Burdayız iştee görmüyon mu sen benii aşk olsun
Aslııı tatil sana yaramamış beebeeemmm.. Canın tatlı dondurma falan istiyosa akşam yemeği yeme yarine dondurma ye bi kornet= akşam yemeği menüsü hesabını iyi tut canın ne istiyorsa ye... hahahhaaa
Bu arada mersin sıcak mı nasıll?? Ben oraya geldiğimde yapış yapış oluyorum.. Ordada dondurma yemiycende napcan.. sen en iyisi bici bici ye o daha az kaloridir..
herkesler nerede yahuuu
Bende bugünkü menümü yazayım kızlar..
sabah kahvaltı
1 kase nesfit tam tahıllı
1/2 bardak lıght süt
1 yk kuru üzüm
ara
1 yk kuru üzüm
öğlen
1kabak dolması
5-6 yaprak dolması
2 yk yoğurt
bol salata
ara ve akşam birleşimi
1 tost ama biraz büyükçe bir tost
1 nestea şeftali
eve gelince çayın yanına 1,5 küçük elmalı kurabiye
1,5 litre kadar su içtim..
inşallah yarın artı göstermez tartı dua ederek yatıcam kızlar..
ağır kilo vermek çok canımı sıkıyo artıkk
bende diyet yapmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuum doyana kadar tatlı dondurma yemek istiyorummmm
Evet canım sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini nesfit ile yapıyorsun öğle ve ara öğünleri normal yiyorsun herzamanki gibi. Dondurma konusunda çok hassasım ben yaaa kendimi tutuyorum kaç gündür pazartesi iki kez yedim 1 hafta olmadan yemiycem kendime söz verdim..
Yaaa seninkilere çok içten bir yuhhhhh demek istiyoruım yaa.. yuhhh yuhhh yuhhh onlar nasıl kelimeler öyle yaaa
senki güzeller güzeli bir kızsın ve kilo bile yakışıyor sana yani yüzün çok güzel ayyy walla böyle insanlara aslında avukat falan olsam böyle insanlara dava açardım çatır çatır tazminat alırdım nasıl can yakılırmış görürlerdi ozaman. o papuç gibi dilleri kopsun inşallah zammanında bana söyleyenler dahil hepsinin o dillerini eşek arıları soksun..
valla leyleği havada gördüm galbanerdesin kız sen angelic kayıp seniii
SAOLohh ne güzel canım... afiyet olsun
ne kıbarcaymış...Aynen öle canım prenses diyorum ben80 89 topğindede yazıyorum ya ordada öle diyorlar ordan kaldı bana da
gezsın bakemsanırım angelic geziyor kızlar bende göremiyorum kendisini pek görürsem sölerim belki yarın yazar
zararadan kar çıkaralım sen zayfılada görsun onlar ...zaten 10 kılodan fazla verdın canım süreklı sporunuda yapıyosun vucuudnda sıkılaştı onlar senı 15 yaşındakı halınle aynı kaldın sanıyolardır ....uzun zamandır görmedıkelrı ıcın..ben geldim çok sinirlerim bozuk bugün herkes kiloma laf edip durduu sabah yürürken bi teyze kolumu tuttu yürümekle olmuyo koş kızım koş dedi güldüm geçtim ama çok sinir etti sonra uzun zamandır görmediğim bi abim dükkan actı hayırlı olsuna gittim oda dedi eskiden ne güzeldin zayıfdın dikkat et dedi sonra az önce semelerdir görmediğimiz bi akrabayı gördük gene kilo almısın sen ne güzeldin eskiden dedii ay bütün siinirimi bozdu 3ü birden
ayy çok sinir bozucu allahtan kıloma eşimden ve bi kaç kişiden başka laf atan olmadı pek ama olsaydı paralardım heralde ben aqsabıyım ağzımdan gelen giderdi.....insanlarin dengesizligi benide deli ediyor, ben bu konuda neler yasadim bi bilsen
türkiyeye gittigimde sürekli böyle seylerle karsilasiyorum
abiye bakmaya gittigimde "iyi beslemisler seni" demeler, sanki hayvanmisim gibi
misafirlige gittigimde, yasli bi amcanin torunu bana kurabiye vermek isterse, kizim birak o yemis yiyecegi kadar demesi
türkiyede bi akrabanin bana "baban seni domuzla mi besliyor" demesi...
