Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

denemem laziiim. nerden almis bitkileri bi sorar misin cnm.

afiyet olsun canım...
benim de canım çekti bak...

saol bitanem, bidahaki sebze gününde sende yap, cok güzel oldu valla. ögleden beride acikmadim hic

canim reformhaus da bulabilrisin..

internettede buldum.
ama bende yarin bi reformhausa ugricam, bilmedigim yerden ismarlamim simdi

bu aralarda bitki caylarindan igreniyorum nedense,
form caylari yüzünden. karnima acaip kramp girmeye baslamisti ictikce
bi kere gicik gittim bi daha icemiyorum :S

amma cok cene yaptim bugüpn sizin takimda,valla kaptan olmasam buraya transfer olcam hahha

ay hergun gel muhabbetin cok guzel .. benim bugun fazla vaktim yoktu genelde burda olmaya calisiyorum ..

ay masallah canim ne guzel 500 gram

denemem laziiim. nerden almis bitkileri bi sorar misin cnm.

saol bitanem, bidahaki sebze gününde sende yap, cok güzel oldu valla. ögleden beride acikmadim hic

insallah soruyum canim

bu caylari internette arastirdim biraz

ENDER SARAÇ 5′İ BİR YERDE ZAYIFLAMA ÇAYI

5′ i Bir Yerde Çayı Tarifi:
Malzemeler:
* 1 tatlı kaşığı Mate yaprağı,
* 1 tatlı kaşığı Biberiye,
* 1 tatlı kaşığı Kekik,
* 1 tatlı kaşığı Funda yaprağı,
* 2 tatlı kaşığı Yeşil çay.

Hazırlanışı : 1 litre kaynar suya malzemeleri koyduktan sonra kaynatmadan 20 dakika demlendirin.Daha sonra süzerek ister sıcak olarak ister soğuk olarak, isteğe göre içine biraz limon sıkarak tatlandırıp içebilirsiniz. 3 gün içerisinde kilo farkını ve etkisini hemen göreceksiniz

Hangi bitki, ne işe yarıyor:

Mate yaprağı : Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay : Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı : İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye : Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik : Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.

canim netten pahaliya gelebilir,dedigin gibi reformhausa git sen,orda bulursn bulamasanda ,realdede olabilir ordada cok cay cesidi var cünkü..hanig form cayi kramp yaptiki sana

tesekür ederim canim ama fazla simartmayin beni yoksa takiminzi istila ederim

ay canim o form cayini bende icemiyorum igrenc bi tadi var .. hele kokusu zaten daha icmeden migdemi bulandiriyor ..
ama bu oyle degil
tarife gore yap ben sabahtan termosuma yapiyorum 1 litre suyla aksama kadar sicacik iciyorum
seker atmayi tavsiye edenler olmus ne seker nede limon koymuyorum tadi bana guzel geldi .. form cayiyla alakasi yok ..

kizlar ne dersiniz ben evdeki hazir besi biyerde caylarimimi iceyim,yoksa yeni alip kendimmi demleyeyim,poset caylar iyi degild iyoalr ama sonucta onalrin icndede cay var,ne fark vrki ?

hasretim
bana dogadan form cayda, formula 7 cayida kramp yapiyor
zaten icerikleri ayni, iclerinden bi bitki dokunmaya basladi
ben zaten kabizlik icin iciyordum ve artik hic bi sekilde fayda etmiyor bana

yarin bi reformhaus veya teehausa ugrim, nette pahali degil aslinda
bütün caylar 100 gramlik 12 euroya falan geldi

elif sena canim bi denim bakalim, hakikatten ise yariyorsa icerim bende

iyi geceler kızlar.. akşam yemeğimi yedim küp gibi şiştim şu anda offf inşallah yarın artıda çıkmam...
Menümü yazasım geldi çoktandır yazmamıştım bide aslıcım sormuştu ne yiyosunuz diye onun sorusunada cvp olur..
Bugün saf protein günümdü..

sabah kayfaltısı

2 dilim hindi füme
1 parmak kalınlığında peynir
1 haşlama yumurta
3-5 dal maydanoz
1 bardak süt

öğlen

150-200 gr kadar hazır piliç döner
yarım kase yogurt ile karıştırılmış lor peynir..

akşam
4 tane kendi yaptığım yağsız köfte
soğan piyazlık doğranmış, kıyılmış maydanozla..
3 tepeleme kaşık yoğurt
3 kornişon turşu miniciklerdi..
1 büyük bardak cola zero
tekrar bir bardak daha cola zero hahahahaaa

bu arada kızlar bugün enfes bi ıce tea yaptım yeşil çay ile 1 litre yapmıştım hepsi bitti :)) bütün gün içtim buzz gibi. Sizede veriyim tarifini
*1 litre yeşil çayı demliyoruz (ben ölçü olarak 1 litre suya 2 tatlı kaşığı koydum fazla bile geldi istersenz aynı ölçüye 1,5 litre bile yapabilirsiniz.)
*Çay sıcakken 1 bardak alıp içine 10-12 ad tatlandırıcı koyuyoruzve eritiyoruz sonra tekrar içine döküyoruz(ben her bir bardak için 2 tane hesapladım isteyen az yada çok koyabilir)
*Son olarak ılıdıktan sonra içine 8-10damla limon aroması koyuyoruz. (gerçek limon bulanıklaştırıyor ve ekşitiyor limon aromasını tercih edin. Limon aroması dr.oetkerin var büyük marketlerde bulunuyor.1,5 tl ye 4 küçük şişe olarak alabilirsiniz.)
*bu çayı buz dolabında 1 saat yada daha fazla bekletip güzelce soğutuyoruz ve afiyetle içiyoruz..
benim gibi müptelası olan varsa hiç durmasın yapsın akşama kalmıyo walla..

