yok canım aslında öğün atlanmamasını sürekli tekrarlamış dukan ama ben akşam protein bulamadım...
yoğurt falan yiyebilirdim ama hiç canım istemedi...
dukan sürekli yiyin diyo verdiği listedekilerden...
ne kadar çok yersek o kadar çok gidermiş kilo...
ama işte diyet yapmak aç kalmak ya bana göre korkuyorum kilo alıvercem diye yiyemiyorum ben...
kızlar biz cicilerimizi giydik okula gideceğiz...
benim kızım bu gün yüzmeye başlıcak inşallah...
havuz terapisi başlıyor sonunda...
inşallah korkmaz benim sıpam..
Kızlar günaydın bu sabah yine çok şahane bir rakam gördüm tartıda.. Bugün reglimin 2. günü ve dün protein +sebze günü olmasına rağmen yine bende bu sabah 400 gr eksik çıktı yani 58,8 görüdüm tartıda hheehheeyyytt.. Her verdiğim gramda maiciğme dua ediyorum. Allah gönlüne göre versin güzel arkadaşım.Tuttuğun altın olsun.. Ben bu diyeti çok sevdim bide bünyem alıştı artık hiç açlık yok..
İnşallah böyle giderse ağustosta 52 yi görmek hedefindeyim.. normalde 54 olamıycam diye üzülen ben şimdi 52 hedefliyorum..
tebrik ederim canım....
ben de hasretim 34 e dua ediyorum sürekli
ben de bu sabah 54.7 çıktım...dukan sana ideal kilona kaç dedi ve ne zaman ulaşacağını güçlendirmeye ne zaman geçeceğini söylemişti...
bben dukanın verdiği ideal kilomu geçtim....
Ablacım öncelikle bu diyette öyle birşey varki sadece ilk gün zorlanıyorsun. sonrası çok kolay geçiyor inan ayrıca tatlı konusunda en sorunsuz diyet bu tatlandırıcı ile yapılan bir sürü tatlı tarifi bulabiliyorsun.. yulaf kepeği ile yapılan kekler falanda cabası.. yzaten sen hedeflediğin kilonun yarısını atakta verirsin sonra iki hafta seyir hoopp bitti bile..sonra güçlendirme ile koruma yaparsın bidaha da geri gelmez gidenler. vereceğin kilo az olunca işin daha kolay merak etme..
doğru diyon aslında süt serbes bide kepeği bulursam tatlı ihtiyacımı karşılarım ben dur haftasonunu atlatıyımda belki pazartesi başlarım bende böyle olmuycak yerimde sayıyorum bıktım valla hem benim ulaşılmıycakta bi hedefim yok zaten
67 yada 68 olsammmm yeter bana çünki ben kemikliyimşimdi bile kimse 72 olduğuma inanmıyo 65 gösteriyosun diyolar
kızlar bide menülerinizi yazsanız ne yiyosunuz bakıyım tavukla balık dışında ben bu 2sini yiyemiyorum da
tebrik ederim canım....
ben de bu sabah 54.7 çıktım...dukan sana ideal kilona kaç dedi ve ne zaman ulaşacağını güçlendirmeye ne zaman geçeceğini söylemişti...
yaa innuk'cum sen de mai de, thirtyfour'da çok özendiriyosunuz beni bu diyet için. ama ben et yiyemiyorumm, ee yumurtayı da ekmeksiz asla yiyemem. o yüzden yapamıyorum dukan'ı.. zaten kilo vermem durdu, geçen hafta cumaya göre 100 gr. fazlam bile var şuanda. bide cmrtsi yolculuk var 10 gün yokum, adanadan dönünce ne halde olurum kim bilir.
günaydın kaçak'cım, insan bazen fırsat bulamıyor topic' e girmeye , illa bi iş karışıyor :)
toplu sorayım bari nede olsa çok yapan var dukanamcayı.nasılgidiyo dyetiniz..hiç geri aldınızmı kilo .çok merak ediyom yaa..herkes atak evresini bitirmiştir zanlumca zaten...
ben bi uşagı aşıya götürem gelip cevaplarınızı inşallah okurum:))
mai sen nasıl oldun kuzum.daha iyimisin
ayy sağol canım...
senin sohbetini de özledik zaten....
napıyosun görüşmeyeli...
sağol tatlım takımımım için iyi olmaya çalışıyorum...
2 gün depresif takıldım takım da bunlaıma girdi sağolsunlar...
benim dukan iyi gidiyor bi önceki sayfada son meyvelerimiz var...
nasılda solladım geçtim seni...:86:
kolay gelsin bu arada aşı için canım şimdiden geçmiş olsun..
bu gün p+s günüm...
sabah kahvaltım 1 yumurta 1 domates 1 kk peynir
ve ben artık bununla çatlıcak gibi oluyorum kızlar...
devam eden çok az kişi kaldık onlarda puan olmadan her fırsatı değerlendirip paylaşımda olan kişiler...
o yüzden devam7 devamsızlık puanlamasına devam etmicem artık...
