- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
tebrıkler hepinizi
canım seni ayrıyeten kutluyom
ben bı yumurtluyamadım.....
morelım yerınde değil olaym kılo degıl..............
bugun 20-25 kişi aheybelı adaya gıtık ortam süper herşey güzel ama ben kalabalık içinde yalnız gibiyım yaaaaaaa....
off kocamla gezmeye gıdıyom bencıl tabagını bana vermiyo benı sinir edıyo....tek gıdıyom yıne huzurum yok....yalnızlık çok pis koydu ya her gun gezıyom ama kızlar ben yıyı degılım çok pis ağlayasım var acaip doluyum............
mai ağlayalım mı beraber................??????????????????sen dertlı ben dertliiiiiiii.............
off ya gecen gece yalnızlıgıma ağladım kızım ölmeseydı eşim yok şimdi evde onunşla kalırıdm dedım offfffffffff.........
kizlar kuzenimin nisanina 5 hafta kaldi, belkide 4.... ve ben 89-90 olmam gerekiyor elbiseme sigabilmem icin.... allahim kabus gibi... nisan eylülde olucakti yaaa. temmuza aldilar oooooooof..........
ben ac kalicam galiba...... aksamlari sadece meyve yicem... yoksa veremicem...
sagliksiz olcak ama napiyim.....
bebek görmeden geldim....yedım mı ?...evet...
gelelım çıkardığım dersler:
1.herşeyın hayırlısını dileyip duamızı tam etmeliyiz.........
çünkü bebeğin babası 2 oğlu var 3 ye illa kızım olacak yoksa valizini topla ananın evine demiş eşine.....ve kadının annesı de kızın olmazsa doğumuna gelmem demiş....ve kız bebek dunyaya ıkı ayagı ters olarak gelmiş....burda masum bebeğin günahı ne.....babamın anneannenın buyuk konuşmasının cezasını o mu çekıcek...
2.benım en kalburüstü velimin bile çok cahilce düşünebilen bi baba olduğu.........
3.öğrencimin kolu kırıldığında üzülmeyip sevindiğini öğrendim ....çünkü kolu kırık diye ben ona özel ilgi gösterdim.....
4.çocukları sevdiğinizde canları acısa bile üzülmüyolarmış onu öğrendim....,
5.istanbulda yaşamak insanların zihniyetlerini değiştirmediğini bu zihniyetlerın de ne kadar öğretmen elinde yoğrulmaya çalışılsa bile.....ailenin en önemli faktör olduğu o çocukların ailelerinden gördükleri gibi bi yaşam süreceği..........
......
1 saatlik kısa bir ziyaret bile velilerımın durumundan ne kadar uzakta yaşadığımı hatırlattı.....
yıne kalburüstü velilerden bi tanesini duydum şok....
kayınvalıdesıgıl kadının bebeği düştü diye kadını suçluyorlarmış .....bi çocuga bile sahıp çıkamadı dıye....şimdi yıne hamıle bu seferde bu çocukta düşerse gelme bıda yanımıza dıyolarmış.....eşi de ılle erkek olsun dıye tutturuyormuş.....allahım yaaaaa....
şükredecek ne çok şeyım varmış onu da öğrendim.......
ayy ben düşük yaptiığımda kayınvalidem oncacık şeyden ne olacak dedide ben hala her fırsatta başına kalkıyorum........ve çok zoruma gıdıyo......
günaydın herkese...
kendimi acayip yorgun hissediyorum yaa...
***1.TAKIM 212. Etap***
bucakmagduru(70/
shryvz(67,5/67,5/0,0/0,0%) geri dönmek üzere ayrıldı
sudem34(70,5/71,6/-1,6/-1,57)
asl35(71/
innuk(61,6/
angelic2(71,4/71,4/0,0/0,0%) geri dönmek üzere ayrıldı
kaçakçay(81/80/1/1,24%)
maibeyaz(60,5/59/1.5/2,48%)
PAPATYAM(70
thirtyfour(93
bal10(65
elifsena(66,9
1. TAKIM TOPLAM(
hayrına biri hesapladıklarımı tekrar hesaplarsa çok dua ederim...
kafam felaket ağrıyo yanlışlık yapmıyım...
bu ne
bana sadece sabah çıktığın kilo yeter bacım
bunu nerde yapıyonuz siz hicran da böyle bildiriyo da ondan sordum...
olur tatlim olur...
KILO BILDIRIMI
gecen hafta 93
bu hafta 92
cok az kilo vermisim ya :44: haftaya 8leri görmem lazimmm
thirtyfour(93/92/1/1,08 %)
***1.TAKIM 212. Etap***
bucakmagduru(70/69,5/0,5/%0,71)
shryvz(67,5/67,5/0,0/0,0%) geri dönmek üzere ayrıldı
sudem34(70,5/71,6/-1,1/-1,56%)
asl35(71/71/0,0/0,0%)
innuk(61,6/60,9/0,7/1,14%)
angelic2(71,4/71,4/0,0/0,0%) geri dönmek üzere ayrıldı
kaçakçay(81/80/1/1,24%)
maibeyaz(60,5/59/1.5/2,48%)
PAPATYAM(70/69,5/0,5/0,71%)
thirtyfour(93/92/1,07)
bal10(65/63.9/1,1/1,70%)
elifsena(66,9/66.2/0,7/1,05%)
1. TAKIM TOPLAM KİLO(709,5/703,6/5,9/0,83%)
herkes geziyo galiba...
bu haftada birinci olduk kızlar... hepinize teşekkür ediyorum gayretinizden dolayı...
süpersiniz süperrrrrrrr...
sağol şekerim ben de anlamadım ama benim kız bu hafta beni mahvetti...
uykusuzluk yorgunluk derken gidivermiş işte...
