- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Kızlar slm kitabın ilk bölümü olan atak evresini bitirdim bile galiba ben dayanamayıp yarından itibaren başlıycam. Ama şu yulaf kepeği olayı sinirmi bozuyor. KK daki dukan diyeti topicine baktım yok öylesi yok böylesi bir çok şey yazılmış gerçeği sahtesi falanı filanı..brde sanki sadece internette satılıyor gibi geldi bana.. off neyse çıkıp bi bakayım buradaki aktarlara eğer bulamazsam internetten alırım bende napiim..
Günaydinnn fistiklar...
maiii nerdesin sekerim iki gündür.?
papatyam, cok gecmis olsun. valla ben diyorum bizim takimin cocuklarinda bisey var, sürekli rahatsizlaniyorlar.
bu arada tarti sabah 88,1 gösterdi :))
nihayet 8leri görebildimm
pazar dukan diyetine baslama kilom 94dü. nerdeyse 6 kilo gitmis. ama dün gidenlerin hepsi suydu bence
ödem sökücü bi sürü sey yaptim, ondan sonra 2 kilo gitti tartida...
yaa kiraz sapını bende duydum da ne işe yaradığını hatırlamıyorum, sen ne için içiyosun tatlım ?
dukancılarrr.... bide size zahmet menülerinizide yazında fikir olsun birbirimize değilmi ama yerinde sayan banada faydanız dokunsun azcık:)))))))))))))))
Bugün öğlen lahmacun yedim yaaaaa offff çok güzel koktu dayanamadım. gerçi büyük değildi orta boy yani ve sadece bi tane yedim yanında da 1 ayran. Çok olmamış dimi ??
evet o sorun var trde.
burda hepsini her markette bulabiliyorsun kolaylikla.
kitapdada yazmis dukan ama her yulaf kepegi uygun degil diyef
finlandiyanin ki iyi oluyormus :26:
kızları dr götürdüm ama büyük kızı muayene edecek dr izindeymiş iyimi.:)) randevusuz gittik orda diye .neyseki küçük kızın kontrolü yapıldı miyop teşhisi konmuştu 1 yıl sonra getirin gelişme evresinde görülür bazı çocuklarda geçebilir demiştihala aynıymış ama ilerlememiş iyi olan kısmı bu .benim ailede göz rahatsızlığı genetik galiba annem babam abim ben hep gözlüklüyüz aslında ve büyük kızımda gözlük takıyor ama onun hastalık sonucu oluşan işiydi havale geçirmişti küçükken ordan kaldı .şimdi küçük kızımda banamı çekti yawww offffffff
kız senin neyine ağlasın anacığınyazıkmı değil bi senin kilona bak bide benim hedefime bence siz çok sorun ediyonuz ya benim kilomda olsan napıcan ben 68 altını hiç hayal edemiyorum bileki 68de inemedim zaten
bi tatile gittim gitmez olaydımmmmmmm +3 kilo veeeee birazönce kapıya gelen kuryeyle 140 lira trafik cezasına maal oldu
yaa şok oldum ist. gittiğimizde kırmızı ışıkta geçmişiz tabi suç bizde ayrı konu yani eşimde:))))o kullanıyodu çünki ben çok dikkat ederim sinyale ışıklara o sağolsun sinyal yakmaz kimse yoksa ışıkta ihlal eder ama aslında iyi oldu artık dikkat eder
arabanın fotosuyla beraber ceza makbuzu kapıya geldi inkar etme gibi bi şansımız yo yani kızlarr haberiniz olsun her tarafta kamera var birilerinin gözü üstümüzdeeeeeeeeeeeee
kızları dr götürdüm ama büyük kızı muayene edecek dr izindeymiş iyimi.:)) randevusuz gittik orda diye .neyseki küçük kızın kontrolü yapıldı miyop teşhisi konmuştu 1 yıl sonra getirin gelişme evresinde görülür bazı çocuklarda geçebilir demiştihala aynıymış ama ilerlememiş iyi olan kısmı bu .benim ailede göz rahatsızlığı genetik galiba annem babam abim ben hep gözlüklüyüz aslında ve büyük kızımda gözlük takıyor ama onun hastalık sonucu oluşan işiydi havale geçirmişti küçükken ordan kaldı .şimdi küçük kızımda banamı çekti yawww offffffff
ben geldim ama kimseler yok arkadaşa gittim sadece boş çay içtim süperim bugün bennn
sonra küçüğe parmak arası terlik aldım bi değişiklik olsun diye ben hiç giyemem oda giyemedi onu götürdüm değişip geldim
eşimde yoldaymış gece 12 gibi evde olcak sanırım hayırlısıyle şimdi biraz dinleneyim müsadenizle
maiiiiii..... bucakmağduruuu...kızlar nerdesiniz herşey yolundadır inş..
