selam herkese
okulda bugun yine yemek vardı.arkdaşlar malzemesını hazırlayıp patlıcan,domates,tepsi kebapları ve kıymalı pide yaptırdılar.
aralarında urfalı ve hataylı olunca arda bı böyle kabap yapılıyo.ramzan sofrası gibi upuzun bi sofra kuruldu çok güzeldi.
bu arada angelıc nerde kaçakçay bilir hasta felan mı izinli mi göremıyorum kaç gundur?
regl dönemıne prenses mi dıyosun?
canım allah gücünü kat kat arttırsın inşallah.
sen çok mükemmel bi annesin....
çok iyi kalpli bi insansın.....
selam herkese
okulda bugun yine yemek vardı.arkdaşlar malzemesını hazırlayıp patlıcan,domates,tepsi kebapları ve kıymalı pide yaptırdılar.
aralarında urfalı ve hataylı olunca arda bı böyle kabap yapılıyo.ramzan sofrası gibi upuzun bi sofra kuruldu çok güzeldi.
bu arada angelıc nerde kaçakçay bilir hasta felan mı izinli mi göremıyorum kaç gundur?
slm kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum salon temizliyorum demiştimya dahada bitmedi perdeler yıkanıyo
maiicim ben mesaj sayım fazla olamıyo canım beni 2 gün daha idare edermisin puanımı kırmasan olurmuu
pazartesiden itibaren telafi ederim ben
yeniden gunyadin kizlarrr
dun tartilmistim sadece 400 gram gitmisti bugun tartilmadim artik yarina Allah kerim
dun 66 500 du insallah yarina kusursuz bi 66 gormek nasip olur
kahvalti
kepekli ekmekle 1 tost
yesil cay
ve 2 bardak su ...
tamam tatlım ilgilenirim tabiki..
yarın ki genel listeyi de ben yapıcam....6. takımın listesinide ben yapıcam size de bakarım merak etme...
ben geldim çok sinirlerim bozuk bugün herkes kiloma laf edip durduu sabah yürürken bi teyze kolumu tuttu yürümekle olmuyo koş kızım koş dedi güldüm geçtim ama çok sinir etti sonra uzun zamandır görmediğim bi abim dükkan actı hayırlı olsuna gittim oda dedi eskiden ne güzeldin zayıfdın dikkat et dedi sonra az önce semelerdir görmediğimiz bi akrabayı gördük gene kilo almısın sen ne güzeldin eskiden dedii ay bütün siinirimi bozdu 3ü birden
insanlarin dengesizligi benide deli ediyor, ben bu konuda neler yasadim bi bilsen
türkiyeye gittigimde sürekli böyle seylerle karsilasiyorum
abiye bakmaya gittigimde "iyi beslemisler seni" demeler, sanki hayvanmisim gibi
misafirlige gittigimde, yasli bi amcanin torunu bana kurabiye vermek isterse, kizim birak o yemis yiyecegi kadar demesi
türkiyede bi akrabanin bana "baban seni domuzla mi besliyor" demesi...
o kadar iyi anliyorum ki seni :S
yok ya göstericem ben onlara bu lafları cok sinirlerim bozuldu bugün bugüne kadar hiç kilo vermemişim gibi sanki bütün motivem gitti
yok ya göstericem ben onlara bu lafları cok sinirlerim bozuldu bugün bugüne kadar hiç kilo vermemişim gibi sanki bütün motivem gitti
amannn boşversene canım yaa kim ne derse desin...
biz yolumuza bakalım...:82:
nesfitin programi nasil oluyor cnm? 2 ögün sadece nesfit mi yiyosun? bide dondurma aslinda diyette yenilemicek bisey degil ki, bi sürü dondurma var 100 kalori altinda.
sadece meyvelilere bakicaksin, cikolatali kremali falan degil...
hoşgeldin canım kolay gelsin zor tabi taşınmak...
keşke yıkamaya verseydin çok yoruyosun kendini dikkat et canım...
ben çok kötüyüm yaaa...
son günlerde hiç şekerime dikkat etmedim beyaz ekmek falan yemeğğe başladım yine hastalanıyorum sanıyorum...
içimden ağlamak geliyor çok gerginim oğluma sürekli kızmaya başladım hatta az önce poposuna vurdum çok zoruna gitti çok ağladı...
noluyo bana anlamıyorum...
sanırım artık yoruluyorum...
selam herkese
ben geldim çok sinirlerim bozuk bugün herkes kiloma laf edip durduu sabah yürürken bi teyze kolumu tuttu yürümekle olmuyo koş kızım koş dedi güldüm geçtim ama çok sinir etti sonra uzun zamandır görmediğim bi abim dükkan actı hayırlı olsuna gittim oda dedi eskiden ne güzeldin zayıfdın dikkat et dedi sonra az önce semelerdir görmediğimiz bi akrabayı gördük gene kilo almısın sen ne güzeldin eskiden dedii ay bütün siinirimi bozdu 3ü birden
insanlarin dengesizligi benide deli ediyor, ben bu konuda neler yasadim bi bilsen
türkiyeye gittigimde sürekli böyle seylerle karsilasiyorum
abiye bakmaya gittigimde "iyi beslemisler seni" demeler, sanki hayvanmisim gibi
misafirlige gittigimde, yasli bi amcanin torunu bana kurabiye vermek isterse, kizim birak o yemis yiyecegi kadar demesi
türkiyede bi akrabanin bana "baban seni domuzla mi besliyor" demesi...
o kadar iyi anliyorum ki seni :S
bende diyet yapmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuum doyana kadar tatlı dondurma yemek istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?