1. takım puan listesi
bucakmagduru (47/54/62
shryvz (29/29/21/
sudem34 (42/54/62
asl35 (28/28/24/26/16
innuk (47/40/48
kaçakçay (43/50/58
maibeyaz (40/47/55/
thirtyfour(40/67/75/
bal10(34/64/72
elif_sena(46/53/61
Papatyam(36/43/39/43
20-21-22-23 haziran devam devamsızlık yoklaması...
aslı döndüğün günden sonra 2 gün 5 mesajdan az yazdığın için 4 puan kırdım düni bu gün ve yarın izinlisin ama pazartesiden itibaren paylaşıma devam etmen lazım...
bu gün bildirimde bulunmadığın içi de 10 puan kırdım...
shryvz da bu günden sonra izinli,.. bundan önceki girmediği günleri kırdım...
papatyam aynı şekilde gelmediği günler kırdım...
diğerlerine her gün gelip düzenli paylaşımda bulundukları için teşekkür ederim...
angel uzun süre giremeyeceğini söylediği için onu listeden çıkardım...
durmak yok .. kalanlarla yola devam
kizlar az once bunu okuyordum
sizde bakin gobeginiz hangi cesit gobek
Göbek diyeti - Kadın ve Kadın
benimki 1 numara en cirkini lastik gobek
lastik gobegi gorunce 10 dakika pilates yaptim geldim 15 erden 5 set
gobusum zonk zonk zonkluyo cok abarttim galiba
kizlar kendime haftaya cumaya kadar en az 64.5 hedefini koyuyorum yani 1 bucuk kilodan fazla vericem bu hafta
ahanda buraya yaziyorum vermessem bana istediginizi yaptirin
vakit gittikce azaliyor daha da sıkmam lazim bu tembel bunyeyi
tebrıkler hepinizi
canım seni ayrıyeten kutluyom
ben bı yumurtluyamadım.....
morelım yerınde değil olaym kılo degıl..............
bugun 20-25 kişi aheybelı adaya gıtık ortam süper herşey güzel ama ben kalabalık içinde yalnız gibiyım yaaaaaaa....
off kocamla gezmeye gıdıyom bencıl tabagını bana vermiyo benı sinir edıyo....tek gıdıyom yıne huzurum yok....yalnızlık çok pis koydu ya her gun gezıyom ama kızlar ben yıyı degılım çok pis ağlayasım var acaip doluyum............
mai ağlayalım mı beraber................??????????????????sen dertlı ben dertliiiiiiii.............
off ya gecen gece yalnızlıgıma ağladım kızım ölmeseydı eşim yok şimdi evde onunşla kalırıdm dedım offfffffffff.........
kizlar kuzenimin nisanina 5 hafta kaldi, belkide 4.... ve ben 89-90 olmam gerekiyor elbiseme sigabilmem icin.... allahim kabus gibi... nisan eylülde olucakti yaaa. temmuza aldilar oooooooof..........
ben ac kalicam galiba...... aksamlari sadece meyve yicem... yoksa veremicem...
sagliksiz olcak ama napiyim.....
Kızlar günaydın herkese bu sabah erkenden annemi yolcu ettik memlekete gitti kaldım yine yanlız başıma..
dün akşam menümü yazmadım yazarsam mai beni öldürür..
neyse anne gittiğine göre artık normal beslenme durmuna geçebilirim.. kalan 7 kilo hayırlısıyla onlardanda kurtulursam değmeyin keyfime. Çünkü artık geçen yaz giydiğim tüm kıyafetler bol gelmeye başladı hamile kalmadan önce giydiğim tim kıyafetlerim rahatlıkla oluyor artık. Geçen gün aşağıda bir komşu ile karşılaştık sen nasıl zayıfladın maaşşallah dedi. Birde benim eski halimi bilmiyordu bu eve taşındığımda 80 kilo ve 8 aylık hamileydim. Kadın çok yakıştı sana zayfılık vs. bir sürü övgüler yağdırdı.. Perşembe günüde bir arkdaşla buluştum seni her gördüğümde dahada incelmiş oluyorsun dedi çok sevindim.. Az kaldı kızlar yaa yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sayılır...
slmm kızlarrrnasılsınız hepinizi çok özledim.çok yoğunum giremiyorum yaaaaa.dün oğlumu doktora götürdük kontrol için sünneti de sorduk.doktor acil yaptırın dedi .ama bi sorun var oğlumda sağ tarafta hidrosel var ve çok azküçülme olmuş.doktor sünnet yapmışken sıvıyı da alalım dedi ve narkoz verecekler.biz tedirgin olduk.özel hastaneye gçtürmştük bi de devlethastanesine götürücez pazartesi.kızlar bu hidroseli yaşayan var mıı yani testisindesu birikmesi diğer adıyla su fıtığı.belki aranızda yaşayan veya duyan vardır.beni endişelendiren biraz da narkoz veriliyo olması.canım çok sıkkın yaaaa.
Bu arada dün ugramadim, izin istemistim girip ama kimse bisey yazmamis
moralim bozuktu biraz, sohbet ve diyet havamda degildim.
dün diyetimi bozdumiyi kacirdim... nasil toparlicam bilmiyorum
cok pismanim, keske yemeseydim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?