gunahdin herkese.kizlar benim bilgisayar cok fena bozuldu. bugun liste size bakiyo. benim kilom 55.6.. kizlar sizden ricam 6. takimin listesine de yardim eder misiniz. ben aksam esimin bilgisayarindan girer yazarim. kolay gelsin hepinize.
Kızlar günaydın hepinize hakikaten mai nerde yaww
bu kız hiç böyle yapmazdı iki gündür yok sesi soluğu çıkmıyo kötü bir durum yoktur inşallah kızlar...
bana gelince ben bu hafta anlam veremediğim bir durumla karşılaştım kızlar.. dün sabah tartıda 60,2 çıkan ben bu sabah 61,5 çıktım.. yani tamam arada çozuttuğum günler oldu evet ama dünden bugüne nasıl 1,300 gr aldım inanamıyorum ki dün kitabı okuduğumda bunun imkansız olduğu vücudun su toplaması ile ilgili bir durum olduğu yazıyordu inşallah ta öyledir.. Ama yapıcak bişe yok... He ikinci bir ihtimal daha var tartı bozulmuş olabilir :)) buda benim avuntum..
Bu arada benim dukan için bugün ilk günüm kızlar 3 gün atak yaoıcam .. Bakalım hayırlısı inşallah bir sorun çıkmaz ve düzenli devam ederim..
Herkese hayırlı cumalar..
selam kızlar napıyonuz bakıyım dedım de bı sesssızlık var sankı gıbıme geldı.....
cuma cuma kılolar verılmış yıne maıcım tebrık ederım bebıkım.....maşş...dıyeyeım ayrıca....
kılo almadan dönerım inşallah....
biraz göbeğim çıktı ama böyle sankı yağ topu gibi...
bi de 40 beden pantolonum vardı ya....çok yıyınce tebiii....arkasından totoş kısmından dıkişleri açıldı ....kılo verene kadar gıyemem heralde ısım komıgı aynıısndan bı tane daha aldıydım.....daha gıymedım hiç gıymeyede korkuyom....açılır oda dıuye daha parası odenmedı...
ınnuk napıyon balım kullanıyonmu aldıgın kremı....??????
kızlar çok önemli mi bilmiyorum ama benim rakamlarda yanlışlık var. benim için farketmez ama takım için belki farkeden bişi olur die söledim. şöyle ki, geçen hafta 63,4 düm şimdi 63 yani 0,4 olması gerekiyo sanırım 0,3 yazılmış :) önemli bişi değilse değişmese de olur.
ben yazana kadar sen düzeltmişsin bile mağdurum
selam kızlar napıyonuz bakıyım dedım de bı sesssızlık var sankı gıbıme geldı.....
cuma cuma kılolar verılmış yıne maıcım tebrık ederım bebıkım.....maşş...dıyeyeım ayrıca....
kılo almadan dönerım inşallah....
biraz göbeğim çıktı ama böyle sankı yağ topu gibi...
bi de 40 beden pantolonum vardı ya....çok yıyınce tebiii....arkasından totoş kısmından dıkişleri açıldı ....kılo verene kadar gıyemem heralde ısım komıgı aynıısndan bı tane daha aldıydım.....daha gıymedım hiç gıymeyede korkuyom....açılır oda dıuye daha parası odenmedı...
ınnuk napıyon balım kullanıyonmu aldıgın kremı....??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?