Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim cayin adini yazarmisin

arkadasim fransizcaya ceviremedi bana bitkilerin hepsini almis getirmis kendim hazirliyorum ben cayi

bitkilerin adini yaziyim cunku fransizcasini bende bilmiyorum

-Rosmarinblatter Tee

-Mate Tee

-Heidekrautblten

-Yesil cay

-ve bildigimiz Kekik

bu 5 tane bitki esit miktarda karistiriliyor bir kutunun icine
ve bir caydanlik kaynayan suya 2 yemek kasigi atilip demleniyor ayni cay gibi
termosa suzup sabahtan aksama kadar 6,7 fincan iciyorum ben

arkadasim diyetle birlikte 3,4 ay uyguladi ve asiri sekilde zayifladi
cok faydasi oluyor metobolizmayi cok hizlandiriyor dedi ..

bunlarin hepsini toz olarakmi aliyoz canim,ayrica tsekür ederim,

hayir olma bence. koruma sürecide diyet sayilir :) mezun olamazsin kaptan hanim

kiz ne cayiymis o banada de bakim, bulurum belki
bi dene dukani tatlim ne kaybedbilirsin ki kilolarindan baska

canim bak bakiyim yazdim caylari bulursun kesin
ya yalan olmasin arkadasim eczaneden yada bitki zaten ozel magzalardan almisti galiba soylemisti ama hatirlamiyorum

Rosemary Tea Leaf

maté

Heather fleurs

thé vert

thym

canim bak geoogleden buldum bunlari dogrularmi ? :)))

evet bunlar canim
kekik ve yesil cayda dogru
ben turkiyeden aldigim dag kekigi ile demliyorum

hepsi toz seklinde yani tam tozda degil kekikten biraz iri
200 gramlik paketlerde almis arkadasim
baya uzun sure yetecek gibi

evet bunlar canim
kekik ve yesil cayda dogru
ben turkiyeden aldigim dag kekigi ile demliyorum

hepsi toz seklinde yani tam tozda degil kekikten biraz iri
200 gramlik paketlerde almis arkadasim
baya uzun sure yetecek gibi

canim arkadaisn sanirim reformhausdan almistir,,

arkadasim ceviremedi diyince bende seni icin geoogleden buldum haha

canim arkadaisn sanirim reformhausdan almistir,,

arkadasim ceviremedi diyince bende seni icin geoogleden buldum haha

sagol canim
kac defa bana soyle isimlerini fransadan aliyim diye
oda ceviremedi tum caylari toplamis gelmis sagolsun dostlar basina boyle arkadas
2 gundur 10 kere aradi caylari ic ihmal etme diye 4 cocuk annesi 1 senede 46 bedenden 36 bedene dustu

bende burdan aldim hazir besi biy erde cikmis ama poset cay,ben sevdim ama sicaklarda icesim gelmiyor haha

benim diyetisyen kesinlikle içme dedi.. su kaybından başka bişey olmaz dedi...
çok kızmıştı bana....
bir de bağırsaklar tembelleşiyormuş..

benim kız uyandı biz pzara gidip mamalar alıp gelicez...
görüşürüz kızlar...

innuk sana birsey sorucam,

yalnis hatirlamiyosam sen müsli diyeti yapmistin,ne kadar zaman yaptin ve kac kilo vermistin bide sabah aksammi yedin?

Canım nesfit 14 gün programı olanı diyorsun değilmi yani müsli değilde şu kahvaltılık tam tahıllı gevreklerden.. Evet yaptım o diyeti 12 günde 2,6 kg verdim diye hatırlıyorum. Ama çok zor bi diyet. Yani sabah sadece 5 kasık nesfite yarın bardak süt koyuyorsun yanınada bi tane meyve ben onun yerine 1 kaşık kuru üzüm koyuyordum. Öğlen normal sebze+et yiyorsun tavuklu salata falan gibi yada etli sebze yemeği yiyordum ben. Akşam da sabah gibi ama meyve yok.. bir müddet sonra çok sıkılıyorsun.. 2,5 kg için çekilmez..

him anladim canim,yok ben müsliyle yapmak istiyorum,bi deniycem bakalim,kiz 2.5 kilo azmi :)

ohh ohh kızlar öğleden sonra yoktum bayağı uzamış muhabbet dur bende yorum yapayım kendimce heh heh heee

bence çoktan yeter sonra güçsüz kalırsın canım almassan bu kilo süper bide 2 çocuğun var yani:)))

evet canım araba bi bayan için bu zamanda şart bencede hele çocuk varsa bide senin gibi özel bi durumda kendi araban olmazsa zaten tam anlamıyla öğrenemezsin kullanmayıda mağlum erkeklerin arabaları çok kıymetli benimde vardı 2 sene öncesine kadr sattık sonrada tayinimiz buraya çıkıncada alamadık ama eşimin araba bende hep burda trafik fazla olmadığından dolmuşla gidiyo eşim işe çokk rahatım

evet bu çay beşi bi arada bende kullandım bi ara ama hiç faydasını görmedim belki bünyeden fark ediyodur inşş. sen faydalanırsın canım

süpermiş 2.5 kilo hemde 12 günde sen niye beğenmedinki bide ben çok seviyorum evdede 3 paket var açılmamış ramazanada 15 gün var yapsammı acaba aslında tam benlikmiş

maiiicimmmm çıtır kaptanımm
yarının ilk bildirimi benden ..72.. kiloyum pazartesiden beri yarım kilo gitmiş biraz önce tartıldım bugün oruç tuttum canım o yüzden iftardan önce tartılayım dedim
yarın sahur sonrası daha yediklerim erimemiş olur sabah tartılamam görmezsen yarın tekrar yazarım gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…