Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet o sorun var trde.
burda hepsini her markette bulabiliyorsun kolaylikla.
kitapdada yazmis dukan ama her yulaf kepegi uygun degil diyef
finlandiyanin ki iyi oluyormus :26:

Günaydinnn fistiklar...

maiii nerdesin sekerim iki gündür.?

papatyam, cok gecmis olsun. valla ben diyorum bizim takimin cocuklarinda bisey var, sürekli rahatsizlaniyorlar.

sorma cnm ya.çocuk işte bunlar düşe kalka büyüyolar ama bazısı çok hassas oluyo işte bizimkilerde öle galibaa

kızları dr götürdüm ama büyük kızı muayene edecek dr izindeymiş iyimi.:)) randevusuz gittik orda diye .neyseki küçük kızın kontrolü yapıldı miyop teşhisi konmuştu 1 yıl sonra getirin gelişme evresinde görülür bazı çocuklarda geçebilir demişti hala aynıymış ama ilerlememiş iyi olan kısmı bu .benim ailede göz rahatsızlığı genetik galiba annem babam abim ben hep gözlüklüyüz aslında ve büyük kızımda gözlük takıyor ama onun hastalık sonucu oluşan işiydi havale geçirmişti küçükken ordan kaldı .şimdi küçük kızımda banamı çekti yawww offffffff

hemen yazıp çıkayım işlerim var malum kaç gündür evde yoktum birikti hep

sabah mönüm de şölee

aç karnına

3 kuru kayısı
1 bardak kiraz sapı suyu

20 dk sonra

2 dilim lıght ekmek
2 ad lıght karper
2 ad zeytin
1 domates
1 salatalık
1 ad çay
öğle mönüm

1 kase yayla çorbası

Son düzenleme:
evet o sorun var trde.
burda hepsini her markette bulabiliyorsun kolaylikla.
kitapdada yazmis dukan ama her yulaf kepegi uygun degil diyef
finlandiyanin ki iyi oluyormus :26:

Evet cenım öyle söylüyor ama ben nerden bulaym şimdi iyisini :)) sen şanslısın o açıdan millet fransadan falan getirtmiş. allahım dedim o derece kritik önem mi taşıyor şimdi bu yulaf kepeği yani hiç olmasa nolur çok mu önemli yada yerine yulaf ezmesi falan kullansak nolur ki..

Canım kaç sayfadır hep okuyorum da bir türlü fırsat bulup yazamadım.. Hem ameliyat olan yeğenlerin için hemde kızalrına çok büyük geçmiş olsun canım..

canim kabizlik olmasin diye önemli sanirim
ama bende sadece 1 kere kullandim sabah kahvaltisinda
atak devresini geceyim öyle kullanirim herhalde

gerci bugun öyle ton baliktan köfte yapicam onun icinede yulaf kepegi konuluyormus.

valla kizlar ben alir alir yollarim size hepsiciginden
en azindan orjinal olur

Benim internette bulduğum senin ikinci resimden yani orjinalden biraz daha ince bir formda yani un dan biraz daha kalın gibi.. inşallah işe yarar şimdi dışarı çıkıyorum yakındaki aktarlara sorucam bakalım varsa yoksa neeten sipariş edecem.. iki kutu alayım ancak yeter..
Ben şimdi çıkıyorum hem aktara hem spora hem markete gidicem dönmem akşamı bulur ee o saate de kocam gelir belki bir daha uğrayamam kızlar.. uğrayamazsam yarın görüşürüz..

ben geldim ama kimseler yok arkadaşa gittim sadece boş çay içtim süperim bugün bennn
sonra küçüğe parmak arası terlik aldım bi değişiklik olsun diye ben hiç giyemem oda giyemedi onu götürdüm değişip geldim
eşimde yoldaymış gece 12 gibi evde olcak sanırım hayırlısıyle şimdi biraz dinleneyim müsadenizle

maiiiiii..... bucakmağduruuu...kızlar nerdesiniz herşey yolundadır inş..

Son düzenleme:
geldim aslıcım geldim ama maiyi merak ettim ben yarın aksam tatile gidiyorum ondan bugün alısverişe gittim cicier falan aldım kendimme yani anlıyacağınız yarından itibaren 1 hafta yokum kızlar maiye en olmadı msj atarım ceptennn sabah girip kilo bildirimi yaparım zaten şimdi gidip valiz hazırlıycam hepinizi çok seviyorummmm

canim beni daha birinci bebegim ben daha ilkde bu kadar ugrasiyorum ikincide ucuncude napicam

ceza az degil ama esinde haketmis canim .. erkekler bu konuda cok duyarsiz ..
burda toplam 12 puan var ehliyette kirmizidan yada stopdan gecersen 4 puan gidiyo ehliyetten + 180 € cezada cabasi .. yani 3 kere kirmizidan gec ehliyet elden gidiyor bastan ehliyet aliyorsun
hemde ehliyet almak en az bi 1500 € ya maloluyor
bence turkiyedede kurallari agirlastirmalari guzel oldu burda ne kirmizidan gecen var nede stopdan
bosver canimiz hele hele sevdiklerimizin cani herseyden onemli belki esin bi daha gecmez bu ceza yuzunden ..

tekrar gemis olsun canim allah baska dert keder vermesin .. gozluk takar olmadi lazerle tedavisi var

dinlen canim
gozun aydin .. allah kavustursun simdiden kocaciginla seni

iyi tatiller canim
gercekten nerde bu mai ya
2 gundurde cok moralsizdi mutlaka girerdi insallah onemli birsey yoktur ..

sağol cnm ALLAH razı olsun.

kızlar az önce haber aldım abimin bir oğlu vardı eşi hamileymiş 3 yıldır uğraşıyordu adetlerinde sorun vardı çok şükür aileye yeni bir bebek daha katılacak 7 ay sonra inşallah

iyi tatiller canım sana gez eğlen kilo almadan dön emi:))))))))))

kızlar az önce haber aldım abimin bir oğlu vardı eşi hamileymiş 3 yıldır uğraşıyordu adetlerinde sorun vardı çok şükür aileye yeni bir bebek daha katılacak 7 ay sonra inşallah

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşşşş.

Son düzenleme:

iyi tatiller canım, tadını çıkar ama kilo almaa taam mmı ?

Kızlar hakkatten ya Mai nerelerde, topic'i hiç bukadar başı boş bırakmazdı o.. inşallah önemli bişi yoktur. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…