o kadar iyi anliyorum ki seni :S
canım ya 50 kılooda olsan bı kulp takarlar mersk etme 70 topiğinde ergınsena var 90 kılodan 64lere ındı onada zayıflık yakışmamış yüzün göçmüş vb gibi saçma sapan şeyler söylüyolar ınsanlar kıskanç ,çekemez,bi de çok şekilci sürekli çevbresindeki insnalara akrışma durumundalar.yok ya göstericem ben onlara bu lafları cok sinirlerim bozuldu bugün bugüne kadar hiç kilo vermemişim gibi sanki bütün motivem gitti
canım ben canımin istediğini bi süre yedim ama sonu yokkiii.....bi sirkülasyon yiyosun yiyosun wc ye çıkıyons adece anlık bi mutluluk gerıye pis kılolar pis yağlar kalıyo sna tek artı olarak.....yerken aldııgn tatta sana zehır oluyo....hem moralın bozuluyo kılondan dolayı hemde vermek ııcn yoruluyosun canın sıkılıyobende diyet yapmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuum doyana kadar tatlı dondurma yemek istiyorummmm
ayy sen beni çok güldürüyosun yaaaaaaaa..Evet canım sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini nesfit ile yapıyorsun öğle ve ara öğünleri normal yiyorsun herzamanki gibi. Dondurma konusunda çok hassasım ben yaaa kendimi tutuyorum kaç gündür pazartesi iki kez yedim 1 hafta olmadan yemiycem kendime söz verdim...
Canım üzme kendini yorma bu kadar.. çocuk zaten zor iş ama senin işin dahada zor ama yinede çok sabırlısın çok yorulman çok normal bazen Göktuğa kızdığımda kendimi çok kötü hissediyorum şu kadarcık şeye tahammül edemiyorum diye şımarıkça davranıyorum ve kendime kızıyorum. Aklıma hep senin sabrın geliyor.. Gerçekten mükemmel bir anne ve harika bir kadınsın hamrat ve beceriklisin bu kadar şeyle uğraşıp yorulmamak imkansız olurdu..
arada bir nefes al izin ver kendine. İçinden ağlamak geliyorsada ağla rahatla.. Çok dolmuşsundur boşalt biraz içini rahatla bitanem..
Kız sudem cadısı neler yedin annat bakimmm kebapları hüplettin sen anşaşılan hikayenin sonunuda yazda bilelim hehehehehe
Ben en çok o parktaki teyzeye sinir oldum ayyy sananee yaaa... Allah allahhh sen dönde kendi kıçına bak diyeceksin. Ayy bu millete noluyo yaa herkes kendini bırakmış niye başkasına takarki..
Ayy boşver canım sen onları.. Sen en azsından çaba gösteriyorsun ve eninde sonunda alıcaksın mükafatını.. Demekki başka kusurunu bulamamışlar kilona takmışlar onuda zaten veriyorsun takma üzülme münasebetsizler işte...
Yaaa seninkilere çok içten bir yuhhhhh demek istiyoruım yaa.. yuhhh yuhhh yuhhh onlar nasıl kelimeler öyle yaaa
senki güzeller güzeli bir kızsın ve kilo bile yakışıyor sana yani yüzün çok güzel ayyy walla böyle insanlara aslında avukat falan olsam böyle insanlara dava açardım çatır çatır tazminat alırdım nasıl can yakılırmış görürlerdi ozaman. o papuç gibi dilleri kopsun inşallah zammanında bana söyleyenler dahil hepsinin o dillerini eşek arıları soksun..
böcüğüm iyi atiller biz senı çok özleriz ama............merhaba arkadaşlar kaç gündür giripte bi kelime yazamadım.bugün bi ara girdim site bakımdaymış gene olmadı..
bu hafta ben evde hiç yemek yiyemedim ya dışarıda ya da bi arkadaşın evinde yedim..
yarın üç günlüğüne şehir dışına gidicem.önümüzdeki haftada perşembe günü yazı geçirmek üzere yalovaya anneme gidicem.aralıklarla ist.a gelirim.annemin evinde internet yok.arasıra girebilirim foruma.
yani sadede gelirsem ben izin istiyoum sizden ve sevgili kaptandan.okullar açıldığında geri dönücem ve inş. bi 8-10 kg vermiş olurum..her yaz yalovadan zayıflayıpta dönerim bu yazda öle olacağını umuyoum.
döndüğümde beni tekrar kabul edersiniz sanırım.
kilomu akşamdan bildireyim kaptanım.71 kg ım..
hepinizi öpüyoum hoşçakalın arkadaşlar..
ayy çok sinir bozucu allahtan kıloma eşimden ve bi kaç kişiden başka laf atan olmadı pek ama olsaydı paralardım heralde ben aqsabıyım ağzımdan gelen giderdi.....
canım ya 50 kılooda olsan bı kulp takarlar mersk etme 70 topiğinde ergınsena var 90 kılodan 64lere ındı onada zayıflık yakışmamış yüzün göçmüş vb gibi saçma sapan şeyler söylüyolar ınsanlar kıskanç ,çekemez,bi de çok şekilci sürekli çevbresindeki insnalara akrışma durumundalar.
insan o an ne diyecegini bilemiyor, bende hic bi lafin altinda kalmam aslinda ama o an sok oluyorsun dilin tutuluyor.
