Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

insallah canim butun meleklerimize versin Rabbim sifasini .. Halama hep diyorum sen bi melek annesisin diye cunku melek gibiler .. ne yalanlari var, ne hileleri, ne cikar kavgalari oyle korumasiz kollamasizlar ve oyle duygusallar ki insan imreniyor onlardaki masumiyete .. Mai Allah senin ve senin gibi melek annelerinin her daim gucunu ve sabrini arttirsin ..

Ben evlenip fransaya geldikten sonra, annemlere her gelisinde kapidan girer girmez beni sormus kuzenim .. evleneli 8 sene oldu annem hala der kapidan iceri girince ilk seni sorar diye .. ve beni sadece yazlari gormesine ragmen asla unutmaz .. ve birde bu cocukta zeka geriligi var diyorlar

Tam emin degilim okul konusunda ama sanirim yediveren ismini duymustum halamdan .. Bir dahaki gorusmemde alirim okulun ismini ..

insallah gorursun canim ne kalmis sunun surasinda

Son düzenleme:

ay canim benim icin ugrasmis yazmissin cok sagol, cokda guzel anlatmissin
biraz zor gorunuyor ama ornek menuyle o kadarda zor degil gibi
ekmek yememek .. bu diyetinde benim icin en zor yani bu olur heralde
dukan diyetine baslamistim ama birakmak zorunda kaldim bi arastiriyim kafama tam anlamiyla yatar icime sinerse bende basliyim .. birlikte yapariz

Haa bu arada kızlar ben cmrtsi gününden itibaren ayın 24 üne kadar yokummm, adanaya gidicez eşimin memleketine. Geçen sene hamile olduğum için gidememiştik en son ramazan bayramında ordaydık nerdeyse bi sene olmuş walla , ilk defa gidicez kızımızla birlikte uzunn bi yolculuk bekliyor bizi.

Eğer Mai kaptanım bu mesajı farkezmezse siz hatırlatırmısınız kızlar? gerçi daha cmrtsiye 3 gün var ama unuturum diye aklımdayken yazayım dedim.

kızlar 3 gündür karpuz dışında hiç karbonhitrat yemedim ama bugün bi halsizlik ve sanki baş dönmesi gibibaşım ağrıdı dayanamadım gittim 1 ısırık ev yapımı poğaça ve kuruüzümlü nesfit yedim sütle beraber 3 kaşık gözüm açıldı sanki
siz nasıl dayanıyosunuz bu dukana... bende dünden beri bayağı niyetlenmiştim ama herhalde bana göre değil yoksa vaatleri çok güzel 19 ağustosta hedefime ulaşıyormuşum fazlasıyle ne yapsam bilemedim sizde durum nee

Canım yaparsan sonuç alırsın emin ol.
Ekmek sadece sabah serbest ama diğer öğünlerde prosiyon sınırı olmaıdğından doymama sorunu yok.

cahil insan... diyecek baska bisey yok.

canim 1.takima girmissin,hayirisi olsun senin icin..

sen monti yaparken peyniri normal yiyordun dimi,yalnismi hatirliyorum yoksa..
bide aralara findik yazmissin ama kuruyemisler ögünle birlikte yenmiyormu montide

Son düzenleme:

benim bu gün 700 gr birden gitmiş...
haberin olsun...
cumadan beri duraklama var gibiydi...
bi anda 700 birden gitti..

canım senin çocuğun küçük tabi.. benimki de 1.5 yaşındayken ben e zorlanırdım...kaçar dururdu suyun altından..
şimi eylülde 3 e girecek... eline caillou bebek veriyorum o caiilou yu yıkıyo ben onu...
kızda zaten kaçamıyo... oturtuyorum küvete.. çok seviyo banyo yapmayı su döktükçe kahkaha atıyo...

e

vet canım haklısın aslında ben de kendimi teselli etmek için ölünce sorgusuz sualsiz cennete gidecekler diyorum ama insanın yine de zoruna gidiyor...
bize zekaında sorun var diyen doktora göre ne görecek ne yürüyecek ne emekleyecek...
şu an kızım emekliyor ve kendine yetecek kadar görüyor...inşallah yürüyecek...
öğretmenlere göre zekasında sorun yok bakalım zaman ne gösterecek...

