Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

off çok pis gezdım yaa...

sabah 9 da cıktım hatay sofrasına kahvaltıya süperdi tebiiiiiiiiiiii....

sona hıstorya ya sonra forum ıstanbula eve yenı geldım..........

11 den 4 e kadar gezdım oturmadan tam 5 saat butun yedıkelrımı sındirmışım dır haha.........

gelelım aldıklarıma ...

bi pantolon, bi ayakkabı bi de çanta aldım..........

birazdan da bebek görmeye gidecem bahsetmiştim ya ıkı ayagı ters dogdu velımın çocugu dıye....

gecenkı bebek görme hayatımda 4. ymuş bu beşinci olacak........

saol böcüğüm ...

sonuna kadar haklısın...

gerizekalı meraklı insanlar ya elalemın şu pis merakına uyuz oluyom ya onlara ne senın çocugundan............

inş canım yaaaa.dua edin nolur.
böcüğüm geçmiş olsun.

selam kızlarrr,

bende gezip tozup eve yeni gelenlerdenim :)
sabah kocayla yapılan kahvaltının ardından Bozüyük'te yeni açılan alışveriş merkezine gittik.
Aslında herşey iyi güzelde bide giydiklerimi yakıştırsam kendime, önceden 36 beden pantolon bol gelirdi şimdi 40 beden aldım. gerçi bi ay öncesine kadar 42 alıyodum o da bi başarı sayılır dimi ama. Pek bişey almıyayım nasılsa zayıflıyorum dedim amaaaa dayanamadım yineee kocişi bi ton masrafa soktum

hazır gelmişken bide yediklerimi yazayım.

Sabah,
2 dilim kepek ekmek
domates-salatalık
sahanda yumurta
peynir
zeytin
adaçayı...

öğlen,

lanet olsun kiiii koca bir hamburger menü

daha bişi yemesem yeridir.....

canım çok geçmiş olsun...
narkozdan korkma... benim oğlum 30 günlükken fıtık ameliyatı oldu hem de iki taraftan... 20 dk da çıktı, bize gelirken ayıktı yani...
sonra kızım da 1 yaşına girmeden narkozla uyutup gözlerini çıkarıp arkasına baktılar...ondada hemen yarım saate getirdiler yine ayıktı geldiğinde...
onun dışında 4 kez de uyuttular film için falan kızımı....
yani korkma ameliyat şartsa bi an önce yaptır...
allah yardımcınız olsun inşallah...

senin kocaya müstehak...
ben senin yerinde olsam ne kadar eksiğim varsa aldırırdım fırsattan istifade...

nasılsınız çubuk krekerlerrrr
akşam yemeğim
fırında köfte
fırında sebze
1 bardak gazoz(şekersiz)
akşam arkadaşa gidecem kocişi bekliyorum yarın görüşürüz

Kızlar iyi akşamlar herkese..
akşam 4 gibi spora gittim tabiri caizse köpek gibi spor yaptım..

bugün menümde süper walla yemek faslı bitti menümü yazayım hemen :))

sabah
1 kase nesfit + yarım bardak süt ve 1 yk kuru üzüm karışımı

ara
incecik 1 dilim karpuz

öğlen
8 yk tavuklu bezelye
1 kase salata
2 yk yoğurt
2 dilim tam buğ. ekmeği

ara yok spordaydım

akşam
2 yk pilav
4 yk nohut yemeği
bol çoban salata
2 yk yoğurt

toplam 3 litre su

Spor olarakta
20 dk çok hızlı tempoda bisiklet (105 kal.)
10 dk hızlı tempo eliptik (50 kal.)
30 dk eğimli yürüyüş (205 kal.)

30*3 set basen
30*3 set iç bacak
30*4 set mekik
30*1 set alt karın
30*2 set alt karın+kalça

Yeter mi artık bu kadar bittim wallaa..

o kadar spora yediklerinin hepsini yakmışsındır tatlım....

bebek görmeden geldim....yedım mı ?...evet...

gelelım çıkardığım dersler:

1.herşeyın hayırlısını dileyip duamızı tam etmeliyiz.........

çünkü bebeğin babası 2 oğlu var 3 ye illa kızım olacak yoksa valizini topla ananın evine demiş eşine.....ve kadının annesı de kızın olmazsa doğumuna gelmem demiş....ve kız bebek dunyaya ıkı ayagı ters olarak gelmiş....burda masum bebeğin günahı ne.....babamın anneannenın buyuk konuşmasının cezasını o mu çekıcek...

