bu arada tarti sabah 88,1 gösterdi :))
nihayet 8leri görebildimm
pazar dukan diyetine baslama kilom 94dü. nerdeyse 6 kilo gitmis. ama dün gidenlerin hepsi suydu bence
ödem sökücü bi sürü sey yaptim, ondan sonra 2 kilo gitti tartida...
pazar dukan diyetine baslama kilom 94dü. nerdeyse 6 kilo gitmis. ama dün gidenlerin hepsi suydu bence
maşşş 4 günde 6 kilomuuuuuuuuuuu yaaaaa benide heveslendiriyonuz ama ben meyvesiz yapamam ki önümüz ramazan bayramda tatile gidecez filan başlamaktan vaz geçmiştim ama ne yapsam kiiii
bide ödem için ne yaptın canım bizede anlat lütfen
bende bugünöğlen arkadaşa gidecem gelince yatana kadar bikaç bardak kirazsapı kaynatıp içmeyi düşünüyorum yarın puan almam lazım
burda olcam cnm ama bu hafta ayrılık oldu böle yarın da biraz işlerim var cumaya girip kilo bildirimi yapar sonrasına bakarım artık kız hasta yaww şimdi kalktı uğraştım accık.2 gün kızımı bi ablasına bi yengesiyle ablasına bıraktım böle oldu elimi üzerinden çekmeye gelmiyo valla .mideyimi üzüşştü nedir akşam eve geldik kapıda tam arabadan incez çığlıklar görseniz nasıl ama bağrınıp karnını tutmaya başladı anidenben tabii korktum birden noluyo biyerinimi sıkıştırdı arabanın bi tarafına bi yerinimi vurdu derken karnını tuttuğunu farkettim daha noluyo kızım söle derken foş bir çıkardı ama anlatamam yanii neyse araba benim üstüm kız battık resmen .bide karanlık araba tabi yarı ışkta kırmızı kırmızı görünce ben kızın çıkardığını aklım çıktı kan sandım ömrümden ömür giti.ışığı açınca farkettikki karpuzmuş :26: tabii ben giymiim kar gibi bembeyaz pantolonu üzerime mahvoldu yeni almıştım hemde :) .
neyse aldık hemen eve getirdik değiştik duş aldırdık.hemen yoğurt yedirdim zehirlendimi ne diye baktım ateş vs yok gözler de bişii yok hani zehirlenince gözler kızarır ya .nane limon kaynattım üzerine kız neyse sakin bişey yok bende götürmedim dr sabaha kadr uyudu yavrum sorun yok sabah aniden kalktı gene çıkardı mide boş safi su tabii.aldım hemen ayaklarına sıcak su torbasını koydum nane limonu içirdim yine accık salladım kucağımda uyuyo zilli gene ağrı yok sızı yok yanii.herşey normal kusma dışında dedim eşime kalk biz gidelim dr bu kıza bişiiler oluyo herhalde .derken büyük kızımda geldi anne ben iyi değilim haydeeeeee buyur burdan yak ben gene zehirlenme olayına taktımmı kafayı aldım götürdüm dr a bişii yok dedi dr akşam karpuzu soğuk soğuk yemiş bunlar kızarım diyede sölememişler bana tabii.oldu olanlar bunlara ama en çok ta bana valla aklım çktı kendime kızarım bi yandan eşime kızarım bi yandan ama neden kızıyom bende bilmiyomneyse kızlar iyi çok şükür ama bu akşam yemeğine kaadar ayran dışında bişii yemediler desem yeridir akşma yayla çorbası yaptım nane limona devam tabii.iyilerdi yatarken bakalım .dr da ilaç verdi zaten .toparlanırlar inşallah hemen.
amaniiin amma yazmışım neyse gidem yatam bari uykum bölük pörçük oldu
herkeslere günaydınn,
Kızlar günaydın bu sabah çok helecanlı başladım güne.. Sabah sabah dukan diyeti kitabım geldi kargodan.. şimdi okumaya başlıycam. kitap biter bitmezde diyete başlıycam kızlar.. ayy çok helecanlandım..
yaa kiraz sapını bende duydum da ne işe yaradığını hatırlamıyorum, sen ne için içiyosun tatlım ?
saolun kizlar,
valla ben isirgan otu cayi, yesil cay ve maydonoz yedim taze taze
bendede kabizlik var ya, form cay ictim dün
ama icemiyorum artik fazla, tadina tahammül edemiyorum :S
napsam bilmiyorum.
saolun kizlar,
valla ben isirgan otu cayi, yesil cay ve maydonoz yedim taze taze
bendede kabizlik var ya, form cay ictim dün
ama icemiyorum artik fazla, tadina tahammül edemiyorum :S
napsam bilmiyorum.