ALLAHTAN benim esim asla bisey demedi kilom hakkinda
hatta diyete girdigim zaman cok kiziyor bana, sen her halinde cok güzelsin gerek yok diye
zorla yemek yediriyor bazen
canim o benim ya... cok sansliyim o konuda
ayy desene sen zayıflayınca eşin sana bayılacak bu halinle bile deli oluyo senın için.
demekkı benım uyuz kocam bana çok karışıyo kendı koca göbegıne bakmıyo 95 kılocuk.
bana ıyısin verme kılo dıyolar ama ben aynaya bakınca çok canım sıkılıyo uff ya 1.70 boyda olup 55 kılon olanlara bayılıyom ya ben asla olamam ama....
merhaba arkadaşlar kaç gündür giripte bi kelime yazamadım.bugün bi ara girdim site bakımdaymış gene olmadı..
bu hafta ben evde hiç yemek yiyemedim ya dışarıda ya da bi arkadaşın evinde yedim..
yarın üç günlüğüne şehir dışına gidicem.önümüzdeki haftada perşembe günü yazı geçirmek üzere yalovaya anneme gidicem.aralıklarla ist.a gelirim.annemin evinde internet yok.arasıra girebilirim foruma.
yani sadede gelirsem ben izin istiyoum sizden ve sevgili kaptandan.okullar açıldığında geri dönücem ve inş. bi 8-10 kg vermiş olurum..her yaz yalovadan zayıflayıpta dönerim bu yazda öle olacağını umuyoum.
Canım öğretmen kızların semineri var, maide kızını okula götürdü kaçakçay çalışıyo, diğerleride gezmedelerdir. Bi senle ben varız ben buralardayım arada laflarız bi iş yapıyom bi arada gelip bakıyom kimsecikler yok.. Açımda zaten yemeğin pişmesini bekliyorum(
insanlarin dengesizligi benide deli ediyor, ben bu konuda neler yasadim bi bilsen
türkiyeye gittigimde sürekli böyle seylerle karsilasiyorum
abiye bakmaya gittigimde "iyi beslemisler seni" demeler, sanki hayvanmisim gibi
misafirlige gittigimde, yasli bi amcanin torunu bana kurabiye vermek isterse, kizim birak o yemis yiyecegi kadar demesi
türkiyede bi akrabanin bana "baban seni domuzla mi besliyor" demesi...
o kadar iyi anliyorum ki seni :S
ben geldim çok sinirlerim bozuk bugün herkes kiloma laf edip durduu sabah yürürken bi teyze kolumu tuttu yürümekle olmuyo koş kızım koş dedi güldüm geçtim ama çok sinir etti sonra uzun zamandır görmediğim bi abim dükkan actı hayırlı olsuna gittim oda dedi eskiden ne güzeldin zayıfdın dikkat et dedi sonra az önce semelerdir görmediğimiz bi akrabayı gördük gene kilo almısın sen ne güzeldin eskiden dedii ay bütün siinirimi bozdu 3ü birden
insan o an ne diyecegini bilemiyor, bende hic bi lafin altinda kalmam aslinda ama o an sok oluyorsun dilin tutuluyor.
ALLAHTAN benim esim asla bisey demedi kilom hakkinda
hatta diyete girdigim zaman cok kiziyor bana, sen her halinde cok güzelsin gerek yok diye
zorla yemek yediriyor bazen
canim o benim ya... cok sansliyim o konuda
ayy desene sen zayıflayınca eşin sana bayılacak bu halinle bile deli oluyo senın için.
demekkı benım uyuz kocam bana çok karışıyo kendı koca göbegıne bakmıyo 95 kılocuk.
bana ıyısin verme kılo dıyolar ama ben aynaya bakınca çok canım sıkılıyo uff ya 1.70 boyda olup 55 kılon olanlara bayılıyom ya ben asla olamam ama....
merhaba arkadaşlar kaç gündür giripte bi kelime yazamadım.bugün bi ara girdim site bakımdaymış gene olmadı..
net yoktu bi ARA GİREMEDIM.
pazara gitim ..
bezelye ayıkladım.
saçım boyandı birazdan yıkıycam...
bu arada demet akalının saç rengıne bayıldım benımkıde ona benzıycek ınşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?