slm millet dışarda işlerim vardı yeni geldim anam beni anacığı dışarda kapı önünde doğurmuş herhalde işler güçler hiç bitmiyo vallaa :))
kardeşlerim geldi az sonra havuza inicez artık akşama belki görüşürük anacım ben nasılsa giremicem anca güneşlenirim accukk
Bende sportmen bir kişilik olarak gidemde accık sport yapam gelem.. Gelince görüşürük artıkın..
Bide bankalar kapanmadan gidip eşimin kredi kartını yatırmam lazım yoksa fena fırça yerim hadi ben kaçtım bye....
bosver canim gecen hafta gidenleri dusun normalde iki uc haftada verecegin kiloyu gecen hafta birden verdin oyle degilmi ?
bu artilarda onun tuzu biberi olsun .. hem mai demisti ya seyir doneminde aliniyor biraz diye ..
kızlar hepinize günaydın,
inanılmaz kötü bir gece geçirdik. akşam 19:09 da DEPREM oldu 4,7 şiddetinde ,merkezüssü bilecik olduğu için neredeyse 6 şiddetinde gibi hissedildi.mutfakta bi o yana bi bu yana sallandık çok şükür 10 saniye kadar sürdü eğer daha fazla olsaydı sonumuz kötüydü. babamız şehir dışında 6,5 aylık kızım ve annemle ne yapacağımızı şaşırdık. evim 6. kat ( en üst ) herşey devrildi bütün çekmeceler, komidin üstleri, kızımın odasındaki oyuncaklarrr. can havliyle dışarı attık kendimizi, ne benim ayağımda bi çorap, kızım desen bodyle sadece. şoka girdim resmen. gece yarısına kadar sokaktaydık, onra ananeme gittik onunevi tek katlı betonerme o fazla hissetmemiş. gece orda kaldık ama uyumak ne mümkün gözümü kapatınca sallanıyoruzzzzz deyip fırladım hep.
Çok korkunçtu, Allah korudu hepimizii. şimdi işe geldim çapaçul bi vaziyette napiim eve giremedim. az önce yine bi artçı sarsıntı oldu.
tellerde, internette falan sıkıntı var sürekli. o yüzden bu ara giremezsem haberiniz olsun.
slm arkadaşlar bende 1.takıma davet edildim 1,75 boyunda 104 kg ağırlığında 2 çocuk annesi 34 yaşında bir bayanım dün başladım diyete şimdilik iyi gidiyor bakalım hayırlısı inş
selam kızlar...
perigül hoşgeldin canım aramıza..
kızlar ben hayatımla ilgili önemli kararlar aldım bu gün..
geçmişe bakıp sürekli ağlayıp zırlamanın faydası yok anladım...
giden gidiyor su akıp yolunu buluyor...
zaman tüm acımasızlığıyla hızla gelip geçiyor...
önce şu lanet kilolarımdan kurtulmam lazım...
çok az kaldı hedefime
sonrasında ise artık kendim için yaşayacağım...
kimse değer kıymet bilmiyormuş anladım...
şu hayatta hep yanlızmışım anladım artık...zor kabul ettim ama artık anladım...
bundan sora kimse beni ağlatamıcak...
çünkü artık sadece kendime sarılıcam...
inşallah rabbim utandırmaz sonunda..
sabah beri dr dr gezdim birde sıcak sormayın yanıyo resmen ortalık şimdi geldim gecikmiş öğle yemeğimi yedim uzanıcam kızlar
haberiniz olsun
kızlar hepinize günaydın,
inanılmaz kötü bir gece geçirdik. akşam 19:09 da DEPREM oldu 4,7 şiddetinde ,merkezüssü bilecik olduğu için neredeyse 6 şiddetinde gibi hissedildi.mutfakta bi o yana bi bu yana sallandık çok şükür 10 saniye kadar sürdü eğer daha fazla olsaydı sonumuz kötüydü. babamız şehir dışında 6,5 aylık kızım ve annemle ne yapacağımızı şaşırdık. evim 6. kat ( en üst ) herşey devrildi bütün çekmeceler, komidin üstleri, kızımın odasındaki oyuncaklarrr. can havliyle dışarı attık kendimizi, ne benim ayağımda bi çorap, kızım desen bodyle sadece. şoka girdim resmen. gece yarısına kadar sokaktaydık, onra ananeme gittik onunevi tek katlı betonerme o fazla hissetmemiş. gece orda kaldık ama uyumak ne mümkün gözümü kapatınca sallanıyoruzzzzz deyip fırladım hep.
