Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya esimle tartistik gün, sacma sapan bi sebebten.
ona sinirim bozuldu, alis veris merkezine gitmistik annemle, baya kacirdim döneriydi, dondurmasiydi, tatlisiydi. yetmedi eve geldim dahada yedim
neyse ya toparlarim insallah cumaya kadar, kesin kilo almisimdir

üzülme canım olur arada öyle şeyler...sen yeter ki daha da abartma...
gider cumaya kadar onlar merak etme...
dengelersin bu gün yarın...

takıma da bi sessizlik var...
herkes bi yerlere kaçtı...p
azar yoklama yok dediysek hiç uğramayın demedik canımmm...
nerdesinizzzzzzz

saol böcüğüm ...

sonuna kadar haklısın...

gerizekalı meraklı insanlar ya elalemın şu pis merakına uyuz oluyom ya onlara ne senın çocugundan............

böcüğüm geçmiş olsun.

olucaksın canım olucaksın...
herkess seni görünce aaaa hicran nerde senin diğer yarın dicek...
herkes hayran kalıcak senden tiyo isticekler...
vitrinde hiç bişeyde gözün kalmıcak btün beğeniklerin üzerine cuk oturacak:..
vs vs vs yeter mi bu kadar gaz...
bu seni iki üç hafta idare eder...

aaa kaptanım ben bilmiyodum pazar izinli olduğumuzu puanı en düşük olduğum için dahada kırmayasın diye girip yazam dedim bişeyler bu uzun günler bitmek bilmiyo yaa 11 de kalktım halaa ikindi olmadı

kaptan o gazdan eccükte bana versen olmazmı bendeki bitti bi türlü gelmiyo yenisi

helal yivrum süpersin
hee hugoş bu aralar iyi değil tam 1 haftadır sabah bulantılarım oluyo listeme uyamıyorum malesef sağ kasığımdada hafif ağrı var doktora gitcem inşallah bişey yoktur

helal yivrum süpersin
hee hugoş bu aralar iyi değil tam 1 haftadır sabah bulantılarım oluyo listeme uyamıyorum malesef sağ kasığımdada hafif ağrı var doktora gitcem inşallah bişey yoktur

anammm kız bebiş mi geliyo yoksa....
ihmal etme canım mutlaka git...
ben de adetimi bekliyom dört gözle bu ay tam 3 defa unuttum hapımı...yusuf yusuf çekiyom.. bi an önce hastalansam da rahatlasam:18::18:
bebişim vallahi hiç fırsatım olmuyo...kızın hareketleri çoğaldı günlük 3-4 saatimi alıyo bütün eğitimi...eee oğlan da ilgi istiyo haliyle o da baya oyalıyo...
bende de kafa kalmadı artık bi de kız isyanlarda artık bıktı çocuk fizikten...
öyle işte kafamı kaşıcak fırsatım yok..
allahın izniyle bi düzelseydi

ben buradayım kimseler yok yineeee

ayyyy valla çok hoşsun cnm yaa öle olcak ama değilmii süper hatun olucam zaten süperimde mega süper olucammm

ay yaz temizligi bitmedi kizlar ya
sabahtan beri mutfaktayim cikamadim hala
geberiyorum acilk + yorgunluktan

olur arada ole seyler bosver bunyen sasmistir rejimin icin daha iyi olmustur

offfffffff yaa neoldu bana dün annem ler varken dikkat ettim fazla kaçırmadım ama bu sabah kahvaltıda resmen sappıttım bi yedim bi yedim hemde kızarmış beyaz ekmek yedim 4 kalın dilim tatlı kurabiye yedim 4 tane kızlar bnen hastalanmadım sinirim çok bozuk habire yiyesim var tatlı tu:125:zlu ne olursa artık gözüm döndü sanırım benim

sabah:
4 dilim beyaz ekmek kızarmış yağlanmış:125:
zeytin 8 tane
beynir 2 kk kadar
1 tane karper
yağda yapılmış yumurta
2 bardak çay
domates

ara:
tatlı kurabiye2 tane

öğlen:
acıkmadım 1 tane tatlı kurabiye

ara:
kefir

akşam:
1 tabak makarna ketçaplı
5 tane fırında kanat
1 bardak limonata

spor yok
su 2lt
2 bardak yeşil çay

bu gün kü menümü yazmadım yaw unutmuşum

kahvaltı

aç karnına kiraz sapı suyu
3 kayısı kurusu

2 poğaça
2 çay
1 domates
1 biber

ARA 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY

öğlen

yoğurt
1 dilim etimek

akşam

3 ad kanat ızgara
1 bardak kola
2 dilim ekmek normal ekmek ekmeğim bitmişti salatanın suyuna bandıra bandıra yedim valla napiiimm
karışık salata 3-4 kaşık
fırında elma dilim patates kızartma 5 ad

sanırım bugün yediklerim pek diete uymadı bunu yiyeyim sonra yemem diye diye sabah poğaça ile başladık akşam malesef misafirim geldi saat 8 gibi bide onunla çay eşliğinde poğaça yedim iyimi

AZ ÖNCE PAPATYA ÇAYIMI İÇTİM

cezam ne ise razıyım

yaptığım spor

50 dk koşu bandında hızlı yürüyüş
20 dk kadarda plates

artık yarına Allah kerim YARIN BUGÜN YEDİKLERİMİN ACISINI ÇIKARICAM KENDİME CEZA VERİYORUM

canim tutmaya calis kendini sonra cok pisman oluyor insan 1 gun yiyoruz 3 gun de zor toparliyoruz
bende bu hafta sonlarindan nefret ediyorum illaki bi free veriliyor hafta sonu ..

sporunu yapmissin canim insallah erimistir o hain pogacalar :)))
kiraz sapini nasil hazirliyorsun gunde ne kadar tuketiyorsun ?

Son düzenleme:
sporunu yapmissin canim insallah erimistir o hain pogacalar :)))
kiraz sapini nasil hazirliyorsun gunde ne kadar tuketiyorsun ? [/COLOR][/B]

inşallah erimiştir cnm yaa

kiraz sapını bir 20-30 sap olacak kadar yani bi tutam derler ya öle 2 bardak su kaynatıp kaynayan suya atıp 1-2 dk fokurdatıp demlenmeye bırakıyorum ılıyınca içiyorum bi dikişte sabah aç karına akşam yatarken bir bardak sabaha taze hazırlıyorum yeniden 10 gün devam edicem böle arada yapıyorum

Son düzenleme:

allah kolaylık versin canım
hayırlısı ile bitsinde rahatlayın

kızlar günaydınnn,

pazartesi sendromu başladı yine çalışanlar için offf. Bu sabah diyet miyet kalmadı, yağlı koca bi poğaçayı hüplettim. Niye derseniz geç kaldımmm, sabah gözümü bi açtım saat 07:50 eee 8 de işbaşı yapıyorum ben. kızımı ananesine bırakıyoruz bide düşünün 10 dk. içinde giyineyimmi, kahvaltımı edeyim, kızımımı giydireyim. O yüzden giyinip çıktım ( o telaşla eşimin pantolonunu giymeye uğraştım kendiminki die ), kızım evde babasıyla kaldı annemi aradım sen bize gel die. Ee ofise gelincede bi pogaça yedim zaten hafta sonu fena kaçırmıştım buda üstüne tuz biber oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…