Canım çok geçmiş olsun.. hakikaten Allah korumuş çocuğun kafası üstünede düşebilirdiniz ya da denge sağlayamayıp onun üstüne düşebilirdin...
Kızmakta haklısın ne diyim... erkekler işte... bazen kudurtuyolar hakikaten insanı... tekrar geçmiş olsun...
canım büyük geçmiş olsun.. Allah korumuş bebeğini ne kadar kızsan haklısın ama kendini bu kadar harap etme.. bütün erkekler hemen hemen aynı..aralarında çok çok nadir çıkıyor düşünceli olanı.. Sen kendini üzme ama konuşmada tepkinii sürdür..
Geçmiş olsun canım. Allah korumuş sizi. Allah başka üzüntü göstermesin.
tatlım geçmiş olsun aman dikkatt!!!!!!
ahhh canım çok geçmiş olsun mevlam korumuş bebeğini ve seni ahh bu erkekler çok vurdumduymazlar eve geldimmi kendilerini tatile çıkmış gibi zannediyolar bütün enerjlerini işlerine veriyolar tabi öyle olmayanda vardır
elif_sena çok geçmiş olsun canm..allah beterinden korusun...
çok geçmiş olsun canım kızmaktada haklısın eşine o hatalı tabikide hatasıonı anlayana kadar konusma
canım çok geçmiş olsun bitanem.al birini vur ötekine bu erkeklerin genel yapısı canım yaaaa.eminim gönlünü alır ama enişte.oğluna bi şey olmamasına çok sevindim tatlım.sana da çok geçmiş olsun bi doktora görün istersen kasların zarar görmüş olabilir.
canim verilmis sadakan varmis, ALLAH korumus sizi. cok cok cok gecmis olsun, senin caninin acisindna fazla esinin tavri sinirlendirmis.
cok duyarsizca davranmis :S
bende esimle küsüm cumartesinden beri konusmuyoruz
elif_sena'cım çok geçmiş olsun tatlım, olan olmuş üzme kendini daha fazla, senide yavrunuda Allah korumuş.
öğlenn kocaaaa bi köfte ekmek yedim, yanında da ayran içtim, 1 haftada verdiğim yarım kiloyu hoooop diye bi öğlen öğününde geri aldım iyi mi???? :18: :18:
gene abarttım evi bastan aşağı çamasır suyu kokutmayı başardımmm
neyse bitti temizlik deli gibi acıkmısdım ara öğün yapmama rağmenn enerji harcamıs olmanın nedenii tabilki
hafif geçirdim öğle yemeğimiii bi parça tavuk etini attım teflona biraz tuz kekik ve bol kırmızı biberle kuru kuru yağsız kavurdum yanınada 1 dm tam buğday ekmeğimle 1 kase yoğurt 1 domates ve 1 salatalık aldım ve çatlıcak gibi doydummmmm
benimkitesekkur ederim kizlar iyi geldi sizinle paylasmak
bendede cok hata var aslinda, tum sucu ona yuklemek istemiyorum
ilgili bir babadir, bebisin altini degistirir banyosunu yaptirir yediri gezdirir ama adamda bi yavaslik var ailecek yavaslar aslinda yada ben onlara gore cok hizliyim
artik bir seyi 3 kere tekrarlamaktan biktim
en son o yerinden kalkasiya kalkip kendim yapiyorum ve buda beni cok yoruyor
hic biseye hayir demez tamam der ama ilk dememdede asla yapmaz en az iki uc kez soylettirir
ya bi kadin hem cocugu hazirlayip hem kendi hazirlanip hem bide kapida kocayi beklermi allah askina
benim bildigim kadinlar erkekleri bekletir ama bizde tersi
zaten bu aralar cok sinirliyim ben
en ufak biseye patliyorum ve aglamak istiyorum .. rejimdenmi diyettenmi bilmiyorum ..
pek hayra alamet degil bu hallerim ..
tesekkur ederim kizlar iyi geldi sizinle paylasmak
ilgili bir babadir, bebisin altini degistirir banyosunu yaptirir yediri gezdirir ama adamda bi yavaslik var ailecek yavaslar aslinda yada ben onlara gore cok hizliyim
hic biseye hayir demez tamam der ama ilk dememdede asla yapmaz en az iki uc kez soylettirir
ya bi kadin hem cocugu hazirlayip hem kendi hazirlanip hem bide kapida kocayi beklermi allah askina
en ufak biseye patliyorum ve aglamak istiyorum .. rejimdenmi diyettenmi bilmiyorum ..
