Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sudem ben hindi etini hiç yemedim canım...
wasayı da yemedim hiç...
o yüzden bişey diyemicem...
yaa hindileri hep hristiyanlar yıl başında yiyince benim aklımda kötü kalmış

sudeme özel ilgi göstercem bundan sonra... pek bi alınmış geldi bana....
gel bakem böcüğüm sen kaptanının şefkatli kollarına...

Bu sabah dukansiz bi kahvalti yaptim annemin zoruyla :))
bi pogca yanina abartmadan cesit cesit sebze ve jambon yedim...
iyi geldi ama, asl demesi gibi gözümün feri acildi :))

kaç gündür sana bakınıyorum yoksun canım yaaa... ne zaman görüşebiliriz...

ben bu gün dukan yayla çorbası yaptım... çok güzel oluyo denemediysen tavsiye ederim...

denemedim aslında ama sabah yulaf kepeği ile krep yapıp 2 tane götürdüm.. dolayısıyle yulaf kepeği kotam doldu.. bende ton balığı ile yoğurt yedim ne alaka ama en azından açlığımı bastırdı naapiimm

yok canım ben kullanmıyorum tatlandırıcı..
ama eczanelerde splendam satılıyomuş herkes onu kullanıyo...

sudem ben hindi etini hiç yemedim canım...
wasayı da yemedim hiç...
o yüzden bişey diyemicem...
yaa hindileri hep hristiyanlar yıl başında yiyince benim aklımda kötü kalmış

sudeme özel ilgi göstercem bundan sonra... pek bi alınmış geldi bana....
gel bakem böcüğüm sen kaptanının şefkatli kollarına...

teşekkürler kuzu

ayy pek şımardım aslının sayesınde şımartılıyorum yuppiiiiiiii

daba daba duuuuuuuuuuu

sen msn ye gel bende sana özel ilgi göstercem.....giriyom çıkıyom kaç aydır bı senı msn de yakalayamadım çevrimdişi mı gırıyon bakıyım........

amanın saat ne zaman 16 olmuş sabah 5 te yatıp öglen 12 de kalkınca........

vaktın nasıl gectiği anlaşılmıyor......

sandımkı saat 11..... unutmuşum 12 de kalktıgımı bı saate baktım şokkkkkkk

Son düzenleme:

canım benim kendime güvenemiyorum ben meyve yemezsem duramam şekere çok ihtiyacım var yao yüzden başlayamıyorum bide önümüz ramazan oruçla hele hiç yapamam ama böyle giderse bayramdan sonra düşünmüyo değilim hele siz bi yapın eğer geri kiloda almazsanız sizi takip ediyorum yoksa seni yalnız bırakmak istemem

Bu sabah dukansiz bi kahvalti yaptim annemin zoruyla :))
bi pogca yanina abartmadan cesit cesit sebze ve jambon yedim...
iyi geldi ama, asl demesi gibi gözümün feri acildi :))

evet canım bende uyuşuk gibi oluyorum sırf proteinle geçen pazartesi salı denedim hep yatasım oluyo 5 yaşında bi kızım var çokta hareketli o yüzden cesaret edemiyom
ama bizim kaptan maşşşşş.2 çocukla çok güzel yapıyo

sen uyu şimdi çocuksuzluğun tadını çıkar yarın birgün küçük sudem dikilirse başına saat 7 de uyuyabilecenmi bakalım

bak gördünmü bi şaka yaptım sana yaradı bil kıymetimi :))))

bak gördünmü bi şaka yaptım sana yaradı bil kıymetimi :))))
kankammmmmm

senin dürtüklenmeye ihtiyacın var......

senı durtukluyorum.....

ramazandan sonra belkı ben dıeytı bırakırım cunku bı kadın dogumcu bulup yoluma bakmayı düşünüyorum kısmetse....

evet ramazan zor misafirler davetler vs ama zararın enresınden dönersen kar....

ramazana kadar atak avresı gecer zaten ramazanda seyır evresınde sebzenı yersin....

zaten sıcakta ıkı bardak su içince şişecen çok yıyemıycen....

sankı aylardır adam gıbı mı dıyet yapıyoz....

gel bu işin uucndan beraber tutalım....bak maıye kız şeker hastası....aylardır veremedıgı kıloyu her hafta çatır çatır verıyo....

