ooooo kızlar süpersiniz dukancılar birinciliğimizi kutlayalım şimdiden
mağdurecimmm.. sen gitmemişmiydin canım iyikide gitmedin yoksa listemiz ortada kalacaktı bi öğrenemedimki nasıl yapılıyo
1 magnum yedim kızlar kaloriside çok ama kaçamağım olsun bari napıyım yedim bikere
akşam gidiyorum canım ama saolsun innukumda hazırlamıs listeyi hemen toparlayıp paylaşıma ekledim maicim bi kaçgün gelemez belki bilg bozukmus bide cocuklar hastaymıs buralar size emanett
Arkadaşlar ben kk da yeniyim.Başlıkları görünce çok heveslenmiş üye olmuştum ama forumlardaki yazışmaların içine girememiş ve uzaklaşmıştım.Ama bu yarış çok dikkatimi çekti.Biraz bilgi verir misiniz bu topikler hakkında mesela 1. 2. ...9. takım ne demek ve tam olarak ne yapıyorsunuz burada
afiyet olsun canim ama peynir yogurt ve süt tamamen yagsiz olmali sen light yazmissin,bilerekmi öyle yiyosunslm kızlar kimsecikler yok bugün burası terk edilmiş gibi..
Benim dukan diyetinde bugün 1. günüm atak evresindeyim ve sabahtan beri herşey gayet güzel gidiyor..
ama işte yemek yerken sanki bişeyleri yanlış yapıyormuşum gibi hissetmeye başladım..
En yisi gelip buraya yediklerimi yazmak diye düşündüm..
sabah kahvaltısı
1 bardak light süt
2 dilim hindi füme
1 kk light beyaz peynir
3-5 dal maydanoz
1 haşlanmış yumurta
ara
1 fincan light süt ile hazırlanmış sekersiz nescafe
öğlen
yaklaşık 200 gr haşlama tavuk gögsü (baharatlı)
1 kase light yoğurt 3 dal dere otu doğradım içine..
Nasıl gidiyorum sizce..
Birde sabah pilates dersi iptal oldu onun yerine bende cardio çalıştım
30 dk yrüyüş
20 dk bisiklet
30*4 set mekik
15*3 set alt karın
20*2 set kalça+alt karın çalıştım..
afiyet olsun canim ama peynir yogurt ve süt tamamen yagsiz olmali sen light yazmissin,bilerekmi öyle yiyosun
tamamen yağsız derken?? yani lıght ürünler yağı azaltılmış oluyor genellikle ve piyasada benim bildiğim 0 yağlı süt ve süt ürünü yok. Hepsi azda olsa yağ içeriyor en düşük yağ oranı olan %0,1 yağlı.. Ben yanlış mı biliyorum yani 0 yağlı varsa bilmiyor olabilirim.. Sen biliyorsan markalarını verebilirmisin..
evet canim light ürünler yagi azaltilmis oluyo ama yagsiz olmuyo ama %0.1 yagli demek yagsiz demek zaten onlari kullanabilirisn.ama %1,5 luk ürünler yarim yagli demek oluyor %3,5 luklarda tam yagli oluyor,marka vermek isterdim ama türkiyede yasamiyorum malesef :) ama peynir olarak bim in aknaz beyaz pyniri var yag orani % 2 sanirim onuda tüketebilriisn
Canım saol ya gözümü açtın resmen.. Şimdi gidip baktım etiketlerine.. Süt ok.. Sütün yağ oranı %0,1 ama yoğurt ve peynir tırt oldu aynı markanın ürünleri aynı şekilde light diyor ama yoğurtdun 100 gr ında 1,4 gr yağ var. Peynirin yağ oranını görünce gözlerim pörtledi resmen. 100 gr ında 8 gr yağ opppss dedim nası yani.. Eğer o dediğin marka peynirin yağı %2 ise çok iyi bu biter bitmez ondan alayım bari ee bunuda azcık azcık bitirmeye bakıyım.. Yoğurduda kendim %0,1 yağ oranlı sütten yaparsam o da yağsız yoğurt olur sanırım ne dersin??
kimseler yokben bugün yine helvanın esiri oldum bitmiyoda mübarek bitse almıycam valla
ama yinede kalorimi aşmadım 115o kal. almışım akşama yemem artık belki bi neskafe içerim sütlü şekersiz
bu hafta kal. saymıycam biraz hızlanması lazım artık ramazana bişey
Kızlar slm.. Akşam olmak üzere ve benim hafiften başım dönüyor gibi.. Aç hissetmiyorum ama galiba dukan işe yarıyor ne dersiniz ??
innuk gün içinde hiç tartılmadın mı canım. diğer kızlar sık sık tartılıyolardı ve 100-200 gr azalma oluyodu, sende durum nasıl ?
innukcumm ...canım çok haklısın yaşıma başıma bakma döv beni çek saçımıöyle pişmanımki yedikten sonra sormaama az kaldı bidaha bu eve giremeyecek zaten güya çocuklara aldımdı
kızlar size söz haftaya ben ençok kilo veren olmazsam dahada diyet miyet yapmıycamm
maiiiicim tebrik ederim birinci olmuşsun eee hakkındı valla çok uğraştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?