Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

akşam gidiyorum canım ama saolsun innukumda hazırlamıs listeyi hemen toparlayıp paylaşıma ekledim maicim bi kaçgün gelemez belki bilg bozukmus bide cocuklar hastaymıs buralar size emanett

akşam gidiyorum canım ama saolsun innukumda hazırlamıs listeyi hemen toparlayıp paylaşıma ekledim maicim bi kaçgün gelemez belki bilg bozukmus bide cocuklar hastaymıs buralar size emanett

tmm canım sen git güzelllllll bi tatil yap kilo almadan dön inşşşş..ben burdayım heç biyere gitmiyom bayrama kadar gözüm gibi bakarım takımıma
bizim kızlarda burda nasıl olsa

Arkadaşlar ben kk da yeniyim.Başlıkları görünce çok heveslenmiş üye olmuştum ama forumlardaki yazışmaların içine girememiş ve uzaklaşmıştım.Ama bu yarış çok dikkatimi çekti.Biraz bilgi verir misiniz bu topikler hakkında mesela 1. 2. ...9. takım ne demek ve tam olarak ne yapıyorsunuz burada

gruplarin hepsi kendi arasinda rekabet icinde,
her cuma tartiliyor
ve hangi grup daha cok kilo verdiyse kazaniyor.

her grubun kendine göre kurallari var,
genel kural hergün paylasim yapmak zorundasin
bi takima katilmak istiyorsan CUMA YARISMASINA KATILMAK ISTEYENLER
adindaki basliga kendini anlatip talepte bulunuyorsun
ve bi grubta bos yer varsa grup kaptani seni grubuna davet ediyor
orda bi süre deneme sürecinde oluyorsun
eger takima uyum saglayabiliyorsan takim üyesi oluyorsun
ve yarismaya katilmis oluyorsun

yarismada kazanilan bisey yok, sadece motive amacli

rica ederim :)
umarim anlatabilmisimdir, ama basliklar var zaten detayli bi sekilde anlatan. bu bölüm icinde bakarsan bulursun...

slm kızlar kimsecikler yok bugün burası terk edilmiş gibi..

Benim dukan diyetinde bugün 1. günüm atak evresindeyim ve sabahtan beri herşey gayet güzel gidiyor..
ama işte yemek yerken sanki bişeyleri yanlış yapıyormuşum gibi hissetmeye başladım..
En yisi gelip buraya yediklerimi yazmak diye düşündüm..

sabah kahvaltısı

1 bardak light süt
2 dilim hindi füme
1 kk light beyaz peynir
3-5 dal maydanoz
1 haşlanmış yumurta

ara
1 fincan light süt ile hazırlanmış sekersiz nescafe

öğlen
yaklaşık 200 gr haşlama tavuk gögsü (baharatlı)
1 kase light yoğurt 3 dal dere otu doğradım içine..

Nasıl gidiyorum sizce..

Birde sabah pilates dersi iptal oldu onun yerine bende cardio çalıştım
30 dk yrüyüş
20 dk bisiklet
30*4 set mekik
15*3 set alt karın
20*2 set kalça+alt karın çalıştım..

afiyet olsun canim ama peynir yogurt ve süt tamamen yagsiz olmali sen light yazmissin,bilerekmi öyle yiyosun

afiyet olsun canim ama peynir yogurt ve süt tamamen yagsiz olmali sen light yazmissin,bilerekmi öyle yiyosun

tamamen yağsız derken?? yani lıght ürünler yağı azaltılmış oluyor genellikle ve piyasada benim bildiğim 0 yağlı süt ve süt ürünü yok. Hepsi azda olsa yağ içeriyor en düşük yağ oranı olan %0,1 yağlı.. Ben yanlış mı biliyorum yani 0 yağlı varsa bilmiyor olabilirim.. Sen biliyorsan markalarını verebilirmisin..

evet canim light ürünler yagi azaltilmis oluyo ama yagsiz olmuyo ama %0.1 yagli demek yagsiz demek zaten onlari kullanabilirisn.ama %1,5 luk ürünler yarim yagli demek oluyor %3,5 luklarda tam yagli oluyor,marka vermek isterdim ama türkiyede yasamiyorum malesef :) ama peynir olarak bim in aknaz beyaz pyniri var yag orani % 2 sanirim onuda tüketebilriisn

Canım saol ya gözümü açtın resmen.. Şimdi gidip baktım etiketlerine.. Süt ok.. Sütün yağ oranı %0,1 ama yoğurt ve peynir tırt oldu aynı markanın ürünleri aynı şekilde light diyor ama yoğurtdun 100 gr ında 1,4 gr yağ var. Peynirin yağ oranını görünce gözlerim pörtledi resmen. 100 gr ında 8 gr yağ opppss dedim nası yani.. Eğer o dediğin marka peynirin yağı %2 ise çok iyi bu biter bitmez ondan alayım bari ee bunuda azcık azcık bitirmeye bakıyım.. Yoğurduda kendim %0,1 yağ oranlı sütten yaparsam o da yağsız yoğurt olur sanırım ne dersin??

