Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben de kızı uyutayım diye uzanmıştım uyumuş kalmışım sıcaktan..
dalıveririm de oğlan camdan sarkar diye camları da açmıyorum öldüm vallahi...
diyeti bu gün bozdum yine... ama yarın yine aynen devam edicem inşallah...
ekmek makinesinde kek denemiştik e oğlanl ondan yedim 2 dilim....
ama bizim kek başaısız oldu nedense... ekmek gibi oldu..

canım helvalardan olabilir mi acaba...
yaa kalori sayarken neyi ne kadar aldığınıza da bakmnız lazım...
1200 kalori geçmiyosun ama içeriği karbonhidrat ağırlıklı oluyor o da kilo vermeyi engeliyor işte...
3 gün proteinle beslenip yine eski düzene dönersen verdiklerini alırsın canım malesef...

Merhaba kizlar nasilsiniz?

benim pek keyfim yok
dün baya gezdim, ama birazda kacamak yaptim ve bu tartiya 400 gram olarak yansidi
zaten dün nedense 700 gram fazla göstermisti tarti, yani dünü toplam 1 kilo 100 gram artiyla kapadim
bugun dukana devam ediyorum yine
bakalim cumaya kadar tartilmak istemiyorum, umarim düzene girer tekrar.

Mai hosgeldin tekrar tatlim...

asli bence senin belirli düzeni olan bi diyete ihtiyacin var, senin menülerin hep cok karmasik ve hic diyete uygun gelmiyor bana acikcasi :S
kizma kirilma bana ama gercekten bu sekilde diyetini uzatarak sadece kendine eziyet ediyorsun

ben dünkü menümü yazayım
dün sp günümdü

sabah 2 yumurta ile dukan galetası
öğle mangal tavuk
akşam azcık kaçtı sanki
3 veya 4 kaşık patlıcan oturtma(kızartılarak yapılmış):78:

cuma günü ps günü
sabah yarım soğan 1 yumurta ve domates ile piyaz
öğle misafirlikteydim yumurta haşlattım yuurta ve salatalık+ çay ile geçiştirdim...
öğleden sonra az karpuz yedim
akşam ne yediğimi hatırlamıyorum ama kaçamak yapmadım eminim...

bu gün sabah da kahvaltı yapamamıştım
kek yedik işte oğlanla
az öncede dukan yayla çorbası içtim 1 kepçe...

hoşbulduk tatlım...
evet 1 gün bozup biraz abartınca hemen geri geliyor verdiklerin amasonra 1 gün saf proteinle geçirince hoooppp hemen gidiyor üzülme...
henüz başındayız çünkü... inşallah korumayıda tamamlarsak ozamn menülerimizde zenginleşecek ama kilolar geri gelmeyecek...
tabi çok abartmıcaz yemeyi inşallah...

doğru canım ben kal sayarken biraz karbona yükleniyorum bıraktım zaten haftaiçi diyet haftasonu karbon ağırlıklı yiycem bakalım bide böyle deniycem

yok canım kırılmak ne demek bende bunu fark ettim zaten ama bir haftama mal oldu artık kaçamak yapmadan tabi dayanabilirsem 2 hafta yapıcam lesliyede başlıycam destek bekliyorummmm

kızlar slm.. mai gelmiş aramıza ama ben kaçırdım onu bol bol kaçamak yapmış bende son durumu sorcaktım kaç kilo diye..
bana gelince bugün atak evresinin son günü ve ben gayet alıştım bu diyete..
bu sabah itibariyle 50 li rakamları gördüm çok şükür..
59,5 olmuşum yani 2 günde giden toplam kilo 1,900 gr inşallah geri gelmez (aminn)
kaçamak girdim nete birazdan dışarı gidicez kızlar akşam fırsat bulursam uğrarım.. herkes kendine ii baksın..

bende sebzeli gün yapiyorum bakalim bugun, yarin saf protein yaparim... cumaya ne sonuc vercek merak ediyorum

yok canım kırılmak ne demek bende bunu fark ettim zaten ama bir haftama mal oldu artık kaçamak yapmadan tabi dayanabilirsem 2 hafta yapıcam lesliyede başlıycam destek bekliyorummmm

hadi bakalim hayirlisi :)

tebrikler cnm 2 günde 2 kilo süper

kizlar bisey fark ettim
su icememe sorunuz varsa böyle siseleri öneririm

spor icin yapilmis siseler, eminim görmüsünüzdür.
bu siselerle insan kesinlikle daha cok ve daha kolay su iciyor

maicik kuzucuk napıyosun bakalım biz taşıncaz ev topluyorum daha ne zaman taşınacağımız tam belli değil ama bu ay içinde inşallah taşınacağız canım ev bitti sayılır bu ay içinde teslim edilir sanırım
sıcaklarda ev taşımak zor ama napalım sıcaklara kaldık
dukan diyetine başladın sanırım hadi kolay gelsin nasıl gidiyo iyimi dendiği gibi kolay kilo verebiliyomusun

kizlar bisey fark ettim
su icememe sorunuz varsa böyle siseleri öneririm

spor icin yapilmis siseler, eminim görmüsünüzdür.
bu siselerle insan kesinlikle daha cok ve daha kolay su iciyor

evet canim kullaniyorum gercekten daha cok ve daha kolay tuketiliyor su

..............................

bizde oglusumla 1 saat yuruyusumuzu yaptik geldik
hava cok guzel ne sicak ne soguk .. hafifde yagmur yagiyor .. mis gibi toprak kokuyor ...

süper tebrik ederim inş.. geri gelmez

sl kızlar n,hayet bilgisayarım geldi ve sizlere kavuştum
hepinizi çok özledim geçmiş de bayağı bir birikmiş sadece kısaca göz attım umarım ben yokken her şey ve herkes iyidir ..
kaptancım kaç puanımı kırdın çok merak ettim???:18:

hoş geldin canım bizde seni özledik naptın bakalım bu zaman zarfında ?????*

kızlar ben çok kötüyüm...
ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra ama ağlayamıyorum...
boğazım düğüm düğüm...
birilerine anlatıp rahatlamak istiyorum ama anlatamıyorum...
kalbim çok acıyo canım çok çok yanıyo
dua edin bana kızlar geçsin bu günler...

hosgeldin canim .. ohooo sen yokken neler oldu neler .. herkesler dukanla zayifladi bi biz kaldik asliyla

yakinlarinda birilerine anlatman lazim hayatim
zaten yeterince derdin var bunuda icine atarsan kendine zarar verirsin.
sorun ne bilmiyorum ama umarim en kisa zamanda hal olur

Yarayi verende yarayi saranda O mai .. elbet gecicek bu gunler .. bol bol agla, bol bol insirah suresini oku cok ferahlatiyor ..
vede anlat birilerine mutlaka, paylastikca azaliyor .. biriktirdikce dahada kotu oluyor ..

maim ne oldu kuzum..arkadaşlar ne güzel demiş..üzüntüler paylaştıkca azalır.sende rahatlarsın..kardeşin anan baban.kim varsa.belki komşun.ne olur içine atma en acı o dur işte..umarım herşey gönlünce olur en kısa sürede..sanalda olsa ben her zaman yanındayım..istersen daha öteside olur:))

hoşgeldin kız kaçak. inşallah kilo almadan gelmişsindir canım yoksam maiden çekeceğin varr hahaha..

Bebeeem noldu sana yaww..
keşke yakınında olsamda gelsem.. Paylaş bitanem anlat anlatmazsan dert sahibi olursun.. Anlatki rahatlayasın..
Allahım sana her işinde kolaylık, sabrına mükafat versin.. Kanatsız meleğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…