ben olayı biraz abarttım sanırım...
eşime telefon açtım akşam gelirken mangal da getirecek...
tavukları körileyip mangalda pişiricem canım..
ben bu şekilde çok sveerim ömür boyu ye desen yerim o derece yani...
bakalım kaç gün gidecek hevesim...
ozaman sanslisin canim bende tost makinasinda yapmistim,pisirirken derisiyle pisirebilirisn ama yerken ayirman lazim derileri :)
inşallah dişten'dir tatlım, yoksa bidaha antibiyotik falan kullanmak istemiyorum kızıma. Az önceki mesajında bi ilaçtan bahsetmiştin ya onu ne zaman kullanmam gerekiyor ???
ben kilolarımı o kadar çok kafayı takıyorum ki... eşim sıkıldı artık...
sürekli kilolu olmadığımı böyle daha güzel olduğumu söylüyo ama nedense bana sallıyo gibi geliyo...
o yüzden artık ne desem alıyor yapıyor sağolsun kırmıyo hiç...
ben zaten tavuğun derisini yiyemem... onlarda balkonda bekleyen kedilere..
yok canım yaa alakası yok
bu strese bağlı da olabiliyor yediklerle alakalıda olabiliyor benim midem biraz rahatsızdır kabuklu yiycekler hazmetmiyor midem meyveleri bazı sebzeleri kabusuz yemem gerekiyor mesela ben domöatesi çok severim ama kabuklu yersem dokunuyor onun gibi elma yemeden önce biraz haşlamam lazım ve kabuklu yememem lazım bunun gibi şimdi diyetteyim az yiyorum midem rahatsızlanmıyor diye daYANDIM TABİ BENDE KABUKLU KABUKSUZ NE VARSA SANIRIM ONDAN OLDU DR BİŞEY BULAMADI İLAÇ BİLE VERMEDİ
fransanin havasini hic sevmiyorum
gecen hafta cumartesi kaloriferlerimiz acikti
hava 13 derece filandi
pazar gunu 24 e cikti
pazartesi sali 36 dereceye firladi yandik kavrulduk
bugunde 14 derece ve asiri yagmur var
benden bile dengesiz buranin havasi
Günaydın kızlar herkese..
dün akşam giremedim ama size süper haberlerim var..
Dün akşam spora gittim ve bir ayım dolduğu için tekrar ölçüm yaptılar.. Başladığımda yani 23 mayısta kilom 63 tü bu kilonun 44 kilosu kas 19,3 kilosu yağ idi.. dünki ölçümde kilom 60,5 çıktı bu kilonun 44,2 kg sı kas ve 16.1 kg yağ olarak çıktı yani nerdeyse 3 kilo yağ verip 200 gr kas kazanmışım ayy çok mutlu oldum sonuçları alınca şimdi daha bir azimli sarılıyorum spora...
Günaydın herkese...
Kaçakçayım çok geçmiş olsun canım...
Geçen hafta çok kişi yoktu arkadaşlar geçen haftayı puanlamaya katmayayım diyorum ne dersiniz..
Yarından itibaren devam edelim diyorum...
çok sağol canım evet dün araştırırken görmüştüm..bi de bu forumda var bi başlık yaa var ya süper tarifler var...
kısırından tut kekine kadar...
bu tariflerle diyet yaptığımı anlamam ki...
ama yulaf kepeğini nerden bulucam bakalım...
regl döneinde başlanmasını tavsiye etmiyomuş dr dukan
ben de regl sonrası başlıcam bakalım...
akşama da inşallah eşim kitabı alıp gelecek...
kafaya koydum kesin yapıcam inşallah...
bu arada ben dün hangi evreyi kaç gün yapmam gerekiyo hesapladım
atak evresini 3 gün yapacakmışım
senin kaç gün yapman lazımdı ki pes ettin...
yaa kızlar ben çok fenayım.. noldu bilmiyorum bana ama her tarafım dayak yemiş gibi ağrıyor başım boynum fena.. boğazım ağrıyo hafifte öksürük var çok halsizim takatim kesildi..
Ayy akşam olmuycak gibime geliyor yaa sürünüyom resmenn.. Sabah bide spora gtmeyi düşünüyordum öğleden sonra mahvoldum resmen yaww..offf off
gecmis olsun cnm, yaz gribi falan mi oldun acaba
ben olayı biraz abarttım sanırım...
eşime telefon açtım akşam gelirken mangal da getirecek...
tavukları körileyip mangalda pişiricem canım..
ben bu şekilde çok sveerim ömür boyu ye desen yerim o derece yani...
bakalım kaç gün gidecek hevesim...
canım o da calg..l gibi bi lokal anestezik yani ağrısı olduğunu düşündüğün zaman diş etlerine sürüyorsun rahatlatıyor.. Ben diş huzursuzluğu olduğunu düşündüğümde azcık sürerdim baktım ki ağlama duruyor yada huzursuzluk azalıyor az daha sürerdim.. Ama baktın fayda etmiyor yine aynı yaygara devam ediyor o zaman anlaki derdi diş değil..
Biz dentin..x kullandıktan sonra bir 10 dk falan sonra jel etki edince yedirirdik birinde yemezse birinde yerdi ne giderse miğdeye o kar hesabı..
evet kızlarrrr yulaf kepeğini internetten sipariş verdim..
kitabımda inşallah eşim unutmazsa akşama getirecek...
hayılısıyla regl biter bitmez başlayacağm...
çoookkk heyecanlıyım var ya..
içim kıpır kıpır
ben kilolarımı o kadar çok kafayı takıyorum ki... eşim sıkıldı artık...
sürekli kilolu olmadığımı böyle daha güzel olduğumu söylüyo ama nedense bana sallıyo gibi geliyo...
o yüzden artık ne desem alıyor yapıyor sağolsun kırmıyo hiç...
ben zaten tavuğun derisini yiyemem... onlarda balkonda bekleyen kedilere..
deli kızzz diyete başlarkjen içi kıpır kıpır olanı ilk duydumm
ohh kedilerin ziyafeti var bu aksam desene
kızlarrr biri bana dur desinnnnnnn reglimmmm yaklastı sürekli bişeyler yiyesim varrr
ye anam ye can boğazdan gelir...
yarın XXL gelinlik istiyorum derken görücem ben seni...
kızlarrr biri bana dur desinnnnnnn reglimmmm yaklastı sürekli bişeyler yiyesim varrr
yok bu akşam değil reglim bitince başlıcam artık cumartesi veya pazar olur...
hem daha kepeklerim de gelmedi...
kızım 3 ağustosta 54 kilo olucam daha ne isterim...
hem de hergün çatlayana kadar mangal yicem...
ama demin pazara gittim çocuklara bir sürü meyve aldım o meyveler olmadan nasıl yapcam bilmiyorum...:26:
çok saol tatlım ya, not ettim jeli. yarın aşıya gidince hemşireye soralım eğer dişle ilgili olabilir derse hemen alır sürerim. Kuzucum belki rahat eder biraz, kıyamam ona hiç. bende aynı senin gibi düşünüyorum 5-10 cc. bile kar die. bi takla atmadığım kalıyo walla. ben bazen yorgunluktan erken yatıyorum babası doyuruyo gece, uyanınca ilk sorduğum '' yedi mi ? hepsini mi? gündüz de aynı şeyi anneme yapıyorum sürekli tel. açıp soruyorum. Psikolojim bozuldu inan ki.
.
kızlar bugün itibariyle tatile girdim bundan sonra daha çok sizinle vakit geçirebilecem ev kızı oldum çıktım basınızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?