Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlar...

özgemmmmm dönmüşsün canımm nasılsın görüşmeyeli Seni görünce tekrar diyet yapasım geldi Kilolar alınmıs ama fazla değil en azından sen bi cabukta verirsin onları

sende hoşgeldin canm bende dün katıldım yeniyiz ikimizde yani allah kolaylık versin hepimize

Hoşbulduk canım. Amin işallah.

hoş geldin aramıza sen anlatınca kendimi gördüm sanki bende 59 la evlendim ilk doğumdan sonra 72 oldum sonra 83 ve 67 75 arasında gidip geldim inş. bu sefer son olur diyetimizde yine korumak için burda oluruz

İşallah canım. Gerçekten bu son olsun tek dileğim bu.

Kolay gelsin canim... ve mai kabul ederse, hosgeldin takimimiza :))

Hoşbulduk canım :)

Kod:
[CODE]
[/CODE]

canim hangi okula gonderiyorsun ?
kuzenimide goturuyor halam 4 yasinda oda ogretmenlerden memnun degil
tavsiye edebilecegin iyi bir okul varmi konyada ?
bizimki okul değil aslında...rehabilitasyon merkezi...
ben ordan çok şey öğrendiğim için okul diyorum...
kuzeninin bi sorunu yok değil mi...

slm kızlar...

özgemmmmm dönmüşsün canımm nasılsın görüşmeyeli Seni görünce tekrar diyet yapasım geldi Kilolar alınmıs ama fazla değil en azından sen bi cabukta verirsin onları

Canımmmmm döndüm valla baktım olmuyor takım olayına gireyim dedim. Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

hoş geldin canım aramıza

canımmmmm döndüm valla baktım olmuyor takım olayına gireyim dedim. Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

özgem en iisini yapmıssın bak bayramda yaklasıyor bi 5 kilo vermek lazım
Ayy ben hala aynıyım hiç bi değişiklik yok gectiğimiz cuma diş teli taktırdım sadece fark o çirkinlestim azıcık

Ayy ben hala aynıyım hiç bi değişiklik yok gectiğimiz cuma diş teli taktırdım sadece fark o çirkinlestim azıcık

geçmiş olsun canım ne kadar pahalı bu teller bende dün kızım için araştırdım fiyatlarını çok geldi
sen kaça taktırdın kaç ay kalacak

ay ay ay gelmis gecmis olsun canim nasil korkmussundur tahmin edebiliyorum ..
cocuk bunlar canim ne yaparsan yap, ne soylersen soyle tehlikeyi kestiremiyorlar ..
ne zormus gercekten anne olmak ..

aramiza hosgeldin canim bende basak burcuyum .. bir basak bir hedef belirlediyse ve hedefe mutlaka ulasir
monti diyeti hakkinda bilgi verebilirmisin ? bende suan kendime uygun bi diyet ariyorum

kendine kizma canim .. o korku zaten seni mahvetmistir
ne kadar dikkatli bi anne oldugunu biliyorum yazilarindan ama bizde insaniz sonucta olabiliyor arada boyle seyler ..
o esler her zaman herseyin en iyisini bilirler, en guzel nasihatlari verirler ve sadece konusurlar ..

evet
benim eşim de öyle... beni hep hatalı görür kendisine 5 dk kızı teslim ederim gelirim ağzından olmicak şeyler çıkar çocuğun...

geçmiş olsun canım ne kadar pahalı bu teller bende dün kızım için araştırdım fiyatlarını çok geldi
sen kaça taktırdın kaç ay kalacak

saol canım .. Malesef oldukca pahalı bi işlem...
Ben üniversite hastanesinde tedaviye basladım ocakta muayene olmustum temmuzda cağırdılar.
18 yas altına tedavi ücretsiz sadece malzeme parası veriyorsun .
Benim 1000 tl malzeme tuttu 1750 de tedavi ücreti malzeme parasını peşin alıyorlar tedavi ücretini taksit yapıyorlar.

sigortan yok mu neden tedavi parası aldılar ki...

