Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

inannmıyorumm, 5 günde 6 kilomu verdinnn. bravo şekerim yaaa, bu dukancılar zayıflıcak biz kalcaz böle bu gidişle , wallahi 29 yaşından sonra et yemeye başlıcam sırf şu diyet yüzünden hee.

maşşş 4 günde 6 kilomuuuuuuuuuuu yaaaaa benide heveslendiriyonuz ama ben meyvesiz yapamam ki önümüz ramazan bayramda tatile gidecez filan başlamaktan vaz geçmiştim ama ne yapsam kiiii

bide ödem için ne yaptın canım bizede anlat lütfen
bende bugünöğlen arkadaşa gidecem gelince yatana kadar bikaç bardak kirazsapı kaynatıp içmeyi düşünüyorum yarın puan almam lazım

bu arada ödem söktürücü ne yaptın thirtyfour'cum ? bende de bi kaç gündür epey bi şişlik var, ellerimden anlıyorum. birazda kabızlık problemi başladı. Hiç böle olmazdım diyetten mi kaynaklanıyor acaba ??

yaa kiraz sapını bende duydum da ne işe yaradığını hatırlamıyorum, sen ne için içiyosun tatlım ?

saolun kizlar,

valla ben isirgan otu cayi, yesil cay ve maydonoz yedim taze taze
bendede kabizlik var ya, form cay ictim dün
ama icemiyorum artik fazla, tadina tahammül edemiyorum :S
napsam bilmiyorum.

gunaydin kizlar gunaydin felaket yorgunum her yerim agriyor ..

ay canim gecmis olsun ya
yazinin basinda anladim kesin ya ac karnina ivir zivir yada soguk birseyler yediler migdelerini usuttuler .. cocukluk bu iste birak tadini cikartsinlar .. bizde hep yerdik buz gibi karpuzlari, buz gibi kolalari icerdik ve yazin bile surekli hastaydik annem ne kadar kizardi ..

herkeslere günaydınn,

sanada gunaydin balim

hadi canim sira sende
birinci otesi birinciyiz bu hafta
haftayada senin sayende insallah yine birinciyiz

amaninnnnn amanin amaninnnnnnnn
dilim tutuldu .. gozlerim gormez oldu ..yazan ellerim yazamaz oldu ...
ne desem bos

yaa kiraz sapını bende duydum da ne işe yaradığını hatırlamıyorum, sen ne için içiyosun tatlım ?

ödem için içiyorum canımm bende reglden dolayı şişlik var terliklerim olmuyo sanki ayağıma

thrityfour canım ne yaptın ödem için :???

saolun kizlar,

napsam bilmiyorum.

canim aman ihmal etme mutlaka bi cozumunu bul bu lanet kabizligin
yoksa hemeroide ceviriyor hayatin zindan oluyor resmen
bendede kronik kabizlik var
dikkat etmessem aninda kabizim bide dogumda zor gecince hemeroid oldum omrumden omur gidiyor desem yeridir

dukancılarrr.... bide size zahmet menülerinizide yazında fikir olsun birbirimize değilmi ama yerinde sayan banada faydanız dokunsun azcık:)))))))))))))))

9 yaşında 140 kiloydu ölü bulundu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 140 kilogram ağırlığındaki 9 yaşındaki Taha Soysal, ailesi tarafından yatağında ölü bulundu.
3 ayda 40 kilo aldı

Ereğli'nin Balı Mahallesi'nde İsmail ve Nermin Soysal çiftinin iki çocuğundan büyük olanı 9 yaşındaki Taha Soysal'ın, obezite rahatsızlığı nedeniyle 2 yaşından itibaren aldığı aşırı kilolar, son üç ayda yemek yemeyi azaltmasına rağmen 100 kilogramdan 140 kilograma ulaştı.
Yemek yerine kola

Yakınlarının 1 haftadır neredeyse hiç yemek yemediğini ancak aşırı miktarda kola tükettiğini bildirdiği Soysal, geçen hafta sonu ailesi tarafından kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesinde serum takılmasının ardından evine gönderildi.

Yemek yememeyi sürdürdüğü öğrenilen Soysal, dün uyumak için yattığı yatağında anne ve babası tarafından hareketsiz bulundu. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan ve hayatını kaybettiği belirlenen Soysal'ı tekrar hayata döndürmeye çalışan sağlık ekiplerinin çabası sonuç vermedi.
Çocuğun, "solunum dolaşım yetmezliğinden" hayatını kaybettiği belirlendi.

Ailesi tarafından hastane morgundan alınan Soysal'ın cenazesi, Balı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.
'Yemek vermeyince sinirleniyordu'

Baba İsmail Soysal, oğlunun küçük yaştan itibaren kilo sorununun olduğunu, İstanbul'da götürdüğü bir hastanede de obezite teşhisinin konulduğunu anlatarak, şöyle dedi:

"Yemek vermediğimiz zamanlar sinirleniyor, kendini yumruklamaya başlıyordu. Ancak son 3 ayda yemeği oldukça azalttı. 1 haftadır ise neredeyse hiçbir şey yemedi. Buna rağmen 40 kilo daha aldı. Fakat aşırı derecede kola tüketiyordu. Karpuz ve diğer meyveler yedirmeye çalışıyorduk. Oğlumu haftada iki gün de rehabilitasyon merkezine gönderiyorduk. En son dinlenmek için yattığında bir süre sesi hiç çıkmayınca durumdan şüphelendik. Hareketsiz yatıyordu, hayatını kaybetmiş. Çok üzgünüm."