tatlıya gelınce splendayla kendıne kek,muffın krep vs yulafla felan yapar halledersın emrak etme ölmıycez azcık sık dişni aslı artık.......

gel bana destek ol..............

aslı bak bır de bu yuzden mısafırımı kabul etmedım bu hafta yegenım gelmedı....

bi tek perşembe ya da cuma şehır dışından bı kankam gelecek onuda kabul etmem şart....bebişi oldu 6 aylık daha görmedım....

bana gelecek saolun ben bebekını görecem haha....inş. bi aksilik olmazsa....

bilmiyorum canım yaa benim çokta bi hedefim yok aslında en az 67 daha aşağısını ben istemiyom zaten gerçekten ben yıllardır böyleydim zaten hep balık etli ama 67 bende zayıf bile duruyo eşimde 87 kilo iriyarı yani şurda5 kilom var
bu hafta nesfit yapıyorum iyide gidiyo eğer cuma eski kilomu göremezsem haftaya pazartesi başlıycam söz
ben 10 günlük tatilde aldıklarımı veremedim hemen başlamadığım için yerleştiler körolasıcalar gitmiyolar şimdi:))))))))))

bakalım bugün lesliyede başladım inş bu sefer olacak

sen başladınmı?

amanın sen 87 ye çok dıyon benımkı 97 yakında 100 olmasından korkuyom....

nesfir yapıyosan doğa markasının keten tohumlusunu yapsana senalar onla çok kılo vermişti bi ara şeker oranı yüzde 8 senın nesfıt yuzde 30 fılan amdem ona dışını sıkıyon en azından bi işe yarasın....

daha hızlı kılo verırsın....

ben başlamadım kıtap yarın gelecek

ayarlayabılırsem yarına temızlık düşünüyom...bakalım

Son düzenleme:
ya kızlarr bana noluyo yaaa offf .dün kardeşimin yaptığı hamur kızartmalarına dayanamadım yedim.kendimi zor tuttum daha da yiyebilirdim.bugünde dışarı çıktım az önce döndüm kızları götürdüm birkaç ihtiyaçlarını almaya .ceylin ağladı illa hamburger yicek cadı yemez içmez düştü bu ara burgerlerin önünden geçemiyoz bu ara bi onu yiyo girdik mecburen mc e veee dayanamadım bende yedim patatesini kolasını hamburgerini komik olan kola lıght aldım ordan vicdanımı rahatlatmak için herhalde ya şaka bi yana kudurdummu ne ben yaww

sabah
2 dilim lıht ekmek
1 ekmeğe lıght karper sürdüm
dğerine ince bi tabaka tereyağ ve bal
1 şekersiz çay

sonra 1 yeşil çay

öğlen
1 kupa knorrun domates çorbası
1 dilim lıght ekmek

ve sonra dışarı çıkınca olanlar olduu

1 hamburger
1 orta patates kızartması
1 lıght kola

üstüne büyük kızımın yarım bıraktığı sade dondurmayı götürdüm

akşam yemeğimi böle yapmış oldum 17:30 gibi yedim bunları ve akşam yemeğim saydım ama fena oldu beeeee

yaptığım aktivite 2 saat alışveriş merkezi dolaştım

45 dk koşu bandına çıkıcam şimcikkk kesin sabaha hergün gördüğüm - gr ları göremem artık bilemiom yaniii

cnm normalde yiyom salatalık domates ama bu sabah yemek istemedim hergün hergün sıktı yanii :) arada yemiyom böle

evet evet ben de duymuştum

bende okudum bi yerden ama nerden hatırlamıyom

ay bacım biliyom biliyom da mesajı okurken vereceğim cevabı hemen yazıp atıveriyom kenara işte alın size alıntılı mesaj

Son düzenleme:
innuk hangı tatlandırıcıyı kullanıyosun????

maı sen kullanıyon mu?

ya bende aldım şu tatlandırıcıyı splenda mıdır nedir sakarin yokmuş doğalmış vss 27 tl verdim valla napiim şekersiz çay kahve içemiyom onu da kullanırsam günde 3-4 küp şeker almış oluyom bakalım aldım valla 300 ad var içinde bitene kadar bende 60 kg ye inerim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…