Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam canımm sen müsait olunca beni titret yapalım inşllah...
ideal kilona bu gün başlarsan ne zaman ulaşacaksın bakalım...
sağol canım siz de benim için çok özelsiniz hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum...
ozaman aslı demeye devam... elimiz alıştı...
ben de acaba rahatsız oluyomusu diye şeyettim...

valla elif sena mai bizi kontrolden gecirmis haberimiz yok
kocise söyledim rejimde oldugumu ben bisey saklayamam ki ondan
yok seni manifestoyu okudun diye direk kabul ettim...
böyle çalışkan kızı kaçıramazdım...
ama kızlar gerçekten takımın huzuru için şart yani araştırma yapmak...
kilo vermeye niyeti olmayan boş insanların ne işi var aramızda değil mi...

sen böyle SIK elemesen takimimiz bu kadar basarili olmazdi zaten :)
iyi ki öyle yapiyorsun

bu arada dukan pogcalarini denedim, fena olmadi görüntüsü
tadini denemedim daha

aynen canım bide huzur bozanlar var ben başka bi topikteydim bıraktım gerçi orayıda birisi karıştırmış hatta sudeme laf atmışsudemde vermiş veriştirmiş kızı tatildede rahat bırakmamışlar valla

sabah:
nesfit 1 kase yarımmuz 3 kayısı

öğlen:
tavuk döner ayran

akşam:
1 köfte
3 ısırık ekmek
peynir helvalı dondurma

spor 2 saat yürüyüş
su 1.5 lt
yeşilçay

kız sen nıye bıraktın?

bı msn nı vermedın gıttı aslı ya...

ıkı lafın belını kıramadık....

tatlım kesınlıkle braun diyorum karar senın ben aldım memnunum hem küçük hem buyuk aparatı var.....kucuk zaten bısey almıyo ne ıs olursa buyugu kullanıyosun...

tefalın şu ustu çok az fıstık yeşilli olansa mınnacık ne işni görecek ki?

ben set aldım.....mıkserım de, rondom da ,blenderım de yoktu tek başlık 4 -5 felan aparat var.çoğu işi görüyo.....buz kırıcı aparatı felan var yazın suya ayrana vs katmak için hiç kullanmadım ama var.

hatta varsa havuç felan rendeleyen aparatlı bulursan ılaveten ondan al....netten araştır çok güzel şeyler var....

çok uygun sitelervar.....ben gecen sene kolayeşyam.comdan aldıydım dıye hatırlıyom...

ama eavantajda uygun fiyatlı ordan tefalın tencerelerını aldıydım....

kizlar bi yere gittik acayip moralimi bozdular gittigime bin pisman oldum
ay surda epi topu on kilo fazlam var acayip kirdi birisi beni belli etmedim orda ama cok bozuldum ... kilolu olmak bu kadarmi kotu ya

Kızlar günaydın..
bu gün iyi değilim hiç regli oldum..
birde dün akşam eşimle kavga ettik yine..Bu adamın bencilliği beni bi gün öldürecek.. bende bu nedenle artık başka türlü oynuycam.. bakalım hangi innuk daha iyii o karar versin.. her konuda beni suçlu çıkarmasından bıktım artık yaa..
neyse başınızı şişirmiyim kızlar..
Bu sabah regli olmama rağmen 400 gr daha gitmiş çok sevindim.. şişlikte varsa eğer 4-5 gün sonra dahada eksiye inmiş olurum.. heyyyt beee dukan amcanın gözünü seveyim.. İyi ki buldu maicim bu diyeti valla..Allah razı olsun kaptanımdan...

herkese günaydın,

kızlar dün pek giremedim topiğe kusura bakmayın. dün akşam 8 gibi eşim döndü şehir dışından, deprem olunca sokağa bi attık kendimizi eşim gelince girebildim anca eve. ama ayaklarım titredi resmen, eve bi girdim, bütün çekmeceler açılmış, yatak odamdaki parfümler kremler v.s devrilmiş, tv. ünitesinde ki kolsoldaki bi çok şey kırılmış, evin camları açılmışş, banyomda ki herşey düşmüş...........

ama çok şükür ki bizim bişeyimiz yok, sadece sürekli deprem oluyormuş gibi hissettim akşam evde, bu şoku atlamam biraz zaman alacak heralde. Allah bidaha yaşatmasın inşallah. Çok zormuş, o korku insana yetiyor.