Konuşma zorluğu çeken Taha Soysal, geçen yılın aralık ayında karnının doymadığından sürekli yemek istediğini, verilmediğinde de sinirlendiğini anlatmaya çalışmıştı

9 yaşında 140 kiloydu ölü bulundu en son haber

.......................................................................................................

bebegim benim daha 9 yasindaymis yemek verilmeyince sinirleniyormus sabah sabah icim sizladi
niye bu aileler bu kadar bilincsiz ya

saolun kizlar,

napsam bilmiyorum.

form çayının tadını bende sevmiyorum ılıtıp bi dikişte içiyorum valla ama maydanoz severim yemiyodum bayağıdır gidip alıyımda yiyim bari yarına kadar

bebegim benim daha 9 yasindaymis yemek verilmeyince sinirleniyormus sabah sabah icim sizladi
[/QUOTE]

evet canım allah sabır versin ailesine bende okudum bu haberi içim burkuldu

canimcim epi topu 3 kilocugun kalmis
aglasinda anacigim bana aglasin

kız senin neyine ağlasın anacığınyazıkmı değil bi senin kilona bak bide benim hedefime bence siz çok sorun ediyonuz ya benim kilomda olsan napıcan ben 68 altını hiç hayal edemiyorum bileki 68de inemedim zaten
bi tatile gittim gitmez olaydımmmmmmm +3 kilo veeeee birazönce kapıya gelen kuryeyle 140 lira trafik cezasına maal oldu

yaa şok oldum ist. gittiğimizde kırmızı ışıkta geçmişiz tabi suç bizde ayrı konu yani eşimde:))))o kullanıyodu çünki ben çok dikkat ederim sinyale ışıklara o sağolsun sinyal yakmaz kimse yoksa ışıkta ihlal eder ama aslında iyi oldu artık dikkat eder
arabanın fotosuyla beraber ceza makbuzu kapıya geldi inkar etme gibi bi şansımız yo yani kızlarr haberiniz olsun her tarafta kamera var birilerinin gözü üstümüzdeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

bende cok cabuk kabiz oluyorum ya, meyilliyim yani.
bi ara bende baya eziyet cekmistim ama form cay sayesinde
rahatlamistim
ama artik icemiyorum, tadi cok kötü geliyor
bide eskisi kadar fayda etmiyor

dukancılarrr.... bide size zahmet menülerinizide yazında fikir olsun birbirimize değilmi ama yerinde sayan banada faydanız dokunsun azcık:)))))))))))))))

tamam canim yazayim. dün yazmadim menümü

sabahtan: 4 dilim cok ince tavuk gögsü
1 tane yumurta
yanina biraz beyaz peynir (yagsiz)

öglen: 200 gram kada tavuk gögsünü hasladim, bolca baharatladim
yaninada 3-5 cornison yedim

aksam: bi kase yogurt

bugun sabah
yine 4 dilim ince tavuk gögsü, 2 dilim pastirma... birazda yagsiz peynir. yaninada bi bardak süt ictim

ben hep tavuk yiyorum ya yakinda kanatlarim cikacak

icim gitti... ama hep ailenin hatasi... 9 yasinda cocuktan ailesi sorumludur, cocuk kendisi ne anlicak diyetten kilodan

form çayının tadını bende sevmiyorum ılıtıp bi dikişte içiyorum valla ama maydanoz severim yemiyodum bayağıdır gidip alıyımda yiyim bari yarına kadar

öyle yap canim. maydonuzu kaynatinca sevmiyorum ben, zaten taze taze yemek daha iyimis

evet canım allah sabır versin ailesine bende okudum bu haberi içim burkuldu[/QUOTE]

En korktuğum konulardan birisi o nedenle çocuğum yemediği zaman asla ısrar etmiyorum ve ödül olarak asla çikolata şeker vs. vermiyorum.. çünkü ilerde kilo sorunu yaşarsa kendimi çok ama çok suçlu hissederim..
Etrafımızda küçük yaşta kilo sorunu yaşayan o kadar çok çocuk varki ister istemez endişe ediyorum kızlar yaa..

Geçmş olsun bebeem 140 tl yi koyuyorsun cebe doğru vergi dairesine heheheheee.. şaka bi yana da bu kadar ağır trafik cezası olmasına rağmen bu erkekler hala hiçö bir kurala uymuyorlar ya helal olsun ne cesurca bi davranış..Hepsi sabancının torunu sankimm..

Bugün öğlen lahmacun yedim yaaaaa offff çok güzel koktu dayanamadım. gerçi büyük değildi orta boy yani ve sadece bi tane yedim yanında da 1 ayran. Çok olmamış dimi ??

Kızlar slm kitabın ilk bölümü olan atak evresini bitirdim bile galiba ben dayanamayıp yarından itibaren başlıycam. Ama şu yulaf kepeği olayı sinirmi bozuyor. KK daki dukan diyeti topicine baktım yok öylesi yok böylesi bir çok şey yazılmış gerçeği sahtesi falanı filanı..brde sanki sadece internette satılıyor gibi geldi bana.. off neyse çıkıp bi bakayım buradaki aktarlara eğer bulamazsam internetten alırım bende napiim..

cnm 2 kızım var biri 17 diğeri 3 yaşına giricek eylülde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…