saol balım kocişimin bencıllıgı dışında güzel ama adamın her zamankı halıu zaten....
bu arada kocişe az yıyelım tatıl bıtene kadar kılo verelım dıyom habıre durüm felan getırıyo ya....cips çerez doldurdu....
benı özledınız ellam...
saol fıstıkımhosgeldin cnm, nasilsin? nasil gidiyor tatil?
saol fıstıkım
ilk zamanlar sıkıcı ve yorucuydu da şimdi iyi şükür....
dinlenicem artık inş...
eşim tarafında çok var kayınvalidemde görümcemde filan hep dikkat ediyolar kabız olmamaya acı yememeye çalışıyolar ameliyat olanı duymadım canım üzgünüm:26:
canım bi angelic vardı ama oda izinli şimdi...o olsa anlatırdı sana..
ameliyat ben olmadım ama annem oldu.. ordan biliyorum. sana şu kadarını söylüyüm eğer ameliyat sonrası bakımını çok çok iyi yapabileceksen ol ve kurtul ama bakım konusunu aksatırsan iyileşmen çok çok uzun sürüyor. annem bakamadı çalışıyordu o yüzden aylar sürdü iyileşmesi ve sıkıntılı oldu defalarca doktora gitti tekrar tekrar..
ama sonuçta iyileşti ve şimdi çok rahat..
ameliyattan sonra verilen ilaçları aksatmadan sürmen ve her wc sonrası ılık suya oturman falan gerekiyor.e tabi dinlenmende sart.. senin bi de küçük çocuğun var.. şimdilik risk alma bence çok kötü değilse erteemeye çalış cnm sağlık bu şakaya gelmez..
saol balım kocişimin bencıllıgı dışında güzel ama adamın her zamankı halıu zaten....
bu arada kocişe az yıyelım tatıl bıtene kadar kılo verelım dıyom habıre durüm felan getırıyo ya....cips çerez doldurdu....
benı özledınız ellam...
iyi geceler kızlar.
maicim beni bu hafta ve gelecek hafta izinli sayabilirmisin?bu hafta oğlum izin vermiyo rahatsızlığından dolayı.gelecek hafta da düğünümüz var ve köye gidicez inş.ayın 18 inden itibaren dönücem inşşş.herkesi öpüyorummm.
kızlar mai görmezse haber verirmisiniz.
Kızlar günaydın bu sabah çok helecanlı başladım güne.. Sabah sabah dukan diyeti kitabım geldi kargodan.. şimdi okumaya başlıycam. kitap biter bitmezde diyete başlıycam kızlar.. ayy çok helecanlandım..
hemen kahvaltımıda yazayımm
[1] Sütaş Örgü Peyniri 10 GRAM 34.9
[2] Krem Peyniri 10 GRAM 34.1
[3] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[4] Zeytinyağı 5 GRAM 46.5
[5] yumurta 1 adet 80
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 321.5 kal.
işte böyle kızlar bugün istikrarlı gidiyorum inşşşş. devamıda gelir
Kızlar günaydın bu sabah çok helecanlı başladım güne.. Sabah sabah dukan diyeti kitabım geldi kargodan.. şimdi okumaya başlıycam. kitap biter bitmezde diyete başlıycam kızlar.. ayy çok helecanlandım..
Kız aslı bu nasıl kahvaltı anacım..
hem örgü hem krem peynir..
hem zeytin hem zeytin yağı..
ikinsinden brini tercih etseydin ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?