Tupperware Süper Rondo - Tupperwarea
ayy bu işte... süper rondoymuş hepsini birbirine karıştırdım...
rendesi de yokmuş zaten.nasıl okuyosam...
bu mu iyi diğer süper şef mi sence...
anladım canım..süper rondo daha büyük daha çok yer kaplar süper şef daha küçük bence süper şef daha iyi ve süper şefin biraz büyüğüde çıktı biraz daha pahalı ama facede varsan oradan bakabilrsin varsa face adresini yaz özelden canm
anladım canım..
malesef face yok benim...
istersen msn gönder ekliyim...
canm senin dediğin daha önceki modeli idi şimdi kenarında ipli olanı var çok güzel ve çok kolay ve soğanları çok ince yemeklik yapıyor vede suyunu çıkarmıyor kim kullandıysa gerçekten mikemmeeel dedi
Selam kızlar.
Bende artık sizinleyim. İşallah birlikte azimle veririz kilolarımızı.
Kendimden bahsedeyim biraz. Çalışıyorum ve 4 yaşında bir kızım var. Adı İrem. :)
Başak burcuyum. Detaycı ve sivri dilliyim. İçimde ve aklımda ne varsa onu söylerim. Diğer türlüsünün karşındakini kandırmak olduğu kanısındayım.
Kendimi bildim bileli kiloluydum bu arada. En zayıf olduğum dönem evlenirken ki 59 kiloydum. 6 ay sonra hamile kaldığımda 72 kilo olmuştum bile.
Doğuma girerken 95 dim. Sonra emzirme vs derken 85 oldum. Ve diyete başladım. Kızım 16 aylıkken.
66 ya kadar düşmüştüm. Sonra yine aldım 75 oldum ve takımlara girdim. 4. takımdaydım. 191. etapta 68,3 ile ayrıldım. Şu an bu sabah ki kilom 73,9.
Hedefim önce 65 olmak sonra 59. Kısmetse işallah.
Daha önce monti diyeti yaptım. Ve süper sonuçlar aldım. Şimdi yine onu yapacağım ama bir süre az yiyerek başlayacağım diyete. Bu Cuma değil haftaya Cuma sanırım gireceğim takıma değil mi?
O zamana kadar biraz kilo verirsem takım % sini de pek etkilemem sanırım.
Ama bu hafta takımın durumu iyi değilse bu hafta da girebilirim sorun değil.
Karar mai nin elbette.
Sevgiler Saygılar
kızlar biraz önce az kalsın felakete neden oluyordum kendime çok çok çok kızgınım..
Çamaşırları toplamak için balkona çıkmıştım tabi göktuğ da peşimden çıktı..ben odada çamaşırları katladım gözümün önündeydi oturdu balkon kapısının önüne oynuyordu..ben katladıklarımı yerleştirmeye giderken çağırdım gel oğlum diye kalktı gelcek gibi peşimden içeri girdim iki dk. yerleştirdim çamaşırları bide telefona baktım o sırada dışardan bağrış çağrışlar geliyo bide göktuğnun sesi bi koştum ki bizimki balkonun korkuluklarına tırmanmış karşı apartmandan komşular bağrışıyorlar..buda inememiş ağlıyo.. Ödüm koptu kaptığım gibi aldım içeri iki tane patlattım poposuna ama asıl ben hakettm hepte dikkat ederim balkona çıkmasın diye.. off ya yüreğim çıkacaktı yerinden kızlar yaaa...
Selam kızlar.
Kendimden bahsedeyim biraz. Çalışıyorum ve 4 yaşında bir kızım var. Adı İrem. :)
Başak burcuyum. Detaycı ve sivri dilliyim. İçimde ve aklımda ne varsa onu söylerim. Diğer türlüsünün karşındakini kandırmak olduğu kanısındayım.
Kendimi bildim bileli kiloluydum bu arada. En zayıf olduğum dönem evlenirken ki 59 kiloydum. 6 ay sonra hamile kaldığımda 72 kilo olmuştum bile.
Doğuma girerken 95 dim. Sonra emzirme vs derken 85 oldum. Ve diyete başladım. Kızım 16 aylıkken.
66 ya kadar düşmüştüm. Sonra yine aldım 75 oldum ve takımlara girdim. 4. takımdaydım. 191. etapta 68,3 ile ayrıldım. Şu an bu sabah ki kilom 73,9.
