Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

öğlenn kocaaaa bi köfte ekmek yedim, yanında da ayran içtim, 1 haftada verdiğim yarım kiloyu hoooop diye bi öğlen öğününde geri aldım iyi mi???? :18: :18:

Geçmiş olsun canım. Allah korumuş sizi. Allah başka üzüntü göstermesin.

tatlım geçmiş olsun aman dikkatt!!!!!!

elif_sena çok geçmiş olsun canm..allah beterinden korusun...

çok geçmiş olsun canım kızmaktada haklısın eşine o hatalı tabikide hatasıonı anlayana kadar konusma

canim verilmis sadakan varmis, ALLAH korumus sizi. cok cok cok gecmis olsun, senin caninin acisindna fazla esinin tavri sinirlendirmis.
cok duyarsizca davranmis :S
bende esimle küsüm cumartesinden beri konusmuyoruz

elif_sena'cım çok geçmiş olsun tatlım, olan olmuş üzme kendini daha fazla, senide yavrunuda Allah korumuş.

tesekkur ederim kizlar iyi geldi sizinle paylasmak
bendede cok hata var aslinda, tum sucu ona yuklemek istemiyorum
ilgili bir babadir, bebisin altini degistirir banyosunu yaptirir yediri gezdirir ama adamda bi yavaslik var ailecek yavaslar aslinda yada ben onlara gore cok hizliyim
artik bir seyi 3 kere tekrarlamaktan biktim
en son o yerinden kalkasiya kalkip kendim yapiyorum ve buda beni cok yoruyor
hic biseye hayir demez tamam der ama ilk dememdede asla yapmaz en az iki uc kez soylettirir
ya bi kadin hem cocugu hazirlayip hem kendi hazirlanip hem bide kapida kocayi beklermi allah askina
benim bildigim kadinlar erkekleri bekletir ama bizde tersi
zaten bu aralar cok sinirliyim ben
en ufak biseye patliyorum ve aglamak istiyorum .. rejimdenmi diyettenmi bilmiyorum ..
pek hayra alamet degil bu hallerim ..

öğlenn kocaaaa bi köfte ekmek yedim, yanında da ayran içtim, 1 haftada verdiğim yarım kiloyu hoooop diye bi öğlen öğününde geri aldım iyi mi???? :18: :18:

afiyet olsun canim arada olur oyle
daha koca 1 hafta var onumuzde vermek icin

oh bayilirim tertemiz eve mis gibi kokuyordur ellerine saglik canim

2 gunluk cantalarimizi hazirladim simdi bende eve girisecem

benimki
de öyle canım...
bi yere gideceğiz iki saat hazırlanmasını beklerim...a
ma napalım diğer huyları yiyse bunu da görmezden gelicen yapıcak bişey yok...

Canım regl fılan mı yakın acaba o zamanda oluyo oyle.. bana oluyor yani...
herşeye sınırlenırım bı anda patlarım sureklı gergın streslı ve duygusal..

valla kendın hızlı olunca ağır insanla uğraşmak cok zor oluyor.. eşimde benim gibi tezcanlıdır Allahtan ama abım cok ağır kanlıdır mesela yemek hazırlar bı sofraya gelsın dıye bıle 3-4 kere çağırtırırım... annem delirirdi bekarken.. 3 erkeğide ayrı ayrı sofraya toplamaktan.. bende çıldırıyorum ağır kanlı insandan. :)
ama diğer huyları hürmetine katlanıcaksın yapacak birşey yok o değişmez birşey yapı meselesi.. alışmak lazım elinden geldiğince düşünme...

günaydın güzel bayanlar kilo bildirimi mi de yapayım
80 kg
bıktım valla 3 haftadır ayni kiloda sabitim bu ne yaaa anlam veremiyorum sıkıcı olmaya başldı
valla al benden de o kadar 67 68 gidipgeliyorum heralde 2 ay oldu bıktım yaaaa.
geçmiş olsun balımmm dikkat et kendine.spora gidiyosunya terli terli çıkma.
süpersin fıstık tebriklerrrrr.
olsun canım yaaa bööle bööle vericez işteyarım kilo az değilki.
Selam arkadaslarr...

Bende 70-79 danım, takım için kaptana basvurumu yaptım sanırım boşluk varmış, bakalım cevap beklıyorum... :44:
slmm canım hoşgeldin.
vayyy bu karbonatta her derde deva yani.dene bakalım bi bize sonucu söölersin artık.

canım herkesin bi huyu var işte değiştiremiyosunki.bak ne güzel bi babaymış.benimki ne altını değiştirir ne mama yedirir.çok takarsan içten içe sinirleniyosun ve patlıyosun işte.

ben geldim temizlik bitti bebiş uyuyo.çok mızmızladı yaaa hep peşimdeydi kerata.biraz uyudu da rahatladım.sonra da dışarı çıkarırım artık tabi bi şeyler yedirebilirsem.

topikler de pek bi sakinn canımmm.herkesler tatilde heralde.ben de oğluşumu doyuruyum da gezelim biraz hava da bozdum bozucam diyo ama neyse.

