- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Merhaba kizlar gecmisi okumadim maalesef
ama kacakcay dönmüs galiba, hosgeldin canim...
cok halsizim bugun ya
bugün denize gittim oğlumla bi yüzdüm bi yüzdüm ohh sefam olsun çok özlemişim yüzmeyi yaaa havalardan anca gidebildik malum boğaz baya bi soğuk oluyor
sende hosgeldin canim nerelerdesin gozum seni ariyor ikindiden beri ...
sende hosgeldin canim nerelerdesin gozum seni ariyor ikindiden beri ...
oh sefan olsun iki kulacda benim icin at bi daha gidersen
bende bugun bikini aldim iki tane 38, 40 beden denemedim ama 2 ay sonraya kadar insallah icine sigabilirim
bugün denize gittim oğlumla bi yüzdüm bi yüzdüm ohh sefam olsun çok özlemişim yüzmeyi yaaa havalardan anca gidebildik malum boğaz baya bi soğuk oluyor
çok sevindim canım senin adına bende görücekmiyim acaba 6lı rakamları
herkesler aksam yemegine gitmis sanirim
bizde tum gun oglusumla magzalardaydik
ayaciklarima kara kara sular indi
burda senede iki defa buyuk soldlar yani indirimler oluyor bi yazin bide kisin
gecen hafta % 50 idi bu hafta % 70 di
super seyler doldurdum 25 € luk takimlari 7 € ya aldim
en cokda oglusuma doldurdum
kislik herseyini tamamladim sanirim.. hatta hizimi alamayip ese dostada doldurdum
bi tek kendime fazla birsey almadim
iki tane cok guzel yazlik elbise, 1 tanede kislik uzun kazak aldim 38 beden ama giymek nasip olacakmi bakalimcunku ben hala 42 bedendeyim
ay canim ben moulinex demistim
simensin urunleride kolay kolay bozulmuyor onda tavsiye ederim
masallah canim sana yakinda sen 65 i gorursun
Hosbuldum tatlim, evt bugun ilgilenmedim burayla farkindayim
biraz kizginim ondan belki
dün hic kacamak yapmadigim halde bu sabah tarti yine arti gösterdi :S
cumaya kadar tartilmicam moralimi bozuyor
inşallah cnm yaa temmuz sonu 65 olurum diyodum bozulmaz inşallah ta ağustos sonuna 60 istiyorum eylülün ilk haftası planım varda :)) ufak bi tatil gibiii
bosver canim gecen hafta gidenleri dusun normalde iki uc haftada verecegin kiloyu gecen hafta birden verdin oyle degilmi ?
bu artilarda onun tuzu biberi olsun .. hem mai demisti ya seyir doneminde aliniyor biraz diye ..
eylulde bizde tatile gidiyoruz canim
o yuzden benimde hedefim en az 58 filandi ama 60 ada raziyim
biz beraber ilerleyelimmi ne dersin canim ? eylule kadar hatta ben agustosun 13 une kadar 60 olmak istiyorum varmisin benimle ?
kizlar bende regl donemimde oldugum icin asiri sekilde yiyesim var
heralde biraz sislikde var sabah 66.3 ciktim
cumaya kadar 65 i gorurum insallah zira tickerimde 65.4 yaziyor(gecen cumaki kilom ) mutlaka onun altina inmem lazim
kızlar hepinize günaydın,
inanılmaz kötü bir gece geçirdik. akşam 19:09 da DEPREM oldu 4,7 şiddetinde ,merkezüssü bilecik olduğu için neredeyse 6 şiddetinde gibi hissedildi.mutfakta bi o yana bi bu yana sallandık çok şükür 10 saniye kadar sürdü eğer daha fazla olsaydı sonumuz kötüydü. babamız şehir dışında 6,5 aylık kızım ve annemle ne yapacağımızı şaşırdık. evim 6. kat ( en üst ) herşey devrildi bütün çekmeceler, komidin üstleri, kızımın odasındaki oyuncaklarrr. can havliyle dışarı attık kendimizi, ne benim ayağımda bi çorap, kızım desen bodyle sadece. şoka girdim resmen. gece yarısına kadar sokaktaydık, onra ananeme gittik onunevi tek katlı betonerme o fazla hissetmemiş. gece orda kaldık ama uyumak ne mümkün gözümü kapatınca sallanıyoruzzzzz deyip fırladım hep.
