Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar nee yedim biliyonuzmuuu:
küçük meyveli yoğurtlar varya sütaşın içimin (danone pek tercih etmiyorum ben) onları çubuk batırıp dondurdum dondurma niyetine yoğurt süper oldu valla tavsiye ederim hemde kalorisi 40
artık hep yapmayı düşünüyorum şekerli dondurma niyetine meyveli yoğurtttttt

slm kizlar dun misafirlerim vardi hic giremedim
gecede regl oldum belim felaket agriyor
daha kahvalti etmedim karnimin belimin agrisindan

geçmiş olsun canım benimde sancılı oluyo ama kahvaltı etmeden nasıl durdun:26:bu saate git ye bişeyler hiç olmazsa süt iç iyi gelir

maicim ya bende seni diyeti merak ediyom nasıl gidiyo.hem verilen kilolar geri alınıyormu çok merak ediyorumda..takipteyim seni..ama çok istiyorum dukan amcanın diyetini ama kitabım yok bide bide dayanıksızın tekiyim ben olurmu acep diyom.bide bide böbreklere zarar verebiliyor yazıyor ya korkiymm...yani bi yanım çok çok istiyy.bi yanım otur 200-300 gr ver ama yavaş ver diyo.ama sıkıldım diyetten ya.hemen bitsin istiyom artık..ramazanda geliyo.yemeden olmazkı ramazan insanda derman kalmaz o zaman.hem ramazan tatlısızda olmaz dimi off off..ramazandan önce bi 53 olsam diyom.o yönden dukan emmiyi yapsammıı..akıl ver kuzum..

Son düzenleme:

aslında iyi bir fikir ama dondurmanın yerini tutmaz be şekerim :)

ben sevdim hatta 2.yi yiyorum şimdi ama bidaha dondurmadan önce biraz balla tadlandırmayı deniycem diyetime engel olmaması içimi rahatlatıyo tanesi 45 kalori sonuçta

nerdesiniz bu arada huuuuuuuuuuuu

ben sevdim hatta 2.yi yiyorum şimdi ama bidaha dondurmadan önce biraz balla tadlandırmayı deniycem diyetime engel olmaması içimi rahatlatıyo tanesi 45 kalori sonuçta

nerdesiniz bu arada huuuuuuuuuuuu
afiyet olsun aslıcım

az önce bende yogurt olarak yedım.

balkondan bağlanıyorum canlı müzik yapılıyo cafede onun sesıde gelıyo ....uyuz kocam dun gıtık canlı muzıge bugun balkondan dınlemek nasıp oldu.

ya adam şişko ondan mıdır nedır sürekli yorgun azcık denıze havuza gırıyo öldüm yoruldum dıye odadan çıkmıyo....

ayy bunun yaşlılıgını düşünemiyorum....benım gıbı kanlı canlı bı kadının ruhu yorgun bedenı yorgun bı adam...ayyy....

dün akşam çok güzeldi ama istek parça istedım nargıleyle beraber offf...

bugun de azcık tavla oynadık....

sudemmmmmmmmmmm
ohhhh iyi geziyosun desene nargile filan
sen ankarada değilmiydin canım deniz diyosun ama sana apla tavsiyesi çok yeme sonra yersende gündüz ye eritmeye bak ben daha eski kiloma inemedim yaşlılık işte metabolizma durdumu ne:26:

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler herkese bu saate kadar nerdeydim hemen açıklıyayım..
Bugün kocacım çalışmadı saolsun bizi denize götürdü. Sabah hazırlıkla geçti giremedim öğleden sonra zaten denizdeydik eve geldik duş tu yemekt vs. derken bu saat oldu..
Ama güzel haber tüm gün dışarıda olmama rağmen diyete aynen devam ve ilk gün 1,100 gr vermiş bulunuyorum bugünün meyvesini de yarın görücem inşallah..
Menümüde yazayım girmişken..

