Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizini mi kaybettin hayatim sen? bu esin seni cok üzüyor sanirim...

nasil gidiyor diyet canim?

ne hayatlar var demi... insana ne kadar uzak geliyor böyle hikayeler ama öyle yakinlar ki.
benim ailemdende biliyorum.
ben ilk cocugum ve kizim...
benden sonra olan 2 erkek kardesimde kiz olsaydi anneme ne olurdu bilemem :44:
hep cehalet... cehaleti yenmedigin sürece bunlarin önüne gecemezsin

Bu arada dün ugramadim, izin istemistim girip ama kimse bisey yazmamis

moralim bozuktu biraz, sohbet ve diyet havamda degildim.
dün diyetimi bozdum iyi kacirdim... nasil toparlicam bilmiyorum
cok pismanim, keske yemeseydim ya

herkese iyi pazarlar.hafta sonu mahmurluğu var üzerimde havada iyi değil havuza gidemiyorum.dün zaten evde yoktum kahvaltı edip çıktım arkadaşıma .mevliti vardı ye iç gez muhabbet et akşam 9 da geldim eve :)

kilo durumları nasıl kızlarr herşey yolundamı

slm kizlar ara ara giriyorum ama yazmaya firsatim olmuyor
tam yazacagimda bisey cikiyor kapatmak zorunda kaliyorum
gecmiside okuyamadim

diyet guzel gidiyor bozmak yok ara vermek yok :))) efferin bana bu hafta hic kacamak yapmadim

canım 70 değilim 69.500 gr bu hafta 500 gr vermiştim ben yanlış olmuş sanırsam

bu ne
bana sadece sabah çıktığın kilo yeter bacım
bunu nerde yapıyonuz siz hicran da böyle bildiriyo da ondan sordum...

canım 70-79 topiğindeyim ya ben ordda öle yapıyoruz biz.ondan alışkanlık öle atıyodum mesajı sana ama bu hafta sadece 69,500 kg diye atmıştım mesajı :) düzelme var yanii ama sen beni 500 gr fazla yazmışsın listeye nolcak şimdi durup dururken bana niye kilo aldırdın bakem sen

heh düzelmiş burda göremedim

canım ben tatilde sayılırım ama sölemiştim bu hafta havuz misafir vss evde değilim diyeee amaaaa yaaa niye kırdın puanımı ben izinli sayılırım yinede akşamları gelip bakabilirsem bakıyorum daaaaaaaaaa

durmak yok .. kalanlarla yola devam

kizlar az once bunu okuyordum
sizde bakin gobeginiz hangi cesit gobek

Göbek diyeti - Kadın ve Kadın

benimki 1 numara en cirkini lastik gobek

malesef benimkide hamile göbeği gibi yaaa göbek ve basenim olmasa zayıf görünücem yanee o derece zate benim doğumdan sonra hep en büyük problemim göbek ve basen bide üst kollarım olmuştur belim ince spor ve dietten sonra toparlandı vücudum Allah sizi inandırsın göbek yok olsa basenlerdede 2 şer kilo gitse kollardanda 1 er kilo ben 60 kiloyum işteeeeeeeeee

inşallah verirsin cnm ama kendine dikkat et vericem dye bünyeyi sarsma emii:79::79:

canım bilmiyodum çok üzüldüm başın sağolsun .çok oldumu Allah sabır versin sana ve eşine

kiraz sapı al cnm ödem atıyo yaa kaynat sabah akşam iç 10 gün boyunca .bol suda iç akşamları da 6 dan sonra acıkırsan yoğurt ye 2-3 kaşık sadece .ayrıca sabah akşam sporunuda düzenli yap eminim en az 5 kilo verirsin 10 güne

ALLAH kavuştursun cnm.kilolar gittikçe insan daha da azmediyo değilmii.ahhh bende bi 60 a düştüğümü görebilsemm .şu kaçamaklarıda yapmasaydım bu hafta çok iyi olurdu ama napiim kardeşlerim gelince onların yanında kendimi tumamıyorum bazen

acil şifalar dilerim .

Bu arada dün ugramadim, izin istemistim girip ama kimse bisey yazmamis

moralim bozuktu biraz, sohbet ve diyet havamda degildim.
dün diyetimi bozdum iyi kacirdim... nasil toparlicam bilmiyorum
cok pismanim, keske yemeseydim ya

olanla ölene çare yok madem keyfin yoktu kendine hakim olamadın olan olmuş bundan sonrasına bak cnm kaldığın yerden devam et dietine .sakin olmaya çalış kendini iyi hissetmiyosan al çantanı çık alışveriş yap kafeye git bi kahve iç yak bi sigara eğer içiyosan tabii.kafanı sıfırla bu kısacık hayatta herşeyin ne kadar bnoş olduğunu düşün eminim sorunun her ne ise gözünde dahada küçülecek önceki gibi fazla takmayacaksın.

kimseler yok geçmişe bakem dedim çenem düşmüş gene neyse ben kaçtım ev işlerim var accık sonra kızı götürücez şenliğe bakalım çocuk şenliği var bizim burda saat 6 da başlıyo o zamana kadar işlerimi bitirip yemeğimi yapayım kızı yedirir çıkarım artık dışarı .kaç gündür evde durmuyom pek tüm işler birikti dağ gibi ütüm var bugünkü sporum bu olsa nolur ki acep olmasmı kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…