Benim kullandığım yoğurt peynir ve süt aynı marka hepsi p.n.r light yani pembiş kutulu olanlardan ama sütü bu kadar yağsızken yoğurt ve peyniri neden o kadar yağlı anlayamadım. Gerçi peynirim kutusunda yazıyor yaklaşık 7 kg sütten yapılmıştır diye..

Son düzenleme:

evet canim öyle olur ama tutma ihtimali biraz zor :) yinede basarabilirsen süper olur ,o markanin yag oranininda montignac diyetinden biliyorum o diyettede yagsiz peynir yenmesi gerekiyor ve o diyeti yapanlar genelde o peyniri kullaniyor :)

kimseler yokben bugün yine helvanın esiri oldum bitmiyoda mübarek bitse almıycam valla
ama yinede kalorimi aşmadım 115o kal. almışım akşama yemem artık belki bi neskafe içerim sütlü şekersiz
bu hafta kal. saymıycam biraz hızlanması lazım artık ramazana bişey

Aslı seni dövücem ama benden büyüksün olmuyo amaaa..
Bırak şu helvayı yawww.. Hem sana ne kadar kilo aldırdığını biliyorsun hemde ısrarla helva yiyorsun..
Sen kalori hesabı yapıyorsun ama kaloriyi aşmasan bile o gün yediğin helva sana kilo yapıyor ben sana helva ile ilgili gerçekleri açıklıyayım mı aslıcım..

Birincisi yediğin helva yüksek oranda şeker içeriyor. yine yüksek oranda yağ içeriyor ve bir miktarda karbonhidrat..

Sen günlük yağ hakkının %50 sinden fazlasını helva ile dolduruyorsun. GÜn içinde başka yağ içerikli seyler mutlaka ki yiyorsundur örn peynir zeytin yada sebze yemeği falan.. Ee noldu yağ hakkın doldu.. Şimdi yediğin her yağlı şey oldumu sana stok.. EE şeker kullanıyorsan eğer şeker hakkının da %50 sini aştın iki şekerli 2 bardak ta çay içtim mi şeker hakkında doldu.. inşallah başka şekerli bişe yememişsindir çünkü alıcağın her bir gr şeker yağa çevrilip depo yapılacaktır.. Sen istediğin kadar kalorini aşma helvadan vazgeçmezsen çok uğrasırşın daha..
Gel şunu her gün değil de önce 2 günde bir sonra 3 günde 1 yapalım ondan sonra haftada bir yaparız. Hem sen vazgeçmemiş olursun helvandan hemde o sana engel olmaz...

Kızlar slm.. Akşam olmak üzere ve benim hafiften başım dönüyor gibi.. Aç hissetmiyorum ama galiba dukan işe yarıyor ne dersiniz ??

Kızlar slm.. Akşam olmak üzere ve benim hafiften başım dönüyor gibi.. Aç hissetmiyorum ama galiba dukan işe yarıyor ne dersiniz ??

innuk gün içinde hiç tartılmadın mı canım. diğer kızlar sık sık tartılıyolardı ve 100-200 gr azalma oluyodu, sende durum nasıl ?

innuk gün içinde hiç tartılmadın mı canım. diğer kızlar sık sık tartılıyolardı ve 100-200 gr azalma oluyodu, sende durum nasıl ?

Canım benim tartıda bir sorun yoksa eğer 1 kg almış görünüyorum sabah 61,4 tüm şimdi 62,4 geldim.. Umarım biryerlerde bir yanlışlık yapmıyorumdur ben..ama tabi harıl harıl su içiyorum birde tartılmadan yaklaşık 20 dk kadar önce öğlandan kalan yalaşık 100 gr haşlama tavuk ile 1 bardak ayran içtim ikindi öğünü olarak..
Hani sınırsız yemek diyorlar diye yiyorum ama inşallah yanlış yapmıyorumdur..

innukcumm ...canım çok haklısın yaşıma başıma bakma döv beni çek saçımıöyle pişmanımki yedikten sonra sormaama az kaldı bidaha bu eve giremeyecek zaten güya çocuklara aldımdı
kızlar size söz haftaya ben ençok kilo veren olmazsam dahada diyet miyet yapmıycamm

maiiiicim tebrik ederim birinci olmuşsun eee hakkındı valla çok uğraştın

canım ablam ye tabi ama hergün yeme mesela yarın yeme sözmü pazar sabah yersin kahvaltıda olar mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…