2.benım en kalburüstü velimin bile çok cahilce düşünebilen bi baba olduğu.........

3.öğrencimin kolu kırıldığında üzülmeyip sevindiğini öğrendim ....çünkü kolu kırık diye ben ona özel ilgi gösterdim.....

4.çocukları sevdiğinizde canları acısa bile üzülmüyolarmış onu öğrendim....,

5.istanbulda yaşamak insanların zihniyetlerini değiştirmediğini bu zihniyetlerın de ne kadar öğretmen elinde yoğrulmaya çalışılsa bile.....ailenin en önemli faktör olduğu o çocukların ailelerinden gördükleri gibi bi yaşam süreceği..........

......

1 saatlik kısa bir ziyaret bile velilerımın durumundan ne kadar uzakta yaşadığımı hatırlattı.....

yıne kalburüstü velilerden bi tanesini duydum şok....

kayınvalıdesıgıl kadının bebeği düştü diye kadını suçluyorlarmış .....bi çocuga bile sahıp çıkamadı dıye....şimdi yıne hamıle bu seferde bu çocukta düşerse gelme bıda yanımıza dıyolarmış.....eşi de ılle erkek olsun dıye tutturuyormuş.....allahım yaaaaa....

şükredecek ne çok şeyım varmış onu da öğrendim.......

ayy ben düşük yaptiığımda kayınvalidem oncacık şeyden ne olacak dedide ben hala her fırsatta başına kalkıyorum........ve çok zoruma gıdıyo......

boşuna Allah'tan hayırlısını isteyin demiyolar dimi ama şekerim. rabbim doğmuş ve doğacak evlatlarımızı korusun

Şaka gibi yaa nasıl bir zihnyet bu böyle inanamadım.. Wallahi halimize bin kere şükür..,
Allah o bebeğin ve annesinin yardımcısı olsun.. Aman kızlar dua ederken bile çok dikkatli dua edelim bişler eksik olunca istemediğimiz sonuşlar olabiliyorr..
Ben oğlum doğmadan hep babasına benzesn diye dua ettim ama eksik etmişim yüzü gözü boyu posu benzesin diye belirtmemişim. Şimdi babasının tüm huysuzluğunu almış, aynısından iki tane uğraşıyorum. Azcık dert yansam annem hemen der eksik hacet dilemişsin diye..

sabah:
kk peynir
6 zeytin
2 dilim uno denge ekmek
8 dilim sucuk

ara:
1 tane tuzlu kurabiye

öğlen :
yok

ara:
1 adet yuzlu kurabiye

akşam:
8 tane dolma etli
yoğurt
erik hoşafı
patlıcan salata

spor yok
su 1.5lt

boşuna Allah'tan hayırlısını isteyin demiyolar dimi ama şekerim. rabbim doğmuş ve doğacak evlatlarımızı korusun

canım hatta herşeyın hayırlısı bıle değil şöle dua etmek lazımmış

allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,hakkkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle....

çunku biz hakkımızda hayırlısı bıle başımıza gelse memnun olamayabılıyoruz.........

ayy biz dertsiz başımıza dert arıyoruz resmen ya...

çok doğru sölüyosun tatlımm

herkese günaydın....
dün ara ara girdim ama yazamadan çıktım...çocuklar yazdırtmadı...
kaçakçaycım keyfine bak canım....ama annenin yemeciklerinde de çok kaçırma....
çarşambaya kadar izinlisin sonrasında alırım puanlamaya...

innuk ben senin annenin olduğunu bilmiyodum...yoksa ceza vermezdim....
gerçi yaprak sarması yemenden bilmem lazımdı...

sudemcim rabbim o ailenin yavrusuna önce acile şifa versin inşallah...
çevresindeki insanlara da hidayet...
ben çocuğun ayaklarının nasıl ters oldupunu anlamadım....
tamamen arkaya doğru mu ayakları...

slm kızlarr hayırlı pazarlarrrr
nasılsınızzz krallar gibi kahvaltı yaptımm kızlarım akşama yaz kursuna gidecekler diye allah ne verdiyse yedik yarında oruca başlıycam hayırlısıyla aldıklarımı vermeye başlarım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…