neee simit mi ?????????:53 : bayılırım ben, 3 öğün bıkmadan yerim acaip canımı istettin şekerim yaa aşk olsun walla.
açıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmve :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:yemek yemek istiyoruuummmmmmmmmmmmmmm
tatlı yemek istiyorum çok fena kriz geldiii
prenses gelmek üzere sanırım..
slm sabahin citirlari nasil olsa ancak sabah okuyacaksiniz ben simdiden ole yazimm
oncelikle kendime kocaman bi efferin
hakettim valla
aksam o kadar sahane yemekler dokturmeme ragmen (belli oluyordur ovunmeyide hec sevmem) corbadan baska birsey yemedim
tatlinin tadina bile bakmadim
ama gecenin kapanisini kocamin cig koftesi ile yaptik
ondan 3 tane huplttim olsun o kadarcik hakettin dedim
cumayi sabirsizlikla bekliyorum
acayip motiveyimmmmmm kimse diyetimi bozamaz kendim bile
açıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmve :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:yemek yemek istiyoruuummmmmmmmmmmmmmm
fruttare ananslı yee çoook güzel 65 kalori sadece:131:
kizlar nerdesiniz ya
benim ilacım aynısının 100 mglik hali ilk hafta 1/4 ikinci hafta 1/2 üçünücü hata 3/4 son hafta tamamını yutucam sonra gene tahlil yapılacakkkk birbirimize destek olalım kuzummm
herkese günaydınlarrrrr,
kızlar cumaya az kaldı
Bu sabah sadece bi kase yoğurlta special-k yedim.
Birazdan ara öğün niyetine bi kaç fındık yerim öğlenede allah kerim artık.
Günaydın kızlarrr..
bu sabah çok motive uyandım valla.. ani bir karar ile nesfit 14 gün programını bir kez daha uygulamaya karar verdim. Bu sabah kahvaltımı nesfit ile yaptım.. üzerine karın hareketlerimden 15*3 set yaptım ve bir bardak yeşil çay içtim kendimi iyi hissediyorum. yarın en azından artıda çıkmasam haftaya iyi kilo vericemde motivasyonumu bozmamam lazım ama dondurmaya dayanamıyorum işte kızlar varmı buna bir çare bilen dondurmasız yaz olur mu yaaa
yeniden gunyadin kizlarrr
dun tartilmistim sadece 400 gram gitmisti bugun tartilmadim artik yarina Allah kerim
dun 66 500 du insallah yarina kusursuz bi 66 gormek nasip olur
kahvalti
kepekli ekmekle 1 tost
yesil cay
ve 2 bardak su ...
bende niye kilo veremiyorum diyorum, simdi belli oldu hersey... haklisin yavas olsun ama temelli olsun bu sefer
cok saol canim. benimki hatadan dolayi falan degil, aileden. babaannemde, kardesimdede var
saolun kizlar, evet ilac yazdi doktor. 50 mglik ltyhrocin yazdi... bi kac gün yarisini kullancakmisim, sonra bütün.
6 hafta sonra yine kan tahliline gel dedi
bütün semptomlar bende varmis, hic fark etmedim
konsantrasyon bozuklugu
sürekli esneme, kabizlik, uyku düzensizligi, ufacik seyde sinirlenme
doktor saydikca bende var bende var bende var diyebildim sadece
olalim canim. insallah bundan sonra daha iyi kilo vericez ve daha fit hissedicez kendimizi
ben hic veremedim bu haftakacamak yapmadim, yinede sadece 500 gram eksik var su an
nesfitin programi nasil oluyor cnm? 2 ögün sadece nesfit mi yiyosun? bide dondurma aslinda diyette yenilemicek bisey degil ki, bi sürü dondurma var 100 kalori altinda.
sadece meyvelilere bakicaksin, cikolatali kremali falan degil...
merhabalar 1. takım,
maibeyaz'cım, benim acien istanbula gitmem gerekiyor. yarınki hesaplamalara muhtemelen yetişemeyeceğim. sen bizim takıma da yardımcı olur musun? boş haliyle ben listeyi bıraktım. eğer ilgilenebilirsen çok sevinirim.
hoşgeldin canım kolay gelsin zor tabi taşınmak...
keşke yıkamaya verseydin çok yoruyosun kendini dikkat et canım...
ben çok kötüyüm yaaa...
son günlerde hiç şekerime dikkat etmedim beyaz ekmek falan yemeğğe başladım yine hastalanıyorum sanıyorum...
içimden ağlamak geliyor çok gerginim oğluma sürekli kızmaya başladım hatta az önce poposuna vurdum çok zoruna gitti çok ağladı...
noluyo bana anlamıyorum...
sanırım artık yoruluyorum...
regl dönemıne prenses mi dıyosun?açıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmve :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:yemek yemek istiyoruuummmmmmmmmmmmmmm
canım allah gücünü kat kat arttırsın inşallah.hoşgeldin canım kolay gelsin zor tabi taşınmak...
keşke yıkamaya verseydin çok yoruyosun kendini dikkat et canım...
ben çok kötüyüm yaaa...
son günlerde hiç şekerime dikkat etmedim beyaz ekmek falan yemeğğe başladım yine hastalanıyorum sanıyorum...
içimden ağlamak geliyor çok gerginim oğluma sürekli kızmaya başladım hatta az önce poposuna vurdum çok zoruna gitti çok ağladı...
noluyo bana anlamıyorum...
sanırım artık yoruluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?