Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herkes regli oldu ama ben hala olamadım :18::18::18::18::18::18:
çok korkuyorum kzılar yaaaa idrar tahlilinde yanılma payı varmıdır ki acaba?????:18::18::18::18:

amaneeeeeeee kız yoksam hamişmisin valla idrar testleri genelde yanılmaz ama yanılma payı da yok değil cnm pekte güvenme yumurtlama döllenme sürecinde farkediyo kaç günün geçtiki yaa 3-5 i geçtiyse kantesti yaptır kesin sonuçç

korkak nolcek dermişiiim.kız bakma bende korkarım yalnız olunca kapılar hep kitlenir oda kapısına kadar amaaa ALLAH GÖSTERMESİN BİŞİİ OLSA Kİ İNŞALLAH OLMAZ PANTER GİBİ OLURUM KORKU MORKU KALMAZ BENDE ANTİKAYIM İŞTE

demek dukan dietine geiyon sıkı takipteyim seni hadi bakalım eğer prosedüre uyar ve orda dediği gibi kilo verirsen bende başlarım anacım hadi bakemm öle bi durumda benim hedef 55 kg ye iner valla

ayın 25 de olmam gerekiyordu hala tık yok:18::18:

demek dukan dietine geiyon sıkı takipteyim seni hadi bakalım eğer prosedüre uyar ve orda dediği gibi kilo verirsen bende başlarım anacım hadi bakemm öle bi durumda benim hedef 55 kg ye iner valla

bu akşam siyaset meydanında dr öz vardı ve dukkan diyeti soruldu hiç tavsiye etmiyor arkadaşlar verilen kiloların çoğu geri geliyormuş benden iletmesi

***1.TAKIM 213. Etap***

bucakmagduru(69,5/70/-0,5/-0,71%)
sudem34(71,6/)geri dönmek üzere ayrıldı
asl35(71/)
innuk(60,9/)
kaçakçay(80/80/0/0%)
maibeyaz(59/)
PAPATYAM(69,5/)
thirtyfour(92/)
bal10(63.9/)
elifsena(66.2/)

1. TAKIM TOPLAM KİLO(632/)

Son düzenleme:
maicim listeyi hazırladım sudem tatile gitti diye geri dönmek üzereayrıldı dedim seherde döndümü dönmedimi bilmediğim için eklemedimmmmm kuzum

günaydın güzel bayanlar kilo bildirimi mi de yapayım
80 kg
bıktım valla 3 haftadır ayni kiloda sabitim bu ne yaaa anlam veremiyorum sıkıcı olmaya başldı

ayın 25 de olmam gerekiyordu hala tık yok:18::18:

bu akşam siyaset meydanında dr öz vardı ve dukkan diyeti soruldu hiç tavsiye etmiyor arkadaşlar verilen kiloların çoğu geri geliyormuş benden iletmesi

akşam kitabım geldi baya yarıladım...
dukan benim kafama çok yattı...
çünkü diyet istediğin kiloya ulaştın hadi yoluna demiyor bir de koruma programı var...
kaldı ki hangi diyet olursa olsun yeme alışkanlığına eskiye dönersen alırsın kiloları....
bu diyetin tek eksi tarafı atak ve seyir sürecinde meyve olmaması...
ama 1 haftadır araştırıyorum istediği kiloya gelip de kilo alan yok şimdiye kadar nette yazan...
yani arada 1-2 kilo falan var ama o da olabilir diyor...
zaten ömür boyu perşembe proteinleri var...
bütün hafta istediğini abartmadan yiyosun perşembe günleri saf protein günü yapıyosun dengeliyosun...
senin de kilo vermen durmuş mesela bence 3 gün atak günü yap.. sonra dukana devam etmesen de bence bi şaşırmış olur vücudun...

ya bana çok karışık bi diyetmiş gibi geliyor, ne bileyim bir sürü değişik tarifler falan var dukan diyetiyle ilgili. Ben hiçbirini yapamam ki çok üşenirim. Maicim bu 3 günlük atak evresi ne oluyo tatlım, mesela biz sadece bu evreyi yapmak istesek bile kitabı alıp okumamız mı lazım, hele bi yol göster bacım bize

***1.TAKIM 213. Etap***
bucakmagduru(69,5/70/-0,5/-0,71%)
sudem34(71,6/)geri dönmek üzere ayrıldı
asl35(71/)
innuk(60,9/60,4/0,5/0,30%)
kaçakçay(80/80/0/0%)
maibeyaz(59/)
PAPATYAM(69,5/)
thirtyfour(92/)
bal10(63.9/)
elifsena(66.2/)

1. TAKIM TOPLAM KİLO(632/)

Kızlar günaydın hepinize ben bayağı bi kapmışım şifayı.. boğazım kötü ağrıyor, halsizimde.. bu hafta onca çabaya rağmen sadece 500 gr verebilmişim çok üzgünüm.. aslında verdiğim kilo bir kilodan fazla olacaktı ama pazar günleri pis boğazım bayram ettiği için iki gün sadece pazar aldıklarımı geri verebildim..Bu pazar kesinlikle falso vermek yok simdi 50 li rakamları görebilmek vardı..

canım bence iyice öreneyim yapmaya başlayayım ozaman anlatayım inşallah...
kitabı bi biterim de allahın izniyle...a
tak evresi 3 gün değil aslında... senin kilona göre değişiyor...
atak evresinde sadece protein yiyosun... istediğin kadar...
listesi var orada izin verilenlerdenistediğin kadar yiyosun... benim kiloma göre 3 gün yapma lazımmış ama ben 4-5 gün yapmayı düşünüyorum...
4-5 gün mangal yicem ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…