Daha önce monti diyeti yaptım. Ve süper sonuçlar aldım. Şimdi yine onu yapacağım ama bir süre az yiyerek başlayacağım diyete. Bu Cuma değil haftaya Cuma sanırım gireceğim takıma değil mi?
Karar mai nin elbette.
Sevgiler Saygılar
Selam kızlar.
Karar mai nin elbette.
Sevgiler Saygılar
Saolun kızlar o korku yetti zaten bana..
birde hep dikkatliyimdir eşim saolsun günde seksen kere söyler.. Artık bazı şeyler otomatik oldu ama işte ne biliyim anlık bişe işte..yinede kendime çok kızdım ..:26:
bal10 eşin geldi mi canım...
kizlar bi yere gittik acayip moralimi bozdular gittigime bin pisman oldum
ay surda epi topu on kilo fazlam var acayip kirdi birisi beni belli etmedim orda ama cok bozuldum ... kilolu olmak bu kadarmi kotu ya
Kızlar günaydın..
bu gün iyi değilim hiç regli oldum..
birde dün akşam eşimle kavga ettik yine..Bu adamın bencilliği beni bi gün öldürecek.. bende bu nedenle artık başka türlü oynuycam.. bakalım hangi innuk daha iyii o karar versin.. her konuda beni suçlu çıkarmasından bıktım artık yaa..
neyse başınızı şişirmiyim kızlar..
Bu sabah regli olmama rağmen 400 gr daha gitmiş çok sevindim.. şişlikte varsa eğer 4-5 gün sonra dahada eksiye inmiş olurum.. heyyyt beee dukan amcanın gözünü seveyim.. İyi ki buldu maicim bu diyeti valla..Allah razı olsun kaptanımdan...
Günaydın kızlar.
Ben takımları araştırırken baktım sizin takım haftalardır birinci. Aman maşallah.
Daha önce 4. takımdaydım bende. Eskilerden kimse kalmamış üzüldüm.
Eğer yeriniz varsa takımınıza girmek istiyorum. Kilolarıma veda etmek ve bunu motivasyon dolu bir takımla yapmak istiyorum.
Kaptanınız mai sanırım. Kabul varmı?
sihirli değilmiş süper şef miş...
Tupperware' den Süper Şef | Evmanya Magazin
burdan bakabilirsin...
kızlar biraz önce az kalsın felakete neden oluyordum kendime çok çok çok kızgınım..
Çamaşırları toplamak için balkona çıkmıştım tabi göktuğ da peşimden çıktı..ben odada çamaşırları katladım gözümün önündeydi oturdu balkon kapısının önüne oynuyordu..ben katladıklarımı yerleştirmeye giderken çağırdım gel oğlum diye kalktı gelcek gibi peşimden içeri girdim iki dk. yerleştirdim çamaşırları bide telefona baktım o sırada dışardan bağrış çağrışlar geliyo bide göktuğnun sesi bi koştum ki bizimki balkonun korkuluklarına tırmanmış karşı apartmandan komşular bağrışıyorlar..buda inememiş ağlıyo.. Ödüm koptu kaptığım gibi aldım içeri iki tane patlattım poposuna ama asıl ben hakettm hepte dikkat ederim balkona çıkmasın diye.. off ya yüreğim çıkacaktı yerinden kızlar yaaa...
çeyiz derken...ne söyledi yine dengesizler?
tebrikler hayatim
Kolay gelsin canim... ve mai kabul ederse, hosgeldin takimimiza :))
bende var bu süper bisey. baska rengi olsa ceyizimede alicam
cok gecmis olsun tatlim sana, agzin yüregine gelmistir
ne söyledi yine dengesizler?
tebrikler hayatim
Kolay gelsin canim... ve mai kabul ederse, hosgeldin takimimiza :))
bende var bu süper bisey. baska rengi olsa ceyizimede alicam
cok gecmis olsun tatlim sana, agzin yüregine gelmistir
ne çeyizi canım senin eşin türkiyede değilmiydi yanlışmı anladım ben????
aradım canım bizim burada katılmak isteyen olmayınca bu tarafa servis ayarlamamışlar...
daha erken arasaymışım arabayla alırlarmış...
yok yok okuluda değiştiricem böyle giderse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?