Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar biz cicilerimizi giydik okula gideceğiz...
benim kızım bu gün yüzmeye başlıcak inşallah...
havuz terapisi başlıyor sonunda...
inşallah korkmaz benim sıpam..

Biraz monti gibi sizinki de galiba. Benzer şeyler var.

Ay hadi hayırlısı canım. Benimde özel eğitim verdiğim bir çocuk vardı. Yavrum o da giderdi yüzmeye ve çok ilerleme kaydettiler. O zaman 10 yaşındaydı. Şimdi oldu kocaman bir genç kız.

maşşallah süpersin canım tebrik ederimm

sana söyleyecek lafım yok zaten canım istemen yeterli kim tutar seniii senide tebrik ediyorum ben işte kendim bişey yapamıyorumya anca milleti tebrikle kendim vermiş gibi seviniyorum ama bugün iftardan önce tartılıcam sanki bu hafta azcık verdim gibi geliyo bakalım görücez

Son düzenleme:

Süper vallahi canım yaww. ozaman hasretim bacıma bende dua edeyim hem sana hem ona... Dukan amca bana ideal kilon 52 dedi bende onun sözünü dinliyorum 52 ye kadar inicem inşallah.. Dün bi arkadaşımla görüştük daha ne zayıflayacaksın sen hiç aynaya bakmıyormusun çıtır olmuşsun resmen dedi.. Ama yani ne kadar doğru söyledi bilemiyorum.. son 6-7 kg kaldı maii yaa inanamıyorum 18 kg gitti.. Bu işi anlımın akıyla bitirebilirsem size öncesi sonrası fotoğraflarımı koycem.

Balım özenilmeyecek gibi deel ki.. Ama tabi et sevmeyen biri için yapılması çok zor. Aslında illa ki et yemek zorunda değilsin balık ve deniz ürünleri.. süt ürünleri gibi alternetiflerinde var ama uzun vadede sıkıcı olur..Bu arada tatile gidiyormuşsun şimdiden hayırlı yolculuklar sana canım..Bol bol dinlen ama sakın kilo alma..

Canım ben 3 gün atak ta 61,4 ile başladım 59,6 ile bitirdim 1,800 gr gitti atak evresinde bugün seyir evresinde 4. günüm ve 58,8 im ve birde regli var tabi.. seyirde de3 günde yine 800 gr kadar gitti.. şimdiye kadar geri alma gibi bir durum olmadı üstelik regli olmama rağmen...

ayy sağol canım...
senin sohbetini de özledik zaten....
napıyosun görüşmeyeli...

canrım ya sağol..iyim çok şükür.bahartemizligi yapmıştım o yüzden çok giremedim.şimdi bitti şükür..tabi ince ayrıntılar var onuda artıkyavaş yavaş yaparım..

vallah tük takım yapacaksınız maşallah..bende neyaptım biliyonmu ben tatildendönerkenablamın kızınıda yanıma getirdim biraz degişiklik olsun diye.azda kilosu var beraber diyet yapalım dedim.tamam teyze dedi.sizlerden okuyunca yigenime dukan diyetiyaptırdım sadece 1 gün.ama ne yapayım korkuyom kıza yanlış .işey yaptırırım diye.bir günde bir kilo verdi.ve hiçte geri almadı aksire hala veriyor kiyloda.zok hoşuma gitti.teyze tekrar yapalım dedi bende bakarız dedim.sonuçta enamnet korkuyom bişey ne olur diye.ama bende yapmak istiyorum.menüsünü sabah 2 yumurtayla çok çok az yağda omlet..peynir.bi bardak süt..
öglen yogurt ve üavuk haşlaması...akşamda öyle yedi..acıkmadım dedi.südekli ye deyip durdum çünkü
bende onla başlasım ikimiz birden yaparsak biraz masraflı olaak ya..o yüzden ben beklemediyim yani.

bu gün p+s günüm...

sabah kahvaltım 1 yumurta 1 domates 1 kk peynir
ve ben artık bununla çatlıcak gibi oluyorum kızlar...

yapma bee.maşallah.kilodada geçmişsin maşallah ne diym sana..çok istek var bendede bakalım..bende adet oldum aslında tam zamanı ama..bu aradahesaplamayı bende yapakaya çalıştımı ama yapamadım yaa.banada bi el atsanızz.:)

oo süper maşallah..inşallah kokmadan çok severek yapar..onun içinde iyi olur..

günaydınnnnnnnn saat 9 da kahvaltımı yaptım az zeytinyağlı omlet peynir domates salatalık biber 5 adet zeytin ve şekersiz çay içtim he 1 dilimde çavdar ekmeği daha tartılmadım pzt den beri yarın tartıya çıkcam bakalım nolmuşşş:26:

bence de en doğru kararı vermişsin canım, zaten yazmak isteyen 3-5 mesajı gözetmeyip yazıyor. önemli olan paylaşımın olması.

ayy sende mi gidiyosun...

evt cmrtsi sabah çıkıyoruz yola, dün sana not yazmıştım burdan ama gözünden kaçtı sanırım.