Kızlar merhaba çok yorgun ve çok çok çok halsizim.. Dışarda işlerim vardı mecbur oğlanı alıp çıktım giderken iyiydi de dönerken ölüyorum zannettim kendimi zar zor bir markete attım azcık soluklandım su falan aldım sonrada en yakın parka bi yarım saat kadarda orda dinlendim hemde oğlan oyun oynadı.. Ama kızlar eve dönmek kabustu yaa.. az kalsın yolda yığılıp kalıvercektim.. şimdi de geberiyorum bakıvereyim dedim 5 msj olmuşmu deyuu şimdi gidip zıbarıp yatıcam tabi oğlan rahat verirse..

Bu arada kızlar menümü yazmak isterdim ama menü denemeyecek kadar düzensiz ve saçma sapan beslendim..

sabah..
1 haşlanmış yumurta ve yanına 1/2 küçük domates..

ara denirse ara herbirini 20 dk yarım saat aralarda girip çıkıp yedim

4-5 tane elmalı kurabiye..(üzgünüm)
1 avuç kuru üzüm
3 kayısı

öğlen

1 karnıyarık

ara denirse yine az evvel
1/2 kase yoğurt ve içine 1 kaşık kuru üzüm

akşam ne yerim bilinmez kızlar belkide yemem bilmiyorum..

bu arada yoğurdu geçen kendim mayalamıştım ilk denemem olmasına rağmen çok güzel olmuş ama tadı biraz hafif yani o ekşimsi tat yok daha çok krema gibi olmuş tadıda kıvamıda ama çok bereketli olmuş kızlar 1 kg yapmıştım altı üstü ye ye bitiremedik. tavsiye ederim walla doğal süt bulursam daha güzelini yapıcam inşallah..

ay ölüyorum yorgunlukda dusumu aldım tam mayıştım uyucam arkadaslar aradı aksam sahile gidiyoruz sende geliyosun mazeret yok dediler çokta özlemişdim zatenn birazdan akşam yemeğimi yer çıkarmm

menümüde yazayım kızlar

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
1 yumurta

ara:6 adet erik

öğle: 1 parça tavuk rgöğsünden kavurma
1 kase yoğurt
1 domates
1 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

ara:2 adet salatalık

akşam(birazdan yicem)

1 porsiyon barbunya
4 yk pilav
3 adet közlenmiş çerliston biber

2 lt suyumu tamamladıadım yatmadan yarım ltde biterr

geçmiş olsun güzeliim yat dinlen ancak ööle iyileşirsin.

bende kendim yapıyorum yoğurdu.oğluşuma güvenle yediriyorum valla ohhh.tabi ben inek sütünün yani hazırolmayan sütün tadını pek sevmem ama neyseee herşey oğlum ve eşim içinnnnn

az önce dayanamadım 1.5 kek yedim offff sinir oluyorum şu iradesizliğime
hemen arkasından sütle nesfitimi yiyorumki erkenden bidaha bişey yemem akşama erisinler yatmadan
acıkırsamda salatalık yerim artık bugünkü kal aştım böylece

] Kepekli Kaşarlı Tost 0.5 adet 80
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[4] Ev Poğaçası 0.20 ADET 20
[5] Tahin Helvası 15 GRAM 77.4
[6] Sucuklu Yumurta 1 PORSİYON 340
[7] Domates 0.5 ADET 7
[8] Karpuz 150 gr 39
[9] Tarhana Çorbası 0.5 KASE 145
[10] Nesfit meyveli (40 gr 125 ml yağsız süt ile) 1 PORSİYON 186
[11] Kayısı 4 ADET(10 GR.) 32
[12] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[13] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33
[14] Paykek Kakaolu 35 GRAM 142.1
Toplam : 1401.5 kal.

işte yediklerim ve kalorileri böyle kilo verirsem helal olsun bana gerçi ..kal.sayarak kilo verme topiğindekiler .... vermiş hemde 2000 çıkmışlar haftasonları bide spor yapabilsem ahhh

yaa kızlar 1.5 dil kek kaç gr gelirki ben 35 diye hesaplattım ama 1 parmak kalınlığındaydı

Son düzenleme:
siftahımı yapayım burayada ilk menümü yazayım;

Sabah: 1 bard. su, Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1 simit, 1 haş.yumurta, 3 kaşık yoğurt.
Ara: yok
Öğle: 1 kase çorba, çevirme tavuk, 3 kaşık yoğurt.
Ara: yok
Akşam (17:30): 1 kas. dondurma.
Ara: Limonlu yeşilçay.

2-3 lt civarı su..

hoşbulduk canım teşk...
misafirperver insanın hali bir başka oluyoo...
anlayan anladı..

hoşgeldin nen.. dicez işte sabahtan beri kafamı kaşıcak vakit mi vardı...
hem sen misafir değilsin ki takımın üyesisin .
hoşgeldin aramıza...
kaç kilosun sen bakem bu gün bi de hedefin kaç söyle de kayıtlara geçelim...

sonuçları hazırladım kızlar...
bu hafta 5. olduk düşüşteyiz...
neyse benim dukan diyetimle haftaya birinci oluruz inşallah...:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…