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
3-5 dal maydanoz
3-5 dal dereotu
1 parmak kadar lıght beyaz peynir
1 bardak süt

Öğle
4 ızgara köfte (dışarda yedik biraz yağlıydı ama napiimm)
1-2 kaşık soğan piyaz
1 kutu lıght cola

ara
1 küçük kutu lıght süt

akşam üzeri
körili tavuk ciğeri küçük bir tabak ancak 150 gr falandır..

akşamın ilerleyen saatlari
1 çorba kasesi kadar ton balıklı salata (light ton balık, dere otu, maydanoz, kornişon ve soğan ile yapıldı)
2 yk yoğurt
çok yorgunum, hemen yatıcam 5 mesaj falan yazamıycam üzgünüm gitti puanlar.. Herkese iyi geceler..

canım ankaradan ayrıldık

kardenızdeyız tatıl köyune geldık.

ayy bendce merak edıyom gelınce kaç kılo olucam dıye.

sen nıye dukan yapmıyon?

selam kızlar ben geldim.kardeşimdeydim sınavda görevli olduğunda kızına bakmaya gitmiştim.ameliyat oldu ya demiştim.eve yeni geldim. ancak soyun dökün.vss .bu arada canım sıkkın accık ama sonra anlatırım nedenini.ben bi netleştireyim de

günaydınnnn çubuk krekerlerrrr
daha yeni kalktım kahvaltı hazırlıycam eşim açmış neti görünce bi slm verem dedim

sıkma canını canım inş. çok önemli bişey değildir anlatmak istersen biz burdayız

Son düzenleme:
canım ankaradan ayrıldık

kardenızdeyız tatıl köyune geldık.

ayy bendce merak edıyom gelınce kaç kılo olucam dıye.

sen nıye dukan yapmıyon?

hımm anladım canım bende deniz filan deyince şaşırmıştım ben meyvesiz yapamam hele karpuzsuz hiç ondan çekiniyorum ama yarın başlıycam biraz esneterek protein diyetine ben uydurdum bu diyetidiyetisyen olucam yakında kendime faydam yok o başka

kızlar nerdesiniz....
aslıcım yanlızkalmışsın canım buralarda...
neyse korkma bu gün eşim bilgisayarını bıraktı akşam kadar buralardayım inşallah...

kızlar nerdesiniz....
aslıcım yanlızkalmışsın canım buralarda...
neyse korkma bu gün eşim bilgisayarını bıraktı akşam kadar buralardayım inşallah...

çok sevindim canım sorma sen yoksun kızlarda pek uğramıyo şikayet ediyim bari sana:)))))) şaka şaka geziyolar herhalde haftasonunun tadını çıkarıyolar çok sıcak ben evden çıkamadım dün bugünde akşama doğru çıkıcam

diyetin nasıl canım vermeye devam ediyomusun:??*

bende sabah 2 dil. etimekle hafif bi kahvaltı öğlen akşam et yumurta yiyerek protein ağırlıklı beslenicem bu hafta eğer yapabilirsem 3 hafta devam edicem ramazana kadar ne verirsem ramazanda koruma uyguluycam inşşşşş..

gunyadin kizlar bende yeni kalktim
mahvetti beni dun karnimla belim
ilk defa bu kadar agriyor genelde ilk iki uc saat agrir sonrada normale donerdi dun aksama kadar yattim
bugun daha iyiyim
dun aksamda hic birsey yemedim resmen acliktan migdem kaziniyordu
sabah korolasi tartiya ciktim 600gram fazla gosterdi sinirim bozuldu insallah regldendir
esim kahvalti hazirliyor (simdi nette geziniyor gorurse ayip olur) kahvaltimi yapip geliyim

yap canim iyi olur .. valla sasirtmak lazim bu vucudlari artik cok oluyorlar bir ileri bi geri resmen dalga geciyorlar bizimle
benimde yulafim geldi, ozel bitki cayi aldim kabizlik icin, metobolizma hizlandirici 1,2 hafta sonra bende yapicam ama daha bilincli bi sekilde bu seferki gibi olmuyacak

tekrar geçmiş olsun canım
bi tatile gittim 10 gün bide ilk 5 günü diyetimi bozmadım son 5 günde ne yediysem sanki geleli nerdeyse 1 ay olacak hala eski kiloma dönemedim 3 kilo almıştım 1 kilosunu anca verdim neden böyle oldu anlayamıyorum

o yüzden proteine ağırlık vericem bide öyle deniycem ben sabahları 1 dil de olsa ekmek yemeden vede meyvesiz yapamam
o yüzden böyle deniycem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…