kızlar nerdesiniz...

ben de sarma yapayım kocişime diye gittim içini hazırladım yaprağı hasşladım ama hiç sarasım yok...acayip üşengeçliyim üstümde...
ayrı ayrı pişirsem de akşama kendi sarıp yese olmamı...
zaten canım accayip mercimek köfte istiyooo....

mai senbir dene bakalım senin kociş okey derse bizde öyle yapalım

mercimek köftemi dedin mmm bayılırm ama karnım tok benim yemek saatim 7 de

benim bu gün 700 gr birden gitmiş...
haberin olsun...
cumadan beri duraklama var gibiydi...
bi anda 700 birden gitti..

yapma yaaaa işte böyle diyonuz hevesleniyorum sonra vaz geçiyorum ben napsam acaba bilemedim yaa inşşş. yarında oruç tutucam mağlum cuma kandil cumada tekgün oruç tutulmaz o yüzden yarından başlıycam ben ne yiycem o zaman sahurda:26::26:

çok sevindim canım senin adına demek zekasında bişey yok o zaman mevlam diğerlerinede inşş.. şifasını verecek senin gibi sabırlı metanetli mutlaka karşılığını alacak canım

ben lahanayı bazen öyle pişiriyorum ince kıyıp pirinçle tadı aynı sarması gibi oluyo ama tabii sadece kendim yiyorum o başka ev halkını kandıramıyorum malesef

amin canım inşallah... henüz kesin değil tabi öğretmenlerimizin görüşü bu...
sahurdada ben ramazan ayında 2 tane mangallık hazırlanmış tavuk budunu tavada pişirip yemeyi düşünüyorum canım....
üzerine 500 ml de su içtim mi tamam hayatta acıkmam akşama kadar...
sen de deneyebilirsin bence...hem
zaten protein geç acıktırıyo...

eşim zaten gelmicekmiş yemeğe ben de hazırladığım içi biberlere doldurdum yaprakları da saklama kabına kattım dolaba sakladım...cuma sararım artık...
hiç bu kadar üşengeç olmamıştım sanırım...

ekmek hiçmi yok canım şöyle 2 dil. kepek yada tambuğday ekmeğiyle yağsız tost yapsam sahurda akşamada protein ağırlıklı beslensem olmazmı :26:
o zaman sen çorbadamı içmiyceksin iftarda yarın için fikrim olsun diye soruyorum kitabım yok ya acaba alternatif varmı

yok canım malesef ekmek kesinlikle ysak...
iftarı ben yulaf kepekli yoğurt çorbasıyla açmayı düşünüyorum...
sonrada artık yağsız protein ya da sebze günümdeysen sebze yemeği şeklinde geçiricem...ama
sen yarın başlama yeni geldi aklıma... oruç olmayacağın bi gün başla ilk günler baya baş ağrısı yapıyor çünkü...
niyetli olmazsan ağrı kesici atarsın...

Son düzenleyen: Moderatör:

cok iyi anliyorum mai, halamda tam 10 sene sonra tedaviyle kavustu kuzenime .. ilk hastaligi farkedildigi zamanlar cok agladi cok isyan etti ama sonralardan o bana allahtan bi emanet bakabilecegimi biliyorki bana verdi dedi ... 44 yasinda ama Allah oyle bi guc veriyorki ona sabahtan aksama kadar kosturuyor senin gibi ..
Rabbim gucune guc sabrina sabir katsin mai .. sende bu azim olduktan sonra inan yururde kosarda yavrucugun .. doktorlara inat zeka fiskiriyor onlarda
gercekten kuzenimdede beni hayrete dusuren dehset bi zeka var ..
7 yasinda iken kurban kesimine sahit olmus balkondan, o gun bugundur hala et yemez .. ben keci yemiycem anne korkuyorum der etli bir sey gorunce .. oyle masumki 14 yasinda kiz olmasina ragmen insanin bebek gibi sarip sarmalayasi geliyor onu

ay biz iclerimizi hazirliyoruz yakin 2 arkadasla toplasip beraber sariyoruz sarmalarimizi
yoksa yalniz basina cekilmiyor sarma ..

huhuu kimse var mi

ben geldim ama herkesler nere gitmis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…