Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herkese günaydın..
accayippp açım yaa... akşam evde hazırda hemen yiyebileceğim protein bulamadım ben de aç yattım...
şimdi açlıktan ölüyorum...
yumurtalarım pişsin saldırıcam hemen...

geçmiş olsun yaa okurken bile korktum yemin ederim aman çok dikkatli olun kızlar !!!!!:18::18:

Kızlar günaydın bu sabah yine çok şahane bir rakam gördüm tartıda.. Bugün reglimin 2. günü ve dün protein +sebze günü olmasına rağmen yine bende bu sabah 400 gr eksik çıktı yani 58,8 görüdüm tartıda hheehheeyyytt.. Her verdiğim gramda maiciğme dua ediyorum. Allah gönlüne göre versin güzel arkadaşım.Tuttuğun altın olsun.. Ben bu diyeti çok sevdim bide bünyem alıştı artık hiç açlık yok..
İnşallah böyle giderse ağustosta 52 yi görmek hedefindeyim.. normalde 54 olamıycam diye üzülen ben şimdi 52 hedefliyorum..

günaydın innuk günaydın bal10 günaydın diğer kızlar
dün hiç giremedim ya herkesten çok özür erkenden iş sonrada eve çok geç geldim anca şimdi girebiliyorum gitti benim puancıklarım yaaa

sabah:
domates
salatalık
dil beyniri
8 tane yeşil zeytin
1 bardak süt

öğlen :
çubuk kraker
wasa
nestee

akşam:
salata

spor yok
su 2 lt

tebrik ederim canım....
ben de hasretim 34 e dua ediyorum sürekli
ben de bu sabah 54.7 çıktım...dukan sana ideal kilona kaç dedi ve ne zaman ulaşacağını güçlendirmeye ne zaman geçeceğini söylemişti...
bben dukanın verdiği ideal kilomu geçtim....

yaa innuk'cum sen de mai de, thirtyfour'da çok özendiriyosunuz beni bu diyet için. ama ben et yiyemiyorumm, ee yumurtayı da ekmeksiz asla yiyemem. o yüzden yapamıyorum dukan'ı.. zaten kilo vermem durdu, geçen hafta cumaya göre 100 gr. fazlam bile var şuanda. bide cmrtsi yolculuk var 10 gün yokum, adanadan dönünce ne halde olurum kim bilir.

dün hiç giremedim ya herkesten çok özür erkenden iş sonrada eve çok geç geldim anca şimdi girebiliyorum gitti benim puancıklarım yaaa

günaydın kaçak'cım, insan bazen fırsat bulamıyor topic' e girmeye , illa bi iş karışıyor :)

devam eden çok az kişi kaldık onlarda puan olmadan her fırsatı değerlendirip paylaşımda olan kişiler...
o yüzden devam7 devamsızlık puanlamasına devam etmicem artık...
çok vaktimi alıyor.. ve zaten girmek istemeyen yine de girmiyor çok da faydası olmadı puanlamanın...
bundan sonra sadece haftalık verilen kilolara göre puanlama yapıcam...

ayy sende mi gidiyosun...

toplu sorayım bari nede olsa çok yapan var dukanamcayı.nasılgidiyo dyetiniz..hiç geri aldınızmı kilo .çok merak ediyom yaa..herkes atak evresini bitirmiştir zanlumca zaten...
ben bi uşagı aşıya götürem gelip cevaplarınızı inşallah okurum:))
mai sen nasıl oldun kuzum.daha iyimisin

ayy sağol canım...
senin sohbetini de özledik zaten....
napıyosun görüşmeyeli...

sağol tatlım takımımım için iyi olmaya çalışıyorum...
2 gün depresif takıldım takım da bunlaıma girdi sağolsunlar...
benim dukan iyi gidiyor bi önceki sayfada son meyvelerimiz var...
nasılda solladım geçtim seni...:86:
kolay gelsin bu arada aşı için canım şimdiden geçmiş olsun..

bu gün p+s günüm...

sabah kahvaltım 1 yumurta 1 domates 1 kk peynir
ve ben artık bununla çatlıcak gibi oluyorum kızlar...

Ablacım öncelikle bu diyette öyle birşey varki sadece ilk gün zorlanıyorsun. sonrası çok kolay geçiyor inan ayrıca tatlı konusunda en sorunsuz diyet bu tatlandırıcı ile yapılan bir sürü tatlı tarifi bulabiliyorsun.. yulaf kepeği ile yapılan kekler falanda cabası.. yzaten sen hedeflediğin kilonun yarısını atakta verirsin sonra iki hafta seyir hoopp bitti bile..sonra güçlendirme ile koruma yaparsın bidaha da geri gelmez gidenler. vereceğin kilo az olunca işin daha kolay merak etme..

1
geçmiş olsun yaa okurken bile korktum yemin ederim aman çok dikkatli olun kızlar !!!!!:18::18:

off canım yaa sorma dün bütün gün etkisinden çıkamadım çok dikkat etmek lazım çoookk...

Günaydın herkese :)

canim 1.takima girmissin,hayirisi olsun senin icin..

sen monti yaparken peyniri normal yiyordun dimi,yalnismi hatirliyorum yoksa..
bide aralara findik yazmissin ama kuruyemisler ögünle birlikte yenmiyormu montide

Yasom evet canım normal yiyordum ben. Fındık ben ara öpünde tüketiyorum. Kitapta ne yazdığını hatırlamıyorum bakmam lazım.

benim bu gün 700 gr birden gitmiş...
haberin olsun...
cumadan beri duraklama var gibiydi...
bi anda 700 birden gitti..

Maşallah Allah devamını göstersin canım.

herkese günaydın..
accayippp açım yaa... akşam evde hazırda hemen yiyebileceğim protein bulamadım ben de aç yattım...
şimdi açlıktan ölüyorum...
yumurtalarım pişsin saldırıcam hemen...

Günaydın cnm. Öğün atlamak serbest mi sizin dukan da.

Aman maşallah canım ya. NAzar değmesin böyle devam etsin.

Günaydın.

günaydınlarr hepinizeee,,,

Günaydın.

yok canım aslında öğün atlanmamasını sürekli tekrarlamış dukan ama ben akşam protein bulamadım...
yoğurt falan yiyebilirdim ama hiç canım istemedi...
dukan sürekli yiyin diyo verdiği listedekilerden...
ne kadar çok yersek o kadar çok gidermiş kilo...
ama işte diyet yapmak aç kalmak ya bana göre korkuyorum kilo alıvercem diye yiyemiyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…