Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mai kız hastaneden gel sacını cekicem senin kaptan olarak hala kilo bildirimi yapmadınnnn

listeyi paylaşıma eklemeden kilomu yazıp eklicem işte... 59 işte yani neyini merak ediyon
hamileyim diye yedimdi ben bir sürü sen yoktun ozaman..
anca onları verebildim...

ahhh canım çok geçmiş olsun mevlam korumuş bebeğini ve seni ahh bu erkekler çok vurdumduymazlar eve geldimmi kendilerini tatile çıkmış gibi zannediyolar bütün enerjlerini işlerine veriyolar tabi öyle olmayanda vardır

çok geçmiş olsun canım kızmaktada haklısın eşine o hatalı tabikide hatasıonı anlayana kadar konusma
listeyi paylaşıma eklemeden kilomu yazıp eklicem işte... 59 işte yani neyini merak ediyon
hamileyim diye yedimdi ben bir sürü sen yoktun ozaman..
anca onları verebildim...

ay bi çatladım bi çatladım anlatamam temizilk yaparken paso seni düşündüm mai kaç kilo verdi diye

Son düzenleme:
slm kızlar
2 gibi öğlen yemeğimi yiycem kahvaltım geç oldu çünki sonrada dr a ilaç yazdırmaya gideceğim sabah kaçırdım biraz öğlen
tarhana çorba
salata
taze fasulye
yiycem akşamada nesfit 1400 kal. ile kapatıcam bu günümü bide spora başlayabilseydim süper olacaktı çok sıcak canım hiç istemiyo
doktorumda mehmet öz vardı azcık izledim sporu sabah 6.30 da yapın diyo aç karna ama ben o saatte kalkamıyom kii
okullar açıkken kalkıyodum şimdi sıcaktan başımı kaldıramıyorum

maicim gec kaldim cok özür dilerim,
isten kosa kosa geldim valla

kilom 91,3
yani 700 gramm vermisim

canım çok geçmiş olsun bitanem.al birini vur ötekine bu erkeklerin genel yapısı canım yaaaa.eminim gönlünü alır ama enişte.oğluna bi şey olmamasına çok sevindim tatlım.sana da çok geçmiş olsun bi doktora görün istersen kasların zarar görmüş olabilir.

** 5 .TAKIM 213. ETAP **

fulias ( 50,0 / 49,9 / 0,1 / % 0,2 )
duyuege ( 59,9 / 59,3 / 0,6 / % 1,01 )
Amonra ( 82,1 / 80,4 / 1,7 / % 2,07 )
yasafat ( 99,3 / 99,2/ 0,1/ % 0,10 )
burcuozzer ( 59,7 / 58,5 / 1,2 /%2,01)
ferihan ( 100,5 / 103,9 / -3,4 / % 3,38)
taydin ( 77,2 / 77,2 / 0,0/ % 0,00 )
begümD ( 80,5/ 80,8 / -0,3 / % -0,37)
lequim ( 62,9 / 64,0 / -1,1 / % -1,75

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 672,1 / 673,2 /-1,1/ -0,16 )

listemiz bu arkadaşlar berbat bi liste sonuncuyuz kesin

aman bu dukan dieti neymiş yaww baya revaçta bu aralar merak ettim baktım ama pek faklı bişii gelmedi bana kullanıp aynı sürece harfiyen uyan ve denilen kiloyu veen varmı aranızda bilmek isterim doğrusu merak ettim :)

koruma programi oldugu icin entresan geldi, ve fransada cok basarili bi diyetmis

bende öyle mi yapsam yaw. protein yicem artikin 1 hafta falan. belki daha güzel kilo veririm, biraz cozuttum bu hafta

canim verilmis sadakan varmis, ALLAH korumus sizi. cok cok cok gecmis olsun, senin caninin acisindna fazla esinin tavri sinirlendirmis.
cok duyarsizca davranmis :S
bende esimle küsüm cumartesinden beri konusmuyoruz

elif_sena'cım çok geçmiş olsun tatlım, olan olmuş üzme kendini daha fazla, senide yavrunuda Allah korumuş.

***1.TAKIM 213. Etap***
bucakmagduru(69,5/70/-0,5/-0,71%)
sudem34(71,6/)geri dönmek üzere ayrıldı
asl35(71/73/-0,3/-0,42%) 3 haftadır bildirimde bulunmadığı için aldığı kilo 3 e bölündü...
innuk(60,9/60,4/0,5/0,82%)
kaçakçay(80/80/0/0%)
maibeyaz(59/59/0,0/0,0%)
PAPATYAM(69,5/67,9/1,6/2,30%)
thirtyfour(92/91,3/0,7/0,76%))
bal10(63.9/63,4/0,5/0,78%)
elifsena(66.2/66/0,2/0,30%)
shryvz(67,5/67,2/0,15/0,22%)212.etapta izne ayrılmısdı verdiği kilo 2ye bölündü

1. TAKIM TOPLAM KİLO(699,5/698,2/2,8/0,40%)

kızlarrr 1 saattir ter kokusuna çözüm arıyodum dün bi arkadaşım bi krem önermişti ona bakıyım dedim veeee çözümmmmmm
meğer mutfaktaymışş karbonaaaatmış
biliyormuydunuz banyodan sonra koltuk altına sürmek ter kokusunu yok ediyomuş kullananlar çok memnun hemde siyahlık varsa onuda beyazlatıyomuş süper değilmiiiiiiii
ilaç yazdıracaktım markete gidip karbonatt alıyım ben bariiiiii

harika... ama karbonat beyazlık yapmazmı gıyısılerde... :44:

koyu renkli gisilerde yapıyomuş canım açık renklilerde değil
artık siyah giydiğimizde daha az süreriz denemedim ama deneyen çok memnun

belkide surup bı ıkı dk beklenıp fazlası sılkelenırse cok da cıkmaz... ama sıyahta terde cok kotu cıkıyo.. en azından onun hafıf beyazlıgı daha ıyıdır degılmı.. :)

desene bilmeden doğru saatte spor yapıyorumaltı bucukda bi saat yürüyüşe gidiyorummm
kızma kuzum yaaa evdeyim ya aaz sana takılayım dedimmmm

gene abarttım evi bastan aşağı çamasır suyu kokutmayı başardımmm

neyse bitti temizlik deli gibi acıkmısdım ara öğün yapmama rağmenn enerji harcamıs olmanın nedenii tabilki

hafif geçirdim öğle yemeğimiii bi parça tavuk etini attım teflona biraz tuz kekik ve bol kırmızı biberle kuru kuru yağsız kavurdum yanınada 1 dm tam buğday ekmeğimle 1 kase yoğurt 1 domates ve 1 salatalık aldım ve çatlıcak gibi doydummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…