumm.malum yaz sıcak havuz sezonu açıldı misafirlerim vardı vss ancak eve geldim yemek yedim diete aynen devam ediyorum merak etmeyin caymak yokk :)
görüşürüz artık fırsat bulursam.

bu günkü menümü yazayım da

aç karnına sirkeli ballı ılık su
2 kayısı

sabah lıght ekmek ile yapılmış tost
1 domates
2 çay

öğlen

karpuz peynir ekmek üçlüsü

akşam

1 kase yoğurt
2 ad tavuk baget
1 dilim lıght ekmek

yemek sonrasında

1 bardak diet kolamı içiyorum şuan içim yandı napiim

artık gün kapattık :)

bu arada sabah tartıda 69.4 gösterdim

canım havuza gidip yüzüyorsan süper spor oluyodur sna yüzmek acayip kilo verdiriyoo

canım geçmiş olsun tek guatr olan sne değilsin verecen inş. salma kendını sakın gec olsun güç olmasın kalıcı gıtsın yaglar gerı gelmesın

geçmiş olsun kuuzm oğluşuna da hadı ınşallah hayırlıısyla atlatır sünneti.
kolay gelsın tatlımmmm

slm kızlar...
kızı fiziğe götürmüştüm az önce geldim gittiğime gideceğime pişman oldum hiç durmadan ağladı ders falan yapamadık....
geldik 1 saatte evde ağladı şimdilik yatağında oynuyo bakalım inşallah yine başlamaz ağlamaya...

thirty four çok gçmiş olsun canım... bucakmağdurunda aa çıkmıştı sanırım guatr birbirinizi takip edin bundan sonra hatalarınızda uyarın...
inşallah kurtulursunuz bi an önce...

ay ciddimisin (( gecmis olsun ablam ya... ilac yaziyormu ? nasil oluyor?

olsun abla, 1 saat spor yaptim nasilsa... ayirmicam ben... cünkü cabuk aliyorum biliosun, herseyden az yicem...
simdilik alistiriyorum kendimi cumaya kadar..

tam olarak menüm:

sabah:

5 zeytin
2 domates
2 dilim kizarmis kepekli ekmek peynirli
yesil cay

ara:
su
1 saat leslie spor

öglen:

10 yesil zeytin (cok severimde)
1 dilim kepekli kizarmis ekmek peynirli
1 haslanmis yumurta
5 etli lahana sarmasi
2 kücük salam

ara: 20 dk yürüyüs

aksam:

1 tabak patatesli köfe (3 köfte az patates)
bi kac kasik yogurt
2 sarma

bol su

menümüde yazayımmm

sabah:2 dilim tam buğday ekmeği ve beyaz peynirle hazırladığım tost
1 bardak şekersiz çay
ara: yok
öğle: 1 porsiyon balık kızartma
1 porsiyon salata
2 dilim ekmek
ara: 1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
akşam:3 yk kıymalı patates
4 yk kıymalı yumurta
4 yk yoğurtlu makarna
2 dilim tam buğday ekmeği
ara: 2 fincan biberiye çayı

canım havuza gidip yüzüyorsan süper spor oluyodur sna yüzmek acayip kilo verdiriyoo

öyle valla cnm heryanım ağrıyo gece vücut alışana kadar ağrıları çekerim ama geçer 3-5 güne .hergün fix sabah 9 da havuza iniyorum kızkardeşimle beraber oda 2 aydır diet yapıyor 11 kilo verdi o benide heveslendirdi bende başladım o sayede başarırım diye çok şükür gidiyo yavaş yavaş .

canım allah kolaylık versin.mecbur yapacak benim kızkardeşimin kızıda ağlaya ağlaya gidiyordu ama çok faydasını gördü el ve ayaklarda sıkıntı vardı 6 aylık doğumdan dolayı anlatmıştım hatırlarmısın bilmem .

çok geçmiş olsun cnm .umarım herşey kısa zamanda yoluna girer acil şifalar dilerim

ayy canım kıyamam doğar doğmaz karşılaştı doktorlarla inş. tez zamanda kavuşur sağlığına sende rahat edersin mevlam sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş maiicim sakın unutmaa

yok hicran alışmıştı hiç ağlamıyodu ama dün geceden beri böyle bi huysuzluğu var nedense...
havalarda çok ısındı gerçi ayaklarındaki cihazlar mı rahatsız ediyo ne...
anlattığını hatırlayamadım canım yaa... ne sorun vardı.. şimdi nasıl... hastalığının adı ne.. yürüyebildi mi...
ayy ne çok soru sordum ama iyi örnekler arıyorum bize umut olacak napayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…