Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu akşam ki menümmm,

1 dilim kepek ekmek
1 kase şehriye çorbası
2 adet biber dolması
6-7 yaprak sarması

az önce de bi bademli magnum

sudemcimm canım kıyamam noldu sana niye böyle karalar bağladın unutma herşeyde bi hayır vardır canım mevlam öyle münasip görmüş bizede sabretmek düşüyo gerçi sen maş. çok metanetlisin benimde kızım yaşasaydı kocaman olacaktı mevlam onu aldı arkasından 3 tane verdi sanada verecek inş. şöyle hayırlısından dilediğin kadar ve sana arkadaş olacaklar demekki zamanı var mevlam en iyisini bilir canımm

kizlar kuzenimin nisanina 5 hafta kaldi, belkide 4.... ve ben 89-90 olmam gerekiyor elbiseme sigabilmem icin.... allahim kabus gibi... nisan eylülde olucakti yaaa. temmuza aldilar oooooooof..........
ben ac kalicam galiba...... aksamlari sadece meyve yicem... yoksa veremicem...
sagliksiz olcak ama napiyim.....

sabah yani şu an itibari ile dün sabah oluyo tüm gün menüm şööle

sabah
aç karnına sirkeli ballı ılık su
2 kuru kayısı

1 dilim lıght ekmek
ekmeğin üzerini örtecek kadar ince tabaka tam yağlı peynir (peynirim bitmişti mecbur kaldım )
1 domates
1 salatalık
2 çay biri tek şekerli

öğlen

1 dilim lıght ekmek
1 kupa domates çorbası

akşam

patates -patlıcan kızartma domates soslu 4-5 adate kadar 1 dilim ekmek ile
1 bardak ayran
2 kaşık pirinç ilavı malesef akşam niyeti bozdum sanırım ev ahalisine ve misafirlerime yaptığım yemekten dayanamayıp yedim napiiimm

sıkı durun asıl snraki suçum büyüüüüüüüüüüüüüüüüüük sabah çocuklar yesin diye poğaça pişirdim 11 gibi ilk tepsi pişti fırından çıkarırken kokusuna dayanamayıp 1 bardak çay eşliğinde 2 tanesini mideye afiyetle indirmiş bulundum pişmalığım çok büyük ama yedikten sonra

napiiiiiiiiiiiiiim dayanamadım yaaaaawww

bu gün yaptığım spor ise 1 saat kadar yüzdüm fakat 9:30 - 13:30 - 17:00 saatlerinde 25 er dk olarak yüzdüm eve gel duş al kızı duş aldır sofrayı hazırla bulaşıkları topla makinaya at poğaça pişir çamaşır topla katla yenisini as derken yoruldum baya akşamki kaçamakları saymayalım değilmi

şimdide papatya çayuımı içiyorum yatıcam sonra .kardeşim bende kalıyor da eşiyle beraber muhabbet uzadı işte .sabah yine havuzdayız.3 gündür yürümüyorum yüzüyordum diye ama karar verdim gündüz yüzmeye devam edicem akşamda 30 dk hızlı tempoda koşu bandında yürücem bakalım ne kadar gr farkedecek önümüzdeki hafta .

maii kızzzzzzzzzzz cezam nedir hemen söleee 100 şınavmı çekeyim mekikmii

Son düzenleme:

canim yapma boyle stres yaparsan, uzulursen daha da zorlasiyor inan yumurtlamak
gece gece aglattin beni
oyle iyi bilirimki o duygulari sana hangi teselli cumlesini kursam fayda etmez
inan Rabbim kulundan 1 taneyi esirgiyorsa ona bin katini vermek icin ..
hemO dayanamayacagi yuku yuklemezmis kuluna .. derler ya allah dagina gore kar verir diye
sen cok guclu bi kadinsin, ve guclu bi anne olucaksin insAllah

ben 4 kez elim bombos ciktim hastaneden
5.de Rabbim yuzumuze bakti ..
umut kestigim an, bittim dedigim an gonderdi mucizesini ..
insallah seninde Rabbim saracak tum yaralarini ..yar ve yardimcimiz O

sorun sadece çocuk değil çocuk olsa hayatım daha da zorlaşırdı benım...

güçlü bi kadın olmaktan yoruldum ....

eşimin bencilliklerinden yoruldum......çevremdeki sahte insanlardan ciğeri beş para etmez insanlarla sırf vakit geçsin diye görüşmekten yoruldum........

dost dıyebıldıgım ınsan sayıısnın 1 i geçmediği okulumdan yoruldum..........

canım bi toparlanmayı denesen artık...
insanlardan beklentilerini azaltsan herkesi olduğu gibi kabul etsen insanları sevmeyi denesen...
sence de hayat daha güzel olmaz mı...
sonuçta herkesin bi kusuru var... herkes senin gibi olamaz...
ya da herkes senin içindeki acıyı bilemez...
sen de anlatma zaten insanlar çevrelerinde problemlri olan insanları istemez...
bencildir insan oğlu... herkes kendi yaşadığını bilir başkasınınki hafif gelir...
ama huzur mu arıyorsun al abdestini koy başını secdeye önce ruhunu doyur...
rabbimden başka dost yok insana...bi derdin mi var kıl namazını yalvar yaradana...
içinden gelediği gibi... göz yaşarmadıkça kalpte gökkuşağı oluşmaz derler...
hayatındaki değişiklere inanamayacaksın...
bizlerin hayatı çok mu normal...hayır herkesin kendi derdi var...
bi çarşıya çıkıyorum belki 10 belki 20 kişi bağırıyo arkamdan...
bakar mısınız çocuğun ne si var...
artık uzun uzun anlatmaktan ardı arkası gelmeyen sorulardan bıktım cevabım tek ve net
bilmiyoruz
onun için bu hayat imtihan dünyası... sıkıldığın zaman rabbimden dilemezsen dermanını ne işlerin yoluna girer ne huzuru bulursun..
.artık şikayet etmeyi bırak önce yaradana sığın... sonra kendine sonra eşine sarıl...
hayattan beklentilerini azalt herşeyden mutlu olmaya çalış...
bardağın dolu tarafına bak...

kolay kolay kimseye nasihat vermem...su akar yolunu bulur der geçerim...
ama sen çok sevdiğim kardeşimsin içimden geçenleri söylemek istedim...

