ay benımkı kocabogaz simdi benı takdır edıyo ıyı verdın dıyo ama kendı veremıyo pisbogaz çok yiyo....bende süreklı onunla alay edıyom eden bulur sonuçta.....göbegı dılımde sakız gıbı
bu yeni imajim birazda boyle takilicam sanane deyip cevabi yapistircan aslinda
sudem gercekten iyisin sen masallah simdi citirsin verince fazlaliklari cipcitir olcan :)))
biz kocayla beraber yapiyoruz rejimi
bi ara 87 e cikmisti zati muhterem acil bi rejimle 78 e indi
simdi hedefi 72 .. bende ona yediriyom zorla benden once hedefine ulasmasin diye
güzel oldu canım ayy ben neler yeptım 3 boyayı karıştırdım saçımda renk renk ti çunku.gule gule git gule gule gel canim insallah
simdiden iyi tatiller
nasil oldu canim sacin
benimde cok hosuma gitti demetin saci insallah seninkide tutmustur
boya yonunden hic sansim yok hic bi zaman istedigim gibi olmaz
zaten yorgunsun bacım yaaaaaa.....kocan gelınce dinlenecektın ona da hızmet etmekten hepten yoruluyosungünaydın herkese...
kendimi acayip yorgun hissediyorum yaa...
kocamı görmüyom ki doğru dürüst akşam gelir bi yemek hazırlarım tamam e o kadarını da yapayım dimi... akşama kadar çalışan adama...ay benımkı kocabogaz simdi benı takdır edıyo ıyı verdın dıyo ama kendı veremıyo pisbogaz çok yiyo....bende süreklı onunla alay edıyom eden bulur sonuçta.....göbegı dılımde sakız gıbı
güzel oldu canım ayy ben neler yeptım 3 boyayı karıştırdım saçımda renk renk ti çunku.
güzel oldu begendım ama akabılır bakalım 1 hafta sonra anlaşılacak.
zaten yorgunsun bacım yaaaaaa.....kocan gelınce dinlenecektın ona da hızmet etmekten hepten yoruluyosun
bu ne
kilo bildirimi
başlangıç: 86kg
geçen hafta: 81kg
bu hafta: 80kg
giden: 1kg
toplamda giden: 6kg
hedef : 65kg
boy: 163
beden: 44
spor 180 dak.
merhaba arkadaşlar kaç gündür giripte bi kelime yazamadım.bugün bi ara girdim site bakımdaymış gene olmadı..
bu hafta ben evde hiç yemek yiyemedim ya dışarıda ya da bi arkadaşın evinde yedim..
yarın üç günlüğüne şehir dışına gidicem.önümüzdeki haftada perşembe günü yazı geçirmek üzere yalovaya anneme gidicem.aralıklarla ist.a gelirim.annemin evinde internet yok.arasıra girebilirim foruma.
yani sadede gelirsem ben izin istiyoum sizden ve sevgili kaptandan.okullar açıldığında geri dönücem ve inş. bi 8-10 kg vermiş olurum..her yaz yalovadan zayıflayıpta dönerim bu yazda öle olacağını umuyoum.
döndüğümde beni tekrar kabul edersiniz sanırım.
kilomu akşamdan bildireyim kaptanım.71 kg ım..
hepinizi öpüyoum hoşçakalın arkadaşlar..
bu ne
bana sadece sabah çıktığın kilo yeter bacım
bunu nerde yapıyonuz siz hicran da böyle bildiriyo da ondan sordum...
öyle mii hiç farkında değilim...80 89 topiğinde böyle bildirim yapıyoruz biz burdada hep böle yaptıyordum
günaydın herkese.bildirim yapıp kaçıcam kızlar.kilom aynı maicim değişiklik yok maalesef.çok stresli bi hafta geçirdim ve dikkat edemedim.bu gün oğlumu kontrole götürüp sünneti konuşucaz.çok korkuyorummmmmmm
günaydın herkese...
kendimi acayip yorgun hissediyorum yaa...
güzel oldu canım ayy ben neler yeptım 3 boyayı karıştırdım saçımda renk renk ti çunku.
güzel oldu begendım ama akabılır bakalım 1 hafta sonra anlaşılacak.
Herkese günaydınnn,
Ben daha kimseler yok sanarken kilo bildirimleri yapılmış bile :)
Sabah ki kilom 63.9 mai'cim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?