Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim,öfkeyle kalkan zararla oturur bunu unutma,kim ne derse desin,spor sana iyi geliyosa ki eminimki iyi geliyodur gitmelisin,esini bosver sen,sen güzellestikce kiskaniyodur seni,benim esimde calisiyo aksam o geldikten sonra gidiyorum cocuk bakicisi yok bizim salonda bazen yan ciziyo bende hayir efendim gidicem diyorum,asil ona inat gitmelisin :) cocuk hastalanir iylesir cocuk bu sninle bi ilgisi yok,vicdan yaptirmaya calisyo sana hic tinlama.valla benim salo9nda cocuk bakicisi olsa ne güzel olur ama beimde oglum 3.ayda krese basliycak ondan sonra 6 ay daha üyeligim var ozaman cok rahat olacak banada ins,ayrica esin acemisin diye arabayi vermiyo sana,peki oturdugun yerdenmi gidecekmis acemiligin,acemiligin en iyi ilaci ylaniz basina araba sürmektir..

benimde bundan 2 sen önce arabam yoktu esimin arabasini sürüyodum arada ama nasil.sonra cocuk krese baslayinca kresde uzak olunca kücük bi araba aldik bana,arabaya ilk oturdugum zamani unutmuyorum,ama sürdükce atiyosun o heyacani korkuyu,simdi allaha sükür hic biseyden korkum cekincem yok,önceden gidecgim yerde park yeri varmi diye arastirirdim simdi hic düsünmüyorum,süre süre ögreneceksin baska türlü olmuyor..

Canım ya ağzına sağlık ama benim eşim çok fena insanı diliyle döver..
iki üç hafta öncesine kadar sadece hafta sonu oda eğer sabah saatiyse veriyordu bi yere giderken falan ben kullnaıyordum. Ama hep onun söylediği yerde o nerde verirse orda.. Sonra bi gün dedim ben kullanıcam tamam dedi yolda vericem yok dedim garajdan ben çıkıcam. yapamazsın dedi inat ettim hep dedim böyle diyorsun sen beni avutuyosun. sırf hevesim geçsin diye sadece bu şekilde yolda veriyorsun amacın ben hep senin gözetiminde kullanyım dedim.. Bir hışımla indi direksiyondan al kullan diye ..Oturdum koltuğa alllahh.. her yaptığım hamlede resmen hönkürüyo yani bağırmak az gelir hönkürüyo resmen. elim ayağıma dolaştı çalışan arabayı stop ettirdim sanıp tekrar marşa bastım falan.. sonuç olarak vurup çzmeden çıkardım arabayı garajdan 3-5 fazla hamle yaparak.. Ama tabi bizimki hönkürmeye devam etti nerden gidiyorsun hangi yola girdin vs. vs.. baktım olmuycak arabada bide çocuk var. İndim direksiyondan oda son oldu zaten bir daha ne ben açtım lafını ne de o açtı.. onun için eşim bişe yapmamı istemiyorsa yıldırana kadar burnumdan getirir. Kaynana gibi söylenir söylenir söylenir o yetmez bağırır çağırır en sonunda tamam derim tamam senin dediğin olsun..

hey Allahim ya,valla deli bu erkeklerin hepsi.benimkide öyledi onunlaberaber araba kullanirken ama simdi biz beraber onun arabsiyla gittikmi ben begenmiyorum onun araba sürmesini,ben konusuyom simdi hahha

ben de inşallah ramazandan sonra bi ehliyet alıcam...sonra bi de küçük araba alıcam kendime inşallah daha rahat edicem.. çocuk varsa araba şart yaa olmuyo valla yollarda minibüslerde...
benim eşimde çok sinirlidir bazen tuhaf olur tanıyamam ama genel anlamda beni pek kırmaz istediğimi yapar sağolsun...

innuk sebze günlerinde neler yiyosun yazsana...şaştım ne yiyeceğimi..p
atlıcan közledim yedim ama yok doymadım...

Bence almalısın ama alır almaz da geç direksiyonun başına. Benim ehliyet nerden baksan 10 yıllık ama sadece ilk aldığım yıl kullandım. Ondan sonra araba olmayınca kullanamadım ee haliyle tekrardan alışmak lazım bir süre.. Eee arabayı alıncada direksiyona eşim geçti ki kendisi ehliyetini benden sonra almıştı.Ondan sonrada bi daha vermedi zaten. Başkasının yanında lafı açılınca ben senden çok istiyorum kullanmanı diyo ama iş gerçeğe gelince değişiyo.. Özel hoca tutayım dedim hayatta olmaz ben alıştırırım seni dedi onda da sadece aynı yolda sadece yol boşken belli bi yerde veriyo yine belirli bir yerde geri alıyo. Anladığım kadarıyla o kadar sürsünde hevesi gitsin dahasını istemesin diye böyle yapıyo.. Ama işte bende bundan sonra çıkmıycam dışarı çocukla zor oluyo diye hep onu göndericem dışarda ne iş varsa o yapsında görsün çıkmıycam ama birden yaparsam anlar onun için yavaş yavaş kesicem dışarı gitmeyi.Aynı yıldırma politikasını bende ona uyguluycam..