Çok korkunçtu, Allah korudu hepimizii. şimdi işe geldim çapaçul bi vaziyette napiim eve giremedim. az önce yine bi artçı sarsıntı oldu.
tellerde, internette falan sıkıntı var sürekli. o yüzden bu ara giremezsem haberiniz olsun.
o konuda haklisin cnm ama gercekten dikkat ediyorum
dikkat ettigim halde kilo alinca morali bozuluyor insanin.
nyse yapcak bisey yok, yola devam :)
kuzum cok büyük gecmis olsun, hic yasamadim öyle bisey ama korkunc oldugunu tahmin etmek zor degilbiraz daha iyi misin simdi`?
hosgeldin aramiza tatlim.. basarilar... ne diyeti yapiyorsun?
canim benim hickimse icin üzme kendini, sen muhtesem bi kadinsin, senin degerini bilmeyende senden uzak olsun...
yeni bi arkadas daha vardi, bi gün geldi bi daha gelmedi, baska nickide mi varmis gercekten? yakalaninca kacti mi ne
hayir olsun canim hastamisin ?
mersin yaniyordur simdi hele hele bu saatlerdehic sevmem asiri sicagi nasil dayaniyon bacim ?
canım arada artı çıkman normal....
genelde ps günlerinde artı çıkabiliyosun...
sen ps gününden sonra pek tartılma...
diyetini hiç bozma aynen devam et... bi anda düştüğünü göreceksin...
bu arada bahsettiğin rkdaş dediğin gibi kaçtı herhalde...
ben o gün biraz bakmıştım da 2-3 tane farklı nicki var KK da sanki...
biraz değişik geldi bana...
zaten bi daha sevgilisinden ayrılıp bi anda zayıflamaya karar vereni almıcam takıma...
canım arada artı çıkman normal....
genelde ps günlerinde artı çıkabiliyosun...
sen ps gününden sonra pek tartılma...
diyetini hiç bozma aynen devam et... bi anda düştüğünü göreceksin...
bu arada bahsettiğin rkdaş dediğin gibi kaçtı herhalde...
ben o gün biraz bakmıştım da 2-3 tane farklı nicki var KK da sanki...
biraz değişik geldi bana...
zaten bi daha sevgilisinden ayrılıp bi anda zayıflamaya karar vereni almıcam takıma...
bozmam zaten canim, 1 senedir kendimi ilk defa tekrar kendimle barisik ve mutlu hissediyorum
ve umutluyum, eski kiyafetlerimi tekrar giyebilcegim günleri sabirsizlikla bekliyorum
kocam trde malum ben almanyada
beni gördügünde agzi acik kalsin istiyorum
kalacak inşallah canım... şok geçirecek inşallah...bozmam zaten canim, 1 senedir kendimi ilk defa tekrar kendimle barisik ve mutlu hissediyorum
ve umutluyum, eski kiyafetlerimi tekrar giyebilcegim günleri sabirsizlikla bekliyorum
maşşş. kaptanım sende amma dikkatlisin herhalde o model olmaya çalışan kızdı fark edildiğini anlayınca gelmedi bi daha
inş.. canım çabalayan emek harcayan herkes birgün hedefine ulaşır ama benim gibi çabaladığını zanneden yerinde sayar işte böyle
sizin işinizde ne zor eşinle ayrı ayrıbirleşme durumu yokmu canım:26:
kalacak inşallah canım... şok geçirecek inşallah...
sen bu azimle devam edersen mutlaka başarırsın...
hoşbulduk şeker dün diyetisyene gittim bir program verdi onu uyguluyorum 2 gündür hiç acıkmadım tam tersine yemek saati geliyor ve ben kendimi tok hissediyorum ama yiyiyorum
sorma bacım bende hiç sevmem sıcağı ama napıcan işte kader getirdi bizi buralara
kızımı götürdüm canım dişlerine dolgu yapılması lazım özele götürdüm çok pahalı normal hastaneyide istemi hamfendi bide üst dişi eğri tel takılması lazım bide onun için gösterdim 2 ayrı dr a o dahada pahalı biri 3.800 dedi diğeri 2.800
eşim gelsin görüşelimde akşam birine karar vericem
bozmam zaten canim, 1 senedir kendimi ilk defa tekrar kendimle barisik ve mutlu hissediyorum
kızlarımla çok ilgiliyim diyelim...
1. takım asil bi takım öyle herkesi almam ben... gerçekten ince eleyip sık dokuyorum...geçmiş mesajlara bakıyorum boş konuşanı pek almıyorum..
o bi anlık dalgınlığıma gelmişti sonradan farkettim...
belki de o değildi ama çok benzer karakterdelerdi...
aslı sen dukanı hesapladın mı...
yapmayı düşünüyo musun...
o gün kaldı hesaplama bakamadık bi daha...
bal10 nerde acaba... inşallah iyilerdir...
baya çok paniklemiş çünkü...
bu arada biz sana neden aslı diyoruz...
sen mi öyle dedin biz mi uydurduk...
valla elif sena mai bizi kontrolden gecirmis haberimiz yok
kocise söyledim rejimde oldugumu ben bisey saklayamam ki ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?