geldim aslıcım geldim ama maiyi merak ettim ben yarın aksam tatile gidiyorum ondan bugün alısverişe gittim cicier falan aldım kendimme yani anlıyacağınız yarından itibaren 1 hafta yokum kızlar maiye en olmadı msj atarım ceptennn sabah girip kilo bildirimi yaparım zaten şimdi gidip valiz hazırlıycam hepinizi çok seviyorummmm
Evet cenım öyle söylüyor ama ben nerden bulaym şimdi iyisini :)) sen şanslısın o açıdan millet fransadan falan getirtmiş. allahım dedim o derece kritik önem mi taşıyor şimdi bu yulaf kepeği yani hiç olmasa nolur çok mu önemli yada yerine yulaf ezmesi falan kullansak nolur ki..
Canım kaç sayfadır hep okuyorum da bir türlü fırsat bulup yazamadım.. Hem ameliyat olan yeğenlerin için hemde kızalrına çok büyük geçmiş olsun canım..
geldim aslıcım geldim ama maiyi merak ettim ben yarın aksam tatile gidiyorum ondan bugün alısverişe gittim cicier falan aldım kendimme yani anlıyacağınız yarından itibaren 1 hafta yokum kızlar maiye en olmadı msj atarım ceptennn sabah girip kilo bildirimi yaparım zaten şimdi gidip valiz hazırlıycam hepinizi çok seviyorummmm
kızlar az önce haber aldım abimin bir oğlu vardı eşi hamileymiş 3 yıldır uğraşıyordu adetlerinde sorun vardı çok şükür aileye yeni bir bebek daha katılacak 7 ay sonra inşallah
canim beni daha birinci bebegim ben daha ilkde bu kadar ugrasiyorum ikincide ucuncude napicam
ceza az degil ama esinde haketmis canim .. erkekler bu konuda cok duyarsiz ..
burda toplam 12 puan var ehliyette kirmizidan yada stopdan gecersen 4 puan gidiyo ehliyetten + 180 € cezada cabasi .. yani 3 kere kirmizidan gec ehliyet elden gidiyor bastan ehliyet aliyorsun
hemde ehliyet almak en az bi 1500 € ya maloluyor
bence turkiyedede kurallari agirlastirmalari guzel oldu burda ne kirmizidan gecen var nede stopdan
bosver canimiz hele hele sevdiklerimizin cani herseyden onemli belki esin bi daha gecmez bu ceza yuzunden ..
tekrar gemis olsun canim allah baska dert keder vermesin .. gozluk takar olmadi lazerle tedavisi var
boş yollarda yapıyodu daha çok çevre yollarda ama şehir içinde nasıl oldu bende fark etmedim hiç napalım cezamızı çekicez artık bidahada ders olur
dinlen canim
gozun aydin .. allah kavustursun simdiden kocaciginla seni
iyi tatiller canim
gercekten nerde bu mai ya
2 gundurde cok moralsizdi mutlaka girerdi insallah onemli birsey yoktur
boş yollarda yapıyodu daha çok çevre yollarda ama şehir içinde nasıl oldu bende fark etmedim hiç napalım cezamızı çekicez artık bidahada ders olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?