tebrıkler hepinizi
canım seni ayrıyeten kutluyom
ben bı yumurtluyamadım.....
morelım yerınde değil olaym kılo degıl..............
bugun 20-25 kişi aheybelı adaya gıtık ortam süper herşey güzel ama ben kalabalık içinde yalnız gibiyım yaaaaaaa....
off kocamla gezmeye gıdıyom bencıl tabagını bana vermiyo benı sinir edıyo....tek gıdıyom yıne huzurum yok....yalnızlık çok pis koydu ya her gun gezıyom ama kızlar ben yıyı degılım çok pis ağlayasım var acaip doluyum............
mai ağlayalım mı beraber................??????????????????sen dertlı ben dertliiiiiiii.............
off ya gecen gece yalnızlıgıma ağladım kızım ölmeseydı eşim yok şimdi evde onunşla kalırıdm dedım offfffffffff.........
tebrıkler hepinizi
canım seni ayrıyeten kutluyom
ben bı yumurtluyamadım.....
morelım yerınde değil olaym kılo degıl..............
bugun 20-25 kişi aheybelı adaya gıtık ortam süper herşey güzel ama ben kalabalık içinde yalnız gibiyım yaaaaaaa....
off kocamla gezmeye gıdıyom bencıl tabagını bana vermiyo benı sinir edıyo....tek gıdıyom yıne huzurum yok....yalnızlık çok pis koydu ya her gun gezıyom ama kızlar ben yıyı degılım çok pis ağlayasım var acaip doluyum............
mai ağlayalım mı beraber................??????????????????sen dertlı ben dertliiiiiiii.............
off ya gecen gece yalnızlıgıma ağladım kızım ölmeseydı eşim yok şimdi evde onunşla kalırıdm dedım offfffffffff.........
sudemcimm canım kıyamam noldu sana niye böyle karalar bağladın unutma herşeyde bi hayır vardır canım mevlam öyle münasip görmüş bizede sabretmek düşüyo gerçi sen maş. çok metanetlisin benimde kızım yaşasaydı kocaman olacaktı mevlam onu aldı arkasından 3 tane verdi sanada verecek inş. şöyle hayırlısından dilediğin kadar ve sana arkadaş olacaklar demekki zamanı var mevlam en iyisini bilir canımm
sorun sadece çocuk değil çocuk olsa hayatım daha da zorlaşırdı benım...canim yapma boyle stres yaparsan, uzulursen daha da zorlasiyor inan yumurtlamak
gece gece aglattin beni
oyle iyi bilirimki o duygulari sana hangi teselli cumlesini kursam fayda etmez
inan Rabbim kulundan 1 taneyi esirgiyorsa ona bin katini vermek icin ..
hemO dayanamayacagi yuku yuklemezmis kuluna .. derler ya allah dagina gore kar verir diye
sen cok guclu bi kadinsin, ve guclu bi anne olucaksin insAllah
ben 4 kez elim bombos ciktim hastaneden
5.de Rabbim yuzumuze bakti ..
umut kestigim an, bittim dedigim an gonderdi mucizesini ..
insallah seninde Rabbim saracak tum yaralarini ..yar ve yardimcimiz O
sorun sadece çocuk değil çocuk olsa hayatım daha da zorlaşırdı benım...
güçlü bi kadın olmaktan yoruldum ....
eşimin bencilliklerinden yoruldum......çevremdeki sahte insanlardan ciğeri beş para etmez insanlarla sırf vakit geçsin diye görüşmekten yoruldum........
dost dıyebıldıgım ınsan sayıısnın 1 i geçmediği okulumdan yoruldum..........
slmm kızlarrrnasılsınız hepinizi çok özledim.çok yoğunum giremiyorum yaaaaa.dün oğlumu doktora götürdük kontrol için sünneti de sorduk.doktor acil yaptırın dedi .ama bi sorun var oğlumda sağ tarafta hidrosel var ve çok azküçülme olmuş.doktor sünnet yapmışken sıvıyı da alalım dedi ve narkoz verecekler.biz tedirgin olduk.özel hastaneye gçtürmştük bi de devlethastanesine götürücez pazartesi.kızlar bu hidroseli yaşayan var mıı yani testisindesu birikmesi diğer adıyla su fıtığı.belki aranızda yaşayan veya duyan vardır.beni endişelendiren biraz da narkoz veriliyo olması.canım çok sıkkın yaaaa.
canım geçmiş olsun bence canını sıkma benimde kızım 3 yaşındaydı fıtıktan ameliyat olduğunda narkoz verdiler ama çok çabuk kendine geldi inş. tez zamanda sağlığına kavuşur çocuğun
slmm kızlarrrnasılsınız hepinizi çok özledim.çok yoğunum giremiyorum yaaaaa.dün oğlumu doktora götürdük kontrol için sünneti de sorduk.doktor acil yaptırın dedi .ama bi sorun var oğlumda sağ tarafta hidrosel var ve çok azküçülme olmuş.doktor sünnet yapmışken sıvıyı da alalım dedi ve narkoz verecekler.biz tedirgin olduk.özel hastaneye gçtürmştük bi de devlethastanesine götürücez pazartesi.kızlar bu hidroseli yaşayan var mıı yani testisindesu birikmesi diğer adıyla su fıtığı.belki aranızda yaşayan veya duyan vardır.beni endişelendiren biraz da narkoz veriliyo olması.canım çok sıkkın yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?