Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tutamadım kendimi akşam yedim valla 1 tane rondo çukulata kaplı olanlardan:125:

süpersin valla ben senin gibi olmadım tutamadım boğazımı

shryvz kullanıcısından alıntı
slm kızlarrr.dünden beri giremedim.maicim canım benim bebiş hastaydı mazeret belirtin demiştinya.hep kucağımdaydı fırsat bulamadım canım yaaaa.ben 2 hafta izin istiyorum bildirim yaparım ama girip yazmam heralde.bebiş sünnet ettiricez.kaptanım izin verirsin demi?kızlar mai görmezse msj iletirmisiniz.hepinizi özledim.vakit buldukça girmeye çalışıcam.

canıım çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir inşallah

hepinnize günaydıın yaa ben akşam tutamadım kendimi yedim valla 1 tane rondo çukulata kaplı olanlardan

merhabalar 1. takım,

maibeyaz'cım, benim acien istanbula gitmem gerekiyor. yarınki hesaplamalara muhtemelen yetişemeyeceğim. sen bizim takıma da yardımcı olur musun? boş haliyle ben listeyi bıraktım. eğer ilgilenebilirsen çok sevinirim.

yeniden gunyadin kizlarrr
dun tartilmistim sadece 400 gram gitmisti bugun tartilmadim artik yarina Allah kerim
dun 66 500 du insallah yarina kusursuz bi 66 gormek nasip olur

kahvalti
kepekli ekmekle 1 tost

yesil cay

ve 2 bardak su ...

kizlar nerdesiniz ya

Canım öğretmen kızların semineri var, maide kızını okula götürdü kaçakçay çalışıyo, diğerleride gezmedelerdir. Bi senle ben varız ben buralardayım arada laflarız bi iş yapıyom bi arada gelip bakıyom kimsecikler yok.. Açımda zaten yemeğin pişmesini bekliyorum (

benim ilacım aynısının 100 mglik hali ilk hafta 1/4 ikinci hafta 1/2 üçünücü hata 3/4 son hafta tamamını yutucam sonra gene tahlil yapılacakkkk birbirimize destek olalım kuzummm

olalim canim. insallah bundan sonra daha iyi kilo vericez ve daha fit hissedicez kendimizi

herkese günaydınlarrrrr,

kızlar cumaya az kaldı

Bu sabah sadece bi kase yoğurlta special-k yedim.
Birazdan ara öğün niyetine bi kaç fındık yerim öğlenede allah kerim artık.

ben hic veremedim bu hafta kacamak yapmadim, yinede sadece 500 gram eksik var su an

nesfitin programi nasil oluyor cnm? 2 ögün sadece nesfit mi yiyosun? bide dondurma aslinda diyette yenilemicek bisey degil ki, bi sürü dondurma var 100 kalori altinda.
sadece meyvelilere bakicaksin, cikolatali kremali falan degil...

400 gr. da olsa iyi, hiç değilse kilo almamışsın işin bide o tarafından bak

oyy gecmis olsun abla ya...
abla leslie yapmaya calis valla cok iyi geliyor... muskelkater oldum güzell. türkcesi ne bilmiyom sry

tamam tatlım ilgilenirim tabiki..
yarın ki genel listeyi de ben yapıcam....6. takımın listesinide ben yapıcam size de bakarım merak etme...

maicik naaaptıryon kuzucuk çok özledim nen seni. ben taşınıcam sorma işler çok. yeni evciğimiz bitiyo yakında taşıncez allahın izniyle bir haftadır halı yıkeyyom
parmacıklarım delindi halı fırçalamaktan ama tertemiz oldu heee
işte bi yandanda toparlanıyorum

hoşgeldin canım kolay gelsin zor tabi taşınmak...
keşke yıkamaya verseydin çok yoruyosun kendini dikkat et canım...
ben çok kötüyüm yaaa...
son günlerde hiç şekerime dikkat etmedim beyaz ekmek falan yemeğğe başladım yine hastalanıyorum sanıyorum...
içimden ağlamak geliyor çok gerginim oğluma sürekli kızmaya başladım hatta az önce poposuna vurdum çok zoruna gitti çok ağladı...
noluyo bana anlamıyorum...
sanırım artık yoruluyorum...

canim seker sinir yapiyor, ondandir... bi kac gün dikkat et bence...
yasadigin hayat kolay degil ki tatlim yorulman cok normal

slm kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum salon temizliyorum demiştimya dahada bitmedi perdeler yıkanıyo
maiicim ben mesaj sayım fazla olamıyo canım beni 2 gün daha idare edermisin puanımı kırmasan olurmuu
pazartesiden itibaren telafi ederim ben

regl dönemıne prenses mi dıyosun?

canım allah gücünü kat kat arttırsın inşallah.

sen çok mükemmel bi annesin....

çok iyi kalpli bi insansın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…