Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sen bakma o kocana o seni kıskanıyodur zayıflama diye öyle yapıyodur düşme tuzağına
kız özlemezmiyiz hepinizin yeri ayrı biz bi takımız değilmii
senin yerin başka bikere sen benim rakibemsin

fıstıklar naber ...

fırsat bı fırsat kociş uyudu ben de hemen takılııyım dedım....

up uzun bı zamandır görüşemedık gıbıme gelıyo....

hepinizi kocaman essaktan öpüyom...

iyi geceler kızlar.

maicim beni bu hafta ve gelecek hafta izinli sayabilirmisin?bu hafta oğlum izin vermiyo rahatsızlığından dolayı.gelecek hafta da düğünümüz var ve köye gidicez inş.ayın 18 inden itibaren dönücem inşşş.herkesi öpüyorummm.

kızlar mai görmezse haber verirmisiniz.

eşim tarafında çok var kayınvalidemde görümcemde filan hep dikkat ediyolar kabız olmamaya acı yememeye çalışıyolar ameliyat olanı duymadım canım üzgünüm:26:

tesekkur ederim canim bende asiri sekilde dikkat etmessem hemen oluyorum hemde gunde 3 litre su icmeme ragmen, dukan diyetine basladim ilk gun oldum bagirsaklarim degisikligi hic sevmiyor :))

sanirim bende yeni girdigimde gruba birisi oldu diye hatirliyorum demekki angelicmis .. o zaman benim icin cok zor bu ameliyat cunku afedersiniz ben tuvaletten cikasiya bile kapida bekliyor oglus, bide sicak suya oturmak filan imkansiz heralde .. lazerle ameliyat filan duymustum ben yinede bi arastiriyim .. suan 2. evredeymis benimki 4. evrede mutlaka olmak gerekiyormus ameliyati ..

ozlemez olurmuyuz sudem eksikliginiz belli oluyor valla ..

simdiden iyi tatiller canim
insallah unutmassam vede mai gormezse iletirim
mai cin gibi gerci gozunden bisey kacmaz gerci bu ara kafasi dumanli bellide olmaz bugun girmmeis yoklugu belli muhabbet o olmayinca ilerlerlemiyo pek

Son düzenleme:
burda olcam cnm ama bu hafta ayrılık oldu böle yarın da biraz işlerim var cumaya girip kilo bildirimi yapar sonrasına bakarım artık kız hasta yaww şimdi kalktı uğraştım accık.2 gün kızımı bi ablasına bi yengesiyle ablasına bıraktım böle oldu elimi üzerinden çekmeye gelmiyo valla .mideyimi üzüşştü nedir akşam eve geldik kapıda tam arabadan incez çığlıklar görseniz nasıl ama bağrınıp karnını tutmaya başladı aniden ben tabii korktum birden noluyo biyerinimi sıkıştırdı arabanın bi tarafına bi yerinimi vurdu derken karnını tuttuğunu farkettim daha noluyo kızım söle derken foş bir çıkardı ama anlatamam yanii neyse araba benim üstüm kız battık resmen .bide karanlık araba tabi yarı ışkta kırmızı kırmızı görünce ben kızın çıkardığını aklım çıktı kan sandım ömrümden ömür giti.ışığı açınca farkettikki karpuzmuş :26: tabii ben giymiim kar gibi bembeyaz pantolonu üzerime mahvoldu yeni almıştım hemde :) .
neyse aldık hemen eve getirdik değiştik duş aldırdık.hemen yoğurt yedirdim zehirlendimi ne diye baktım ateş vs yok gözler de bişii yok hani zehirlenince gözler kızarır ya .nane limon kaynattım üzerine kız neyse sakin bişey yok bende götürmedim dr sabaha kadr uyudu yavrum sorun yok sabah aniden kalktı gene çıkardı mide boş safi su tabii.aldım hemen ayaklarına sıcak su torbasını koydum nane limonu içirdim yine accık salladım kucağımda uyuyo zilli gene ağrı yok sızı yok yanii.herşey normal kusma dışında dedim eşime kalk biz gidelim dr bu kıza bişiiler oluyo herhalde .derken büyük kızımda geldi anne ben iyi değilim haydeeeeee buyur burdan yak ben gene zehirlenme olayına taktımmı kafayı aldım götürdüm dr a bişii yok dedi dr akşam karpuzu soğuk soğuk yemiş bunlar kızarım diyede sölememişler bana tabii.oldu olanlar bunlara ama en çok ta bana valla aklım çktı kendime kızarım bi yandan eşime kızarım bi yandan ama neden kızıyom bende bilmiyom neyse kızlar iyi çok şükür ama bu akşam yemeğine kaadar ayran dışında bişii yemediler desem yeridir akşma yayla çorbası yaptım nane limona devam tabii.iyilerdi yatarken bakalım .dr da ilaç verdi zaten .toparlanırlar inşallah hemen.
amaniiin amma yazmışım neyse gidem yatam bari uykum bölük pörçük oldu

Son düzenleme:
Kızlar günaydın bu sabah çok helecanlı başladım güne.. Sabah sabah dukan diyeti kitabım geldi kargodan.. şimdi okumaya başlıycam. kitap biter bitmezde diyete başlıycam kızlar.. ayy çok helecanlandım..

sana da günaydın canım. hadi gözün aydın hayırlı olsun kitabın :) dukancılar çoğaldı valla takımda.

günaydın kızlar nasılsınz cumaya az kaldı kaçamaksız bi gün diliyorum önce size sonra kendimeeeeeeeeeee

maiciimmmm.... dünden beri yoksun inş. iyisindir herşey yolundadır gözüm arıyo seni sabah sabah

papatyam... çok geçmiş olsun canım iyi bilirim o durumları benim ortanca kızımda çok yapar sağolsun çok hassas midesi senin kaç çocuğun vardı canım??

hemen kahvaltımıda yazayımm

[1] Sütaş Örgü Peyniri 10 GRAM 34.9
[2] Krem Peyniri 10 GRAM 34.1
[3] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[4] Zeytinyağı 5 GRAM 46.5
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 321.5 kal.

işte böyle kızlar bugün istikrarlı gidiyorum inşşşş. devamıda gelir

Kız aslı bu nasıl kahvaltı anacım..
hem örgü hem krem peynir..
hem zeytin hem zeytin yağı..
ikinsinden brini tercih etseydin ya..

Günaydinnn fistiklar...

maiii nerdesin sekerim iki gündür.?

papatyam, cok gecmis olsun. valla ben diyorum bizim takimin cocuklarinda bisey var, sürekli rahatsizlaniyorlar.

bu arada tarti sabah 88,1 gösterdi :))
nihayet 8leri görebildimm

pazar dukan diyetine baslama kilom 94dü. nerdeyse 6 kilo gitmis. ama dün gidenlerin hepsi suydu bence
ödem sökücü bi sürü sey yaptim, ondan sonra 2 kilo gitti tartida...

hadi hayırlısı kolay gelsin o zaman şimdiden canım

Kız aslı bu nasıl kahvaltı anacım..
hem örgü hem krem peynir..
hem zeytin hem zeytin yağı..
ikinsinden brini tercih etseydin ya..

kral kahvaltısııı dermişimm
aslında yumurtayı zeytinyağı ile pişirdim ama sahanda yumurta diye hesaplatınca çok çıkıyokal. değeri bende ayrı ayrı hesaplıyorum peynirlerde kahvaltı setin içinde 2 ondan aldım 2 de öbüründen 10 gr yoktu bile ama hesaplatıyorum mecbur canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…