***1.TAKIM 213. Etap***
bucakmagduru(69,5/70/-0,5/-0,71%)
sudem34(71,6/)geri dönmek üzere ayrıldı
asl35(71/73/-0,3/-0,42%) 3 haftadır bildirimde bulunmadığı için aldığı kilo 3 e bölündü...
innuk(60,9/60,4/0,5/0,82%)
kaçakçay(80/80/0/0%)
maibeyaz(59/59/0,0/0,0%)
PAPATYAM(69,5/67,9/1,6/2,30%)
thirtyfour(92/91,3/0,7/0,76%))
bal10(63.9/63,4/0,5/0,78%)
elifsena(66.2/66/0,2/0,30%)
shryvz(67,5/67,2/0,15/0,22%)212.etapta izne ayrılmısdı verdiği kilo 2ye bölündü
1. TAKIM TOPLAM KİLO(699,5/698,2/2,8/0,40%)
heee papatyam da ikinci oldu bu arada genel listede...
tebrik ederim canım benim başarılarının devamını dilerim...
günaydın kızlar..
dün size sölemedim galiba ani ve ters bir hareket yaptım dün.kızımın elinden bişey almak için ve 4 yıl önce bel fıtığından ameliyat olduğum bölgede çok feci bir acı hissettim dün pek hareket edemedim korsem vardı onu kullandım .birde akşam yumurta tuz kürünü yaptım belime.bu sabah daha iyiyim en azından hareket ederken ağrım yok.inşallah olmazda korsemi 2-3 gün daha kullanıcam hareketlerime destek olması amacıyla bakalım umarım devam etmez .bi anlık bir sıkışma gibi bişiidir inşallah. .doktorum da tatile gitmiş 10 gün sonra gelecekmiş .bakalım .gerek kalmaz inşallah gitmeye .
bu arada dün dişçimede randevum vardı bide o halde dr gittim mecburen çünki kaplamalarım yapılacaktı dün dişlerim törpülendi.provalar yapıldı .salı günü takılacak .ağzımda alt arka sağ ve solda 1 diş eksik yanlarında 2 şer diş törpülü vss yemek yemekte zorlanıyorum.anlıcağınız zoraki diet yapıyorum yumuşak ve sulu şeyler yiyom dünden beri.accık sütlaç yedim oda yutarak tabee yaşlılar gibiakşam 2 köfte yedim onuda yutarak hallettim .sabah peynir domates ve buğday ekmeği ve çay la kahvaltı ettim eee tabii onlarıda çiğnemeden yutarak
kilo için beni tebrik edenlere teşekkür ederim.:87::87::87::87::87:
2.miiiiiiiiiiiii yanlış bakmışım işte bakar kör olmak böle bişiii neyse herkesi tebrik ederim tekrardan inşallah hep - görürüz tartıda + lar out - ler in
İyileştim sayılır tatlı birde öksürük olayına bir çözüm bulabilirsem süper olucak.. Klıma çok tehlikeli aslında büyük rahatlık ama çarpınca eşek tepmiş gibi oluyorsun işte..sağol canım iyiyim sende iyleşmişsin maş. geçmiş olsun nazar değdi sanahavalar insanı kandırıyo burasıda bi serin bi yakıyo dediğin gibi camı açıyorum yatarken sabah bi bakıyorum donmuşum klima açcak kadar sıcak değil şükür
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine... biz hasta olunca bizden fazla çocuklar mahvoluyo gerçekten...
ay bu aralar nazar var hepimizde.
zayifladikca catliyor millet nazar mi degdiriyor anlamadim
cok gecmis olsun canim ya... sakasi yok bunun istersen baska bi doktora git kendi doktorun yoksa
maii canikom türk kitap sitesinden dukan diyetini siparis etmis bulunuyorumgelir gelmez bende sana katilcam
sorma canım yaaaa benim de okul varken haftasonum vardı kaçırdığım şimdi tatil ve ben kahvaltıda kendimi tutamıyorummm.diğer öğünlerde sorun yok ama kahvaltı beni yakıyo.tabibi de evde olunca ara öğünlerrr :18::18::18::18::18:herkese günaydııınn, iyi hafta sonlarıı..
