sende hoşgeldin canm bende dün katıldım yeniyiz ikimizde yani allah kolaylık versin hepimize
hoş geldin aramıza sen anlatınca kendimi gördüm sanki bende 59 la evlendim ilk doğumdan sonra 72 oldum sonra 83 ve 67 75 arasında gidip geldim inş. bu sefer son olur diyetimizde yine korumak için burda oluruz
Kolay gelsin canim... ve mai kabul ederse, hosgeldin takimimiza :))
[CODE]
bizimki okul değil aslında...rehabilitasyon merkezi...
canim hangi okula gonderiyorsun ?
kuzenimide goturuyor halam 4 yasinda oda ogretmenlerden memnun degil
tavsiye edebilecegin iyi bir okul varmi konyada ?
slm kızlar...
özgemmmmm dönmüşsün canımm nasılsın görüşmeyeliSeni görünce tekrar diyet yapasım geldi Kilolar alınmıs ama fazla değil en azından sen bi cabukta verirsin onları
hoş geldin canım aramızaSelam kızlar.
Bende artık sizinleyim. İşallah birlikte azimle veririz kilolarımızı.
Kendimden bahsedeyim biraz. Çalışıyorum ve 4 yaşında bir kızım var. Adı İrem. :)
Başak burcuyum. Detaycı ve sivri dilliyim. İçimde ve aklımda ne varsa onu söylerim. Diğer türlüsünün karşındakini kandırmak olduğu kanısındayım.
Kendimi bildim bileli kiloluydum bu arada. En zayıf olduğum dönem evlenirken ki 59 kiloydum. 6 ay sonra hamile kaldığımda 72 kilo olmuştum bile.
Doğuma girerken 95 dim. Sonra emzirme vs derken 85 oldum. Ve diyete başladım. Kızım 16 aylıkken.
66 ya kadar düşmüştüm. Sonra yine aldım 75 oldum ve takımlara girdim. 4. takımdaydım. 191. etapta 68,3 ile ayrıldım. Şu an bu sabah ki kilom 73,9.
Hedefim önce 65 olmak sonra 59. Kısmetse işallah.
Daha önce monti diyeti yaptım. Ve süper sonuçlar aldım. Şimdi yine onu yapacağım ama bir süre az yiyerek başlayacağım diyete. Bu Cuma değil haftaya Cuma sanırım gireceğim takıma değil mi?
O zamana kadar biraz kilo verirsem takım % sini de pek etkilemem sanırım.
Ama bu hafta takımın durumu iyi değilse bu hafta da girebilirim sorun değil.
Karar mai nin elbette.
Sevgiler Saygılar
canımmmmm döndüm valla baktım olmuyor takım olayına gireyim dedim. Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
özgem en iisini yapmıssın bak bayramda yaklasıyor bi 5 kilo vermek lazım
Ayy ben hala aynıyım hiç bi değişiklik yok gectiğimiz cuma diş teli taktırdım sadece fark o çirkinlestim azıcık
kızlar biraz önce az kalsın felakete neden oluyordum kendime çok çok çok kızgınım..
Çamaşırları toplamak için balkona çıkmıştım tabi göktuğ da peşimden çıktı..ben odada çamaşırları katladım gözümün önündeydi oturdu balkon kapısının önüne oynuyordu..ben katladıklarımı yerleştirmeye giderken çağırdım gel oğlum diye kalktı gelcek gibi peşimden içeri girdim iki dk. yerleştirdim çamaşırları bide telefona baktım o sırada dışardan bağrış çağrışlar geliyo bide göktuğnun sesi bi koştum ki bizimki balkonun korkuluklarına tırmanmış karşı apartmandan komşular bağrışıyorlar..buda inememiş ağlıyo.. Ödüm koptu kaptığım gibi aldım içeri iki tane patlattım poposuna ama asıl ben hakettm hepte dikkat ederim balkona çıkmasın diye.. off ya yüreğim çıkacaktı yerinden kızlar yaaa...
Selam kızlar.
Bende artık sizinleyim. İşallah birlikte azimle veririz kilolarımızı.
Kendimden bahsedeyim biraz. Çalışıyorum ve 4 yaşında bir kızım var. Adı İrem. :)
Başak burcuyum. Detaycı ve sivri dilliyim. İçimde ve aklımda ne varsa onu söylerim. Diğer türlüsünün karşındakini kandırmak olduğu kanısındayım.
Kendimi bildim bileli kiloluydum bu arada. En zayıf olduğum dönem evlenirken ki 59 kiloydum. 6 ay sonra hamile kaldığımda 72 kilo olmuştum bile.
Doğuma girerken 95 dim. Sonra emzirme vs derken 85 oldum. Ve diyete başladım. Kızım 16 aylıkken.
66 ya kadar düşmüştüm. Sonra yine aldım 75 oldum ve takımlara girdim. 4. takımdaydım. 191. etapta 68,3 ile ayrıldım. Şu an bu sabah ki kilom 73,9.
Hedefim önce 65 olmak sonra 59. Kısmetse işallah.
