Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ağla böcüğüm ağla da rahatla.....

kız nazara mı geldın o kadar kıloyu verdın....

bize de anlatabılırsın.....sen mukemmel bı annesın bunu da unutma.....

dün akşam giremediğim için, şuanda gördüm yazını tatlım, umarım bu saate kadar sıkıntıların birazda olsa hafiflemiştir. Allah yar ve yardımcın olsun canım.

Kızlar günayın nerelerdesiniz bakeemm
bu sabah birazcık geç uyandım daha kahvaltı yapmadım. açıkcası kararsızımda biraz atak evresine devam mı etsem seyir evresine başlasam mı bilemedim.. çünkü bu sabah 400 gr fazla çıktım tartıda.. dünkü duam kabul olmamış geri geldi gidenler..

Yanlış anlayanlara

Benden, doğru ile günaydın

Husumetle yaklaşanlara

Benden, dostluk ile günaydın

Ağlayan çocuklara

Benden, şevkat ile günaydın

Kötü düşüncelere

Benden, iyilik ile günaydın

Yorum yapanlara

Benden, susarak günaydın

karanlık dünyaya

Benden, ayışığı ile günaydın​

yakinlarinda birilerine anlatman lazim hayatim
zaten yeterince derdin var bunuda icine atarsan kendine zarar verirsin.
sorun ne bilmiyorum ama umarim en kisa zamanda hal olur

Yarayi verende yarayi saranda O mai .. elbet gecicek bu gunler .. bol bol agla, bol bol insirah suresini oku cok ferahlatiyor ..
vede anlat birilerine mutlaka, paylastikca azaliyor .. biriktirdikce dahada kotu oluyor ..

ağla böcüğüm ağla da rahatla.....

kız nazara mı geldın o kadar kıloyu verdın....

bize de anlatabılırsın.....sen mukemmel bı annesın bunu da unutma.....

dün akşam giremediğim için, şuanda gördüm yazını tatlım, umarım bu saate kadar sıkıntıların birazda olsa hafiflemiştir. Allah yar ve yardımcın olsun canım.

sağolun arkadaşlar... Allah razı olsun...
psikatriden randevu aldım yarın için bakalım belki yardımcı olur...
hiç olmazsa ilaç verir uyurum...

ilaclar cozum degil canim inan uyumakla hic bir sorun cozulmuyor
maicim bilmem gidermisin ama
Konyada Nazlisoz terapi merkezi diye bi yer var
Betul Nazlisoz ve Ilhan Nazlisoz cifti beraber calisiyorlar
Psikolojik Danışmanlik
Evlilik terapistligi, Cinsel Terapistlik, EFT Terapisti, hipnozda olmak uzere bir cok dalda yardimci oluyorlar ..
once sorunlarim yuzunden simdide sirf hal hatir sormak icin her yaz mutlaka ugrarim yanlarina
cok sicak kanli cok samimi insanlar ve ben onlarin sayesinde asilmaz dedigim bir cok sorunumu astim .. siddetle tavsiye ediyorum gidersen inan pisman olmazsin ... bazen en yakinlarindansa bir yabanciya anlatmak en kolayi ...

mai hem sen olmayinca sayfamiz oksuz kaldi .. hem sen yazmayinca eminim kimseninde yazasi gelmiyor, sahsen ben oyleyim

herkese günaydınn, umarım hepiniz güzel ve kaçamaksız bir hafta sonu geçirmişsinizdir.

sanada gunaydin canim
ben hafta sonu hic kacamak yapmamistim taki dun geceye kadar .. dun gece mahvettim hem ekmek yedim hemde esimin yaptigi mangallardan huplettim yatacak vakit

hoş geldin canım bizde seni özledik naptın bakalım bu zaman zarfında ?????*

hoşbuldum canım napalım iş güç aynen devam değişen bir şey yok kilo varmeye devam

canım yaa çok üzüldüm inşallah en kısa sürede derdine çare bulursun bende dua ediyorum inan senin için fazla üzülme kendine zarar verirsin her şerde bir hayır vardır bunu unutma tatlım ...

hosgeldin canim .. ohooo sen yokken neler oldu neler .. herkesler dukanla zayifladi bi biz kaldik asliyla

hadi yaaaa allah allahhhhh bende verdim ama 1 kilo verdim sanıyorum şeytanın bacağını kırdım
79 kiloyum şu anda her akşam yürüyüşümü yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama ben kendimi çok fazla zorlamıyorum dukkanıda daha sonra denerim kilo veremediğim takıldığım zamanlarda desene bir siz birde ben kaldım kilo veremeyenler arsında

sanada gunaydin canim
ben hafta sonu hic kacamak yapmamistim taki dun geceye kadar .. dun gece mahvettim hem ekmek yedim hemde esimin yaptigi mangallardan huplettim yatacak vakit

canım oluyor bazen öyle ama bugün hiç kaçamak yapmamış gibi devam et yok olup gitsin dün geceki kaçamakın

canım yazını yeni gördüm arkadaşlar söylenmesi gerekeni söylemiş zaten üzülme demekte anlamsız olur derdin herneyse inş...çok çabuk atlatırsın unutma bizim ve yavrularının sana çooooook ihtiyacı var eğer anlatmak istersende dinlemeye hazırım canım umarım dünden beri biraz daga rahatlamışsındır mevlam yardımcın olsun

çok iyi yapmışsın bende kızımı götürdüm çok faydasını gördüm insanın bakış açısını değiştirerek çözüm üretiyorlar hiç olmaz dediğin noktada hemde ben çok memnun kaldım..ama uymak çözüm değilki canım eninde sonunda uyanacak olduktan sonra öyle düşünme inş.. tez zamanda çaresini bulur bu günleri geride bırakırsın bulursun yoksa

canım yazını yeni gördüm arkadaşlar söylenmesi gerekeni söylemiş zaten üzülme demekte anlamsız olur derdin herneyse inş...çok çabuk atlatırsın unutma bizim ve yavrularının sana çooooook ihtiyacı var eğer anlatmak istersende dinlemeye hazırım canım umarım dünden beri biraz daga rahatlamışsındır mevlam yardımcın olsun

çok iyi yapmışsın bende kızımı götürdüm çok faydasını gördüm insanın bakış açısını değiştirerek çözüm üretiyorlar hiç olmaz dediğin noktada hemde ben çok memnun kaldım..ama uyumak çözüm değilki canım eninde sonunda uyanacak olduktan sonra öyle düşünme inş.. tez zamanda çaresini bulur bu günleri geride bırakırsın

Son düzenleme:
bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim
sabah
2 etiform bisküvi üzerine azcık krem peynir
yarım domates
öğlen
kıymalı yumurta
1 bardak ayran
ikindi
sütlü şekersiz kahve
akşam
fırında köfte ve sebze

nasılım kızlar bu haftaya azimli başladım bakalım.

daha iyiyim canım teşekkür ederim

sevindim canım inş.. daha iyi olacaksın dualarım seninlee

bugün yine temizlik günümdü kızlarr
dip köşe balkonlarki çok büyükler yaa hepsini temizledim yeşil çayımıda içerek size bakıyım dedim amaaaaa kimseler yok
nerdesiniz bakemm :26::26:

İyi olmana sevindim canım bende.. aklım sende kalmıştı..

Ben burdayımya bacım beni adamdan saymıyon mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…