- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
arkadasim fransizcaya ceviremedi bana bitkilerin hepsini almis getirmis kendim hazirliyorum ben cayi
bitkilerin adini yaziyim cunku fransizcasini bende bilmiyorum
-Rosmarinblatter Tee
-Mate Tee
-Heidekrautblten
-Yesil cay
-ve bildigimiz Kekik
bu 5 tane bitki esit miktarda karistiriliyor bir kutunun icine
ve bir caydanlik kaynayan suya 2 yemek kasigi atilip demleniyor ayni cay gibi
termosa suzup sabahtan aksama kadar 6,7 fincan iciyorum ben
arkadasim diyetle birlikte 3,4 ay uyguladi ve asiri sekilde zayifladi
cok faydasi oluyor metobolizmayi cok hizlandiriyor dedi ..
afiyet olsun canım...
benim de canım çekti bak...
denemem laziiim. nerden almis bitkileri bi sorar misin cnm.
saol bitanem, bidahaki sebze gününde sende yap, cok güzel oldu valla. ögleden beride acikmadim hic
canim reformhaus da bulabilrisin..
amma cok cene yaptim bugüpn sizin takimda,valla kaptan olmasam buraya transfer olcam hahha
maiiicimmmm çıtır kaptanımm
yarının ilk bildirimi benden ..72.. kiloyum pazartesiden beri yarım kilo gitmiş biraz önce tartıldım bugün oruç tuttum canım o yüzden iftardan önce tartılayım dedim
yarın sahur sonrası daha yediklerim erimemiş olur sabah tartılamam görmezsen yarın tekrar yazarım gerçi
denemem laziiim. nerden almis bitkileri bi sorar misin cnm.
saol bitanem, bidahaki sebze gününde sende yap, cok güzel oldu valla. ögleden beride acikmadim hic
canim reformhaus da bulabilrisin..
canim netten pahaliya gelebilir,dedigin gibi reformhausa git sen,orda bulursn bulamasanda ,realdede olabilir ordada cok cay cesidi var cünkü..hanig form cayi kramp yaptiki sanainternettede buldum.
ama bende yarin bi reformhausa ugricam, bilmedigim yerden ismarlamim simdi
bu aralarda bitki caylarindan igreniyorum nedense,
form caylari yüzünden. karnima acaip kramp girmeye baslamisti ictikce
bi kere gicik gittim bi daha icemiyorum :S
ay hergun gel muhabbetin cok guzel .. benim bugun fazla vaktim yoktu genelde burda olmaya calisiyorum ..
ay masallah canim ne guzel 500 gram
insallah soruyum canim
bu caylari internette arastirdim biraz
ENDER SARAÇ 5′İ BİR YERDE ZAYIFLAMA ÇAYI
5′ i Bir Yerde Çayı Tarifi:
Malzemeler:
* 1 tatlı kaşığı Mate yaprağı,
* 1 tatlı kaşığı Biberiye,
* 1 tatlı kaşığı Kekik,
* 1 tatlı kaşığı Funda yaprağı,
* 2 tatlı kaşığı Yeşil çay.
Hazırlanışı : 1 litre kaynar suya malzemeleri koyduktan sonra kaynatmadan 20 dakika demlendirin.Daha sonra süzerek ister sıcak olarak ister soğuk olarak, isteğe göre içine biraz limon sıkarak tatlandırıp içebilirsiniz. 3 gün içerisinde kilo farkını ve etkisini hemen göreceksiniz
Hangi bitki, ne işe yarıyor:
Mate yaprağı : Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.
Yeşil çay : Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.
Funda yaprağı : İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.
Biberiye : Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.
Kekik : Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.
internettede buldum.
ama bende yarin bi reformhausa ugricam, bilmedigim yerden ismarlamim simdi
bu aralarda bitki caylarindan igreniyorum nedense,
form caylari yüzünden. karnima acaip kramp girmeye baslamisti ictikce
bi kere gicik gittim bi daha icemiyorum :S
kizlar ne dersiniz ben evdeki hazir besi biyerde caylarimimi iceyim,yoksa yeni alip kendimmi demleyeyim,poset caylar iyi degild iyoalr ama sonucta onalrin icndede cay var,ne fark vrki ?
sudemcim hoş geldin beeeemm gel geçmişte kaybolma gel iki muhabbet edelim kimsecikler yok bu akşam..
hasretim
bana dogadan form cayda, formula 7 cayida kramp yapiyor
zaten icerikleri ayni, iclerinden bi bitki dokunmaya basladi
ben zaten kabizlik icin iciyordum ve artik hic bi sekilde fayda etmiyor bana
yarin bi reformhaus veya teehausa ugrim, nette pahali degil aslinda
bütün caylar 100 gramlik 12 euroya falan geldi
elif sena canim bi denim bakalim, hakikatten ise yariyorsa icerim bende
sudemcim hoş geldin beeeemm gel geçmişte kaybolma gel iki muhabbet edelim kimsecikler yok bu akşam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?