Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tupperware Süper Rondo - Tupperwarea

ayy bu işte... süper rondoymuş hepsini birbirine karıştırdım...
rendesi de yokmuş zaten.nasıl okuyosam...
bu mu iyi diğer süper şef mi sence...

süper rondo daha büyük daha çok yer kaplar süper şef daha küçük bence süper şef daha iyi ve süper şefin biraz büyüğüde çıktı biraz daha pahalı ama facede varsan oradan bakabilrsin varsa face adresini yaz özelden canm

anladım canım..
malesef face yok benim...
istersen msn gönder ekliyim...

canm senin dediğin daha önceki modeli idi şimdi kenarında ipli olanı var çok güzel ve çok kolay ve soğanları çok ince yemeklik yapıyor vede suyunu çıkarmıyor kim kullandıysa gerçekten mikemmeeel dedi

evet canım benim kullandığım bu değildi rengi maviydi sanki daha küçüktü ve sağa sola döndürülüyordu ben kullanamadım
hemen değiştirdim sağolsun arkadaşımdı satan

kızlar biraz önce az kalsın felakete neden oluyordum kendime çok çok çok kızgınım..
Çamaşırları toplamak için balkona çıkmıştım tabi göktuğ da peşimden çıktı..ben odada çamaşırları katladım gözümün önündeydi oturdu balkon kapısının önüne oynuyordu..ben katladıklarımı yerleştirmeye giderken çağırdım gel oğlum diye kalktı gelcek gibi peşimden içeri girdim iki dk. yerleştirdim çamaşırları bide telefona baktım o sırada dışardan bağrış çağrışlar geliyo bide göktuğnun sesi bi koştum ki bizimki balkonun korkuluklarına tırmanmış karşı apartmandan komşular bağrışıyorlar..buda inememiş ağlıyo.. Ödüm koptu kaptığım gibi aldım içeri iki tane patlattım poposuna ama asıl ben hakettm hepte dikkat ederim balkona çıkmasın diye.. off ya yüreğim çıkacaktı yerinden kızlar yaaa...

Son düzenleme:
Selam kızlar.

Bende artık sizinleyim. İşallah birlikte azimle veririz kilolarımızı.

Kendimden bahsedeyim biraz. Çalışıyorum ve 4 yaşında bir kızım var. Adı İrem. :)
Başak burcuyum. Detaycı ve sivri dilliyim. İçimde ve aklımda ne varsa onu söylerim. Diğer türlüsünün karşındakini kandırmak olduğu kanısındayım.

Kendimi bildim bileli kiloluydum bu arada. En zayıf olduğum dönem evlenirken ki 59 kiloydum. 6 ay sonra hamile kaldığımda 72 kilo olmuştum bile.
Doğuma girerken 95 dim. Sonra emzirme vs derken 85 oldum. Ve diyete başladım. Kızım 16 aylıkken.
66 ya kadar düşmüştüm. Sonra yine aldım 75 oldum ve takımlara girdim. 4. takımdaydım. 191. etapta 68,3 ile ayrıldım. Şu an bu sabah ki kilom 73,9.
Hedefim önce 65 olmak sonra 59. Kısmetse işallah.

Daha önce monti diyeti yaptım. Ve süper sonuçlar aldım. Şimdi yine onu yapacağım ama bir süre az yiyerek başlayacağım diyete. Bu Cuma değil haftaya Cuma sanırım gireceğim takıma değil mi?
O zamana kadar biraz kilo verirsem takım % sini de pek etkilemem sanırım.
Ama bu hafta takımın durumu iyi değilse bu hafta da girebilirim sorun değil.

Karar mai nin elbette.

Sevgiler Saygılar

Son düzenleme:

Hoş geldin canım takımımıza...
sende KK da eskilerdensin değil mi? bir çok yerde görüyorum yazılarını.
İnşallah bizimle beraber güzelce verir bir daha geri almazsın..
başarılar...

