ya kızlar benim oğlan ben ne yersem ondan yiyo...
onlara ayrı yemek yapıyorum ama istemiyo sabah dereotu, maydanoz vs ile otlarla omlet yapmıştım ben 2 lokma aldım gerisini oğlan bitirdi..
zaten zayıf çocuğum iyice zayıflıcak diye korkuyorum...
şimdi çılbır yaptım kendime saklanıp yedim resmen...
ona da mercimek çorbası yaptım inşallah yedirebilirim...
ya kızlar benim oğlan ben ne yersem ondan yiyo...
onlara ayrı yemek yapıyorum ama istemiyo sabah dereotu, maydanoz vs ile otlarla omlet yapmıştım ben 2 lokma aldım gerisini oğlan bitirdi..
zaten zayıf çocuğum iyice zayıflıcak diye korkuyorum...
şimdi çılbır yaptım kendime saklanıp yedim resmen...
ona da mercimek çorbası yaptım inşallah yedirebilirim...
bu arada sabahtan beri yediklerimi yazayım. bi kaç gündür bi gariplik var bende canım hiç bişi yemek istemiyor ama sofraya oturduğumda da doymak bilmiyorum anlamadım neyin nesii,
sabah küçük bi dilim mücver,
ara- yok ( bilmiyorum iyimi yaptım kötümü ??? )
öğlen - yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık kurufasulye + 2 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
İyi olmana sevindim canım bende.. aklım sende kalmıştı..
Ben burdayımya bacım beni adamdan saymıyon mu?
gideyimde köfte yoğurayım ben size sordum bi rondo markasıda vermediniz bileğime kuvvet doğruyayım soğanları
Niye öyle diyon ablacım.. Ben öyel bir soru hiç hatırlamıyom inan hatırlasam tavsiye ederdim.. Yani öncelikle şunu belirteyim kesinlikle ve kesinlikle sinbo alma.. ben aldım 3 ayda hurdaya çıktı.. Şimdi eşim siemens marka almış iyi gibi hem rondo hem mikser hemde blendır olandan memnunum. Başka kullanmadım bilmiyom ama tefal de iyidir tabi biraz tuzlu..
beceriksiz ablanız yemeğini yaktıııhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/mafoldumben.gif
slm kızlar ben geldim herşey yolunda diete devam.gerçi bugün dışardaydım .dişçiye gittim öğle paydosunda bi dürüm çiköfte yedim onun dışında herşey düzene göre:)
bu arada sabah 67.1 gördüm tartıda
gideyimde köfte yoğurayım ben size sordum bi rondo markasıda vermediniz bileğime kuvvet doğruyayım soğanları
slm kızlar ben geldim herşey yolunda diete devam.gerçi bugün dışardaydım .dişçiye gittim öğle paydosunda bi dürüm çiköfte yedim onun dışında herşey düzene göre:)
bu arada sabah 67.1 gördüm tartıda
beceriksiz ablanız yemeğini yaktıııhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/mafoldumben.gif
amannn olur öle vakalar cnm hemen başka bişeyler hazırlarsın.herkesin başına gelir böle şeyler.
saglik olsun ablacim ya .. bosver sen hemencik hazirlarsin baska biseyler ..
aslında beceriksiz değilimdirhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/silly.gifkuzenimle sohbete daldık msn de
elif senacımm güle güle giy cicilerini ben hala eski kıyafetlerim le idare ediyorum zaten bende her beden kıyafet var biraz düşkünümdür kıyafete o yüzden uzun bi süre almıycam kilomu verip sabitlemeden aslaa
hoşbulduk canımMerhaba kizlar gecmisi okumadim maalesef
ama kacakcay dönmüs galiba, hosgeldin canim...
cok halsizim bugun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?