Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabah beri dr dr gezdim birde sıcak sormayın yanıyo resmen ortalık şimdi geldim gecikmiş öğle yemeğimi yedim uzanıcam kızlar
haberiniz olsun

hosgeldin canim bol bol cikart gunesin tadini

icimizde en sportmenimiz sensin canim .. biz tembeller yerimizde sayiyoruz

bosver canim gecen hafta gidenleri dusun normalde iki uc haftada verecegin kiloyu gecen hafta birden verdin oyle degilmi ?
bu artilarda onun tuzu biberi olsun .. hem mai demisti ya seyir doneminde aliniyor biraz diye ..

o konuda haklisin cnm ama gercekten dikkat ediyorum
dikkat ettigim halde kilo alinca morali bozuluyor insanin.
nyse yapcak bisey yok, yola devam :)

kuzum cok büyük gecmis olsun, hic yasamadim öyle bisey ama korkunc oldugunu tahmin etmek zor degil biraz daha iyi misin simdi`?

slm arkadaşlar bende 1.takıma davet edildim 1,75 boyunda 104 kg ağırlığında 2 çocuk annesi 34 yaşında bir bayanım dün başladım diyete şimdilik iyi gidiyor bakalım hayırlısı inş

hosgeldin aramiza tatlim.. basarilar... ne diyeti yapiyorsun?

canim benim hickimse icin üzme kendini, sen muhtesem bi kadinsin, senin degerini bilmeyende senden uzak olsun...

yeni bi arkadas daha vardi, bi gün geldi bi daha gelmedi, baska nickide mi varmis gercekten? yakalaninca kacti mi ne

sabah beri dr dr gezdim birde sıcak sormayın yanıyo resmen ortalık şimdi geldim gecikmiş öğle yemeğimi yedim uzanıcam kızlar
haberiniz olsun

hayir olsun canim hastamisin ?
mersin yaniyordur simdi hele hele bu saatlerde hic sevmem asiri sicagi nasil dayaniyon bacim ?

çok büyük geçmişolsun.rabbim hepimizi korusun.bende korkuyom ya bu depremden(

canım arada artı çıkman normal....
genelde ps günlerinde artı çıkabiliyosun...
sen ps gününden sonra pek tartılma...
diyetini hiç bozma aynen devam et... bi anda düştüğünü göreceksin...

bu arada bahsettiğin rkdaş dediğin gibi kaçtı herhalde...
ben o gün biraz bakmıştım da 2-3 tane farklı nicki var KK da sanki...
biraz değişik geldi bana...
zaten bi daha sevgilisinden ayrılıp bi anda zayıflamaya karar vereni almıcam takıma...

hayir olsun canim hastamisin ?
mersin yaniyordur simdi hele hele bu saatlerde hic sevmem asiri sicagi nasil dayaniyon bacim ?

sorma bacım bende hiç sevmem sıcağı ama napıcan işte kader getirdi bizi buralara

kızımı götürdüm canım dişlerine dolgu yapılması lazım özele götürdüm çok pahalı normal hastaneyide istemi hamfendi bide üst dişi eğri tel takılması lazım bide onun için gösterdim 2 ayrı dr a o dahada pahalı biri 3.800 dedi diğeri 2.800
eşim gelsin görüşelimde akşam birine karar vericem

bozmam zaten canim, 1 senedir kendimi ilk defa tekrar kendimle barisik ve mutlu hissediyorum
ve umutluyum, eski kiyafetlerimi tekrar giyebilcegim günleri sabirsizlikla bekliyorum
kocam trde malum ben almanyada
beni gördügünde agzi acik kalsin istiyorum

maşşş. kaptanım sende amma dikkatlisin herhalde o model olmaya çalışan kızdı fark edildiğini anlayınca gelmedi bi daha

inş.. canım çabalayan emek harcayan herkes birgün hedefine ulaşır ama benim gibi çabaladığını zanneden yerinde sayar işte böyle
sizin işinizde ne zor eşinle ayrı ayrı birleşme durumu yokmu canım:26:

kalacak inşallah canım... şok geçirecek inşallah...
sen bu azimle devam edersen mutlaka başarırsın...

maşşş. kaptanım sende amma dikkatlisin herhalde o model olmaya çalışan kızdı fark edildiğini anlayınca gelmedi bi daha

kızlarımla çok ilgiliyim diyelim...
1. takım asil bi takım öyle herkesi almam ben... gerçekten ince eleyip sık dokuyorum...geçmiş mesajlara bakıyorum boş konuşanı pek almıyorum..
o bi anlık dalgınlığıma gelmişti sonradan farkettim...
belki de o değildi ama çok benzer karakterdelerdi...

aslı sen dukanı hesapladın mı...
yapmayı düşünüyo musun...
o gün kaldı hesaplama bakamadık bi daha...
bal10 nerde acaba... inşallah iyilerdir...
baya çok paniklemiş çünkü...

bu arada biz sana neden aslı diyoruz...
sen mi öyle dedin biz mi uydurduk...

hosgeldin aramiza tatlim.. basarilar... ne diyeti yapiyorsun?

hoşbulduk şeker dün diyetisyene gittim bir program verdi onu uyguluyorum 2 gündür hiç acıkmadım tam tersine yemek saati geliyor ve ben kendimi tok hissediyorum ama yiyiyorum

var canim var insallah, 2-3 aya yanimda bitanem ALLAH nasip ederse

kalacak inşallah canım... şok geçirecek inşallah...
sen bu azimle devam edersen mutlaka başarırsın...

bencede basaricam bu sefer, cok pis zayiflyasim var

hoşbulduk şeker dün diyetisyene gittim bir program verdi onu uyguluyorum 2 gündür hiç acıkmadım tam tersine yemek saati geliyor ve ben kendimi tok hissediyorum ama yiyiyorum

oo iyimis o... protein agirlikli bi diyet mi?

gecmis olsun canim disde hem zordur hemde baya pahali .. dayanacak artik yavrucak mecbur

ay ne guzel insan daha bi pozitif oluyor degilmi
dusunemiyorum esinin seni gordugu anki halini, bayilirim surprizlere rejim yaptigini soyleme tam surpriz olsun

ay biri bizimi gozetlemis ne

Son düzenleme:
valla elif sena mai bizi kontrolden gecirmis haberimiz yok
kocise söyledim rejimde oldugumu ben bisey saklayamam ki ondan

aslı sen dukanı hesapladın mı...
yapmayı düşünüyo musun...
o gün kaldı hesaplama bakamadık bi daha...
bal10 nerde acaba... inşallah iyilerdir...
baya çok paniklemiş çünkü...

yok canım hesaplayamadım malesef ogün üst üste tel geldi senide beklettim diye bidaha hesaplayalım demeye yüzüm olmadı:26:
hem sonra kendi sıkıntın derdin var benimle uğraşma dedim ama yok ben hesaplarım 5 dk bişey olmaz diyosann bişey diyemem yani memnun olurumyapmayı düşünüyorum sizi takipteyim de acaba önümüz ramazan ya düşündürüyo biraz :26:

bu arada biz sana neden aslı diyoruz...
sen mi öyle dedin biz mi uydurduk...

bilmem canım ilk sudem bana aslı dedi öyle de kaldı ama sen istediğini diyebilirsin canım sen çoooook özelsin

valla elif sena mai bizi kontrolden gecirmis haberimiz yok
kocise söyledim rejimde oldugumu ben bisey saklayamam ki ondan

bende hiç bişey saklayamam hatta para biriktiririm biraz olunca yerini söylerim bide
ama bilsede görünceböyyyyle olucak eminim sendeki bu azimle inşşşşşş....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…