kizlar ne dersiniz ben evdeki hazir besi biyerde caylarimimi iceyim,yoksa yeni alip kendimmi demleyeyim,poset caylar iyi degild iyoalr ama sonucta onalrin icndede cay var,ne fark vrki ?

bilmiyorum ki canim arasinda fark varmidir yokmudur ?

benimki psikolojik heralde kendim demlemeyi seviyorum
oglumada hazir gaz caylarindan hic vermedim
anason rezene melisa hep ayri ayri alip demledim ugrasmayi seviyorum

sudemcim hoş geldin beeeemm gel geçmişte kaybolma gel iki muhabbet edelim kimsecikler yok bu akşam..

canimcim ben gelmistim ama sen gitmissin .. kimseciklerde kalmamis acilisa yetisemiyorum bari kapanisi yapiyim ...

bende kabizlik icin dogadan form cayini kullaniyordum
bir sure sonra banada etki etmemeye basladi
her sabah tiksine tiksine iciyordum kokusuda igrencti tadida

slm millet ben geldim .kardeşim eşi çocuğu yatılı bendeydi pazrtesinden beri .o nedenlede fazla evde de kalamadım .işlerimde vardı giremedim pek.diete devam ama kaçamklar oluyo valla bu hafta kendimi beğenmiyom pekk.neyse artık bakalım yarın sabah tartı ne diyecek bize.ben vermedim fazla yaa çıksam çıksam 67 yada 66,8 çıkarım sabaha .

günaydınn,

bu sabah en erkenci benim heralde :)
gece misafirlerim vardı saat 1 e geliyodu gittiklerinde, onların arkasından ortalığı topla, çamaşır yıkamıştım onlar gelince serememiştim onları ser, bebeği doyur derken gecenin körü oldu ben yatana kadar. şimdide uykusuzluktan ölüuorum.
sabah tartıldım ama moralim çok bozuldu, hiç kilo verememişim yine 63 çıktım

bu hafta takıma bi katkım olamadı, çok üzgünüm kızlarrr.

sudemcim hoş geldin beeeemm gel geçmişte kaybolma gel iki muhabbet edelim kimsecikler yok bu akşam..

hoşbulduk böcüğüm

off ya geçmişi oku oku bi hoş oldum da bitiremedım ne çenelenmişsiniz yahu.....

kızlar sonununda tatıl bıttı evımdeyım....

ankara,aksaray,inebolu,safranbolu,bolu turumuzu tamamladık sonunda ıstanbuldayız......

hava çok fena istanbulda oturdugun yerde terlıyosun iyyyy....

kızlar güneşten acaip çillendim, kapkara oldum...yüzüm çok lekelı oldu.....ne yapıcam ben?

angelıcın bı formulu vardı madecassol ve be panten o işe yarar mı aceba.....???????

tatılde neler yaptım....sabahları açık büfe mis kahvaltı....sonra bıraz uyudum.....ölene dogru havuz ve denız sefası.......öğle yemegı.......tekrara havuz ve denız defası......akşam yemegı.....akşam canlı muzık yapan kafede......bazen tavla,bazen nargıle ve canlı müzik....zaten gece 12 de bıtiyodu ve gun bıtıyodu.....

kızlar ben haliyle kılo alarak döndüm.....

bu hafta bildirim yapamıycam.....

pek dıyet havasında değilim....

dün eve yerleştim 4 makııne çamaşır....

evde çok işim var ama bu sıcakta hiç yapasım yok......

kızlar dıyetı bıraksammı zaten çocuk düşünecez off tembellıgım tuttu yıne pes etmeye başlıyorum.....

yıyeceklerın kalorısını hesaplamadan ....karbonhıdratı dengede tutmadan bı tatıl yaptım çok mutluydum ya........ne çok özlemişim cıs şeylerden yemeyi hamurlu yıyeceklere saldırmayı....

her dıeyte ara verdıgıımden sonra yaşıyorum bu psikolojıyı.....umarım kendımı toplarım.....

bu arada ben kıpırdamak ıstemezken yegenım bana gelmek ıstıyo ya ne yapıcam hıc halım yok onunla ilgilenecek......hayır da dıyemedım ama......

bu arada yenı gelen arkadaşlar

irem özge ve perigül sizlerde hoşgeldiniz....

bu arada arkadaşlar bugun beraat kandılı allah hepimize bu kandılı dolu dolu geçirmeyı nasıp etsin....

aruç tutmayı unuttum zatı ben .....ramazana işim zor uzun zamandır oruç tutmuyom....

aslıcım oruç tutacaktı kankam orucunu allah kabul etsin.....ekledım senı msn ye sende benı ekle böcüğüm...

başka oruç tutan vrasa allah kabul etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…