Çok korkunçtu, Allah korudu hepimizii. şimdi işe geldim çapaçul bi vaziyette napiim eve giremedim. az önce yine bi artçı sarsıntı oldu.
tellerde, internette falan sıkıntı var sürekli. o yüzden bu ara giremezsem haberiniz olsun.
amin canım çok saol. Allah kimseye yaşatmasın, insan ne yapacağını şaşırıyor inanki.çok geçmiş olsun canım... rabbim beterinden korusun inşallah
Canım büyük geçmiş olsun.. Allah tüm ülkemizi beterinden korusun deprem ülkesiyiz sonuçta..
kızlar hepinize günaydın,
inanılmaz kötü bir gece geçirdik. akşam 19:09 da DEPREM oldu 4,7 şiddetinde ,merkezüssü bilecik olduğu için neredeyse 6 şiddetinde gibi hissedildi.mutfakta bi o yana bi bu yana sallandık çok şükür 10 saniye kadar sürdü eğer daha fazla olsaydı sonumuz kötüydü. babamız şehir dışında 6,5 aylık kızım ve annemle ne yapacağımızı şaşırdık. evim 6. kat ( en üst ) herşey devrildi bütün çekmeceler, komidin üstleri, kızımın odasındaki oyuncaklarrr. can havliyle dışarı attık kendimizi, ne benim ayağımda bi çorap, kızım desen bodyle sadece. şoka girdim resmen. gece yarısına kadar sokaktaydık, onra ananeme gittik onunevi tek katlı betonerme o fazla hissetmemiş. gece orda kaldık ama uyumak ne mümkün gözümü kapatınca sallanıyoruzzzzz deyip fırladım hep.
Çok korkunçtu, Allah korudu hepimizii. şimdi işe geldim çapaçul bi vaziyette napiim eve giremedim. az önce yine bi artçı sarsıntı oldu.
tellerde, internette falan sıkıntı var sürekli. o yüzden bu ara giremezsem haberiniz olsun.
varım cnm hemde nassıll varım valla ağustos beni korkutuyo ama ramazan ya şuan ki kadar dikkatli yemek olayını düzenleyemeyeceğim sanırım .bilemiyorum artıkk .bakıcaz inşallah veririz yaa
Kızlar günaydın hala uyuyormusunuz kimseler uğramamış takımdan.. Akrepcim günaydın demiş saolsun tükkanı bu sabah o açmış..
kızlar dün karmakarışık bir gündü bir sürü yedim içtim arada içtiğim kahveli sodanın çinde şeker varmış içtikten sonra fark ettim..birde akşam oğluma kek yaptım yaparken dayanamayıp birkaç parmak yaladım hamurundan..
Bu sabahta kocama yaptığım sucuklu peynirli omleti yarısını bıraktı ee israf olmasın diye ben yedim..Sonuçta protein ama bayağı yağlı bir protein oldu... Neyse artık bugün biraz dikkat edicem offf.. havada çok sıcak kapı pencere açamıyorum oğlan yüzünden..Pişik olcam bu gidişlee
amin canım çok saol. Allah kimseye yaşatmasın, insan ne yapacağını şaşırıyor inanki.
Çok saol innuk'cum, İzmit, Düzce, Simav depremlerini de hep hissettik biz buraya yakın olduğu için ama bu sefer merkes üssü burasıydı ve çok korkunçtu inanılmaz bi gürültü koptu bian eve kamyon çarptı sandık. Kızım olmasa ve babamız yanımızda olsa biraz daha sakin olabilirdim belki ama resmen şuurumu kaybettim, bütün gece ( kii şimdide ölee ) qayaklarım ellerim titredi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?