Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

heee papatyam da ikinci oldu bu arada genel listede...
tebrik ederim canım benim başarılarının devamını dilerim...

hoşbulduk canım teşk...
misafirperver insanın hali bir başka oluyoo...
anlayan anladı..

aaaaaaa biyerden taşmı geldi nee sen 70 79 top. desin değilmi canım artık bizim takıma transfermi oldun gözümden kaçmış
öyleyse hoş geldin canım
bende ordaydım ama çok kalabalık yetişemiyorum neler olduğunu anlayana kadar sayfalar ilerliyor ve ben çok vakit kaybediyorum diye bıraktım canım on günde tatile gittim ara verdim bende bidaha yazmadım oraya
ama burası çok sıcak ve herkesi tanıyoruz az çok inş. sende seversin canımm

sabha:
1 kase nesfit
1 dilim uno denge ekmek
üzerine beyaz peynir
yeşşil .çay

ara:
1 galete

öğlen:
yok

ara:
çeyrek simit
cola zero

akşam:
2 dilim uno denge ekmek
menemen
kk peynir
1 sosis
1 bardak çay

spor yok
su 1 lt anca olmuştur içmeye çalışıyorum

bu sabah göğüs kalça bel ölçümü aldım baya bi incelmişim
ilk ölçülerim

göğüs 117

bel 110

kalça 117

bu sabah

göğüs 110

bel 104

kalça 110

kilo veremesemde incelme var yani

cocuk cok yoruyor insani galiba, o yüzden ben cocuk istemiyorum :S

hoşbulduk canım teşk...
misafirperver insanın hali bir başka oluyoo...
anlayan anladı..

hosgeldin tatlim aramiza

sonuçları hazırladım kızlar...
bu hafta 5. olduk düşüşteyiz...
neyse benim dukan diyetimle haftaya birinci oluruz inşallah...:86:

oda nazar boncugumuz olsun

sonuçları hazırladım kızlar...
bu hafta 5. olduk düşüşteyiz...
neyse benim dukan diyetimle haftaya birinci oluruz inşallah...:86:

maicimmm inş. güzel sonuç alırsın dukan diyetiyle ben pek et sevmiyorum ama eğer etkili olursa bende başlayabilirim
seni takipteyim canım lütfen ne yediğini harfi harfine yaz zahmet olmazsa

maicimmm inş. güzel sonuç alırsın dukan diyetiyle ben pek et sevmiyorum ama eğer etkili olursa bende başlayabilirim
seni takipteyim canım lütfen ne yediğini harfi harfine yaz zahmet olmazsa
tamam canım bu gün başlıyorum bakalım Allahın izniyle...

sasbah kahvaltım
2 yumurta birinin sarısını oğlum yedi
1 kaşık lor
1 bardak yeşil çay.

günaydınnnn kuzularrrrr nasılsınızzz bakalım.bi bakim de kahvaltı hazırlıcam.canlarım bu gün kayınvalide ziyareti varr akşama girebilirim ancak.görüşürüz herkese mutlu haftasonlarııııııı sizleri seviyorummmm.
sudemmm okuyosan özledim kız seniiiiii.gle garii.

herkese günaydııınn, iyi hafta sonlarıı..

Ya ben bu hafta sonlarından korkuyorum inanki, fena cozutuyorum. evde olunca sürekli bişiler yiyesim geliyo, ee dışarı çıkıncada ne görsem canım istiyoo, azıcık ondan azıcık bundan derken, kocaaa 5 günün emeği 2 günde heba oluyor.

henüz kahvaltı yapmadım, eşim uyuyor anca kızla ilgilenebildim. Birazdan hazırlarım daa, hep aynı şeyleri yemektende sıkıldım varmı kızlar değişik hafif kahvaltılık önerileriniz ?

günaydınnn kızlarrrr nasılsınızz
daha yeni kahvaltı yaptım ama öğlenle karıştı mecburen eşim yoktu sabaha doğru geldi kalkasıya bu saat oldu biraz fazla oldu ama kalori sayıyorum diye biraz rahatım akşama kadar 1200 geçmem

