kızlar ben haliyle kılo alarak döndüm.....
bu hafta bildirim yapamıycam.....
pek dıyet havasında değilim....
dün eve yerleştim 4 makııne çamaşır....
evde çok işim var ama bu sıcakta hiç yapasım yok......
kızlar dıyetı bıraksammı zaten çocuk düşünecez off tembellıgım tuttu yıne pes etmeye başlıyorum.....
yıyeceklerın kalorısını hesaplamadan ....karbonhıdratı dengede tutmadan bı tatıl yaptım çok mutluydum ya........ne çok özlemişim cıs şeylerden yemeyi hamurlu yıyeceklere saldırmayı....
her dıeyte ara verdıgıımden sonra yaşıyorum bu psikolojıyı.....umarım kendımı toplarım.....
bu arada ben kıpırdamak ıstemezken yegenım bana gelmek ıstıyo ya ne yapıcam hıc halım yok onunla ilgilenecek......hayır da dıyemedım ama......
Günaydın herkese .
öncelkle hoşgeldin tatlım... tatilin güzel geçmiş ne güzel darısı bizim başımıza inşallah...
bebek düşünüyosan bence önce kilolarını verki sağlıklı bi hamilelik geçir... hem sonra alacağın kiloları da kolay verirsin..
ama yok ben kilolarımla mutluyum üstüme bişey bulamıyorum hep bol giyiniyorum ama bunu seviyorum diyosan sorun yok...bikiniler çok yakıştı herhalde koca göbeğinle
bence hadi kalk git tartıl aldığın kiloyu bu günden düşelim haftaya kadar verdiklerin listeye girer en azından...
hoşbulduk böcüğüm
off ya geçmişi oku oku bi hoş oldum da bitiremedım ne çenelenmişsiniz yahu.....
kızlar sonununda tatıl bıttı evımdeyım....
ankara,aksaray,inebolu,safranbolu,bolu turumuzu tamamladık sonunda ıstanbuldayız......
hava çok fena istanbulda oturdugun yerde terlıyosun iyyyy....
kızlar güneşten acaip çillendim, kapkara oldum...yüzüm çok lekelı oldu.....ne yapıcam ben?
angelıcın bı formulu vardı madecassol ve be panten o işe yarar mı aceba.....???????
tatılde neler yaptım....sabahları açık büfe mis kahvaltı....sonra bıraz uyudum.....ölene dogru havuz ve denız sefası.......öğle yemegı.......tekrara havuz ve denız defası......akşam yemegı.....akşam canlı muzık yapan kafede......bazen tavla,bazen nargıle ve canlı müzik....zaten gece 12 de bıtiyodu ve gun bıtıyodu.....
hoş geldin sudemcimm tatilin nasıl geçti diycektim ya sen uzun uzun anlatmışsın zaten ohhhh sefan olsun
diyeti bırakma kız biz sensiz naparız sonra alıştık birbirimize kaç aydırtabi sen bilirsin eğer halinden memnunsan
inşşş. en kısa zamanında sağlıklı bi küçük sudemin olur canım
ayy tatıl sonrası hep bırakıp b ırakmama arasında gıdıp gelıyom bı kere make cıkarmıştı bu duurnmdan şimdi de mai çıkaracak sanırım....
maicim ister benı haftaya listeye al ister burdan takip et nasıl istersen....
hadı bakem buugn ıtıbarıyle dıyete tekrardan başlamış bulunuyorum....
bu sabahki kılom utanarak sölüyorum.....73.2 .....gitmeden önce 71.6 ymış sanırım .....ahh ahh 70.5 lara ınmişken oldu mu şimdi.....
neyse durmak yok....yola devam.....
ya yegenım gelırse düzenim altüst olur.....inşallah gelmez ya....belki sizlen dukan yaparım......
dukan konuusnda bana kım yardımcı olacak??????????
canım hepimiz yiyince mutluyuz ama bi davete gideceğimiz zaman, ya da plaja gideceğimiz zaman pişman oluyoruz yediklerimize...
şişmanladıkça sağlığımızın bozulması da cabası...
boş ver yemesek ne kaybederiz ki kilodan başka...
dukan konusunda önce kitabı okumalısın sonra hepimiz yardımcı oluruz merak etme...
yeter ki yapmak iste...
15 gün oldu başlayalı inanki göbeğimden 4 cm inceldim...
ya peki geri alırsam verdiğim kıloları dukanla nasıl olacak ben bi araştirayım en iyisi......
hepiniz kitabı okuyomusunuz??????
ben daha elımdekı 2 kıtabı bıtıremedım ıkıside yarım......
bu arada az önce tekrar tartıldım (kaç gundur yıne wc sorunu vardı)
yenı kılom 72.8......demek ki yüzmenın faydası olmuş okadar yemeye yıne az kılo almışım.toplamn alınan kılo 1.2 sanırsam.......
Kızlar herkese günaydın bildirimimi yaptım. inşallah doğru hesaplamışımdır? nasıl sonuç süper dimi?
teşekkürler mai.. teşekürler hasretim ve teşekkürler dukan amca :)))
hoşbulduk böcüğüm
off ya geçmişi oku oku bi hoş oldum da bitiremedım ne çenelenmişsiniz yahu.....
kızlar sonununda tatıl bıttı evımdeyım....
ankara,aksaray,inebolu,safranbolu,bolu turumuzu tamamladık sonunda ıstanbuldayız......
hava çok fena istanbulda oturdugun yerde terlıyosun iyyyy....
kızlar güneşten acaip çillendim, kapkara oldum...yüzüm çok lekelı oldu.....ne yapıcam ben?
angelıcın bı formulu vardı madecassol ve be panten o işe yarar mı aceba.....???????
tatılde neler yaptım....sabahları açık büfe mis kahvaltı....sonra bıraz uyudum.....ölene dogru havuz ve denız sefası.......öğle yemegı.......tekrara havuz ve denız defası......akşam yemegı.....akşam canlı muzık yapan kafede......bazen tavla,bazen nargıle ve canlı müzik....zaten gece 12 de bıtiyodu ve gun bıtıyodu.....
öncelikle kocamannnn günaydın sonra ....cumanız veee berat kandiliniz mübarek olsun kızlar mevlam nurundan feyzinden istifade etmeyi nasip etsin cümlemize ve sağlıklı sıhhatli bi şekilde tekrarını nasip etsinn....aminnnnnn
maicimm dün yazmıştım ama yine yazıyım kilom 72 canım
innuk duayla reglin ne alakası var kuzum... namaz kılamazsın oruç tutamazsın kuran okuyamazsın...Hoşgeldin tatil güzeli ne güzel tatil yapmışsın ama öyle diyeti bırakıyım falan fış fış yok.. sen tatilden işe dönerken aman işte çok sıkıcı tatil güzeldi işi bırakıyım bari diyomusun.. aaaa duymuyum aynen devam kaldığın yerden..
Gel senide dukancı yapalım bak süper hızlı kilo veriyorsun hemde ttıka basa yiyerek.. sen kitabı al ilk bölümü oku ve başla sonrasını yavaş yavaş okursun.. ben dukan yapıpta kilo alan hiç duymadım bense sen bunu bi araştır bebeişim :))
Ablam sanada günaydın.. Bugün ben dua edemiycem regl devam ediyo malum.. Benim içinde dua et bol bol.. Allah dualarını kabul etsinn kandilin mübarek olsun..
innuk duayla reglin ne alakası var kuzum... namaz kılamazsın oruç tutamazsın kuran okuyamazsın...
ama dua edebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?