- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
olanla ölene çare yok madem keyfin yoktu kendine hakim olamadın olan olmuş bundan sonrasına bak cnm kaldığın yerden devam et dietine .sakin olmaya çalış kendini iyi hissetmiyosan al çantanı çık alışveriş yap kafeye git bi kahve iç yak bi sigara eğer içiyosan tabii.kafanı sıfırla bu kısacık hayatta herşeyin ne kadar bnoş olduğunu düşün eminim sorunun her ne ise gözünde dahada küçülecek önceki gibi fazla takmayacaksın.
Sehercim çok geçmiş olsun canım ya. Benim oğlanında sünnet olması gerekiyor bende narkozdan korktuğum için yaptıramadım bir türlü.. Bizimki de doğuştan yarım sünnetli o yüzden bir şekil bozukluğu var bunun düzeltilmesi için ameliyatla sünnet edilecek ve ameliyat yaklaşık 1,5 -2 saat kadar sürecek miş o yüzden çok korktum nasıl dayanır el kadar bebek diye ama yaptımakta gerekiyor canım yaaa.. sen daha önce yaptırırsan bana süreci anlatırmısın bende yaz sonu bezden kurtarırsam yaptırmayı düşünüyorum..
saol böcüğüm ...
sonuna kadar haklısın...
gerizekalı meraklı insanlar ya elalemın şu pis merakına uyuz oluyom ya onlara ne senın çocugundan............
böcüğüm geçmiş olsun.
canım çok geçmiş olsun...
narkozdan korkma... benim oğlum 30 günlükken fıtık ameliyatı oldu hem de iki taraftan... 20 dk da çıktı, bize gelirken ayıktı yani...
sonra kızım da 1 yaşına girmeden narkozla uyutup gözlerini çıkarıp arkasına baktılar...ondada hemen yarım saate getirdiler yine ayıktı geldiğinde...
onun dışında 4 kez de uyuttular film için falan kızımı....
yani korkma ameliyat şartsa bi an önce yaptır...
allah yardımcınız olsun inşallah...
slmm kızlarrrnasılsınız hepinizi çok özledim.çok yoğunum giremiyorum yaaaaa.dün oğlumu doktora götürdük kontrol için sünneti de sorduk.doktor acil yaptırın dedi .ama bi sorun var oğlumda sağ tarafta hidrosel var ve çok azküçülme olmuş.doktor sünnet yapmışken sıvıyı da alalım dedi ve narkoz verecekler.biz tedirgin olduk.özel hastaneye gçtürmştük bi de devlethastanesine götürücez pazartesi.kızlar bu hidroseli yaşayan var mıı yani testisindesu birikmesi diğer adıyla su fıtığı.belki aranızda yaşayan veya duyan vardır.beni endişelendiren biraz da narkoz veriliyo olması.canım çok sıkkın yaaaa.[/QU
sana tavsiyem iyi bir üniversite hastanesine yada şişli devlete götürmen dir bu konularda en çok ameliyatlar oralarda yapılıyor benim oğlum bundan 4 yıl evvel böbrek ten ameliyat oldu oraya sürekli çocuklar geliyorlardı testis in yukarı çıkması vaya ona benzer rahatsızlıklarla ilgili onu yaparken sünneti de yapıyırlardı gayet başarılı geçti biz ordayken yapılan ameliyatlar ertesi gün gönderiyorlardı evlerine herkesi istanbuldaysan eğer çapayı tavsiye ederim bu konuda sana
acil şifalar dilerim .
sağolun kızlarr yaaa.az da olsa sakinleştim aslında o kadar da abartılıcak bişey yok ama annelik işte.kaçakçaycım ben kırşehirdeyim tatlım yaaaa.üniversite hastanesi açılmadı daha.özele götürdüm de şimdi de devlet hastanesine götürücem.inş hayırlısıyla atlatırız.
