Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya kızlar benim oğlan ben ne yersem ondan yiyo...
onlara ayrı yemek yapıyorum ama istemiyo sabah dereotu, maydanoz vs ile otlarla omlet yapmıştım ben 2 lokma aldım gerisini oğlan bitirdi..
zaten zayıf çocuğum iyice zayıflıcak diye korkuyorum...
şimdi çılbır yaptım kendime saklanıp yedim resmen...
ona da mercimek çorbası yaptım inşallah yedirebilirim...

benim kızım daha 6,5 aylık, ek gıdaya geçtik ama yo kardeşim yemiyor bi türlü, kavga dövüş ne verirsek ağzına o. ama biz yemek yerken ciğercinin aç kedisi gibi bakıyor bizimkilerden verince elimle çok güzel yiyor daha uzaktan elimi ağzına çekiyor sıpaaa :)

hahahaha... aynısını sabah bende yaşadım ..
sabah kendime mantarlı menemen yaptım ona normal yumura haşladım kendi yumurtasını yemedi benim kine saldırdı..
şimdi o uyuyor ben yemek yiyorum..İnşallah mercimeği yer ayrıca bizimkininde öğle menüsü mercimek ne tesadüf dimi...ama bizim mercimeğimiz yeşil.. Sizinki ne renk??

bu arada sabahtan beri yediklerimi yazayım. bi kaç gündür bi gariplik var bende canım hiç bişi yemek istemiyor ama sofraya oturduğumda da doymak bilmiyorum anlamadım neyin nesii,

sabah küçük bi dilim mücver,
ara- yok ( bilmiyorum iyimi yaptım kötümü ??? )
öğlen - yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık kurufasulye + 2 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

afiyet olsun çok güzel olmuş arada olsa fena olmazmış..

İyi olmana sevindim canım bende.. aklım sende kalmıştı..

Ben burdayımya bacım beni adamdan saymıyon mu?

hayaletmiydin kız yoksam ben kimseyi görmedim yazarken canikom yoksa adamdan saymamak ne demek aşkolsun sizler benim için çok değerlisiniz nede olsa kader arkadaşıyız

gideyimde köfte yoğurayım ben size sordum bi rondo markasıda vermediniz bileğime kuvvet doğruyayım soğanları

Niye öyle diyon ablacım.. Ben öyel bir soru hiç hatırlamıyom inan hatırlasam tavsiye ederdim.. Yani öncelikle şunu belirteyim kesinlikle ve kesinlikle sinbo alma.. ben aldım 3 ayda hurdaya çıktı.. Şimdi eşim siemens marka almış iyi gibi hem rondo hem mikser hemde blendır olandan memnunum. Başka kullanmadım bilmiyom ama tefal de iyidir tabi biraz tuzlu..

hımmm ..sorum kaynadı herhalde arada canım ondan görmedin ..1 hafta önce filandı herhalde braun ile tefal arasında kaldım kredi kartını çok kullandım bu ay 20sinde alıcam ama sanırım tefal alıcam nette baktım çok memnunlar ondan

slm kızlar ben geldim herşey yolunda diete devam.gerçi bugün dışardaydım .dişçiye gittim öğle paydosunda bi dürüm çiköfte yedim onun dışında herşey düzene göre:)

bu arada sabah 67.1 gördüm tartıda

çok sevindim canım senin adına bende görücekmiyim acaba 6lı rakamları

herkesler aksam yemegine gitmis sanirim
bizde tum gun oglusumla magzalardaydik
ayaciklarima kara kara sular indi
burda senede iki defa buyuk soldlar yani indirimler oluyor bi yazin bide kisin
gecen hafta % 50 idi bu hafta % 70 di
super seyler doldurdum 25 € luk takimlari 7 € ya aldim
en cokda oglusuma doldurdum
kislik herseyini tamamladim sanirim.. hatta hizimi alamayip ese dostada doldurdum

bi tek kendime fazla birsey almadim
iki tane cok guzel yazlik elbise, 1 tanede kislik uzun kazak aldim 38 beden ama giymek nasip olacakmi bakalim cunku ben hala 42 bedendeyim

gideyimde köfte yoğurayım ben size sordum bi rondo markasıda vermediniz bileğime kuvvet doğruyayım soğanları

ay canim ben moulinex demistim
simensin urunleride kolay kolay bozulmuyor onda tavsiye ederim

masallah canim sana yakinda sen 65 i gorursun

amannn olur öle vakalar cnm hemen başka bişeyler hazırlarsın.herkesin başına gelir böle şeyler.

saglik olsun ablacim ya .. bosver sen hemencik hazirlarsin baska biseyler ..

aslında beceriksiz değilimdirhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/silly.gifkuzenimle sohbete daldık msn de

elif senacımm güle güle giy cicilerini ben hala eski kıyafetlerim le idare ediyorum zaten bende her beden kıyafet var biraz düşkünümdür kıyafete o yüzden uzun bi süre almıycam kilomu verip sabitlemeden aslaa

bendede suan 42 dolu, dogumdan sonra almistim ama asla almiycam bi daha 42 .. ya bunlari giyicem yada zayifliycam .. bana en buyuk ceza bu
hep aldiklarim 38

sabah:
domates
haşlama yumurta1 tane
5 zeytin
kaşar peyniri
2 dilim tam buğday ekmek

öğle:
türk kahvesi büyük fincanda
boool suu

akşam:
midye ekmek
1 bardak şekersiz çay

spor her akşam 1 saat yürüyüş
yeşil çay

Merhaba kizlar gecmisi okumadim maalesef
ama kacakcay dönmüs galiba, hosgeldin canim...

cok halsizim bugun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…