canım sebze+protein yap işte bu gün...
1 dilim ekmek yersin sebzelerin yanında sorun olmaz...
kitabın geldi mi...
sağol canım...telden bağlanıyorum yazması zor oluyor...
fırsat buldukça yazmaya çalışıcam...
slm kizlar dun misafirlerim vardi hic giremedim
gecede regl oldum belim felaket agriyor
daha kahvalti etmedim karnimin belimin agrisindan
kızlar nee yedim biliyonuzmuuu:
küçük meyveli yoğurtlar varya sütaşın içimin (danone pek tercih etmiyorum ben) onları çubuk batırıp dondurdum dondurma niyetine yoğurt süper oldu valla tavsiye ederim hemde kalorisi 40
artık hep yapmayı düşünüyorum şekerli dondurma niyetine meyveli yoğurtttttt
kızlar nee yedim biliyonuzmuuu:
küçük meyveli yoğurtlar varya sütaşın içimin (danone pek tercih etmiyorum ben) onları çubuk batırıp dondurdum dondurma niyetine yoğurt süper oldu valla tavsiye ederim hemde kalorisi 40
artık hep yapmayı düşünüyorum şekerli dondurma niyetine meyveli yoğurtttttt
afiyet olsun aslıcımben sevdim hatta 2.yi yiyorum şimdi ama bidaha dondurmadan önce biraz balla tadlandırmayı deniycem diyetime engel olmaması içimi rahatlatıyo tanesi 45 kalori sonuçta
nerdesiniz bu arada huuuuuuuuuuuu
sudemmmmmmmmmmm
ohhhh iyi geziyosun desene nargile filan
sen ankarada değilmiydin canım deniz diyosunama sana apla tavsiyesi çok yeme sonra yersende gündüz ye eritmeye bak ben daha eski kiloma inemedim yaşlılık işte metabolizma durdumu ne:26:
selam kızlar ben geldim.kardeşimdeydim sınavda görevli olduğunda kızına bakmaya gitmiştim.ameliyat oldu ya demiştim.eve yeni geldim. ancak soyun dökün.vss .bu arada canım sıkkın accık ama sonra anlatırım nedenini.ben bi netleştireyim de
canım ankaradan ayrıldık
kardenızdeyız tatıl köyune geldık.
ayy bendce merak edıyom gelınce kaç kılo olucam dıye.
sen nıye dukan yapmıyon?
kızlar nerdesiniz....
aslıcım yanlızkalmışsın canım buralarda...
neyse korkma bu gün eşim bilgisayarını bıraktı akşam kadar buralardayım inşallah...
çok sevindim canım sorma sen yoksun kızlarda pek uğramıyo şikayet ediyim bari sana:)))))) şaka şaka geziyolar herhalde haftasonunun tadını çıkarıyolar çok sıcak ben evden çıkamadım dün bugünde akşama doğru çıkıcam
diyetin nasıl canım vermeye devam ediyomusun:??*
bende sabah 2 dil. etimekle hafif bi kahvaltı öğlen akşam et yumurta yiyerek protein ağırlıklı beslenicem bu hafta eğer yapabilirsem 3 hafta devam edicem ramazana kadar ne verirsem ramazanda koruma uyguluycam inşşşşş..
yap canim iyi olur .. valla sasirtmak lazim bu vucudlari artik cok oluyorlar bir ileri bi geri resmen dalga geciyorlar bizimle
benimde yulafim geldi, ozel bitki cayi aldim kabizlik icin, metobolizma hizlandirici 1,2 hafta sonra bende yapicam ama daha bilincli bi sekilde bu seferki gibi olmuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?