innuk sebze günlerinde neler yiyosun yazsana...şaştım ne yiyeceğimi..p

Canım ben dün mesela sabah domates salatalık yedim stendart proteinlerin yanında..
Sonra öğlen yağsızve tuzsuz sebze çorbası yaptım içinde kabak, havuç, kırmızı biber, brokoli, karnıbahar ve soğan vardı.
akşamda salata yedim.

ayy yok öyle şettmemiştim ama bi gündün bişey olmaç diye şeetteydim:78:..yok bi daha yapmam vallah..bende edcemde hatta arada onunla bende uydum..

canim aman dikkat et ablanin kizi kac yasinda ? ergenlik oncesi ve ergenlik donemindeki cocuklara tavsiye etmiyorlar boyle sok diyetleri ..

evet o yüzden yaşı küçük diye bıraktım bi günlükyaptım sadece.başka yok..

ben dukanciyim, benm gecen hafta cok iyi gecti bayakilo vermistim
ama bu hafta hic veremedim, cumartesi cok kacirmistim... veridgim kilonun 1.5 aldim bu hafta nedense
daha tartiya cikmadim, yarin bi bakayim verebilmis miyim biraz
hımm.anladım canım.yarın ne olacak takipteyim sizi..sağol.

aa olsun kız üzülme bigünden bişey olmaz.günlük gidecek dimi..senin boyun 1.65 se evet artık çok zayıf gözüküyorsundur..2 çocukla yeterD.şaka bi yana sen bilirsin elbet ama bende o boy olsa 53 lerde bitirirdim..

innuk sebze günlerinde n
yiyosun yazsana...şaştım ne yiyeceğimi..p

nasıl gidiyo dedim kız acıkıyonmu artıkın..

canim kesinlikle almalisin imkanin varsa sakin esnek davranma,benimde 2 oglum var,ilk krese basladigi zaman yoktu araba otobüsle gidiyoduk daha ufaklikda kücüktü 2 ay kadar gittim ama gelde bana sor,bide yakindaki kresi begenmedigi icin uazga verdim cokda menunum sükür her neyse sonra aldim arabayi,ama nasil rahatlik,gecen hafta arabam bozulunca sudan cimis baliga döndüm resmen,nasil alismisim,yani kisacasi sakin ihmal etme..

bide türkiyede kesinlikle lazim cocuklulara burda gene otobüs tren hersey vaktinde galiyor bide hepsi cocuk arabalari icin tasarlanmis,burda ben zorlaniyosam sizin zorlanmaniz cok noram,orda yolda bile süremiyosun cocuk arabasini kaldiki otobüse minübüse binmek,Allah yaridmciniz olsun ne diyim

innuk sana birsey sorucam,

yalnis hatirlamiyosam sen müsli diyeti yapmistin,ne kadar zaman yaptin ve kac kilo vermistin bide sabah aksammi yedin?

saf protein günlerinde acıkmıyorum da pro+sebze günlerinde acıkmaya başladım...
galiba az önce çocuklara ekmek pişirmiştim onun mis gibi kokusuda acıktırttı...
yemedim tabi...

ben tarcin severim canim,bakalim denemeye basliycam bu aksam ins faydasi olur,bununla birlikte müsli diyeti yapmak istiyorum,dukana veda ettim ( hic istemesemde yapamiyorum yaa ühühühüüüüüüü

ya esimde bana yulaf kepegi almis bende dukana baslasammi ?
arkadasimda almanyadan metobolizma hizlandirici cay getirdi .. kabizligada cok iyi geliyormus bu cay .. ikisiyle birlikte birazcik ilerleyebilirmiyim ki sizce napiyim ?
cok moralsizim gidim gidim ilerlemekten biktim

ben sizi bekliyom canım sizi mezun edip öyle bırakıcam... ama istersen yarın mezun olayım

ay canim ne demek ask olsun sakin ha sen gidersen boslariz biz ... kiz kisin ruzgar cok olur konyada korkuyorum ucarsin alimallah biz tembeller sensiz neyleriz

ay turkiyede gercekten otobus beklemek olum
yazin bazen esimin isi oluyor arabayi o aliyor, kardesimle cikiyoruz en az gercekten en az 15 dakika gec kaliyor otobus minibus birde pusetle binmek imkansiz .. konyada taksi desen asla binilmez cok pahali .. araba sart

canim cayin adini yazarmisin

ben sizi bekliyom canım sizi mezun edip öyle bırakıcam... ama istersen yarın mezun olayım

hayir olma bence. koruma sürecide diyet sayilir :) mezun olamazsin kaptan hanim

kiz ne cayiymis o banada de bakim, bulurum belki
bi dene dukani tatlim ne kaybedbilirsin ki kilolarindan baska

Bol soganli sarimsakli köfte yaptim
tepsiye dizdim
üzerine su konservede olan hazir baharatli domateslerden sürdüm
ve biraz peynir attim üzerine
enfes olmussss

mai canim günlük puanlama yapmicam demisin, bencede daha mantikli
senin icin gercekten zor oluyor
ama su an ki puanlar ne olcak bu durumda? silecek misin?
bu durumda puan farki cok olan kisilerin arayi kapatmasida cok zor olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…