dukancılarrr.... bide size zahmet menülerinizide yazında fikir olsun birbirimize değilmi ama yerinde sayan banada faydanız dokunsun azcık:)))))))))))))))
canimcim epi topu 3 kilocugun kalmis
aglasinda anacigim bana aglasin
canim aman ihmal etme mutlaka bi cozumunu bul bu lanet kabizligin
yoksa hemeroide ceviriyor hayatin zindan oluyor resmen
bendede kronik kabizlik var
dikkat etmessem aninda kabizim bide dogumda zor gecince hemeroid oldum omrumden omur gidiyor desem yeridir
dukancılarrr.... bide size zahmet menülerinizide yazında fikir olsun birbirimize değilmi ama yerinde sayan banada faydanız dokunsun azcık:)))))))))))))))
9 yaşında 140 kiloydu ölü bulundu
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 140 kilogram ağırlığındaki 9 yaşındaki Taha Soysal, ailesi tarafından yatağında ölü bulundu.
3 ayda 40 kilo aldı
Ereğli'nin Balı Mahallesi'nde İsmail ve Nermin Soysal çiftinin iki çocuğundan büyük olanı 9 yaşındaki Taha Soysal'ın, obezite rahatsızlığı nedeniyle 2 yaşından itibaren aldığı aşırı kilolar, son üç ayda yemek yemeyi azaltmasına rağmen 100 kilogramdan 140 kilograma ulaştı.
Yemek yerine kola
Yakınlarının 1 haftadır neredeyse hiç yemek yemediğini ancak aşırı miktarda kola tükettiğini bildirdiği Soysal, geçen hafta sonu ailesi tarafından kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesinde serum takılmasının ardından evine gönderildi.
Yemek yememeyi sürdürdüğü öğrenilen Soysal, dün uyumak için yattığı yatağında anne ve babası tarafından hareketsiz bulundu. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan ve hayatını kaybettiği belirlenen Soysal'ı tekrar hayata döndürmeye çalışan sağlık ekiplerinin çabası sonuç vermedi.
Çocuğun, "solunum dolaşım yetmezliğinden" hayatını kaybettiği belirlendi.
Ailesi tarafından hastane morgundan alınan Soysal'ın cenazesi, Balı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.
'Yemek vermeyince sinirleniyordu'
Baba İsmail Soysal, oğlunun küçük yaştan itibaren kilo sorununun olduğunu, İstanbul'da götürdüğü bir hastanede de obezite teşhisinin konulduğunu anlatarak, şöyle dedi:
"Yemek vermediğimiz zamanlar sinirleniyor, kendini yumruklamaya başlıyordu. Ancak son 3 ayda yemeği oldukça azalttı. 1 haftadır ise neredeyse hiçbir şey yemedi. Buna rağmen 40 kilo daha aldı. Fakat aşırı derecede kola tüketiyordu. Karpuz ve diğer meyveler yedirmeye çalışıyorduk. Oğlumu haftada iki gün de rehabilitasyon merkezine gönderiyorduk. En son dinlenmek için yattığında bir süre sesi hiç çıkmayınca durumdan şüphelendik. Hareketsiz yatıyordu, hayatını kaybetmiş. Çok üzgünüm."
Konuşma zorluğu çeken Taha Soysal, geçen yılın aralık ayında karnının doymadığından sürekli yemek istediğini, verilmediğinde de sinirlendiğini anlatmaya çalışmıştı
9 yaşında 140 kiloydu ölü bulundu en son haber
.......................................................................................................
bebegim benim daha 9 yasindaymis yemek verilmeyince sinirleniyormus sabah sabah icim sizladi
niye bu aileler bu kadar bilincsiz ya
form çayının tadını bende sevmiyorum ılıtıp bi dikişte içiyorum valla ama maydanoz severim yemiyodum bayağıdır gidip alıyımda yiyim bari yarına kadar
bebegim benim daha 9 yasindaymis yemek verilmeyince sinirleniyormus sabah sabah icim sizladi
niye bu aileler bu kadar bilincsiz ya
yaa şok oldum ist. gittiğimizde kırmızı ışıkta geçmişiz tabi suç bizde ayrı konu yani eşimde:))))o kullanıyodu çünki ben çok dikkat ederim sinyale ışıklara o sağolsun sinyal yakmaz kimse yoksa ışıkta ihlal eder ama aslında iyi oldu artık dikkat eder
arabanın fotosuyla beraber ceza makbuzu kapıya geldi inkar etme gibi bi şansımız yo yani kızlarr haberiniz olsun her tarafta kamera var birilerinin gözü üstümüzdeeeeeeeeeeeee
günaydın kızlar nasılsınz cumaya az kaldı kaçamaksız bi gün diliyorum önce size sonra kendimeeeeeeeeeee
maiciimmmm.... dünden beri yoksun inş. iyisindir herşey yolundadır gözüm arıyo seni sabah sabah
papatyam... çok geçmiş olsun canım iyi bilirim o durumları benim ortanca kızımda çok yapar sağolsun çok hassas midesi senin kaç çocuğun vardı canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?