valla al benden de o kadar 67 68 gidipgeliyorum heralde 2 ay oldu bıktım yaaaa.günaydın güzel bayanlar kilo bildirimi mi de yapayım
80 kg
bıktım valla 3 haftadır ayni kiloda sabitim bu ne yaaa anlam veremiyorum sıkıcı olmaya başldı
geçmiş olsun balımmm dikkat et kendine.spora gidiyosunya terli terli çıkma.***1.TAKIM 213. Etap***
bucakmagduru(69,5/70/-0,5/-0,71%)
sudem34(71,6/)geri dönmek üzere ayrıldı
asl35(71/)
innuk(60,9/60,4/0,5/0,30%)
kaçakçay(80/80/0/0%)
maibeyaz(59/)
PAPATYAM(69,5/)
thirtyfour(92/)
bal10(63.9/)
elifsena(66.2/)
1. TAKIM TOPLAM KİLO(632/)
Kızlar günaydın hepinize ben bayağı bi kapmışım şifayı.. boğazım kötü ağrıyor, halsizimde.. bu hafta onca çabaya rağmen sadece 500 gr verebilmişim çok üzgünüm.. aslında verdiğim kilo bir kilodan fazla olacaktı ama pazar günleri pis boğazım bayram ettiği için iki gün sadece pazar aldıklarımı geri verebildim..Bu pazar kesinlikle falso vermek yok simdi 50 li rakamları görebilmek vardı..
süpersin fıstık tebriklerrrrr.HERKESE GÜNAYNDINN..
hayırlı cumalar arkadaşlar .
gelelim fasulyenin faydalarına geçen hafta 69,5 kg ile başladım haftaya veee şuan tam 67.9 kiloyum aslında tartıda sevinçten göbek attım diyebilirim bu hafta 1,600 gr vermişiminanamıyorum
olsun canım yaaa bööle bööle vericez işteyarım kilo az değilki.eee kaç kaç nereye kadar illa ki yazacağızz kiloyu dimi amaaa ???
o zamannnn sölüyoruuummm, sadece 63.4 kg :84: :84: bu neyaaaa yarım kilocuk gitmişşşş, o kadar da dikkat ettim, leslie yi ihmal etmedim. Wallahi bütün motivasyonum bozuldu... Zaten kafam bi milyon, ağrıdan ahaa böleeeoldum. bu moral bozukluğuda tuz biber oldu....
slmm canım hoşgeldin.Selam arkadaslarr...
Bende 70-79 danım, takım için kaptana basvurumu yaptım sanırım boşluk varmış, bakalım cevap beklıyorum... :44:
vayyy bu karbonatta her derde deva yani.dene bakalım bi bize sonucu söölersin artık.kızlarrr 1 saattir ter kokusuna çözüm arıyodum dün bi arkadaşım bi krem önermişti ona bakıyım dedim veeee çözümmmmmm
meğer mutfaktaymışş karbonaaaatmış
biliyormuydunuz banyodan sonra koltuk altına sürmek ter kokusunu yok ediyomuş kullananlar çok memnun hemde siyahlık varsa onuda beyazlatıyomuş süper değilmiiiiiiii
ilaç yazdıracaktım markete gidip karbonatt alıyım ben bariiiiii
tesekkur ederim kizlar iyi geldi sizinle paylasmak
geçmiş olsun güzeliim yat dinlen ancak ööle iyileşirsin.Kızlar merhaba çok yorgun ve çok çok çok halsizim.. Dışarda işlerim vardı mecbur oğlanı alıp çıktım giderken iyiydi de dönerken ölüyorum zannettim kendimi zar zor bir markete attım azcık soluklandım su falan aldım sonrada en yakın parka bi yarım saat kadarda orda dinlendim hemde oğlan oyun oynadı.. Ama kızlar eve dönmek kabustu yaa.. az kalsın yolda yığılıp kalıvercektim.. şimdi de geberiyorum bakıvereyim dedim 5 msj olmuşmu deyuu şimdi gidip zıbarıp yatıcam tabi oğlan rahat verirse..
Bu arada kızlar menümü yazmak isterdim ama menü denemeyecek kadar düzensiz ve saçma sapan beslendim..
sabah..
1 haşlanmış yumurta ve yanına 1/2 küçük domates..
ara denirse ara herbirini 20 dk yarım saat aralarda girip çıkıp yedim
4-5 tane elmalı kurabiye..(üzgünüm)
1 avuç kuru üzüm
3 kayısı
öğlen
1 karnıyarık
ara denirse yine az evvel
1/2 kase yoğurt ve içine 1 kaşık kuru üzüm
akşam ne yerim bilinmez kızlar belkide yemem bilmiyorum..
bu arada yoğurdu geçen kendim mayalamıştım ilk denemem olmasına rağmen çok güzel olmuş ama tadı biraz hafif yani o ekşimsi tat yok daha çok krema gibi olmuş tadıda kıvamıda ama çok bereketli olmuş kızlar 1 kg yapmıştım altı üstü ye ye bitiremedik. tavsiye ederim walla doğal süt bulursam daha güzelini yapıcam inşallah..
slmm canım hoşgeldin.
:
hoşbulduk canım teşk...
misafirperver insanın hali bir başka oluyoo...
anlayan anladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?