Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy ayyy ayay birincimi olmuşum ben süper yaaa ama kendi kendime nazar değdirdim işte dün belime olanlar malum . bidaha bu kadar sevinmicemmm

heee papatyam da ikinci oldu bu arada genel listede...
tebrik ederim canım benim başarılarının devamını dilerim...

2.miiiiiiiiiiiii yanlış bakmışım işte bakar kör olmak böle bişiii neyse herkesi tebrik ederim tekrardan inşallah hep - görürüz tartıda + lar out - ler in

Son düzenleme:
bu arada kızlar özellikle sen oku mai kızz ben yarın pazartesi salı belkide çarşamba da olmayabilirim kardeşimin kızı ile görümcemin kızı pazartesi ve salı peşpeşe ameliyata giderecekler hastanedeyim anlıyacağınız .3 gün perşembeye gelirim herhalde izinliyim heeeee puanımı kesme kaptannn

ay bu aralar nazar var hepimizde.
zayifladikca catliyor millet nazar mi degdiriyor anlamadim
cok gecmis olsun canim ya... sakasi yok bunun istersen baska bi doktora git kendi doktorun yoksa

maii canikom türk kitap sitesinden dukan diyetini siparis etmis bulunuyorum gelir gelmez bende sana katilcam

2.miiiiiiiiiiiii yanlış bakmışım işte bakar kör olmak böle bişiii neyse herkesi tebrik ederim tekrardan inşallah hep - görürüz tartıda + lar out - ler in

öncelikle geçmiş olsun canım dikkat et fıtık çok zor bi hastalık...
canım bizim takımda 1. oldun da genel liste var ya bütün takımların arasında orda 2. oldun...

İyileştim sayılır tatlı birde öksürük olayına bir çözüm bulabilirsem süper olucak.. Klıma çok tehlikeli aslında büyük rahatlık ama çarpınca eşek tepmiş gibi oluyorsun işte..

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine... biz hasta olunca bizden fazla çocuklar mahvoluyo gerçekten...

Sorma canım ya akşam çocuğa bi kase çorbayı zor yaptım birazını babası içirdi sonra içmeyince ben kalktım içirdim artık çocuğun alıştığı bir düzeni var anne arıza yaoınca düzende bozuluyo haliyle yazık kıyamam ben bebeğime dün ben ateşlenip yatınca baktım geldi o da yattı yanıma öylece uyumuşuz.. Çokta korkuyorum aslında ben uyurkalırımda o evde başına bir iş açar diye.. Allah korusun..

hadi hayırlı olsun bakalım...
önce bi inceleseydin öyle sipariş etseydin sonra pişman olmazsın inşallah

sorma canım yaaaa benim de okul varken haftasonum vardı kaçırdığım şimdi tatil ve ben kahvaltıda kendimi tutamıyorummm.diğer öğünlerde sorun yok ama kahvaltı beni yakıyo.tabibi de evde olunca ara öğünlerrr :18::18::18::18::18:
canım tekrardan geçmiş olsun iyi olmana sevindim.diş de pek bi zor anacım yaaaaa.

ameliyat olacaklar da şimdiden acil şifalar diliyorummm.

ben hala çıkamadım bu arada oğlum uyudu uyanmasını bekliyoruz .bu arada hazırlık yapiyim.çocukla bi yere çıkması çok zor yaaa.

niye öyle dedin ki tatlim? baslangic iyi bi diyet degil mi?

canım bu ömür boyu uygulanacak bi diyet oluyo artık.. bence mantıklı geldi bakalım yapabilirsem...
ilk günüm olmasına rağmen hiç acıkmadım eti cine hiç hayır diyemezdim sabahtan beri masada ben hiç alıp yemek istemiyorum...protein gerçekten çok tok tutuyor...
bakalım senin kitap gelene kadar ben atak evresini bitirmiş olurum sonuç ne olacak bakalım...

basladinmi canim,ins istedigin gibi devam edebilir ve istedigin sonucu alabilirsin,Allah yardimcin olsun..

şimdiden geçmiş olsun canım yeğenlerine sanada kolay gelsin zor hastane ortamı

evet sabah başladım canım... sayende başladım bkalım sonuç alırsasm çok dua ederim sana...

eger yapbilirsen sonuc alacagina garanti verebilirim sana canim,hatta söyle söyliyim,ben 2 gün atak evresiyle yaksalsik 2 kilo verdim,ve popo ve karnimdanda inceldim carsamba günü dikkat ettim persembe ve cuma günü cikolata yedim ama fazla yemek yemedim ve verdigim kiloyu geri almadim,korkmustum alcam diye ama cok sükr gelmedi inceldigime görede demkki yagdan vermisim.bunaldigim bi zamanda yine yaoabilirim söyle 1 2 günlük bi atak evresi ama simdi degil,pazartesi special k ya baslyicam ins,oda güzel verdiriyor yapinca..

ayrica Allah dualarini kabul etsin

niye öyle dedin ki tatlim? baslangic icin iyi bi diyet degil mi?

Canım sen 5 gün 5 kilo diyeti yapıyodun noldu sonuç alabildim mi yoksa bıraktın mı ? nedir durum bende o diyeti bi denemek istiyorum şoklamak için ama bilmiyorum işe yarar mı diye merak ediyorum uygulaması kolay mı falan sen naptın bi anlatsana..

ben dukan'ın kendi sitesine baktım da atak evrem 4 günmüş, vee aralık 2011 de hedef kiloma inebilirmişim. ayrıca gördüm ki ben bu diyeti mümkün değil yapamam çünkü et yemiyorum benn, tavuk desen çok zorda kalırsam sadece göğüs etini yerim, kırmızı et hiç yemem ( köfte haariç), eee süt desen ağzıma sürmem aslaaa. Anlaşılan bana göre bi diyet değil bu. oysaki maicim senden çok özenmiştim

anladim tatlim, neyse sen bi dene bakalim faydasi olcakmi...

ben onu 3 gün yapabildim cnm, sonra bütün gün ayni seyi yemekten SIKILDIM biraktim

leslieyle 1 mil yürüdüm ve bittim...
eskiden 3 mil yürürdüm de dokunmazdı...
hamladım mı ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…