Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ozaman sanslisin canim bende tost makinasinda yapmistim,pisirirken derisiyle pisirebilirisn ama yerken ayirman lazim derileri :)

ozaman sanslisin canim bende tost makinasinda yapmistim,pisirirken derisiyle pisirebilirisn ama yerken ayirman lazim derileri :)

ben kilolarımı o kadar çok kafayı takıyorum ki... eşim sıkıldı artık...
sürekli kilolu olmadığımı böyle daha güzel olduğumu söylüyo ama nedense bana sallıyo gibi geliyo...
o yüzden artık ne desem alıyor yapıyor sağolsun kırmıyo hiç...
ben zaten tavuğun derisini yiyemem... onlarda balkonda bekleyen kedilere..

inşallah dişten'dir tatlım, yoksa bidaha antibiyotik falan kullanmak istemiyorum kızıma. Az önceki mesajında bi ilaçtan bahsetmiştin ya onu ne zaman kullanmam gerekiyor ???

canım o da calg..l gibi bi lokal anestezik yani ağrısı olduğunu düşündüğün zaman diş etlerine sürüyorsun rahatlatıyor.. Ben diş huzursuzluğu olduğunu düşündüğümde azcık sürerdim baktım ki ağlama duruyor yada huzursuzluk azalıyor az daha sürerdim.. Ama baktın fayda etmiyor yine aynı yaygara devam ediyor o zaman anlaki derdi diş değil..
Biz dentin..x kullandıktan sonra bir 10 dk falan sonra jel etki edince yedirirdik birinde yemezse birinde yerdi ne giderse miğdeye o kar hesabı..

yaa kızlar ben çok fenayım.. noldu bilmiyorum bana ama her tarafım dayak yemiş gibi ağrıyor başım boynum fena.. boğazım ağrıyo hafifte öksürük var çok halsizim takatim kesildi..
Ayy akşam olmuycak gibime geliyor yaa sürünüyom resmenn.. Sabah bide spora gtmeyi düşünüyordum öğleden sonra mahvoldum resmen yaww..offf off

canim bende bi aralar cok takiyordum kafaya ,ayni senin gibi daldan dala ucup durdum denemedigim okumadigim bilmedigim diyet kalmadi :) en son diyetsiz kalici zayiflamayi okudum ve sonunda kafami corba etmeyi basardim,en son iyice bunalip takimi birakiyodumki sagolsun takimdakiler kendime getiriler beni,simdi 2 günlük dukandan sonra kilom asagi inince motivem yerine geldi yine ,simdi dikkat ediyorum pazartesi yeni bi diyete basliycam,amerikan kalp vakfi diyeti zor bi diyet degil bire bir uyamasamda menüleri örnek alicam.senin herif gene seni motive ediyomus,bende biliyorum bizimki kilolardan rahatsiz gerci eski halime göre cok cok iyiym ama ben taktim bi kere 55 e gücüm yeterse belkide 52 :)

benimde midem cok hassas, cok dikkat etmem lazim yediklerime :S

ay almanyada öyle, delirtcek insani

cok sevindim senin adina, bravoooooo

Günaydın herkese...
Kaçakçayım çok geçmiş olsun canım...
Geçen hafta çok kişi yoktu arkadaşlar geçen haftayı puanlamaya katmayayım diyorum ne dersiniz..
Yarından itibaren devam edelim diyorum...

bana uyar...

entresan bi diyete benziyor, bende birazdan netten bi kitabini arastirayim

gecmis olsun cnm, yaz gribi falan mi oldun acaba

wallahi bravo senin kocaya :) kitap al, mangal al .....

çok saol tatlım ya, not ettim jeli. yarın aşıya gidince hemşireye soralım eğer dişle ilgili olabilir derse hemen alır sürerim. Kuzucum belki rahat eder biraz, kıyamam ona hiç . bende aynı senin gibi düşünüyorum 5-10 cc. bile kar die. bi takla atmadığım kalıyo walla. ben bazen yorgunluktan erken yatıyorum babası doyuruyo gece, uyanınca ilk sorduğum '' yedi mi ? hepsini mi? gündüz de aynı şeyi anneme yapıyorum sürekli tel. açıp soruyorum. Psikolojim bozuldu inan ki.

.

deli kızzz diyete başlarkjen içi kıpır kıpır olanı ilk duydumm

ohh kedilerin ziyafeti var bu aksam desene

kızlar bugün itibariyle tatile girdim bundan sonra daha çok sizinle vakit geçirebilecem ev kızı oldum çıktım basınızaaa

deli kızzz diyete başlarkjen içi kıpır kıpır olanı ilk duydumm

ohh kedilerin ziyafeti var bu aksam desene

yok bu akşam değil reglim bitince başlıcam artık cumartesi veya pazar olur...
hem daha kepeklerim de gelmedi...
kızım 3 ağustosta 54 kilo olucam daha ne isterim...
hem de hergün çatlayana kadar mangal yicem...
ama demin pazara gittim çocuklara bir sürü meyve aldım o meyveler olmadan nasıl yapcam bilmiyorum...:26:

canim her oglen aksam mangalmi yapcan usenmicenmi ?
bende baslasammi ki ?
ama hafta sonu kayinvalidmlere gidiyorum orda mumkun degil yapamam

canim bu kadar takma kafaya inan olmuyorlar acliktan
oglum iyi masallah ama yigenimden biliyorum simdi 9 yasinda, agzina iki lokmadan fazla girmedigi gunleri bilirim ..
ama bi sekilde buyuyorlar iste ..

kızlar aksam yemeği olark közlenmiş patlıcan ve yoğurtu karıstırdım yanınada bi dilim tam buğday ekmeği aldım ohh salatayla geçiştirdim aksamı

şimdi biberiye cayımıda demliyorumm 2 fincanda ondan icerimm mis gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…