Ya ben bu hafta sonlarından korkuyorum inanki, fena cozutuyorum. evde olunca sürekli bişiler yiyesim geliyo, ee dışarı çıkıncada ne görsem canım istiyoo, azıcık ondan azıcık bundan derken, kocaaa 5 günün emeği 2 günde heba oluyor.
henüz kahvaltı yapmadım, eşim uyuyor anca kızla ilgilenebildim. Birazdan hazırlarım daa, hep aynı şeyleri yemektende sıkıldım varmı kızlar değişik hafif kahvaltılık önerileriniz ?
canım tekrardan geçmiş olsun iyi olmana sevindim.diş de pek bi zor anacım yaaaaa.günaydın kızlar..
dün size sölemedim galiba ani ve ters bir hareket yaptım dün.kızımın elinden bişey almak için ve 4 yıl önce bel fıtığından ameliyat olduğum bölgede çok feci bir acı hissettim dün pek hareket edemedim korsem vardı onu kullandım .birde akşam yumurta tuz kürünü yaptım belime.bu sabah daha iyiyim en azından hareket ederken ağrım yok.inşallah olmazda korsemi 2-3 gün daha kullanıcam hareketlerime destek olması amacıyla bakalım umarım devam etmez .bi anlık bir sıkışma gibi bişiidir inşallah. .doktorum da tatile gitmiş 10 gün sonra gelecekmiş .bakalım .gerek kalmaz inşallah gitmeye .
bu arada dün dişçimede randevum vardı bide o halde dr gittim mecburen çünki kaplamalarım yapılacaktı dün dişlerim törpülendi.provalar yapıldı .salı günü takılacak .ağzımda alt arka sağ ve solda 1 diş eksik yanlarında 2 şer diş törpülü vss yemek yemekte zorlanıyorum.anlıcağınız zoraki diet yapıyorum yumuşak ve sulu şeyler yiyom dünden beri.accık sütlaç yedim oda yutarak tabee yaşlılar gibiakşam 2 köfte yedim onuda yutarak hallettim .sabah peynir domates ve buğday ekmeği ve çay la kahvaltı ettim eee tabii onlarıda çiğnemeden yutarak
kilo için beni tebrik edenlere teşekkür ederim.:87::87::87::87::87:
bu arada kızlar özellikle sen oku mai kızz ben yarın pazartesi salı belkide çarşamba da olmayabilirim kardeşimin kızı ile görümcemin kızı pazartesi ve salı peşpeşe ameliyata giderecekler hastanedeyim anlıyacağınız .3 gün perşembeye gelirim herhalde izinliyim heeeee puanımı kesme kaptannn
hadi hayırlı olsun bakalım...
önce bi inceleseydin öyle sipariş etseydin sonra pişman olmazsın inşallah
niye öyle dedin ki tatlim? baslangic iyi bi diyet degil mi?
canım bu ömür boyu uygulanacak bi diyet oluyo artık.. bence mantıklı geldi bakalım yapabilirsem...
ilk günüm olmasına rağmen hiç acıkmadım eti cine hiç hayır diyemezdim sabahtan beri masada ben hiç alıp yemek istemiyorum...protein gerçekten çok tok tutuyor...
bakalım senin kitap gelene kadar ben atak evresini bitirmiş olurum sonuç ne olacak bakalım...
basladinmi canim,ins istedigin gibi devam edebilir ve istedigin sonucu alabilirsin,Allah yardimcin olsun..
bu arada kızlar özellikle sen oku mai kızz ben yarın pazartesi salı belkide çarşamba da olmayabilirim kardeşimin kızı ile görümcemin kızı pazartesi ve salı peşpeşe ameliyata giderecekler hastanedeyim anlıyacağınız .3 gün perşembeye gelirim herhalde izinliyim heeeee puanımı kesme kaptannn
evet sabah başladım canım... sayende başladım bkalım sonuç alırsasm çok dua ederim sana...
niye öyle dedin ki tatlim? baslangic icin iyi bi diyet degil mi?
canım bu ömür boyu uygulanacak bi diyet oluyo artık.. bence mantıklı geldi bakalım yapabilirsem...
ilk günüm olmasına rağmen hiç acıkmadım eti cine hiç hayır diyemezdim sabahtan beri masada ben hiç alıp yemek istemiyorum...protein gerçekten çok tok tutuyor...
bakalım senin kitap gelene kadar ben atak evresini bitirmiş olurum sonuç ne olacak bakalım...
Canım sen 5 gün 5 kilo diyeti yapıyodun noldu sonuç alabildim mi yoksa bıraktın mı ? nedir durum bende o diyeti bi denemek istiyorum şoklamak için ama bilmiyorum işe yarar mı diye merak ediyorum uygulaması kolay mı falan sen naptın bi anlatsana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?