Günaydın kızlar.

Ben takımları araştırırken baktım sizin takım haftalardır birinci. Aman maşallah.
Daha önce 4. takımdaydım bende. Eskilerden kimse kalmamış üzüldüm.

Eğer yeriniz varsa takımınıza girmek istiyorum. Kilolarıma veda etmek ve bunu motivasyon dolu bir takımla yapmak istiyorum.

Kaptanınız mai sanırım. Kabul varmı?

Son düzenleme:
günaydın herkese
bu gün konyada engellilerle ilgili seminer vardı...
beni de kızın okulundan alacaklar diye eşimi göndermiştim sabah..
okuldanda gelmedilerkaldım öylece evde...
çok üzüldüm yaaa

ayyy ayyy sudemim gelmiş nasılsın bakalım tatilin nasıl geçiyo??
canım öbür takım çok kalabalık benimde çok vaktim olmuyo hepsini okumaya okumayıncada lafın yarısında bişey anlamıyorum aslında senanın tecrübelerinin çok faydası oldu bana sağolsun ama yine arada girip okuyorum da yazmıyorum artık

kız sen msn mi istemiştin demi unuttum canımzaten önceleri bozuktu şimdide pek kullandığım söylenemez ama yolluyorum hemen canım açık denk gelirsek görüşelim

rondo daha önce braun kullanıyodum bende doğrayıcısı kırıldı parçası yokmuş çokta memnundum diğer parçalarını hala kullanıyorum blendrını çırpıcısını filan bana küçük soğan için domates için lazım canım tefal küçük ama işimi görür gibi hem tek parça olduğu için fiyatıda uygun sağol canım ilgin için

amin canım mevlam kazanamayacağımız imtihana tabi tutmasın böyle zamanda anlıyoruz ne kadar aciz olduğumuzu değilmi
bi sallantı bizi bu kadar korkutuyor allah beterinden korusun canım tekrar geçmiş olsun

gunyadin canim
ne demek basimizi sisirmek gecen hafta ben o kadar anlattimki sistiyse benimkiler yuzunden sismistir herkesin basi
erkekler iste canim bi gun oyleler, bi gun boyle .. onlarlada olmuyor onlarsizda insallah duzelir araniz ..
masallah ne guzel vermissin bu cumada senin sayende birinciyiz

ay canim allaha sukur size birsey olmadi ya
sen bi sure bu korkuyu atamazsin, evde yalniz kalmamaya calis en azindan bi kac gun ..

günaydın herkese
çok üzüldüm yaaa

gunaydin canim
saglik olsun okulu arasaydin unuttularmi acaba seni almayi ?

aslı soğan doğramak için falan arıyosan tuppawre mi ne nasıl yazılıyo bilmiyom sihirli şefi var ona bi bak...
kullananlar mucize gibi bişeyden bahsediyo ben de alıcam yakında....

günaydın herkese
çok üzüldüm yaaa

çok üzüldüm canım keşke gidebilseydin böyle semnerler çok güzel oluyo insan hem çok şey öğreniyo hemde yalnız olmadığını hissediyo benim büyük kızımda psikolojik rahatsızdı tesadüfen bi seminerde bulunduk meğer ne çokmuş öyle olan
orda konuşan bi pskoloğun yardımıyla atlatıyoz şükür

maiicimm ne tatlı kuzuların var allah sana sağlık sıhhat uzun ömür versin yavrularınıda sana bağışlasın maşşşallahhhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…