herkes regli oldu ama ben hala olamadım :18::18::18::18::18::18:
çok korkuyorum kzılar yaaaa idrar tahlilinde yanılma payı varmıdır ki acaba?????:18::18::18::18:
slm kızlar ben geldimmmm
misafirlerim gitti şükür bugünde aşmadım kalorimi yarına eksi çıkarsam varyaa değmeyin keyfime benimm
2 kızımı yaz kursu için kuran kursuna bıraktım eşimde yok bu gece küçük kızımla yalnızım kapımı şimdiden kilitledim alttan üsten korkuyorum birazda
beni yalnız birakmayın kızlarr buralarda
yarın büyük günnnnnnbende pek ümit yok bu hafta taş çatlasın 200-300 gr vermişimdir.
deli kızzz diyete başlarkjen içi kıpır kıpır olanı ilk duydumm
ohh kedilerin ziyafeti var bu aksam desene
yok bu akşam değil reglim bitince başlıcam artık cumartesi veya pazar olur...
hem daha kepeklerim de gelmedi...
kızım 3 ağustosta 54 kilo olucam daha ne isterim...
hem de hergün çatlayana kadar mangal yicem...
ama demin pazara gittim çocuklara bir sürü meyve aldım o meyveler olmadan nasıl yapcam bilmiyorum...:26:
amaneeeeeeee kız yoksam hamişmisin valla idrar testleri genelde yanılmaz ama yanılma payı da yok değil cnm pekte güvenme yumurtlama döllenme sürecinde farkediyo kaç günün geçtiki yaa 3-5 i geçtiyse kantesti yaptır kesin sonuçç
demek dukan dietine geiyon sıkı takipteyim seni hadi bakalım eğer prosedüre uyar ve orda dediği gibi kilo verirsen bende başlarım anacım hadi bakemmöle bi durumda benim hedef 55 kg ye iner valla
günaydnnn dükkanı ben açtım yürüdüm geldim titririyorum kemerimleee
maşallah bu ne hızz
ayın 25 de olmam gerekiyordu hala tık yok:18::18:
bu akşam siyaset meydanında dr öz vardı ve dukkan diyeti soruldu hiç tavsiye etmiyorarkadaşlar verilen kiloların çoğu geri geliyormuş benden iletmesi
eline sağlık canım...maicim listeyi hazırladım sudem tatile gitti diye geri dönmek üzereayrıldı dedim seherde döndümü dönmedimi bilmediğim için eklemedimmmmm kuzum
eline sağlık canım...
akşam kitabım geldi baya yarıladım...
dukan benim kafama çok yattı...
çünkü diyet istediğin kiloya ulaştın hadi yoluna demiyor bir de koruma programı var...
kaldı ki hangi diyet olursa olsun yeme alışkanlığına eskiye dönersen alırsın kiloları....
bu diyetin tek eksi tarafı atak ve seyir sürecinde meyve olmaması...
ama 1 haftadır araştırıyorum istediği kiloya gelip de kilo alan yok şimdiye kadar nette yazan...
yani arada 1-2 kilo falan var ama o da olabilir diyor...
zaten ömür boyu perşembe proteinleri var...
bütün hafta istediğini abartmadan yiyosun perşembe günleri saf protein günü yapıyosun dengeliyosun...
senin de kilo vermen durmuş mesela bence 3 gün atak günü yap.. sonra dukana devam etmesen de bence bi şaşırmış olur vücudun...
6da kalkıyorum canım siz gece muhabbet ederken neden yokum sanıyosunuzz coktan uyumus oluyorum
ya bana çok karışık bi diyetmiş gibi geliyor, ne bileyim bir sürü değişik tarifler falan var dukan diyetiyle ilgili. Ben hiçbirini yapamam ki çok üşenirim. Maicim bu 3 günlük atak evresi ne oluyo tatlım, mesela biz sadece bu evreyi yapmak istesek bile kitabı alıp okumamız mı lazım, hele bi yol göster bacım bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?