Kod:
[CODE]
[/CODE]
bizimki okul değil aslında...rehabilitasyon merkezi...
ben ordan çok şey öğrendiğim için okul diyorum...
kuzeninin bi sorunu yok değil mi...

kuzeniminkide rehabilitasyon merkezi canim ama halamda okul dedigi icin bendede aliskanlik olmus okul diyorum .. :)
kuzenim 4 yasinda yazmisim 1 cikmamis, 14 yasinda suan
dogdugunda hic problemi yoktu en azindan biz oyle saniyorduk
ayaginin biri hafif egri dogdu 1 yasinda ameliyat oldu ne olduysa ameliyattan sonra oldu ..
once narkozdan dediler sonra zeka geriligi dediler ..
yuruyor, konusuyor, tv de duydugu bi sarkiyi iki defa dinlesin ezberliyor, gordugu bi kisiyi asla unutmuyor ..
ona bakislarindan kizginmisin, mutlumusun, uzgunmusun anliyor hemen tepki veriyor .. bana kizma .. ama aglama .. bana bakip gulme gibi ..
karanliktan, hayvanlardan, odada yalniz kalmaktan cok korkuyor .. diline takilan bi kelimeyi yada cumleyi asla unutmuyor
yani bir turlu teshis koyamiyorlar ..
halam bu konuda cok dertli .. konyada uygun bi merkz bulamadim diyor .. istanbula yada ankaraya tasinma planlari bile yaptilar bu yuzden ..
gecen sene ogretmeninin birisi vurmus kuzenime, oda evde annesine anlatmis ayse ogretmenim bana vurdu diye,
ogretmenden davaci oldular ama ne hikmetse sinifin kameralari o an kayit yapmiyormus
bu ikinci merkez ama bundanda halam memnun degil , bekledigim, istedigim ilgi yok okulda diyor ...
mai cok uzun oldu ama halam bu konuda cok uzgun, daha dun konustuk artik ilerleme kaydetmek istiyoruz diyor .. okul konusunda yardim edersen sevinirim ...

hoş geldin canım aramıza

Hoşbulduk cnm.

Sen çirkinleşmezsin tatlım mümkün deel.

aramiza hosgeldin canim bende basak burcuyum .. bir basak bir hedef belirlediyse ve hedefe mutlaka ulasir
monti diyeti hakkinda bilgi verebilirmisin ? bende suan kendime uygun bi diyet ariyorum

Hoşbulduk tatlım. Monti diyeti forumda da var ama ben kısaca bahsedeyim.
Yasaklar kesinlike yasak öncelikle. Beyaz un ve beyazunla yapılan herşey, beyaz şeker, pirinç, patates, havuç, muz, mısır asla yok.
Ekmek olarak tam buğday ekmeği yada kepek ekmek. Ama mümküğnse tam buğday.
Her öğünde mutlaka süt ve süt ürünü ve çiğ sebze yenecek.
Porsiyon sınırı yok. İstediğin kdr yiyorsun.
Sabah ekmek yiyeceksen yumurta yasak. Ama diğer herşey serbest.
Ekmek yemeyeceksen yumurta serbest.
Sabah ve öğlen arası mutlaka yapılacak
Örnek menü mesela şöyle olabilir.
Sabah
Yumurta (ne şekilde istersen istersen), söğüş sebze, süt, peynir, zeytin, şekersiz marmelat yada reçel, maydanoz vs vs. Miktarları sana kalmış.
yada
Buğday ekmek , söğüş sebze, zeytin, peynir, süt yada çay yada meyve suyu (hazır olmayacak), vs vs vs

ara 1 meyve yada az fındık vs

Öğlen
Fırında tavuk, sebze yemeği (etli yada etsiz), yoğurt yada ayran, salata.
yada
Mercimek çorbası (unsuz ve havuçsuz ve patatessiz), sebze yemeği (etsiz), yoğurt yada ayran, salata

ara 1 meyve yada az fındık vs

Akşam yine öğlene benzer bişiyler.