Kızlar günaydın herkese bu sabah erkenden annemi yolcu ettik memlekete gitti kaldım yine yanlız başıma..
dün akşam menümü yazmadım yazarsam mai beni öldürür..
neyse anne gittiğine göre artık normal beslenme durmuna geçebilirim.. kalan 7 kilo hayırlısıyla onlardanda kurtulursam değmeyin keyfime. Çünkü artık geçen yaz giydiğim tüm kıyafetler bol gelmeye başladı hamile kalmadan önce giydiğim tim kıyafetlerim rahatlıkla oluyor artık. Geçen gün aşağıda bir komşu ile karşılaştık sen nasıl zayıfladın maaşşallah dedi. Birde benim eski halimi bilmiyordu bu eve taşındığımda 80 kilo ve 8 aylık hamileydim. Kadın çok yakıştı sana zayfılık vs. bir sürü övgüler yağdırdı.. Perşembe günüde bir arkdaşla buluştum seni her gördüğümde dahada incelmiş oluyorsun dedi çok sevindim.. Az kaldı kızlar yaa yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sayılır...

günaydın ............

kilo veren herkesi tebrik ediyorummai senide ayrıca tebrik ederim
dün akşam menümü paylaşamadım bugün ilk iş paylaşayım onu

yaa kızlar ne olucak bizim bu halimiz her hafta 1. her hafta 1.

sabah:
cavdar ekemeğine küçük bir sandviç
yeşilçay

ara:
çubuk kraker

öğlen:
1 kase salata
2 kurabiye
1 hamur kızartması
1 bardak çay

ara:
yok

akşam:
1 tabak etli dolma

spor 1 saat yürüyüş yarım saat aletler
su 1.5 lt
1 nescafe şekersiz
1 soda

kaptanım bugün annemler geliyor bana acaba diyorum bugün az yazarsam beni mazur görürmüsünüz 3 aydır görmüyorum çok özledim onları malum hazırlık falan yapıcam akşamada fırsat bulabilirsem gene girerim ama olmaza kusuruma bakmayın artık

Maicim bende seni tebrk ederim ayrıca tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum arkadaşlar motivasyon tam olunca birincilik kaçınılmaz oluyo.. Mai saolsun toparladı bizi valla.

slmm kızlarrrnasılsınız hepinizi çok özledim.çok yoğunum giremiyorum yaaaaa.dün oğlumu doktora götürdük kontrol için sünneti de sorduk.doktor acil yaptırın dedi .ama bi sorun var oğlumda sağ tarafta hidrosel var ve çok azküçülme olmuş.doktor sünnet yapmışken sıvıyı da alalım dedi ve narkoz verecekler.biz tedirgin olduk.özel hastaneye gçtürmştük bi de devlethastanesine götürücez pazartesi.kızlar bu hidroseli yaşayan var mıı yani testisindesu birikmesi diğer adıyla su fıtığı.belki aranızda yaşayan veya duyan vardır.beni endişelendiren biraz da narkoz veriliyo olması.canım çok sıkkın yaaaa.

nasılsınız diyettaşlarım
ben yorgunluktan yerimden kalkamıyorum ama yeniden kirlendi bilee ev büyük üç çocuk bide hava çok sıcak heryer açık siz düşünün yani heryer yeniden toz toz offfffff
sabah
tost
bol söğüş
ve azda reçel yedimm öğlen kaynadı akşamada fırında köfte yicem
ben kal. sayarak kilo vermeyi deniycem kızlarr günlük 1000 kal. alıcam temmuzun 20 sine 70 olmam lazım küsüratsız
yine 1 haftalık tatile çıkıcaz herhaldetemmuzun son haftası

canım geçmiş olsun bence canını sıkma benimde kızım 3 yaşındaydı fıtıktan ameliyat olduğunda narkoz verdiler ama çok çabuk kendine geldi inş. tez zamanda sağlığına kavuşur çocuğun

Sehercim çok geçmiş olsun canım ya. Benim oğlanında sünnet olması gerekiyor bende narkozdan korktuğum için yaptıramadım bir türlü.. Bizimki de doğuştan yarım sünnetli o yüzden bir şekil bozukluğu var bunun düzeltilmesi için ameliyatla sünnet edilecek ve ameliyat yaklaşık 1,5 -2 saat kadar sürecek miş o yüzden çok korktum nasıl dayanır el kadar bebek diye ama yaptımakta gerekiyor canım yaaa.. sen daha önce yaptırırsan bana süreci anlatırmısın bende yaz sonu bezden kurtarırsam yaptırmayı düşünüyorum..

haftasonu herkes gezmelerde ben evde pinekliyorum bugün birazdan akşam yemeğimi yiycem erken olacak ama akşamda arkadaş gezmesine gidecem inş. fazla bişey ikram etmezler hele tatlı olursa yandım heç hayır diyemiyorum ben yaa
allahımm şu tatlı sevgisinii kalbimden al yarabbiiii (amiiiiiiiin) sizde amin deyin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…