Evet canım. 2008 üyesiyim. Eskisi gibi pek giremiyordum. Ama artık burdayım.
Geçmiş olsun bu arada. Allah korumuş.
Çocuklar böyle bikaç saniye yetiyor problem çıkmasına.
Ama yavrum kimbilir o da ne kdr korkmuştur annesi.

geçmiş olsun canm çok dikkat etmek lazım bu ufaklıklar 2 dakikada herşeyi yaparlar aman dikkat

sende hoşgeldin canm bende dün katıldım yeniyiz ikimizde yani allah kolaylık versin hepimize

Saolun kızlar o korku yetti zaten bana..
birde hep dikkatliyimdir eşim saolsun günde seksen kere söyler.. Artık bazı şeyler otomatik oldu ama işte ne biliyim anlık bişe işte..yinede kendime çok kızdım ..:26:

Son düzenleme:

hoş geldin aramıza sen anlatınca kendimi gördüm sanki bende 59 la evlendim ilk doğumdan sonra 72 oldum sonra 83 ve 67 75 arasında gidip geldim inş. bu sefer son olur diyetimizde yine korumak için burda oluruz

çok geçmiş olsun canım çocuk işte nerde ne zaman ne yapacağı belli olmuyo hep gözümüz üstündede olsa bi anlık dalgınlıktan yararlanıyolar işin zor valla

kizlar bi yere gittik acayip moralimi bozdular gittigime bin pisman oldum
ay surda epi topu on kilo fazlam var acayip kirdi birisi beni belli etmedim orda ama cok bozuldum ... kilolu olmak bu kadarmi kotu ya

ne söyledi yine dengesizler?

tebrikler hayatim

Kolay gelsin canim... ve mai kabul ederse, hosgeldin takimimiza :))

sihirli değilmiş süper şef miş...

Tupperware' den Süper Şef | Evmanya Magazin
burdan bakabilirsin...

bende var bu süper bisey. baska rengi olsa ceyizimede alicam

cok gecmis olsun tatlim sana, agzin yüregine gelmistir

çok çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş... yaz geldimi sokaklar, balkonlar tehlikeli oluyor walla. ama çok şükür yetişmişsin hemen :)

çeyiz derken...

ne çeyizi canım senin eşin türkiyede değilmiydi yanlışmı anladım ben????

innukcum geçmiş olsun canım bundan sonra daha dikketli olursun üzme artık kendini..
bizim balkonlarımız güvenli o konuda korkuluk yok duvar var yüksek yetişemiyo çocuklar...
ama ben yinede sandalye mi koyar bişey mi bulur diye gözüm üstlerinde...

bal10 cum gözün aydın canım...rahatlamışsındır biraz....
geçen sene burdada depremler oldu 4.5 şiddetinde falan...
herkes sokaklara fırladı ben kıpırdamadım hiç...
burdurda geçti çocukluğum orda deprem hiç eksik olmazdı sürekli sallanırdık alışmışız sanırım...komşular merak etmiş korkudan bayıldı herhalde diye bakmaya gelmişler bişey yok..
ama tabi 6.5 7 falan olsa Allah korusun çocuklarla balkondan atlardım herhalde...
lisedeyken burdurda 5 şiddetinde olmuştu zemin ve duvar resmen 2 ye ayrılmıştı...
herşey devrilmişti o gün çok korkmuştuk...

bu arada tam hazırlandık dışarı çıkıcaz benim zilli kızım dışarı gitmemek için yine uyudu...
hep aynı şeyi yapıyor çıkmamak için uyuyup kalıyor...
biz üstümüzü çıkarınca hopp uyanıyor...
bi de bu çocuğun zekası geri diyolar....
tabi olan oğlana oluyor...

aradım canım bizim burada katılmak isteyen olmayınca bu tarafa servis ayarlamamışlar...
daha erken arasaymışım arabayla alırlarmış...
yok yok okuluda değiştiricem böyle giderse...

canim hangi okula gonderiyorsun ?
kuzenimide goturuyor halam 4 yasinda oda ogretmenlerden memnun degil
tavsiye edebilecegin iyi bir okul varmi konyada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…