Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam herkese

okulda bugun yine yemek vardı.arkdaşlar malzemesını hazırlayıp patlıcan,domates,tepsi kebapları ve kıymalı pide yaptırdılar.

aralarında urfalı ve hataylı olunca arda bı böyle kabap yapılıyo.ramzan sofrası gibi upuzun bi sofra kuruldu çok güzeldi.

bu arada angelıc nerde kaçakçay bilir hasta felan mı izinli mi göremıyorum kaç gundur?

ohh ne güzel canım... afiyet olsun

sanırım angelic geziyor kızlar bende göremiyorum kendisini pek görürsem sölerim belki yarın yazar

sağol canım iyiyiz sanada kolay gelsin

üzülme canım yaaa bende geçen hafta 81 bu hafta sanıyorum gene 81 olucak salı günükü ara tartıda 81 çıktım yine

ben geldim çok sinirlerim bozuk bugün herkes kiloma laf edip durduu sabah yürürken bi teyze kolumu tuttu yürümekle olmuyo koş kızım koş dedi güldüm geçtim ama çok sinir etti sonra uzun zamandır görmediğim bi abim dükkan actı hayırlı olsuna gittim oda dedi eskiden ne güzeldin zayıfdın dikkat et dedi sonra az önce semelerdir görmediğimiz bi akrabayı gördük gene kilo almısın sen ne güzeldin eskiden dedii ay bütün siinirimi bozdu 3ü birden

insanlarin dengesizligi benide deli ediyor, ben bu konuda neler yasadim bi bilsen
türkiyeye gittigimde sürekli böyle seylerle karsilasiyorum
abiye bakmaya gittigimde "iyi beslemisler seni" demeler, sanki hayvanmisim gibi
misafirlige gittigimde, yasli bi amcanin torunu bana kurabiye vermek isterse, kizim birak o yemis yiyecegi kadar demesi
türkiyede bi akrabanin bana "baban seni domuzla mi besliyor" demesi...

o kadar iyi anliyorum ki seni :S

yok ya göstericem ben onlara bu lafları cok sinirlerim bozuldu bugün bugüne kadar hiç kilo vermemişim gibi sanki bütün motivem gitti

yok ya göstericem ben onlara bu lafları cok sinirlerim bozuldu bugün bugüne kadar hiç kilo vermemişim gibi sanki bütün motivem gitti

boşver canım sen onları bozma moralini sen azmettikçe onlarda takdire başlıycak istemeselerde valla bende öyle oldu veremezsin diyenler şaştı kaldı birazını geri aldım ama tekrardan vermeye çalışıyorum inş.

nesfitin programi nasil oluyor cnm? 2 ögün sadece nesfit mi yiyosun? bide dondurma aslinda diyette yenilemicek bisey degil ki, bi sürü dondurma var 100 kalori altinda.
sadece meyvelilere bakicaksin, cikolatali kremali falan degil...

Evet canım sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini nesfit ile yapıyorsun öğle ve ara öğünleri normal yiyorsun herzamanki gibi. Dondurma konusunda çok hassasım ben yaaa kendimi tutuyorum kaç gündür pazartesi iki kez yedim 1 hafta olmadan yemiycem kendime söz verdim...

Canım üzme kendini yorma bu kadar.. çocuk zaten zor iş ama senin işin dahada zor ama yinede çok sabırlısın çok yorulman çok normal bazen Göktuğa kızdığımda kendimi çok kötü hissediyorum şu kadarcık şeye tahammül edemiyorum diye şımarıkça davranıyorum ve kendime kızıyorum. Aklıma hep senin sabrın geliyor.. Gerçekten mükemmel bir anne ve harika bir kadınsın hamrat ve beceriklisin bu kadar şeyle uğraşıp yorulmamak imkansız olurdu..
arada bir nefes al izin ver kendine. İçinden ağlamak geliyorsada ağla rahatla.. Çok dolmuşsundur boşalt biraz içini rahatla bitanem..

Kız sudem cadısı neler yedin annat bakimmm kebapları hüplettin sen anşaşılan hikayenin sonunuda yazda bilelim hehehehehe

Ben en çok o parktaki teyzeye sinir oldum ayyy sananee yaaa... Allah allahhh sen dönde kendi kıçına bak diyeceksin. Ayy bu millete noluyo yaa herkes kendini bırakmış niye başkasına takarki..
Ayy boşver canım sen onları.. Sen en azsından çaba gösteriyorsun ve eninde sonunda alıcaksın mükafatını.. Demekki başka kusurunu bulamamışlar kilona takmışlar onuda zaten veriyorsun takma üzülme münasebetsizler işte...

Yaaa seninkilere çok içten bir yuhhhhh demek istiyoruım yaa.. yuhhh yuhhh yuhhh onlar nasıl kelimeler öyle yaaa
senki güzeller güzeli bir kızsın ve kilo bile yakışıyor sana yani yüzün çok güzel ayyy walla böyle insanlara aslında avukat falan olsam böyle insanlara dava açardım çatır çatır tazminat alırdım nasıl can yakılırmış görürlerdi ozaman. o papuç gibi dilleri kopsun inşallah zammanında bana söyleyenler dahil hepsinin o dillerini eşek arıları soksun..

bende diyet yapmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuum doyana kadar tatlı dondurma yemek istiyorummmm

Aslııı tatil sana yaramamış beebeeemmm.. Canın tatlı dondurma falan istiyosa akşam yemeği yeme yarine dondurma ye bi kornet= akşam yemeği menüsü hesabını iyi tut canın ne istiyorsa ye... hahahhaaa
Bu arada mersin sıcak mı nasıll?? Ben oraya geldiğimde yapış yapış oluyorum.. Ordada dondurma yemiycende napcan.. sen en iyisi bici bici ye o daha az kaloridir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…