Çok işe yarayan bi diyet. Zor görünüyor ama yapması kolay ve doyurucu herşeyden önce.

öncelikle rabbim şifa versin canım...
biz deha ya gidiyoruz...ama ben de değiştirmeyi düşünüyorum artık...
kuzenin nereye gidiyor merak ettim doğrusu...
fizik öğretmenimiz çok iyi ama özel eğitimcilerden pek memnun değilim açıkcası....
yeni bi merkez açılmak üzere arkadaşım oraya geçecek memnun kalırsa 1 ay sonra bizde oraya geçeceğiz bakalım...yediveren var oraya iyi diyorlar ama ben gitmedim henüz görüşmeye...
bir de çiltaş var komşumuz gidiyor baya çocukta ilerleme var özel eğitimciler iyi ama oranında fizikçileri iyi değil...
yeni öğretmenlerde gelecek onlardan memnun kalırsak değiştirmem tabi fizikcimiz çok iyi çünkü..

ben kaçıyorum kızlar dersimiz var az sonra çocukları yıkadım giydirip çıkıcaz...

slm kızlar benim minnş uyurkene bende mutfağı elden geçirdim..
Ama bayağı acıkmışım şimdi fark ettim tavuk haşlamıştım bde kabak çorbası yaptım yoğurt peyni felan filan öğle menüsü olur oda beni akşama kadar tutar zate.. bugün protein sebze günüm cumaya kadar 58 küsürleri görebilirmiyim acep..

ben kaçıyorum kızlar dersimiz var az sonra çocukları yıkadım giydirip çıkıcaz...

Kolay gelsin maicim.. Kız sen ne süper bi annesin kızz.. ben birtek oğlanı zaptedip tek başıma yıkayamıyorum ancak bende onunla yıkanırsam oluyo yoksa her yer suya batıyo işin içinden çıkamıyom diğer türlüde uzun sürüyo çıkar giydir sen giyin oda ayrı dert en iyisi babası yıkasın akşam gelince diyorum onda da adam çocuğu alıp 2 dk oyalayıp sonra uyutmaya çalışıyo.. Amaç çocuk biran önce ayak altından kalksında beyefendi keyfine baksın.. Deli ediyo beni deliii

evliyim ama esimle hic birlikte yasamadik, evimiz yok yani
ondan ceyiz diyorum :))

vizenin gözü kör olsun :83:

olucak canim insallah .. cok ugrastiriyorlar ama sonunda veriyorlar vizeyi ..

dun oyle uyuz ettilerki sinir oldum ..
ya aslinda gitmemem gereken bi yerdi fazlada gorusmeyiz zaten ayda yilda bir iki ancak

daha yeni girdik iceriye iki dakika gecmedi sen bu kiloyla nasil duruyorsun dedi birisi .. durmuyorum canim rejime basladim 6 kilo verdim geriside gidicek dedim

daha o lafini bitirmeden kocan bisey demiyomu demezmi , ne desinki dedim saskin saskin
ne biliyim erkekler pek kilolu bayanlardan hoslanmiyor guzelim en iyisi bir an once ver bu devirde adamlari evde tutmak zor zaten filan dedi ukala ukala
bide hepsi birden gulmedimi delirdim
esimi evde tutmak icin fizigimi kullanmama gerek yok
zaten esimi benim evde tutmama gerek yok kendisi baya bi evcildir dedim

belli etmemeye calistim ama tum aksamim zehir oldu
sabahda kendime kizdim bosu bosuna taktim diye

ya anlamadigim hani epi topu 10,12 kilo fazlam var
her kilolu bayanin kocasinin gozu disarda olacak diye bi kuralmi var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…