çok sevindim canım sorma sen yoksun kızlarda pek uğramıyo şikayet ediyim bari sana:)))))) şaka şaka geziyolar herhalde haftasonunun tadını çıkarıyolar çok sıcak ben evden çıkamadım dün bugünde akşama doğru çıkıcam
diyetin nasıl canım vermeye devam ediyomusun:??*
bende sabah 2 dil. etimekle hafif bi kahvaltı öğlen akşam et yumurta yiyerek protein ağırlıklı beslenicem bu hafta eğer yapabilirsem 3 hafta devam edicem ramazana kadar ne verirsem ramazanda koruma uyguluycam inşşşşş..
tekrar geçmiş olsun canım
bi tatile gittim 10 gün bide ilk 5 günü diyetimi bozmadım son 5 günde ne yediysem sanki geleli nerdeyse 1 ay olacak hala eski kiloma dönemedim 3 kilo almıştım 1 kilosunu anca verdim neden böyle oldu anlayamıyorum
o yüzden proteine ağırlık vericem bide öyle deniycem ben sabahları 1 dil de olsa ekmek yemeden vede meyvesiz yapamam
o yüzden böyle deniycem bakalım
Merhaba kizlar nasilsiniz?
benim pek keyfim yok
dün baya gezdim, ama birazda kacamak yaptim ve bu tartiya 400 gram olarak yansidi
zaten dün nedense 700 gram fazla göstermisti tarti, yani dünü toplam 1 kilo 100 gram artiyla kapadim
bugun dukana devam ediyorum yine
bakalim cumaya kadar tartilmak istemiyorum, umarim düzene girer tekrar.
Mai hosgeldin tekrar tatlim...
asli bence senin belirli düzeni olan bi diyete ihtiyacin var, senin menülerin hep cok karmasik ve hic diyete uygun gelmiyor bana acikcasi :S
kizma kirilma bana ama gercekten bu sekilde diyetini uzatarak sadece kendine eziyet ediyorsun
canım helvalardan olabilir mi acaba...
yaa kalori sayarken neyi ne kadar aldığınıza da bakmnız lazım...
1200 kalori geçmiyosun ama içeriği karbonhidrat ağırlıklı oluyor o da kilo vermeyi engeliyor işte...
3 gün proteinle beslenip yine eski düzene dönersen verdiklerini alırsın canım malesef...
Merhaba kizlar nasilsiniz?
benim pek keyfim yok
dün baya gezdim, ama birazda kacamak yaptim ve bu tartiya 400 gram olarak yansidi
zaten dün nedense 700 gram fazla göstermisti tarti, yani dünü toplam 1 kilo 100 gram artiyla kapadim
bugun dukana devam ediyorum yine
bakalim cumaya kadar tartilmak istemiyorum, umarim düzene girer tekrar.
Mai hosgeldin tekrar tatlim...
asli bence senin belirli düzeni olan bi diyete ihtiyacin var, senin menülerin hep cok karmasik ve hic diyete uygun gelmiyor bana acikcasi :S
kizma kirilma bana ama gercekten bu sekilde diyetini uzatarak sadece kendine eziyet ediyorsun
hoşbulduk tatlım...
evet 1 gün bozup biraz abartınca hemen geri geliyor verdiklerin amasonra 1 gün saf proteinle geçirince hoooppp hemen gidiyor üzülme...
henüz başındayız çünkü... inşallah korumayıda tamamlarsak ozamn menülerimizde zenginleşecek ama kilolar geri gelmeyecek...
tabi çok abartmıcaz yemeyi inşallah...
yok canım kırılmak ne demek bende bunu fark ettim zaten ama bir haftama mal oldu artık kaçamak yapmadan tabi dayanabilirsem 2 hafta yapıcam lesliyede başlıycam destek bekliyorummmm
kızlar slm.. mai gelmiş aramıza ama ben kaçırdım onu bol bol kaçamak yapmış bende son durumu sorcaktım kaç kilo diye..
bana gelince bugün atak evresinin son günü ve ben gayet alıştım bu diyete..
bu sabah itibariyle 50 li rakamları gördüm çok şükür..
59,5 olmuşum yani 2 günde giden toplam kilo 1,900 gr inşallah geri gelmez (aminn)
kaçamak girdim nete birazdan dışarı gidicez kızlar akşam fırsat bulursam uğrarım.. herkes kendine ii baksın..
kizlar bisey fark ettim
su icememe sorunuz varsa böyle siseleri öneririm
spor icin yapilmis siseler, eminim görmüsünüzdür.
bu siselerle insan kesinlikle daha cok ve daha kolay su iciyor
kızlar slm.. mai gelmiş aramıza ama ben kaçırdım onu bol bol kaçamak yapmış bende son durumu sorcaktım kaç kilo diye..
bana gelince bugün atak evresinin son günü ve ben gayet alıştım bu diyete..
bu sabah itibariyle 50 li rakamları gördüm çok şükür..
59,5 olmuşum yani 2 günde giden toplam kilo 1,900 gr inşallah geri gelmez (aminn)
kaçamak girdim nete birazdan dışarı gidicez kızlar akşam fırsat bulursam uğrarım.. herkes kendine ii baksın..
sl kızlar n,hayet bilgisayarım geldi ve sizlere kavuştum
hepinizi çok özledim geçmiş de bayağı bir birikmiş sadece kısaca göz attım umarım ben yokken her şey ve herkes iyidir ..
kaptancım kaç puanımı kırdın çok merak ettim???:18:
hepinizi çok özledim geçmiş de bayağı bir birikmiş sadece kısaca göz attım umarım ben yokken her şey ve herkes iyidir ..
kızlar ben çok kötüyüm...
ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra ama ağlayamıyorum...
boğazım düğüm düğüm...
birilerine anlatıp rahatlamak istiyorum ama anlatamıyorum...
kalbim çok acıyo canım çok çok yanıyo
dua edin bana kızlar geçsin bu günler...
boğazım düğüm düğüm...
boğazım düğüm düğüm...
boğazım düğüm düğüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?