çok vaktimi alıyor.. ve zaten girmek istemeyen yine de girmiyor çok da faydası olmadı puanlamanın...
bundan sonra sadece haftalık verilen kilolara göre puanlama yapıcam...
ayy sende mi gidiyosun...
canrım ya sağol..iyim çok şükür.bahartemizligi yapmıştım o yüzden çok giremedim.şimdi bitti şükür..tabi ince ayrıntılar var onuda artıkyavaş yavaş yaparım..
vallah tük takım yapacaksınız maşallah..bende neyaptım biliyonmu ben tatildendönerkenablamın kızınıda yanıma getirdim biraz degişiklik olsun diye.azda kilosu var beraber diyet yapalım dedim.tamam teyze dedi.sizlerden okuyunca yigenime dukan diyetiyaptırdım sadece 1 gün.ama ne yapayım korkuyom kıza yanlış .işey yaptırırım diye.bir günde bir kilo verdi.ve hiçte geri almadı aksire hala veriyor kiyloda.zok hoşuma gitti.teyze tekrar yapalım dedi bende bakarız dedim.sonuçta enamnet korkuyom bişey ne olur diye.ama bende yapmak istiyorum.menüsünü sabah 2 yumurtayla çok çok az yağda omlet..peynir.bi bardak süt..
öglen yogurt ve üavuk haşlaması...akşamda öyle yedi..acıkmadım dedi.südekli ye deyip durdum çünkü
bende onla başlasım ikimiz birden yaparsak biraz masraflı olaak ya..o yüzden ben beklemediyim yani.
tebrik ederim canım....
günaydınnnnnnnn saat 9 da kahvaltımı yaptım az zeytinyağlı omlet peynir domates salatalık biber 5 adet zeytin ve şekersiz çay içtim he 1 dilimde çavdar ekmeği daha tartılmadım pzt den beri yarın tartıya çıkcam bakalım nolmuşşş:26:
canrım ya sağol..iyim çok şükür.bahartemizligi yapmıştım o yüzden çok giremedim.şimdi bitti şükür..tabi ince ayrıntılar var onuda artıkyavaş yavaş yaparım..
vallah tük takım yapacaksınız maşallah..bende neyaptım biliyonmu ben tatildendönerkenablamın kızınıda yanıma getirdim biraz degişiklik olsun diye.azda kilosu var beraber diyet yapalım dedim.tamam teyze dedi.sizlerden okuyunca yigenime dukan diyetiyaptırdım sadece 1 gün.ama ne yapayım korkuyom kıza yanlış .işey yaptırırım diye.bir günde bir kilo verdi.ve hiçte geri almadı aksire hala veriyor kiyloda.zok hoşuma gitti.teyze tekrar yapalım dedi bende bakarız dedim.sonuçta enamnet korkuyom bişey ne olur diye.ama bende yapmak istiyorum.menüsünü sabah 2 yumurtayla çok çok az yağda omlet..peynir.bi bardak süt..
öglen yogurt ve üavuk haşlaması...akşamda öyle yedi..acıkmadım dedi.südekli ye deyip durdum çünkü
bende onla başlasım ikimiz birden yaparsak biraz masraflı olaak ya..o yüzden ben beklemediyim yani.
toplu sorayım bari nede olsa çok yapan var dukanamcayı.nasılgidiyo dyetiniz..hiç geri aldınızmı kilo .çok merak ediyom yaa..herkes atak evresini bitirmiştir zanlumca zaten...
ben bi uşagı aşıya götürem gelip cevaplarınızı inşallah okurum:))
mai sen nasıl oldun kuzum.daha iyimisin
selam kızlar biz geldik...
malesef evden hep eceleyle çıktığımız için havuz bezimizi unutmuşuz normal bezlede giremez malum havuza bu gün kaldı yarına inşallah artık....
kendimi çok yorgun hissediyorum...
bu gün okulda herkes bana çok zayıfladığımı söyledi kızlar...
54 e gelince güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum bakalım...
boyum 165 fazla zayıflık yakışmayacak gibi eskiden 49 dum ama şimdi 2 çocuğum var yeter dimi...
inşallah güçlendirmede almam verdiklerimi...
Kızlar napıyorsunuz sabahtan ber kıçımı kaldıramadım pc başından gidip mutfağı toplamam ve yemek yapmam lazım.. yaa acaba bugün spora gitsem mi gitmesem mi kızlar kararsızım. ramazan geliyo ya ara vermek istiyorum ramazanda şimdiden acaba gitmesem mi napsam bilemedim.. birde oğlanın ileçleri için tekrar dr. a gitmem gerekecek bugün off evden çıkmak artık çok yoruyor beni yawww..
ben sizi bekliyom canım sizi mezun edip öyle bırakıcam... ama istersen yarın mezun olayımgunyadin kizlarrr gunaydin gece 2 de yattik simdide ancak kalktik ... gec yatinca cok asiri yorgun kalkiyorum ..
ay mai yeter artik daha ne verecen .. kiskanani var cekemeyeni var .. yakinda ruzgar degse ucacan
suyu sevdigini soylemistin canim insallah korkmaz, bence hosuna bile gider ..
insallah vermissindir canim, emeginin karsiligini alirsin yarin tartida
benimde arabam bozuldugu iicn bu ay dogru dürüst gidemedim,gidemeyincede tembellestim bende ramazandan sonraya kadar gitmiycem,ama sende tembellik yoksa gitmek istemiyosan bile evde bisyler yapanbilrsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?