[1] Kepekli Kaşarlı Tost 2 adet 320
[2] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[3] Tahin Helvası 20 GRAM 103.2
[4] siyah zeytin 1 adet (3gr) 8
[5] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5
Toplam : 488.7 kal.
şu helva sevdamdan vaz geçmem lazım benim acilen ama reglim yakın yarın olmam lazım ondan herhalde canım acayip tatlı istiyo yemeğimi azaltıp bugün bide dondurma yemek istiyorum

Günaydın herkese kızlarr

dün akşam ateşim vardı çok beter hasta olmuşum iyice bir dinlendim akşam 6 gibi yattım bu sabah 7,5 ta kalktım o derece dinlendim yani.. Feleğimi şaşırttı bana bu hastalık..
galiba salanda kilmanın altında bol bol terleyince çarpıldım.. bir daha öyle densizlikler yapmıycam.. hem ben hem çocuğum helak olduk vallaa..

Sizler napıyosunuz kızlar.. Aslıcım burdaymış nasılsın bacım..

sasbah kahvaltım
2 yumurta birinin sarısını oğlum yedi
1 kaşık lor
1 bardak yeşil çay.

maş. maicimm başladın demek dukana hadi kolay gelsin inş. çabanın karşılığını alırsın bende haftaya başlarım belki bu hafta regl olucam
ama doydunmu canım yaa bu yediklerinle çok az olmuş

sağol canım iyiyim sende iyleşmişsin maş. geçmiş olsun nazar değdi sana havalar insanı kandırıyo burasıda bi serin bi yakıyo dediğin gibi camı açıyorum yatarken sabah bi bakıyorum donmuşum klima açcak kadar sıcak değil şükür

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine... biz hasta olunca bizden fazla çocuklar mahvoluyo gerçekten...

maş. maicimm başladın demek dukana hadi kolay gelsin inş. çabanın karşılığını alırsın bende haftaya başlarım belki bu hafta regl olucam
ama doydunmu canım yaa bu yediklerinle çok az olmuş

doydum canım hatta sonraki yumurtanın beyazını zoraki yedim...
ben zaten yumurta yiyip üzerine su içtim mi uzun süre acıkmıyorum...
lor da tatsız tuzsuz bişey zaten insanın iştahını kapatıyo..
bu arada rekora koşuyorum şimdiye kadar 3 bardak su 1 bardak ayran içtim...
ben mangal yakmaya gidiyorum görüşürüz...
başlayacaksan canım mutlaka kitabını al... kulaktan dolma fikirlerle başlama...
bi de ekmek meyve kesinlikle yasak bu diyette...

günaydın kızlar..
dün size sölemedim galiba ani ve ters bir hareket yaptım dün.kızımın elinden bişey almak için ve 4 yıl önce bel fıtığından ameliyat olduğum bölgede çok feci bir acı hissettim dün pek hareket edemedim korsem vardı onu kullandım .birde akşam yumurta tuz kürünü yaptım belime.bu sabah daha iyiyim en azından hareket ederken ağrım yok.inşallah olmazda korsemi 2-3 gün daha kullanıcam hareketlerime destek olması amacıyla bakalım umarım devam etmez .bi anlık bir sıkışma gibi bişiidir inşallah. .doktorum da tatile gitmiş 10 gün sonra gelecekmiş .bakalım .gerek kalmaz inşallah gitmeye .

bu arada dün dişçimede randevum vardı bide o halde dr gittim mecburen çünki kaplamalarım yapılacaktı dün dişlerim törpülendi.provalar yapıldı .salı günü takılacak .ağzımda alt arka sağ ve solda 1 diş eksik yanlarında 2 şer diş törpülü vss yemek yemekte zorlanıyorum.anlıcağınız zoraki diet yapıyorum yumuşak ve sulu şeyler yiyom dünden beri.accık sütlaç yedim oda yutarak tabee yaşlılar gibi akşam 2 köfte yedim onuda yutarak hallettim .sabah peynir domates ve buğday ekmeği ve çay la kahvaltı ettim eee tabii onlarıda çiğnemeden yutarak

kilo için beni tebrik edenlere teşekkür ederim.:87::87::87::87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…