Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar herkese günaydın... ben pzt diyetisyene başladım ve diyetimin 3. günündeyim ve şimdilik iyi gidiyor hiç açlık yok..burayada yazayım listemi belki faydalanmak isteyen olursa dedim..

sabah 8.30 da kalkış

saat 9.00
çay şakersiz
2 ince dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık,marul,biber vb.(yağsız)
1 adet yumurta (çok az yağlı omlet veya haşlama) günaşırı yenilecek
4-5 adet zeytin
2 dilim peynir

saat 11.00
1 porsiyon meyve

öğle 12,00
7-8 yemek kaşığı sebze yemeği
salata (yağsız)
1 su bardağı yoğurt

saat 15.00
1 bardak süt 1 porsiyon meyve

saat 15.00
1 porsiyon meyve

akşam 19,00
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği
2 köfte kadar et,tavuk yada balık
salata (yağsız)
1 su bardağı yoğurt

saat 21.00
1 porsiyon meyve

şekersiz çay içilebilir ve 2- 2,5 lt su

aslı soğan doğramak için falan arıyosan tuppawre mi ne nasıl yazılıyo bilmiyom sihirli şefi var ona bi bak...
kullananlar mucize gibi bişeyden bahsediyo ben de alıcam yakında....

maicim onun fiyatini biliyormusun turkiyede ne kadara satiliyor ?

aradım canım bizim burada katılmak isteyen olmayınca bu tarafa servis ayarlamamışlar...
daha erken arasaymışım arabayla alırlarmış...
yok yok okuluda değiştiricem böyle giderse...

aslı soğan doğramak için falan arıyosan tuppawre mi ne nasıl yazılıyo bilmiyom sihirli şefi var ona bi bak...
kullananlar mucize gibi bişeyden bahsediyo ben de alıcam yakında....

canım ondan vardı benim almıştım ama hiç memnun kalmadım büyük parçalar kalıyo benim eşim soğan gördüğü yemeği yemiyo malasef o yüzden çok çok ince doğraması lazım o şefti adı herhalde bide elle döndürüyosun beceremedim kullanmayı
bende başka bişeyle değiştirdim kapları çok güzel sağlıklı ama
canım sanada engel olmayım alacaksan ama iyi araştır derim

canm senin dediğin daha önceki modeli idi şimdi kenarında ipli olanı var çok güzel ve çok kolay ve soğanları çok ince yemeklik yapıyor vede suyunu çıkarmıyor kim kullandıysa gerçekten mikemmeeel dedi

maicim onun fiyatini biliyormusun turkiyede ne kadara satiliyor ?

kızlar bende tupprware hem satıp hem kullanıyorum süper şef gerçekten süper 72,5 katalok fiyatı 55 tl indirimli fiyatı
yok bilmiyordum canım ama perigül biliyormuş... satıyomuş hem de...
perigül sen nerdesin canım...benim bahsettiğim aslında şu rendesi falanda olan... ben şimdi resim bulamadım diye onu ekleyiverdim...

yok bilmiyordum canım ama perigül biliyormuş... satıyomuş hem de...
perigül sen nerdesin canım...benim bahsettiğim aslında şu rendesi falanda olan... ben şimdi resim bulamadım diye onu ekleyiverdim...

ben istanbuldayım canım bunun rendesi yok sadece 3 lü kesme bıçağı var ama süper doğruyo ben sürekli soğanlrı bunla yapıyorum artık ağlamak yok

ben soğandan ziyade maydanoz ve dereootu için istiyorum...
peki biz sizden almak istesek ödemeyi nasıl yapacağız..

kızlar bu aralar çok sağlıksız beslendim
eşim olmayınca ne bulduysam yedim, makarnadır, pilavdır, mücverdir v.s... o yokken leslie de yapamadım :18:
ee deprem yüzünden salı akşam yemeği, çarşamba sabah-akşam yemeğide fiyasko oldu ( eve girip yemek yapamadığımız için )
bu cmrtesi diyetisyen kontrolüm var bakalım 1 ayda ne gibi bi değişiklik oldu ??

bu saate kadar;
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim b. peynir
1 galeta
1 kayısı ve 1 fincan yeşil çay.

güzel sonuçlar alırsın inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…