Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyy gelmişler çok şükür...
geçmişten alıntı yapmıştım cevaplayamadan oğlan kapattı...
elif senacım çok geçmiş olsun canım oğluna... bencede sen bi sadaka ver çoluk çocuğa bişeyler dağıt sevindir..
kaçıncı bu allah korusun...
sana da geçmiş olsun canım kabızlık yaptığını bilmiyormuydun....
madem öyle sorunun var başlamasaydın keşke...üzüldüm şimdi...
ben de aksine tuvaletten çıkamıyorum başladığımdan beri..
günde 1 bardak bile su içmezken 2.5 litre su içmeye başladım ondan sanırım...

thirty four canım sen bırakma sakın yinede... aynen devam et.. reglden sonra bi anda düşer kilon canım...

Son düzenleyen: Moderatör:

tesekkur ederim canim
burda sadaka vericek kimse bulamiyorum artik annecigime tembihledim

senin verdigin dukanla ilgili blogun linkindede yaziyor canim kabizlik etkisi var diye
zaten bende bu kabizlik kronik bi hal aldi nerdeyse 10 gun iyiyse 10 gun kabizim ama hemeroid olunca dahada bi mahvediyor kabizlik
bide esim dun bi dergide okumus dukan diyeti fransada cok meshur
bir cok diyetisyen ve doktor diyetin icinde mineraller olmadigi icin onaylamiyormus
bide o basimi agritti hastalanacaksin birak ne gerek var bilmem ne filan
aslinda onu takmam tek sorunum hemeroid

herkesler nerde...,
benim moralim bozuk canım sıkılıyo...

hayirdir canim insallah kotu bisey yoktur ?
ben siteyi acamiyorum bazen bi problem cikiyor o nedenle girmek istesemde giremiyorum

birakmam dukanimi zaten
birazdan yine tartilcam bakalim, bu sefer ne cikicak belki vermisimdir :26:

mai canim hayirdir bisey mi oldu?

çok geçmiş olsun canım dondurma çokmu yiyosunuz

Saol canım ama dondurma yemiyoruz maalesef bide yesek ne halde oluruz.. Benim bebişim daha dondurmanın ne olduğunu bile bilmiyo zavallım tatmadı bile daha. Alerjisi geçsin inşallah o zaman tattırcam.. bende bu sezon daha 2. yada 3. yedim ama üst üste değil baya bi aralıklarla..
Bak şimdi canımı istettin gördün mü aslııı...

Afiyet olsun maicim cozutmuşsun bakıyorumda mercimek köftesi neysedee o kocaman karpuz neyn nesi kızz..
bu arada sp günümdeyim ne demek ??

Ben geldim kızlar hem oğlumu hem kendimi doktora götürdüm ve eve 1 çanta dolusu ilaçla döndük (
ne meret hastalıkmış bu beaaa doktor 3 ayrı teşhiş koydu walla...

bu arada sabah evden kahvaltı yapmadan çıkmıştım yolda simit aldım oğlumla beraber yedik..şimdi ona yemek yedircem.. kendim ne yesem bilmiyorum canım bu gün hiiiççç bişe yemek istemiyo yaaa..

ay sıcakda temizlik yapmak öldürüyo insanııı

kolay gelsin tatlımm.

Kızlar, sabah ki simit kaçamağının ardından öğlen de tıka basa yedim nerdeyse. Benim moralim bozzuk olunca böyle oluyo işte, sıkıntıdan sürekli yemek yiyesim geliyorrr.

Öğlen; 1 kase domates çorbası
1 pors. taze fasulye
4-5 kaşık makarna
1 dilim kavun
1 dilim ekmek yedimm.

sağol canım önemli değil kötü mğ iyi mi bilmiyorum zaman gösterecek bakalım...
anlatabileceğim bişey de değil malesef.. ailevi sorunlar işte...

valla dukan hakkında her kafadan bi ses çıkıyor artık...
ben sevdim kaçamak da yapmasam daha çok sevicem ama neyse bakalım oldu bi kere...
ama seni fena yapmış sen yapma ozaman canım...

canım seyir evresinin 1+1 veya 5+5 veya 2+0 şeklinde evreleri var...
bu evrelerde protein+ sebze günleri yani ps
bir de saf protein günleri var sp
ben 1+1 uygulayacağım...
yani bir gün ps bir gün sp bu gün de sp günündeyim..

geçmiş olsun canım benim kızda öksürüyo... bakalım çoğalırsa ben de götürücem...

sağol canım menünüde gözden geçirince ordaki ekmek dısında hersey süper gidiyordu bitek ekmek bozdu işi makarna yiyosun ekmek yemeseydin en azından

gecmis olsun tatlim allah sifa versin insallah

biraz cok kacmis gibi

herseyin hayirlisi mai, zaman herseyin ilaci .. kafana takip uykularindan olma diycem ama biliyorum imkansiz

ben bugun sirf sebze ve meyve yiyorum bol bol lifli yiyecekler yemem lazim .. felaket azdi hemoroidim

kizlar icinizde hemeroid ameliyati olan varmi ?
kimisi ol kurtul kimiside sakin diyor cok kararsizim ..

