Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

geçmiş olsun canım :26:

günaydın
bugun sarıyer yanıyor kızlar hiç birşey yapmadan bile dursanız buram buram terliyorsunuz

sanada gunaydin canim
bugun fransada cok sicak gunlerdir yagan yagmurun ardindan 2 gundur burasida yaniyor ...

nerede bu millet nerede bu 1 takim yahu ?
hu hu huuuuuuu eridinizmi sicaklarda

slm arkadaşlar bende 1.takıma davet edildim 1,75 boyunda 104 kg ağırlığında 2 çocuk annesi 34 yaşında bir bayanım dün başladım diyete şimdilik iyi gidiyor bakalım hayırlısı inş

slm arkadaşlar bende 1.takıma davet edildim 1,75 boyunda 104 kg ağırlığında 2 çocuk annesi 34 yaşında bir bayanım dün başladım diyete şimdilik iyi gidiyor bakalım hayırlısı inş

hosgeldin canim insallah hedefine ulasirsin bizimle birlikte ...
vakit buldukca girmeye calis cunku biz diyetteki insanevlatlari yalniz kaldiikmi yoldan cikiyoruz

eslerimiz ne kadar degerli demi canim
kolumuz kanadimiz herseyimiz onlar, bide bebek olunca tamam artik tahmin edebiliyorum gecirdigin geceyi .. Rabbim yardimcin olsun esin de eminim cok merak etmisdir sizi ..

evet canım onların varlığı bile güven veriyor insana. kızım olmasaydı biraz daha soğuk kanlı olabilirdim ama o olunca fena oldum. eşimde çok merak etti, depremi yaşamış kadar sarsıldı o da haberi alınca. bide ben uzun süre şoktan çıkmadım ses tonum bile onu endişelendirmeye yetti.

geçmiş olsun canım :26:

teşekkür ederim tatlım

aramıza hoşgeldin canım

selam kızlar...
perigül hoşgeldin canım aramıza..

kızlar ben hayatımla ilgili önemli kararlar aldım bu gün..
geçmişe bakıp sürekli ağlayıp zırlamanın faydası yok anladım...
giden gidiyor su akıp yolunu buluyor...
zaman tüm acımasızlığıyla hızla gelip geçiyor...
önce şu lanet kilolarımdan kurtulmam lazım...
çok az kaldı hedefime
sonrasında ise artık kendim için yaşayacağım...
kimse değer kıymet bilmiyormuş anladım...
şu hayatta hep yanlızmışım anladım artık...zor kabul ettim ama artık anladım...
bundan sora kimse beni ağlatamıcak...
çünkü artık sadece kendime sarılıcam...
inşallah rabbim utandırmaz sonunda..

Bebişim inşallah aldığın kararlar hakkında hayırlı olan kararlardır.. seni bu kadar üzen her ne ise onu hayatından uzaklaştırman en güzeli.. Sen çok özel bir insansın biliyorsun değilmi ?? Rabbim sana kalan bundan sonraki hayatında güzel gün ler nasip etsin inşallah..
Bu arada bizide ihmal etme bak kaç gündür sensiz tadımız kaçtı biz seni çok seviyoz kıymetinide biliyoz bebeeemmm

ay uzuldum canim esine o daha bi mahvolmustur insallah yakinda donuyordur sende annenlerde kal canim esin gelesiye kadar eve gecme ..

benim oglum iki aylik yoktu daha lohusaydim esimde ise geri baslamisti o haftada gececi calisiyordu
gece 2 salonda oglani emziriyorum salonun kosesinde koskocaman bi orumcek gordum hemde koskocaman siyah tuyluydu bacaklari filan kalin kalindi ..
ilk defa hayatimda oyle bi orumcek gordum
oglani yatak odasina biraktim elektrik supurgesine orumcegi cektim supurgenin ucuna dunya kadar pecete tikadim supurgeyide ardiyeye kilitledim
ama nasil agliyorum hickira hickira esimi aradim anlatamiyorum ne oldugunu korkudan
yazik odu kopmustu sabah 7 ye kadar isigi kapatmadim oturdum oglumun basinda tekrar bi orumcek cikar diye birde seni dusunemiyorum canim o deprem panigiyle

canim cok guzel yazmissinda insallah yapabilirsin insallah uygulayabilirsin
insan bir kere baskalari icin yasamaya basladimi kurtulamiyor .. aldigin kararlari hayatina gecirmekte Rabbim yar ve yardimcin olsun ..

dunyaya donmene sevindim sen yokken buralar cok tatsiz tuzsuz canimiz ceza istiyor bak gittin tam 1 kilo aldim geriye

hakkinda hayirtlisi ne ise o olsun canim,rabbim aldigin kararlari uygulamayi nasip etsin ins.(özel mesajimi almadinmi)

slm millet dışarda işlerim vardı yeni geldim anam beni anacığı dışarda kapı önünde doğurmuş herhalde işler güçler hiç bitmiyo vallaa :))

kardeşlerim geldi az sonra havuza inicez artık akşama belki görüşürük anacım ben nasılsa giremicem anca güneşlenirim accukk

Bende sportmen bir kişilik olarak gidemde accık sport yapam gelem.. Gelince görüşürük artıkın..
Bide bankalar kapanmadan gidip eşimin kredi kartını yatırmam lazım yoksa fena fırça yerim hadi ben kaçtım bye....

kahve falına baktım :)) göreceksin kessin benim fallarım çıkarr

delüüü diete spora devam edersen verirsin tabee

ayyy ne güldüm bende diyom bu kız ne diyo diyeeinş. veririm de spor yapamıyorum ben işte

çok geçmiş olsun canım beterinden sakınsın

çok geçmiş olsun canım... rabbim beterinden korusun inşallah

hoş geldin canım aramızaa

canım mevlam yardımcın olsun inşşş. aldığın kararlar herneyse hakkında hayırlı olsunn

iyi etmişsin maicim...bu dünyada kimseden fayda yok derler hep.öyle ama..kendimizide unutmayacağız...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…