Daha önce monti diyeti yaptım. Ve süper sonuçlar aldım. Şimdi yine onu yapacağım ama bir süre az yiyerek başlayacağım diyete. Bu Cuma değil haftaya Cuma sanırım gireceğim takıma değil mi?
O zamana kadar biraz kilo verirsem takım % sini de pek etkilemem sanırım.
Ama bu hafta takımın durumu iyi değilse bu hafta da girebilirim sorun değil.
Karar mai nin elbette.
Sevgiler Saygılar
Saolun kızlar o korku yetti zaten bana..
birde hep dikkatliyimdir eşim saolsun günde seksen kere söyler.. Artık bazı şeyler otomatik oldu ama işte ne biliyim anlık bişe işte..yinede kendime çok kızdım ..:26:
evetay ay ay gelmis gecmis olsun canim nasil korkmussundur tahmin edebiliyorum ..
cocuk bunlar canim ne yaparsan yap, ne soylersen soyle tehlikeyi kestiremiyorlar ..
ne zormus gercekten anne olmak ..
aramiza hosgeldin canim bende basak burcuyum .. bir basak bir hedef belirlediyse ve hedefe mutlaka ulasir
monti diyeti hakkinda bilgi verebilirmisin ? bende suan kendime uygun bi diyet ariyorum
kendine kizma canim .. o korku zaten seni mahvetmistir
ne kadar dikkatli bi anne oldugunu biliyorum yazilarindan ama bizde insaniz sonucta olabiliyor arada boyle seyler ..
o esler her zaman herseyin en iyisini bilirler, en guzel nasihatlari verirler ve sadece konusurlar ..
geçmiş olsun canım ne kadar pahalı bu teller bende dün kızım için araştırdım fiyatlarını çok geldi
sen kaça taktırdın kaç ay kalacak
saol canım .. Malesef oldukca pahalı bi işlem...
Ben üniversite hastanesinde tedaviye basladım ocakta muayene olmustum temmuzda cağırdılar.
18 yas altına tedavi ücretsiz sadece malzeme parası veriyorsun .
Benim 1000 tl malzeme tuttu 1750 de tedavi ücreti malzeme parasını peşin alıyorlar tedavi ücretini taksit yapıyorlar.
ne çeyizi canım senin eşin türkiyede değilmiydi yanlışmı anladım ben????
çeyiz derken...
[/CODE]Kod:[CODE]
bizimki okul değil aslında...rehabilitasyon merkezi...
ben ordan çok şey öğrendiğim için okul diyorum...
kuzeninin bi sorunu yok değil mi...
sigortan yok mu neden tedavi parası aldılar ki...
hoş geldin canım aramıza
özgem en iisini yapmıssın bak bayramda yaklasıyor bi 5 kilo vermek lazım
Ayy ben hala aynıyım hiç bi değişiklik yok gectiğimiz cuma diş teli taktırdım sadece fark o çirkinlestim azıcık
aramiza hosgeldin canim bende basak burcuyum .. bir basak bir hedef belirlediyse ve hedefe mutlaka ulasir
monti diyeti hakkinda bilgi verebilirmisin ? bende suan kendime uygun bi diyet ariyorum
kuzeniminkide rehabilitasyon merkezi canim ama halamda okul dedigi icin bendede aliskanlik olmus okul diyorum .. :)
kuzenim 4 yasinda yazmisim 1 cikmamis, 14 yasinda suan
dogdugunda hic problemi yoktu en azindan biz oyle saniyorduk
ayaginin biri hafif egri dogdu 1 yasinda ameliyat oldu ne olduysa ameliyattan sonra oldu ..
once narkozdan dediler sonra zeka geriligi dediler ..
yuruyor, konusuyor, tv de duydugu bi sarkiyi iki defa dinlesin ezberliyor, gordugu bi kisiyi asla unutmuyor ..
ona bakislarindan kizginmisin, mutlumusun, uzgunmusun anliyor hemen tepki veriyor .. bana kizma .. ama aglama .. bana bakip gulme gibi ..
karanliktan, hayvanlardan, odada yalniz kalmaktan cok korkuyor .. diline takilan bi kelimeyi yada cumleyi asla unutmuyor
yani bir turlu teshis koyamiyorlar ..
halam bu konuda cok dertli .. konyada uygun bi merkz bulamadim diyor .. istanbula yada ankaraya tasinma planlari bile yaptilar bu yuzden ..
gecen sene ogretmeninin birisi vurmus kuzenime, oda evde annesine anlatmis ayse ogretmenim bana vurdu diye,
ogretmenden davaci oldular ama ne hikmetse sinifin kameralari o an kayit yapmiyormus
bu ikinci merkez ama bundanda halam memnun degil , bekledigim, istedigim ilgi yok okulda diyor ...
mai cok uzun oldu ama halam bu konuda cok uzgun, daha dun konustuk artik ilerleme kaydetmek istiyoruz diyor .. okul konusunda yardim edersen sevinirim ...
ben kaçıyorum kızlar dersimiz var az sonra çocukları yıkadım giydirip çıkıcaz...
evliyim ama esimle hic birlikte yasamadik, evimiz yok yani
ondan ceyiz diyorum :))
vizenin gözü kör olsun:83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?