Kızz yegenini denek olaraktan mı kullandın allah seni napmasın.
şaka bir yana da gerçekten çok etkili bir diyet eğer kalp yada tansiyon sorunun yoksa korkma yap.. yani vucuda bir zararı yok sadece ürik asit brikiyor böbreklerde onunda çözümü boll boll sıvı tüketip böbrekleri çalıştırmak.. günde 2 litre kadar su yada sıvı tükettin mi o da sorun olmuyo canım.. zaten yaz günü su içilir bol bol..

gunyadin kizlarrr gunaydin gece 2 de yattik simdide ancak kalktik ... gec yatinca cok asiri yorgun kalkiyorum ..

ay mai yeter artik daha ne verecen .. kiskanani var cekemeyeni var .. yakinda ruzgar degse ucacan

suyu sevdigini soylemistin canim insallah korkmaz, bence hosuna bile gider ..

insallah vermissindir canim, emeginin karsiligini alirsin yarin tartida

canim aman dikkat et ablanin kizi kac yasinda ? ergenlik oncesi ve ergenlik donemindeki cocuklara tavsiye etmiyorlar boyle sok diyetleri ..

ben dukanciyim, benm gecen hafta cok iyi gecti bayakilo vermistim
ama bu hafta hic veremedim, cumartesi cok kacirmistim... veridgim kilonun 1.5 aldim bu hafta nedense
daha tartiya cikmadim, yarin bi bakayim verebilmis miyim biraz

selam kızlar biz geldik...
malesef evden hep eceleyle çıktığımız için havuz bezimizi unutmuşuz normal bezlede giremez malum havuza bu gün kaldı yarına inşallah artık....
kendimi çok yorgun hissediyorum...
bu gün okulda herkes bana çok zayıfladığımı söyledi kızlar...
54 e gelince güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum bakalım...
boyum 165 fazla zayıflık yakışmayacak gibi eskiden 49 dum ama şimdi 2 çocuğum var yeter dimi...
inşallah güçlendirmede almam verdiklerimi...

Kızlar napıyorsunuz sabahtan ber kıçımı kaldıramadım pc başından gidip mutfağı toplamam ve yemek yapmam lazım.. yaa acaba bugün spora gitsem mi gitmesem mi kızlar kararsızım. ramazan geliyo ya ara vermek istiyorum ramazanda şimdiden acaba gitmesem mi napsam bilemedim.. birde oğlanın ileçleri için tekrar dr. a gitmem gerekecek bugün off evden çıkmak artık çok yoruyor beni yawww..

canim ramazan gelmeden güclendirmeye gecmen en güzeli,cünkü dukan ac kalmayi önermiyor,e ramazandada oruc tutcaz mecbur ac kalcaz en azindan ramazandan önce 1 2 hafta yaparsan belki etkilemez,hem ramazanda daha kolay olur

benimde arabam bozuldugu iicn bu ay dogru dürüst gidemedim,gidemeyincede tembellestim bende ramazandan sonraya kadar gitmiycem,ama sende tembellik yoksa gitmek istemiyosan bile evde bisyler yapanbilrsin :)

Bende yemeğimi yedim geldim. Menülerimi yazmaya haftaya başlayacağım.

Bu arada ben haftasonları giremem bilginiz olsun. Evde hiç fırsatım olmuyor kızlar.

ben sizi bekliyom canım sizi mezun edip öyle bırakıcam... ama istersen yarın mezun olayım

benimde arabam bozuldugu iicn bu ay dogru dürüst gidemedim,gidemeyincede tembellestim bende ramazandan sonraya kadar gitmiycem,ama sende tembellik yoksa gitmek istemiyosan bile evde bisyler yapanbilrsin :)

Canım ben evde hiç yapamıyorum leslie falan var hatta plates için özenip mat,çember ve tera band bile aldım herşey var evde ama istek yok yani başlama isteği duymuyorum evde ama salona gidince mecbur.. Birde salon eve uzak biraz yani arası 1 km falan vardır eşim arabayı vermiyo bana acemiyim diye. Bende çocukla o kadar yolu yürüyüp spor yapıp sonra o kadar yolu tekrar geri geldiğimde pestilim çıkıyor..Haa birde giderken iyi ama dönerken yokuş yukarı.. Yani salon iyi oluyo aslında çocuğa da bakıyorlar.. Arada yüzme imkanıda var açık kapalı havuz falan ama işte gitmek gelmek sorun.. Eşim zaten direkt söylemesede spor salonuna gitmemide pek istemiyo her defasında başka başka bahaneleri öne sürüyo.. En son çocuk hastalandı.. Sen gittin spor salonundan hastalık kaptın çocuğada bulaştıdın diye bana kızdı ve bu yüzden tartıştık. Tartıştık derken o söylendi ben dinledim.. O gün dedim bir daha gitmiycem spora falan diye ama şimdi içimden bi ses gitmelisin diyo başka bir ses hayır kesinlikle diyo.. Bilmiyorum yanii.. Çalışırken annem karışırdı sporuma bir dünya söylenirdi şimdi de eşim başladı.gitmemek en iyisi galiba. Benim neyime spor deyip otururum onunda paraları yansın oda görsün gününü. Ayy ne çok konuştum yaaa off doluyum ben bu konuda bayaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…