malesef benimkide hamile göbeği gibi yaaa göbek ve basenim olmasa zayıf görünücem yanee o derece zate benim doğumdan sonra hep en büyük problemim göbek ve basen bide üst kollarım olmuştur belim ince spor ve dietten sonra toparlandı vücudum Allah sizi inandırsın göbek yok olsa basenlerdede 2 şer kilo gitse kollardanda 1 er kilo ben 60 kiloyum işteeeeeeeeee
üzülme canım olur arada öyle şeyler...sen yeter ki daha da abartma...
gider cumaya kadar onlar merak etme...
dengelersin bu gün yarın...
takıma da bi sessizlik var...
herkes bi yerlere kaçtı...p
azar yoklama yok dediysek hiç uğramayın demedik canımmm...
nerdesinizzzzzzz
olucaksın canım olucaksın...
herkess seni görünce aaaa hicran nerde senin diğer yarın dicek...
herkes hayran kalıcak senden tiyo isticekler...
vitrinde hiç bişeyde gözün kalmıcak btün beğeniklerin üzerine cuk oturacak:..
vs vs vs yeter mi bu kadar gaz...
bu seni iki üç hafta idare eder...
helal yivrum süpersin
hee hugoş bu aralar iyi değil tam 1 haftadır sabah bulantılarım oluyo listeme uyamıyorum malesef sağ kasığımdada hafif ağrı var doktora gitcem inşallah bişey yoktur
nerdesinizzzzzzz
nerdesinizzzzzzz
ya esimle tartistik gün, sacma sapan bi sebebten.
ona sinirim bozuldu, alis veris merkezine gitmistik annemle, baya kacirdimdöneriydi, dondurmasiydi, tatlisiydi. yetmedi eve geldim dahada yedim
neyse ya toparlarim insallah cumaya kadar, kesin kilo almisimdir
offfffffff yaa neoldu bana dün annem ler varken dikkat ettim fazla kaçırmadım ama bu sabah kahvaltıda resmen sappıttım bi yedim bi yedim hemde kızarmış beyaz ekmek yedim 4 kalın dilimtatlı kurabiye yedim 4 tane kızlar bnen hastalanmadım sinirim çok bozuk habire yiyesim var tatlı tu :125:zlu ne olursa artık gözüm döndü sanırım benim
bu gün kü menümü yazmadım yaw unutmuşum
kahvaltı
aç karnına kiraz sapı suyu
3 kayısı kurusu
2 poğaça
2 çay
1 domates
1 biber
ARA 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY
öğlen
yoğurt
1 dilim etimek
akşam
3 ad kanat ızgara
1 bardak kola
2 dilim ekmek normal ekmekekmeğim bitmişti salatanın suyuna bandıra bandıra yedim valla napiiimm
karışık salata 3-4 kaşık
fırında elma dilim patates kızartma 5 ad
sanırım bugün yediklerim pek diete uymadı bunu yiyeyim sonra yemem diye diye sabah poğaça ile başladık akşam malesef misafirim geldi saat 8 gibi bide onunla çay eşliğinde poğaça yedim iyimi
AZ ÖNCE PAPATYA ÇAYIMI İÇTİM
cezam ne ise razıyım
yaptığım spor
50 dk koşu bandında hızlı yürüyüş
20 dk kadarda plates
artık yarına Allah kerim YARIN BUGÜN YEDİKLERİMİN ACISINI ÇIKARICAM KENDİME CEZA VERİYORUM
sporunu yapmissin canim insallah erimistir o hain pogacalar :)))
kiraz sapini nasil hazirliyorsun gunde ne kadar tuketiyorsun ? [/COLOR][/B]
anammm kız bebiş mi geliyo yoksa....
ihmal etme canım mutlaka git...
ben de adetimi bekliyom dört gözle bu ay tam 3 defa unuttum hapımı...yusuf yusuf çekiyom.. bi an önce hastalansam da rahatlasam:18::18:
bebişim vallahi hiç fırsatım olmuyo...kızın hareketleri çoğaldı günlük 3-4 saatimi alıyo bütün eğitimi...eee oğlan da ilgi istiyo haliyle o da baya oyalıyo...
bende de kafa kalmadı artık bi de kız isyanlarda artık bıktı çocuk fizikten...
öyle işte kafamı kaşıcak fırsatım yok..
allahın izniyle bi düzelseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?