kızlar biraz önce az kalsın felakete neden oluyordum kendime çok çok çok kızgınım..
Çamaşırları toplamak için balkona çıkmıştım tabi göktuğ da peşimden çıktı..ben odada çamaşırları katladım gözümün önündeydi oturdu balkon kapısının önüne oynuyordu..ben katladıklarımı yerleştirmeye giderken çağırdım gel oğlum diye kalktı gelcek gibi peşimden içeri girdim iki dk. yerleştirdim çamaşırları bide telefona baktım o sırada dışardan bağrış çağrışlar geliyo bide göktuğnun sesi bi koştum ki bizimki balkonun korkuluklarına tırmanmış karşı apartmandan komşular bağrışıyorlar..buda inememiş ağlıyo.. Ödüm koptu kaptığım gibi aldım içeri iki tane patlattım poposuna ama asıl ben hakettm hepte dikkat ederim balkona çıkmasın diye.. off ya yüreğim çıkacaktı yerinden kızlar yaaa...
Kızlar günaydın bu sabah yine çok şahane bir rakam gördüm tartıda.. Bugün reglimin 2. günü ve dün protein +sebze günü olmasına rağmen yine bende bu sabah 400 gr eksik çıktı yani 58,8 görüdüm tartıda hheehheeyyytt.. Her verdiğim gramda maiciğme dua ediyorum. Allah gönlüne göre versin güzel arkadaşım.Tuttuğun altın olsun.. Ben bu diyeti çok sevdim bide bünyem alıştı artık hiç açlık yok..
İnşallah böyle giderse ağustosta 52 yi görmek hedefindeyim.. normalde 54 olamıycam diye üzülen ben şimdi 52 hedefliyorum..
Kızlar günaydın bu sabah yine çok şahane bir rakam gördüm tartıda.. Bugün reglimin 2. günü ve dün protein +sebze günü olmasına rağmen yine bende bu sabah 400 gr eksik çıktı yani 58,8 görüdüm tartıda hheehheeyyytt.. Her verdiğim gramda maiciğme dua ediyorum. Allah gönlüne göre versin güzel arkadaşım.Tuttuğun altın olsun.. Ben bu diyeti çok sevdim bide bünyem alıştı artık hiç açlık yok..
İnşallah böyle giderse ağustosta 52 yi görmek hedefindeyim.. normalde 54 olamıycam diye üzülen ben şimdi 52 hedefliyorum..
günaydın innuk günaydın bal10 günaydın diğer kızlar
dün hiç giremedim ya herkesten çok özür erkenden iş sonrada eve çok geç geldim anca şimdi girebiliyorum gitti benim puancıklarım yaaa
devam eden çok az kişi kaldık onlarda puan olmadan her fırsatı değerlendirip paylaşımda olan kişiler...günaydın innuk günaydın bal10 günaydın diğer kızlar
dün hiç giremedim ya herkesten çok özür erkenden iş sonrada eve çok geç geldim anca şimdi girebiliyorum gitti benim puancıklarım yaaa
yaa innuk'cum sen de mai de, thirtyfour'da çok özendiriyosunuz beni bu diyet için. ama ben et yiyemiyorumm, ee yumurtayı da ekmeksiz asla yiyemem. o yüzden yapamıyorum dukan'ı.. zaten kilo vermem durdu, geçen hafta cumaya göre 100 gr. fazlam bile var şuanda. bide cmrtsi yolculuk var 10 gün yokum, adanadan dönünce ne halde olurum kim bilir.
günaydın kaçak'cım, insan bazen fırsat bulamıyor topic' e girmeye , illa bi iş karışıyor :)
ayy sende mi gidiyosun...
toplu sorayım bari nede olsa çok yapan var dukanamcayı.nasılgidiyo dyetiniz..hiç geri aldınızmı kilo .çok merak ediyom yaa..herkes atak evresini bitirmiştir zanlumca zaten...
ben bi uşagı aşıya götürem gelip cevaplarınızı inşallah okurum:))
mai sen nasıl oldun kuzum.daha iyimisin
kızlar 3 gündür karpuz dışında hiç karbonhitrat yemedim ama bugün bi halsizlik ve sanki baş dönmesi gibibaşım ağrıdı dayanamadım gittim 1 ısırık ev yapımı poğaça ve kuruüzümlü nesfit yedim sütle beraber 3 kaşık gözüm açıldı sanki
siz nasıl dayanıyosunuz bu dukana... bende dünden beri bayağı niyetlenmiştim ama herhalde bana göre değil yoksa vaatleri çok güzel 19 ağustosta hedefime ulaşıyormuşum fazlasıyle ne yapsam bilemedim sizde durum nee
geçmiş olsun yaa okurken bile korktum yemin ederim aman çok dikkatli olun kızlar !!!!!:18::18:
canim 1.takima girmissin,hayirisi olsun senin icin..
sen monti yaparken peyniri normal yiyordun dimi,yalnismi hatirliyorum yoksa..
bide aralara findik yazmissin ama kuruyemisler ögünle birlikte yenmiyormu montide
benim bu gün 700 gr birden gitmiş...
haberin olsun...
cumadan beri duraklama var gibiydi...
bi anda 700 birden gitti..
herkese günaydın..
accayippp açım yaa... akşam evde hazırda hemen yiyebileceğim protein bulamadım ben de aç yattım...
şimdi açlıktan ölüyorum...
yumurtalarım pişsin saldırıcam hemen...
günaydın innuk günaydın bal10 günaydın diğer kızlar
günaydınlarr hepinizeee,,,
Günaydın herkese :)
Yasom evet canım normal yiyordum ben. Fındık ben ara öpünde tüketiyorum. Kitapta ne yazdığını hatırlamıyorum bakmam lazım.
Maşallah Allah devamını göstersin canım.
Günaydın cnm. Öğün atlamak serbest mi sizin dukan da.
Aman maşallah canım ya. NAzar değmesin böyle devam etsin.
Günaydın.
Günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?