hımm bende merak etmiştimde soramadım ayy bu kadında ne cahil dersin diye maiicimm sağolsun innuk benim yerime sormuş

eşim tarafında çok var kayınvalidemde görümcemde filan hep dikkat ediyolar kabız olmamaya acı yememeye çalışıyolar ameliyat olanı duymadım canım üzgünüm:26:

alışverişimi bitirip geldim bende hava aslında çok sıcak değil gibi ama acayip nem var herhalde ondan bir terlemişim penyem den pardesüm ıslanmış milletten utandım bune yaaa alışamadım ben bu mersinin havasına insanlar çırılçıplak geziyo valla
artık uzun bi süre çarşıya çıkmam herhalde:))))
duş aldım azcık yatıyım bari
öğlen yiyemedim malesef simit almıştım yarısını yedim 1 tatlı kaş. krempeynirle akşamada fırın köfte yerim bu cuma artık güzel bi rakam görsem diyorum bakalım

kizlar icinizde hemeroid ameliyati olan varmi ?
kimisi ol kurtul kimiside sakin diyor cok kararsizim

canım bi angelic vardı ama oda izinli şimdi...o olsa anlatırdı sana..
ameliyat ben olmadım ama annem oldu.. ordan biliyorum. sana şu kadarını söylüyüm eğer ameliyat sonrası bakımını çok çok iyi yapabileceksen ol ve kurtul ama bakım konusunu aksatırsan iyileşmen çok çok uzun sürüyor. annem bakamadı çalışıyordu o yüzden aylar sürdü iyileşmesi ve sıkıntılı oldu defalarca doktora gitti tekrar tekrar..
ama sonuçta iyileşti ve şimdi çok rahat..
ameliyattan sonra verilen ilaçları aksatmadan sürmen ve her wc sonrası ılık suya oturman falan gerekiyor.e tabi dinlenmende sart.. senin bi de küçük çocuğun var.. şimdilik risk alma bence çok kötü değilse erteemeye çalış cnm sağlık bu şakaya gelmez..

Kızlar nerelerdesiniz beeee
ben bugün çok yedim kızlar yaaa.. inşellh cuma günü bir supriz olmaz..
Neyse şimdi oğluma yemek yapmaya gidiyorum bir daha giremeye bilirim..
Herkes kendine iyi baksın yarın görüşmek üzeree..

selam kızlar ben geldimmm.hatırladınızmı benii

hastane işlerimiz bitti çok şükür 2 yeğenimin de ameliyatları başarılı geçti iyiler çok şükür hastaneden de çıktılar bende evime geldim anccak ama hemen dişlerim için dr gittim geçici dişlerim takıldı asıl dişlerim pazartesi takılacak.yarın büyük kızlarımın göz kontrolleri var onlarla ilgilencem yani yarında yokum .ben hastanede diete pek dikkat edemedim açıkçası yarı diet yaptım denebilir ama hemen hemen neredeyse 2 gün hep ayakta hareket halindeydik stresten ve dişlerimin durumunu düşünürseniz abartamadım yemek olayını zaten ama bi gün pide döner diğer gün dürüm adana yedim akşamları dikkat ettim sadece hastane kafesinden salata yedim o kadar .neskafe üstüne neskafe içtim diyebilirim ama yanii .ama çok şükür hala kilom aynı almadım ama vermedimde bakalım yarın ne gösterir bugün dikkat etmeye başladım normal yemeklerimi yedim .düzene girerim yarından sonra günlerim normale döner yanii hareketli bir hafta oluyo benim için ama çpok şükür iyiyim .inşallah bi arıza yapmam 10.000 bakım lazım bana

neyse görüşürüz .ben sabah pek yemek yiyemedim dişlerim nedeni ile sadece yarım dilim buğday ekmeği üzerine lıght beyaz peynir sürdüm 1 bardak çay o yanii. öğlen dişlerim takıldı yarım lahmacun ve 1 bardak ayran yedim .akşamda yayla çorbası içtim tüm gün yediklerim bunlardan ibaret .

bi bakınıyım dedim kimseler yok

papatyam..... kolay gelsin geçmiş olsun canım koşturuyosun allah kolaylık versin

sudemmm.... kız napıyon aşağılarada çık yukarı azcık sohbet edelim nasıl geçiyo tatilin gez eğlen kilo almadan dön yoksa benim gibi debelenirsin vericem diye

saol balım kocişimin bencıllıgı dışında güzel ama adamın her zamankı halıu zaten....

bu arada kocişe az yıyelım tatıl bıtene kadar kılo verelım dıyom habıre durüm felan getırıyo ya....cips çerez doldurdu....

benı özledınız ellam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…